Sziasztok!
Szirom,
Hajrá, hajrá
Az azért nem lenne szép Vizipóktól, ha pont a névnapján bújna ki
Vagy direkt csinálja?
Mese,
Ha bármit tudok, akkor írok egy sms-t, ígérem
Ha persze nem felejtem el, mint tegnap kozmetikushoz menni - este fél 9-re. Persze éjjel 11-kor jutott eszembe - mikor máskor?
Ma meg el voltam havazva, délelőtt próbáltam hívni, de 3-ra jött be, akkor meg már zajlottak az események. Ma vittük cicát délelőtt dokicsekkre, meg ismétlő kombinált oltásra. Autóval, ez volt a szerencse, mert szegénykém nagyon félt és bágyadt is lett, mint dokibácsik felkészítettek. Aztán még a jogsimat, meg a forgalmit akartam elintézni, hát azzal is pórul jártam. Komolyan mondom, hogy rabló banda ez a BM. Nem elég, hogy a jogosítványért névátírás miatt a normál díjat kell fizetni (4e Ft), de ugyanez van a forgalmira és a törzskönyvre is! Tehát csak az, hogy a kocsi és vezetés rendben legyen, 12e píz!!! Ja és el sem tudtam intézni, mert jogsira már nem tudott a rendszer sorszámot adni, a forgalmi meg most derült ki, mivel eredetileg azt mondták ott az információn (!), hogy 1588 Ft csak. Hát nem
Aztán ebédfőzés (gyorstalpalós), és mentünk káposztát venni a Cora-ba. Most olcsó, szüleim meg minden évben tesznek el savanyítani. Aztán megint haza rohanás, kipakolni a volt vitrines szekrényt, mert végre meghozták az újat (több mint 3 hónap és kb 5e Ft-os telefonálgatás után). És még, hogy mennyibe kerül, most fog kiderülni, mivel a bácsi megnézi, hogy mennyire sérült az, amit visszavittünk és az alapján szabja majd meg az árat, amit postán kell majd elküldeni neki. Hát én sem fogok vele sietni, asszem... De most gyönyörködöm benne
Így este még azt tettem rendbe, az üvegárut majd holnap visszapakolom, most csak nagyjából letöröltük, meg feltettük a fogantyúkat stb. Ja, és tejbegrízt főztem a páromnak
Mocorgó jól van, mocorog ezerrel, főleg most, vacsi után
Mese, Kriszta,
Nekem elviekben jó a hétfő, bár attól függ, hogy a drága gázművesek mikor érnek el hozzám szerződést írni. Mivel ki van írva 13-a egész nap - délelőtt és után. Ti mikorra tervezitek a találkát?
Manó,
Olyan ari a kislányod!!! Megnéztem az összes képet, amit feltettél.
Jó hétvégét,de akkor is jövök - holnap még megyünk cicakiállításra is
Pusszancs
Hanzika
35+5