Új privát üzeneted érkezett!

Maverick! Nem a genetikai volt, csak sima ultrahang vizsgálat, meg megnézte hogy a méhszájjal minden rendben van e.

Szly! De nagyon szeretnék bekerülni, de milyen adatokat kell ahhoz megadni?

Kép
linda24

Linda - gratulálok a kiscsajszihoz!! :D :D :D

Kimma - neked is hatalmas gratula a kisasszonyhoz! :D Ez volt a tipp egyébként?
Csak nekem tart ilyen sokáig a köröm-leszedés, a körmös megcsinálja fél óra alatt. Csak az pénzbe kerül, most meg olyan spórolós időszakomat élem. Vagyis inkább úgy fogalmazok hogy csak arra költök amire tényleg kell. Úgyhogy jól megszenvedtem vele. Egyébként úgy abszolut nem ajánlatos föletetni körmöket, hogy most legyen 1-2 hétig, aztán ne, mert ezt úgy ráragasztják, hogy amikor leszedik, mindenképp sérül a saját körmöd is. Ami utána elég kellemetlen érzés pár napig. Nekem azért volt már évek óta, mert fólia-állagú körmeim vannak és 2 mm-esre SEM tudom megnöveszteni. Állandóan beszakadt, utáltam. Ezután sem lesz másképp, legfeljebb nem lesz időm annyit foglalkozni a gondolattal! :twisted:

Ronix - tudom, hogy acetonba kellene áztatni, de nem volt itthon és az egyik totál fölvált, így már nem halogathattam tovább.
Nem tudom olvasol-e még minket, de a legjobbakat kívánom neked! REmélem nem kell végig bent feküdnöd, csak kicsit rendbe raknak és még hazaengednek! Pihend ki magad és nagyon-nagyon vigyázz magatokra! Szorítunk neked és várunk vissza, csupa jó hírekkel!!!!! :wink:
Majd rád üzenek néha, ha nem baj! :D :wink: Puszi!
Vendég

Nekem is megvan a cukorterhelés eredményem, az éhomi 5.0, a 120 perces 5.6. Itt-ott nekem is van eltérés, dokinál még nem jártam az eredménnyel. A westergren az előző labornál 5 (ref: 6-11), most meg 16. Normális ez, hogy hol kisebb hol nagyobb?

Patr, nem kis baba 8) ! De itt többeknek is nagyobb babát mértek a koránál. Nekem speciel 1 héttel kisebbet.

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Muffin:Nagyon jól álltok hozzá a dologhoz,kívánom hogy minden rendben legyen,nagyon jó szülők vagytok már most!

Ronix:Vigyázz magaokra,reméljük hamar kiengednek,és nem kell végig kórházban lenned!

Szülés utáni vérzéssel kapcsolatban:nekem hat hétig volt,és nagyon nehezen állt vissza a rendes kerékvágásba.Háromhetente jött meg és hét,nyolc napig tartott elég sokáig :?

Kép
Kép
Kép
kike

Szaisztok! Szép jó reggelet!

Ami: már csak egy nap!!!!

Kimma: gratula kislányhoz!!!
A vérnyomásod, ha valóban ennyi az nem sok (azért írom ezt mert az automata mérők azért eléggé mellé tudnak mérnii)
Tartósan nem jó ha alacsony, mert úgy a lepényi keringés is rosszabb. Igyál sok folyadákot, meg mozogj ha tudsz (olyan sport szerűség)

Titi: még tegnap kérdezted, ki lesz az orvosunk.... Hát én nem lehetek (hivatalosan, gondolom azért sokat nem fogok oda rohangálni) de nekem is Őt ajánlották. (bár én nem vagyok nagyon Homeopátia párti
:? ) Na most kész... elvesztettem a nemlévő népszerűségemet?!

Patr: a súly ilyenkor csak bescült érték a fej és mellkörfogat és combcsonthossz alapján egy számítógépes programmal! DE vannak hosszú és vékony gyerekek (Őket mindig felülbecsli a gép) és vannnak rövidebb de jó husiban levők (Öket meg alul) szóval ezzel nem kell törődni. (a valós korát a 12 hétig mért vizsgálatok alapján lehet megbecsülni a babónak)
Egy barátnőm 3 napja szült és 4,2 kg-nak becsülték a babust majd 5,6kg volt valójában. Jó nem brutális eltérés, de mégis....
Vendég

bocs nem 5,6 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hanem 3,6kg :D :D :D :D
Vendég

Én ugyanígy voltam a Kristivel,normál súlyúra becsülték,erre világra hoztam egy 4.26-os kiskrapekot :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Csak gyors bekukkra jöttem,jó sokat írtatok,nagyjából azért megpróbáltam átolvasni!
Tegnap úgy látszik tényleg front volt!
Én du. megint rosszul lettem,gondoltam vérnyomi vagy cukor,szédülés,verejtékezés,hányinger,ájulás határ!
Annyi erőm még volt,hogy egy tányér hammot magamba öntsek és aztán jobban lettem!
Hát este viszont biztos voltam benne,hogy ma reggel nem itt fogok nektek gépelni,hanem egy kórházi ágyon feküdni! :cry:
Rengeteget kell pisilnem,ez este is így történt ,viszont pisi után alig bírtam felállni a Wc-ről!
Olyan szinten begörcsölt a hasam,hogy az ágyig kivonszoltam magam,ott feküdtem egy darabig és gondolkodtam most mi is legyen!
Áron baba eközben szerencsére változatlanul nagyokat rúgott!
Addig jó volt amíg feküdtem,de ha felálltam azthittem összeszarom magam!
Gyorsan lezuhanyoztam,aztán pihi és vártam a reggelt,hogy még itthon legyek!
Emellé az egész hasam olyan volt mint egy nagy kő,súlyra is és tapintásra is!
És mindemellé iszonyatos hányinger!
Jaaaaaaaaaa! És úgy bevizesedett a bokám,hogy nem volt bokám!!!!!!! :cry:
Mostmár van,de még nem az igazi!
Szóval mindjárt veszek egy zuhanyt és irány a dr.!
Szorítsatok,hogy ne legyen semmi gáz!!!
Holnap férjhez kéne mennem!!!!!!!!!!
És még mennyi dolgom lenne!

Mindenkinek gratula aki megtudta a nemét!

Ronix,T.maria! Drukkolok,hogy minden rendben legyen!

Wera! Tena Lady extra vagy super a betét!
Várjuk majd Ronixról a híreket,ha beszélsz vele!

Védőnőtől én sem kaptam olyan kupont! :twisted:

Dr. soha nem ad papírt csak beírja a gépbe meg elmondja!

Bocsi,de ennyire tellett tőlem!
Rohanok!

Szorítsatok!!!
Jelentkezem ha tudok valamit!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

helló csajok. Azt hiszem visszatért a jókedvem. Már egyáltalán nem bánom hogy így alakult a dolog. Nekem lesz a legkülönlegesebb kisfiam. :) Megbeszéltük a férjemmel, hogy a bébinek is azt fogjuk mondani, hogy ő már odabenn is biciklizett és fejreesett. :) Mondtam is neki tegnap hogy remélem ma nem megy a gyerek biciklizni. :) Biztos lesznek még rosszabb napok is, de úgy érzem a nehezén túl vagyunk. És nagyon örülök neki hogy ennyire előre megtudtuk, mert így mindenre fel vagyunk készülve.
Tegnap tök jó volt, mert a kossuth rádión pont erről volt egy műsor. Rögtön hívtak is többen a családból hogy hallgassuk (én nem tudom hogy amúgy ki hallgat kossuthot hogy ezt észrevette... de nagyon örültem neki)
tegnap este rászántam magam és csináltam máglyarakást. És az benne a legjobb, hogy abból a kalácsból készült, amit még húsvétra sütöttem és megmaradt. Úgyhogy full házi máglyarakás volt. :) És ami vicces, hogy a boltban nem tudom miket raknak még a kenyerekbe meg kalácsokba (mármint ahol sütik) de az én kalácsom vasárnap óta még csak egy kicsit szikkadtabb volt, de simán lehetett volna belőle enni. De azért így csak fincsibb. :)
Ma megyek intézni a jogsimat, mert évekkel ezelőtt el kellett volna, de sose jutottam odáig és mivel augusztusban lejár és addig nem megyek ki (amcsi jogsim van) ezért honosítanom kell. Remélem sima ügy lesz. Bár az a vicces hogy most néztem a papíron, hogy nem csak kresz vizsgát kell tennem hanem gyakorlatot is. Na most ezt elég vicces elképzelni hogy odamegyek a saját autómmal és beszáll a vizsgabiztos hogy megnézze hogy tudok-e vezetni? :) Bár kinn is saját autón vizsgáztam, de ott minden teljesen más. :)
Na mindegy. Remélem sikerül elintézni.
Mindenkinek szép napot, szerintem keresek magamnak addig valami elfoglaltságot.

ronix, szorítunk hogy minden oké legyen és hamar kiengedjenek!

babuli, köszi az infókat, elküldenéd nekem priviben a tesód emailcímét?

timi, a regio játékboltban én úgy tudom hogy lehet diavetítőt kapni. Nem tudom hogy milyen, de úgy tudom hogy van.

Lehet hogy most baromságot kérdezek, de az is vérzik hetekig aki császárral szül? Tudom hogy elvileg nem, de a szervezet mégiscsak meg kell hogy szabaduljon mindentől és nem tudom... bocsi ha nagy baromság...

KépKép
muffin

Muffin! Aki szült, az vérzik. Ha császár, ha sima, teljeen mindegy. A méh belsejében egy nagy seb keletkezik, mert leválik a méhlepény és az vérzik. Így tisztul ki a méh.

Linda! Lapozz vissza azt hiszem kettőt és megtalálod a táblázatot. Rózsaszín és kék színű. A tábliban felül megtalálod az adatokat.

Kép
szly27

Jó reggelt!

Muffin, csúcs a hozzáállásod! Ráadásul igazgad van. :)
Nekem is nyáron jár le a jogsim, lehet, hogy addig kéne meghosszabítatnom, amíg még nincs baba.

Ami, drukkolok, hogy minden rendben, főleg holnap! Hátha az idő is jobb lesz addigra.

Kata, köszönöm, azt mondta a doki, hogy a combja szép hosszú, lehet, hogy azért becsült egy kicsit nagyobb súlyt.

A lányom a 38. héten született, 3,60-al, de akkoriban még nem volt ilyen fejlett UH, lehet, hogy egyáltalán nem jött korábban. Akkor még nem lőtték be ilyen pontosan, legalábbis nekem nem módosítgatták a dátumot, úgy mint most.

Megyek, már megint becsengettek. :D

Kép
Kép
patr

Ibm! Remélem minden ok lesz! Holnap nagyon szép meleg idő lesz! Szerencsétek van, hogy nem egy héttel előbb volt az esküvő!!

Roli kicsit taknyos lett. Tegnap egy kisfiúval játszott, aki szintén meg volt fázva. Lehet, hogy ilyen hamar elkapta tőle!! :shock: Na mindegy4 Remélem nem lesz rosszabb.

Kép
szly27

Jó reggelt mindenkinek!

Ibm, szorítunk, minden oké lesz!

Muffin, tök örülök, hogy végre újra jókedvű vagy! És még mennyivel jobb is lesz...

Én úgy tudom, hogy a császár után is véreznek, hiszen a dokik úgysem tudnak mindent maradéktalanul kiszedni.
De ha rosszul tudom, szóljatok rám!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

hali lányok! jó reggelt!

figyi már! ok hogy 40 hetet mérnek terhességnek. de ha meg kiszámoljátok az 9 hónap?!?!?!
régen nem 40 hét volt, hanem olyan 36-38 hét. tehát végülis ha valaki 35-36. hétre szül nem is lenne "koraszülés".
most miért mérnek ilyen sokat????

Kép

Kép
timi1982

Én császárral szültem és én is véreztem. Mondjuk nekem nem volt olyan durva, de a mensikor sem szokott.

Tegnap megnézegettem Olivérrel való terhességemről kapott papirokat és azt olvastam, hogy a c:2100-as volt szinte végig. Most 3100-as (méhszáj zártság) . Ja és az egyik uh-n hátsógfali, a másikon mellsőfali volt a lepény, vagy csak nem tudtam rendesen kiolvasni.

Vidokata: Nem szállt el a népszerűséged, mindenki amellett dönt amiben megbizik és hisz. Amúgy publikus, hogy miért nem vagy híve a homeopátiának? Én a természetes módzsereket részesítem előnyben amennyiben elégséges.

Kike: már kérdezni akartam merre jársz. Örülök, hogy újra jelentkeztél.

Ronix: Sokat gondolunk rád és minél hamarabb gyere haza gyógyultan!!! Kitartás!!!!

Csilla: tökéletes a cukrod!!!
Olivérnél nekem 8 fölött volt és most a 120 perces 6,9. Úgyhoggy most nagyon örülök, de azért vigyáznom kell azt mondta a doki.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Timi. Mostanában annyian hordják túl a babájukat, hogy ezért 41 hétre akarják kitólni a hivatalos intervallumot. Sok helyen nem is indítják be a szülést a 41 hét végéig.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Hát, újra itt..

Tegnap este már nem bírtam magammal, és bementem a kórházba.
Ott megnézték a babát, szerencsére minden rendben van vele.
A vérnyomásom alacsony, a pulzus pedig magas.
Nem tudják, hogy mi okozza...
Az ügyeletes doki szerint az is lehet, hogy benyaltam valamilyen vírust, és majd kijön rajtam...
Amikor hazaértünk, kicsit jobban voltam, de éjjel is, és azóta is újra szédülök...
hihetetlenül sz@r érzés...
Alig várom, hogy elmúljon! :roll:

amit nagyon furcsának találtam, hogy e szerint a doki szerint a 2100-as méhszáj 3. gyereknél szinte normálisnak mondható!!!
Na, ehhez mit szóltok?!

Ibm!
Tegnap te marhára megerőltetted magad! :twisted:
Nem akarom azt mondani, hogy na ugye megmondtam, de egy jó kis verést megérdemelnél!!!

Remélem nem lesz semmi gond, izgulok érted, na és többet ne csinálj ilyet!!!

Muffin!
Tetszik a hozzáállásod!!
Így kell ezt csinálni!
(A biciklizős történet nagyon aranyos..)
Vendég

Sziasztok!
Mária de örülök,hogy minden rendben!!!

Maffin...tényleg szuper a hozzáállás...de van egy olyan érzésem,hogy a mai világban olyan tökéletesen csinálják ezt a műtétet,hogy nem lesz miért előadd a bicigli sztorit :wink:
Amúgy a férfiak arcán minden féle sebhely vagány!!!!!
Vendég

Titanilla:Jólesik hogy hiányoltál! :wink:

Ma reggel kissé kiakadtam az óvónőn.Apa vitte őket oviba,mikor megjött,aztmondja hogy Óvónő egyből mondta hogy milyen sápadt a Vercsi.Ja visszakanyarodok a tgnaphoz:Kristi elaludt ebéd közben a széken :lol: ,ami így viccesen hangzik,és szerintem is vicces,csakhogy miért is aludt be a Kicsi Fiam?Ugye egyből elkezdte az Óvónő hogy mikor fekszenek le:nyolcra már ágyban vannak-Kristi kicsit később dobja be a szunyát-a lényeg hogy hajnali ötkor kel-ki tudja miért?És ugye ha már felkel,úgy gondolja a szentem hogy akkor már más se akludjon:Apa,Anya Vercsi se.Úgyhogy ezért sápadozik a Vercsi ,mert álmos,fáradt,nyügös,és ezért aludt el a Kristi a széken evés közben.
Erre Óvónő:nem lehetne őket külön rakni?Nem,nem lehetne,mivel épp hogy pár hónapja raktuk össze őket,és bizony megmagyarázni se lehet a Kristinek hogy ugyan hagyja már aludni a tesóját,mert bizony nem hagyja.Mit csináljak ha nem egy az alvási ritmusuk?

A másik amin kiakadtam:Hogy ugye köhögnek a kölkök,meg taknyosak,bár már javulnak.Erre,mondja az Óvónő hogy miért nem visszük el a Kristit orvoshoz,mert így megfertőzi a többi gyereket-he!Még igazat is adnék neki,csakhogy mikor itthon volt a Kristi betegen,ment oviba gyógyultan,a többi gyerek fertőzte vissza őt!És pont multkor is mikor mentem érte,nem csak ő köhög úgy,hanem még nagyon sok gyerek,beleértve enygem is,meg a Vercsit is.Ezzel az erővel,nem viszem többet őket oviba,mert ugyan minek tartsam itthon őket,ha,amikor mennek gyógyultan,a többi meg visszafertőzi őket.És nem fogom elvinni a gyereket orvoshoz,-egyrész ugyse kao semmit,mivel nem fáj semmije,csak köhög,köptetőt,lándzsás utifüvet,meg hörgőtágítót így is adom nekik,a másik meg hogy ott várni egy órát a többi beteg között sewmmi értelme nincs,mivel ugye gyógyszert nem kap,másrész meg ott tuitra elkap még mást is a többi betegtől,meg én is :twisted: :evil: Erről ennyit :evil: Reggel nyolc óta ki vagyok akadva ezen.Lehet hogy most érzékenyebben is reagálok,de azért,na!

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi! Én már ezt mondtam neked! De persze orvos szájából teljesen más. (2100 majdnem hogy normális). Persze oda kell rá figyelni, hogy nehogy rosszabbodjon, de ennyi.
Látod Titinek már az első terhességénél 2100 volt.

Titi! Te ugye nem feküdtél Olivérrel? Gondolom nem is nagyon foglalkoztatott a cx2100.

Kép
szly27

Na ezzel csak annyit, ha folyton kitolják az időpontot, az egyre több bent töltött idő nem káros a picikre és ránk nézve?
Régen 36hétre szültek, most meg 41-et akarnak?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ez a tologatás szerintem elég h.lyeség. Hiába mondanák nekem, hogy 41 hét a terhesség, ha az én gyerekem a 38. héten megszületik. Akkor jön, amikor jönnie kell. Szerintem a 41-re, vagy később születetteket tuti elszámolják. Mert ugye pontosan nagyon kevesen tudják. Meg egyénfüggő is a dolog.

Kép
szly27

Sziasztok!

Nekem tegnap nagyon eredményes napom volt: egy kismama tréningnadrág, egy cipő és a szépséges blúz, melyre lehet hogy az ikertesóm esküvőjére megyek ( én leszek a tanú :D )

Itt hétágra süt a nap!

Megyek csinálok borsófőzeléket!

És a rég igért horvátországi fotók....köztük egy pocak :D

http://www.photomax.com/web/mem_album_p ... =755806028

Kép
andkata

Ami kimaradt, Ronix kitartás!!!!

Kép
andkata

Szia Kata!
Jól láttam, hogy Pulán jártatok?

Gyönyörűek ezek a képek!
A pocakod pedig jó nagy! :wink:
Vendég

nah végeztem a "takarítással". a tegnap elmaradt porszívózás :lol: , wc és fürdőszoba takarítás.

ma már kénytelen voltam megcsinálni mert jön barátnőm :D mire nem jók ezek a bnők :D:D rákényszerítenek, olyanra amihez nincs kedvem.
de most jol esik hogy kész van, és olyan szép.

Kép

Kép
timi1982

Marcsi, igen Pula is volt és még sok gyönyörű kisváros.
A képek meg párocskámat dicsérik, nagy fényképész....
A pocakom tegnap is 4 hónaposnak nézték.... :(
Nem lehet mindenkié olyan nagy...

Kép
andkata

Na itt vagyok megint!

Kész a takarítás, meg a bevásárlás! Ezért érdemes korán kelni! :D

Timi: régen eleve a fogantatástól számolták a terhességet (és hát így 2 héttel rövidebb) persze korrektebb is mert hát akkor mikor az utolsó mensi kezdődik még nem vagy terhes. De így egyszerűbb, mert a fogantatás pillanata bizonytalan! Ezért is hívják terhességi hétnek és nem a baba heteit mutatja, ahogy most számolunk! Szóval akkor a 38. hét volt az ami most a 40.
Most 37. héttől nem számolják koraszülésnek de ha egy baba a 35-36. héten születik és jól van fejlett és tud szopizni, pont úgy bánnak vele mint a többivel és haza is adják időben! (ezt tapasztalatból tudom) Az ez elött születettekkel azért már más a helyzet!
A 9 hónap az 9 naptári hónap. (ha nem a mensitől számoljuk, hanem a fogantatástól) ha meg onnan akkor 9 hónap és egy hét.
DE régen mikor még hónapokat számoltak akkor sem naptári, hanem holdhónapot számoltak, abból meg akárhogy is számoljuk a 40 hét az 10x4hét tehát 10 holdhónap. (de ebben megint benne van az a bizonyos első 2 hét))
Bocsi ez kicsi hosszú lett!

Muffin: bickli nagyon jó ötlet. (kicsit hasonló történet: egy rokonaim örökbe fogadtak egy kisfiút és elhatározták, hogy az elejétől fogva megmondják neki, hogy hát... nem Ők a biológiai szülei, nehogy egyszer nagy csalódás érje. DE persze csak az ő kis nyelvén és ezt mondták neki: a többi mami és papi ha akar kisbabát, hát jön nekik valamilyen de mi szerncsések vagyunk mert mi választhattunk és mi pont Téged akartunk!!!!) És erre a kissrác olyan büszke volt mindig és ha bántani akarták később az iskolában mindig ezt mondta) :D
Vendég

Ibm kitartás, holnapra biztos minden ok lesz és gyönyörű leszel....
Marcsi Neked is javulás!

( Jó lett a főzelék+ férjecskének van egy kis rántott sajt előkészítve a mélyhűtőben :D )

Ma megyek konferenciára, mindenkinek szép hétvégét, vasárnap jövök!

Kép
andkata

Ja és Muffin! Remek a hozzáállásotok! Nagyon szerencsés Eliot hogy ilyen szülei vannak!

Kép
andkata

Timi, még tegnap ígértem a diavetítő infót. Szóval mi vettünk egyet lelkesen, mert imádtuk gyerekkorunkban. Sajnos magán a gépen nincs rajta márka (szégyellték..., nem csodálom), de az ufó alakú, modernnek kinéző gép (ezüstkék színű, több helyen árulják). Nagyon gyenge a fényereje, nem lehet bele normális égőt kapni (a férjem műszerész, mindent megpróbált), rossz = nem praktikus helyen van a film befűzője. Magyarul vacak. Még nem dobtuk ki, de nem is tudom, miért. Diavetítéssel akartuk a hosszú téli estéket feldobni. Hát két méterről is láthatatlan a kép.
Azt a régi kis púpos-hagyományost kerestük, nem találtuk. Ha valaki lát olyat, szóljon!

Kike, szívemből szóltál, nálunk a köhögéssel-orrfolyással ugyanez a helyzet a bölcsiben. Tegnap szóltak, hogy folyik a gyerek orra... hát ma nagymamázni fog, az rendben van, de utána az orvosi igazolást követelik rajtam. Mi a fenének vinném egy kis orrcsepegéssel dokihoz??? Úgyhogy harcolj! Két napig nem kell igazolás, csak azon felüli hiányzásnál, benne van a házirendben (legalábbis nálunk).

KépKép
szkagi

Ibm!

Remélem jobban leszel, és nem lesz semmi baj. Gondolj a holnapi napra, és hátha nem is leszel rosszul. Hiszen holnap nagy nap vár rád :)

Muffin: Azt hiszem mindenki büszke rátok, hogy így áltok ehhez az egészhez hozzá. Tényleg nagyon erősek vagytok, és ez a legfontosabb, így sokkal könnyebb az akadályokat venni.

Kép
linda24

szkagi! köszi az infot.
én is ugy gondoltam hogy a régi, ezer éves darabot próbálom megkeresni.
nah tesz-veszen akadtam is jó párra. lehet majd onnan lelevelezek egyet :D
én imádtam, és a párom is nagyon szerette. a szüleinek állítólag otthon van is még mesefilm hozzá, csak a drága párom buherálta szét a gépet... nah ilyen embertől nem is várok mást :D
szóval szerettük, és örülnék, ha az én gyermekem is majd nézegethetne ilyeneket, hogy régen ilyen volt.
és valamivel jobban örülnék ha leülnénk és mesélnénk neki. meghittebb is és legalább ilyenkor együtt lennénk.
jó kis buli lenne még nekünk is.

van dvd mesénk is vagy 100 darab :D de azt se lehet mindig nézni.

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Megjöttem és úgy néz ki eltudok menni a saját esküvőmre!!!
Tök rendi volt a dr.,egyből behívott,azt mondta nem lesz semmi,de ha mégis őt hívjam fel,bármikor!!!
Éjszaka is!
Kérdezte nem e voltam többet talpon mostanában?????????
Hát de!
Úgyhogy pihi,Magne B6 visszaemelve 4*2-re,este ha nemtudok aludni 1/2 Seduxen(ezt meg sem hallottam),viszont a streptococcusom pozitív lett,úgyanúgy mint a vetélés után,úgyhogy kaptam antibiotikumot,10 napig kell szedni,aztán kontroll!
Hétfőn vérvétel+vizelet,kedden doki!
Méhszáj zárva,rendben.
Azt mondta szokott a kismamáknak ilyen periódusuk lenni!
Most megyek lightosan azért készülök a holnapra,de tényleg csak nagyon lazán!
Áron babám mindennél fontosabb!
Majd jelentkezem és köszönjük a drukkokat!!!!
:lol:

Kép

Kép
ibm

Ibm, jaj de jó! Örülök, nagyon gondolok rád holnap!!!!!
Viszont Neked jófej doktorod van, legalábbis ezek alapján!

Mikor vették le a streptococcust? Nekem nem is tervezi különben a dokim, ahogy hallom, sőt még méhszájat se nézett...Azt mondta harmincadikig nem szokott ( fertőzésveszély) Igaz, panaszaim se igazán vannak ( keményedés, görcs vagy ilyesmi....)

Mondtam már, ha fiú, akkor valószínű nekünk is Áronunk lett volna?

Kép
andkata

Nem mondtad!
Cuki kis név,nekünk nagyon megtetszett!!!!
Elvileg a 36. héten szokták levenni,de én mondtam neki,hogy a vetélés után pozitív volt és ha 35. szülök akkor mi lesz????ű
Azt mondta akkor most leveszi(26 héten).
Szülésnél tuti fogok kapni antibiotikumot,de lehet,hogy még addig is!
Azt mondta ilyenkor nem okoz gondot,csak mikor a szülőcsatornán áthalad akkor betegedhet meg,de az előzményekre való tekintettel inkább szedjek már most és 2 hét múlva nézzük meg újra!

Kép

Kép
ibm

ibm!

befér még a zabszem??? ;)

Kép

Kép
timi1982

Ami!
Örülök hogy nincs komolyabb baj, viszont pihenj mostmár, lécci :wink:

Szly!
A tábliba: Veszprém megye, Pápai kórház
Köszi :)

Kép
kimma

Még igen!
De holnap már egy fél sem!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Ami jó hogy nincs gond! De tényleg pihi!

Kata: fiatal gyerekgyógyász konf.?
De jó neked én is akartam menni de lemaradtam! :(
Vendég

Sziasztok!

Megjártuk a védőnőt. Eddig 4 kg híztam, teljesen megdicsértem magam, pedig húsvétkor igen jókat ettem.

Hallgattuk a kis szívecskéjét is, bejött a párom is, és teljesen oda voltunk.
20150601134430

Nekem is 4 kg-t mért a védőnő pont ma reggel! És én is hallottam a szívét!!! :D

Kata: igen!

Kép
andkata

Kimma: Vezsprém megye :lol: Én Veszprémi vagyok és felcsillan a szemem, ha hallok róla vagy a környékről. (már 10 éve elköltöztem)

Ami: örülök, hogy minden rendben és egy nagy szekérrel holnapra!!! Milyen hamar eljött ez a nap. :lol:

Én sajna 10 kg-nál tartok és a dokim le isszúrt ugyanúgy mint Olivérnél.

Szly: egyáltalán nem feküdtem, sőt még a 9. hónap közepén is vizsgáztam. Lett volna a szülés elött egy héttel is egy vizsgám, de arra már nem tudtam elmenni fizikailag kivoltam.

Csilla: akartam már kérdezni, hogy nálatok nem lehet év közben vizsgázni? Nekem lehetett volna, csak lusta voltam tanulni.

Nyam borsófőzelék, most úgy megenném. Ma nincs itthon semmi ebédnekvaló, úgyhogy éhezem. :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Lányok, a szülés utáni vérzés inkább csak az első napokban gáz (és a csaszisoknak is van, mert a lepény helyéről jön, nem a gátvágásból...) És érdemes szülés után közvetlenül egy 200as árnikát elszopogatni (homeos), rendesen rendezi a rendeznivalókat. :lol:

A bába válaszol könyvben, meg Ina MAy írásaiban az derül ki, hogy különösen többedk terhességnél nem ritka a nem 3000 méhszájlelet, de nem okoz gondot. A gyerekek nem potyognak ki csak úgy. :lol:

Vigyázzatok magatokra, és pozítív gondolatokat keressetek, nem lesz semmi baj.

Muffin, cska így tovább, olyan büszke vagyok Rád, így ismeretlenül is.

potyka

Wera: a fánktésztát amikor kinyújtod 1 ujjnyi vastagra teszel alá lisztet, hogy ne ragadjon le? Vagy mitől nem ragad le?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi!

Szerintem tesz alá Wera, mert én minden nyújtott tészta alá szoktam... :roll:
Akkor tuti nem ragad le!
Meg nyújtáskor egy keveset tegyél a tetejére is.

Ma irtózatosan sz@r napom van ismét, de annyi különbséggel, hogy most nem tudok foglalkozni a szédüléssel...

Röviden annyi, hogy sajna nem tudok jól kilépni a vállalkozásomból, egy valag befizetnivalóm lesz...
Az összes megtakarításunk erre megy rá.
Már hülyére bőgtem magam rajta, de ez van...
Míg felveszem a rohadt kevés táppénzem, befizetek nagyságrendekkel nagyobb összeget...(két nullával többet.)
Hol az igazság?!
Vendég

lányok, pánikba estem.
Én, a trehány (vagy naív) anya, most néztem meg az integrált tesztem eredményét alaposabban, eddig csak summázást olvastam és elhittem (negatív).
De a 16. heti afp-m 0,7 lett, ami a normál érték alsó határa.
az uE3 1 MoM, a BHCG 0,6 MoM, az inhibin A 0,5 MoM lett. Így együtt már nem tudom, jelent-e valami különösebbet.

azt írja, hogy a rizikó kisebb mint 1:290-hez.
szerintem ez nem túl biztató.

A tarkóredő 1,9 mm volt a 12. héten.

Tegnap óta püfölöm a számítógépet, hogy valamit kiokoskodjak ezekből az adatokból.

Mintha valahol olvastam volna régebben, hogy a mélyen fekvő méhlepény torzíthatja az afp értékét - de most nem találtam meg, hogy hol olvastam.
Na meg pont akkoriban vérezgettem is olykor.

Valaki tud nekem ebben segíteni? Tiszta görcs vagyok.
A dokim csak annyit mondott, hogy minden ok, de ugye elkeverte az uh-fotót, és nem kaptam semmi papírt a 21. heti vizsgálatnál.

Nyugtassatok meg!!!!!!

KépKép
szkagi

Sziasztok Kismamik!

Képzeljétek ma felhívott a Védőnöm, mert meg akart látogatni, ebben csak az volt a ciki, hogy Én még dolgozom és így nem voltam otthon de azért rendes volt tőle legalább megprobálta! Ennek főleg azért örültem mert egy páran írtátok, hogy Nálatok gáz a védőnő! :D

Ibm! Pihenés és Pihenés! Holnapra nem lehet semmi bajod hiszen a holnap a Te napod! Kipihentnek kell lenned, hogy bírjad a strapát! Amúgy tényleg nagyon rendes a dokid! Nagyon szorítok Nektek és gondolok Rátok!
Kép

Muffin! Nagyon örülök, hogy jobban vagytok! Az infókat szívesen írtam és ha tudok segíteni még valamiben csak szólj bátran ha csak beszélgetni szeretnél akkor is számíthatsz Rám! A tesóm email címét küldöm! Sokat gondolok Rátok és a Kicsi Eliotra is!

Kike! Örülök, hogy hallok felőletek! Az ovónőnek üzenem, hogy kapja be! A gyerköcök már csak ilyenek ha Ő ébren van akkor kell a társaság így felébreszti a többieket is! Majd ha nagyobb lesz akkor kinövi! :D

T.maria! Pihenj Te is sokat főleg ha szédülsz nehogy komolyabb bajod essen! A pulzusom Nekem is magas!

Andkata! Szépek a képek és a pocak is csini! :D

Kimma! Gratulálok a kiscsajhoz! :D
Vendég

Ági!
Előkerestem az enyémet: 1,2 MoM
Ez meg ugye a felső határ... :roll:
A tarkóredő 1,5mm
más adatot nem tudtam kihámozni belőle, de ne fáraszd magad ezen!
Ez egy totál elavult vizsgálat!

Ibm!
Nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben van!!!! :lol: :lol:
Mostmár tessék pihenni!!!
Vendég

NEM AKAROK TÖBB LAPTETŐT!!!!

Holnap vizsgázom... :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?