Jó reggelit Mindenkinek!
Kezdjük a kedvenc témámmal:
Kata!
A 20 kg elég, és tapasztalatból mondom, hogy nem kellett hozzá nagy erőfeszítés, mivel nem éheztem, az elején egy kicsit nehéz volt amig a gyomrom összeszűkült, de nem vészes.
Olvasd el a kedvemért a Norbi titkot légyszike, naaa! Ne akard, hogy visszaköltözzek pestre .... !!!!
Az elején én is kifogásokat kerestem, de amikor elolvastam a könyvet egy megmagyarázhatatlan erőt éreztem magamban, és elhatároztam, ha ennyi mindenkinek sikerült akkor nekem is fog. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyit tornáztam, ettem mindent amit megkívántam, úgyhogy hajrá!
Nyárig még le fogom adni a 10-et, és direkt mondtam ezzel a szóval, mert nem akarom, vagy szeretném, ha nem fogom!!!!
Bumi!
Ez neked is szólt. Kérdezted a fehérjét. Az előző ciklusban a 11. napon 6 mm volt, a 15.-en 7. Ebben a ciklusban mindennap ettem egy kanál mézpempőt, egy-két cukormentes joghurtot, néha egy kis halat, csirkemellet, és lásd a 13.-on 11 mm volt. Rá egy hétre repedt meg, gondolom addigra tovább vastagodhatott. (utána már nem voltam uhu-n, de kiváncsi lettem volna.
Monic!
A fókuszos pasi-nőn én is ki voltam akadva.
A pocim nekem is fájdogál, de nem tulajdonítok nagy jentőséget neki még akkor sem amikor egy nagyon görcsöl, meg nyillal, mert nem akarok nagyot koppanni megint.
Viki!
Kicsit visszatérve a kilókhoz én amikor modellkedtem akkor voltam olyan 56-58 a 173 cm-hez, de én tudom, hogy a csontom is nehéz. Családi örökség. A melleim fejenként nyomhatnak 2-2 kilót, amit mondjuk annyira nem bánok.
Te még ennél is magasabb vagy a fényképekből ítélve, nem?
Örülök, hogy jók lettek az eredményeid, eredményeitek bocsi
Jól érzi magát Lackó a pocidban. Még mindig irigyellek.
Kata ++++++++++++++++++++
de természetesen mindenkinek akiért ma izgulni kell.