Új privát üzeneted érkezett!

Anda: tegyél fel igen képet talán segítesz a döntésben:)

Kép
csucsu05

OK. mindjárt felteszem!
Laptetőd van! :D :D :D

Kép
anda81

Anda: és már mennyi volt:) Várom a képeket:)

Kép
csucsu05

Kép Ilyen volt 1

Kép
anda81

Kép Ilyen volt 2

Kép
anda81

Kép Ilyen lett 1

Kép
anda81

Kép Ilyen lett 2

Kép
anda81

Azért életben jobban néz ki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anda81

Nekünk csak az anyagot kellett kifizetni, mert a burkolást a párom csinálta meg.

40.000,- körül volt a kád, a csempe, padlólap, mosdó, WC, ragasztó, fugázó, szilikon + ablak + ajtó kb. 250.000,- körül volt!

Kép
anda81

Anda: Nekünk most pot ilyen a mostani fürdönk csak van benne bordó fekete mintás bordür is. Ja és a tiéd rózsaszin úgye? Mert a miénk vajszinű felül. Nekem nagyon bejön de az újba nem akarok ugyanolyat hisz akkor olyan mintha el sem költöztünk volna:)
A kádatok mekorra:140X140?
Viszont jó, hogya bordót bordó fugával csináltátok és a másikat világossal.

Kép
csucsu05

Igen! A fuga színt én találtam ki így,mert nekem herotom van attól, hogy a sötét színű csempe világos fugával legyen megcsinálva. Szerintem így jobb. :D

Kép
anda81

Anda: Jobb is. Ahol mi mosttegnap néztünk csempét közölte a pasi az elasó, hogy szürkével fugázzunk. Mert bármiylen szinűt veszel fugát az beszürkül. Nekünk a mostani kövűnk is azonos a kővel. A mogyóró mogyoró szinű. és nem szürkült be. Igaz én örölt módra szoktam sikálni ha látom, hogy valóban ahogy felmosok akosz közé megy. De inkább sikálok mint, hogy szürke legyen.

Kép
csucsu05

Pfúúúúj szürkeeeee?????????? Miiiiiiiiiii vaaaaaaaaaaannnnnn???? A sárga csempéhez szürke fugát??????????, Normális ez?????

Kép
anda81

A párom üzeni,hogy a sarkokat mindenképpen szilikonnal kell kihúzni, mert minden háznak és lakásnak van bizonyos mozgása, és ha nem szilikonnal van kihúzva, akkor kirepedezik a fuga és baromi randa lesz!

Kép
anda81

Mondjuk ezt specko egy teracotta szinű kőhőz ajánlotta na de ahoz is undorítóóóóóóóóóóóóóó

Kép
csucsu05

Anda:teljesen normális és jól néz ki, ha megfelelő árnyalatot választ az ember! :wink:
Vendég

Nóri:
Ez így is van, ha pl szürke, vagy ennek árnyalataihoz választja az ember! De nem a terrakottához! :o

Kép
anda81

:D :D :D ez meg lemaradt az előzőből.

Kép
anda81

Amúgy nagyon szép a fürdőtök!
Vendég

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Köszi! :D

Kép
anda81

Anda:dolgoztam régebben egy burkolónagykerben...és én ott hidd el olyan dolgokat láttam, amiket előtte el sem tudtam képzelni!És tetszett! :wink: De befogtam.
Vendég

Nóri: ne fogd be bontakozz csak ki:)

Kép
csucsu05

Nóri:
Nehogy befod mán! Én is kíváncsi vagyok! :wink:

Kép
anda81

Kép
Vendég

Bridget,
sajnálom! :cry:
sirkici

Jó reggelt mindenkinek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu:
Jóóóó reggelt neked is! :D

Kép
anda81

Zsu:pálinkásat!
Vendég

Babszi: Látom amagam előtt, hogy milyen szép lesz csokrod és minden más is gyönyörűséges lesz :wink:
A mi tortánkban is volt mindkettő íz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Arikon: Ez a zöldség felfújt nagyon jól hangzik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsu:
Mi nem messze lakunk a Tanbo-tol a Duna parton a tűzoltósággal szemben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi:
NAgyon tuti kis fürdőtök lett :wink:

Nóri: Ne fogd vissza magad :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu:
Köszi!

Kép
anda81

Sziasztok!

Anda:Nagyon szép a fűrdőtök és jó,hogy felhossztátok ezt a témát...Mi is a kádat igy tervezzük csak a falból ilyen kis tartórészt építettünk ki.

Csucsu:Mi is fűr.építés előtt álunk,mert mikor ideköltöztünk ebbe a házba csak egy zuhanyzós fűrdőt építettek.Most fogunk majd hozzá!A mostani fszobánk sötét és világos zöld és nagyon szép,de mi is más szint szeretnénk.Mi a barna szint nézztük ki és gyönyörű ha kisebb szpotlámpák világítínak közben.Nagyon hangulatos.
Ja és minden csempéhez hozzáillő fugát használtunk eddig is és nagyon jó.A szűrke nagyon csúnya,de ez csak az én véleményem,bocsi.Egy szép és drága csempét elrontani szűrke fugával,hát nemtudom milyen ízlése van az ilyen munkásnak.

Remélem síkerűl majd választaní és nagyon szép lesz. :)
andi1979

Kikérem magamnak a szürke fuga nevében! :oops: :D :D :D Nem csúnya, max van akinek nem jön be....oszt ennyi.
Nekem pl. nem jön be a bredpitty (bocsi Arikon), de attól az nem csúnya...egyszerűen nekem más tetszik!pl a vudielen...na jó, csak vicceltem... 8)
Vendég

Csak azért írtam,mert volt már egy pár ház amiben laktunk és sokmindent tapasztaltunk,de az igaz,hogy nagy odafigyelést és sikálást igényelnek.

Csajok ,nagyon fájdogál a hasam remélem nem a piri miatt és hasmenésem is volt.(bocsika csak általában mielőtt megjön szokott lenni)Ilyenkor olyan rossz várakozni :x
andi1979

Iszonyat lassú a netem. Sem sokára megyek suliba, de lehet, hogy meglógok születben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Pedig ma is megyünk a Tanaboba. Teht majd integetek neked:)
Nem tudtam dönteni még ezért ma vissza megyünk:)

Andi: nem a munkás mondta hanem a boltba az eladó. Mert amikor kértem milyen fuga szinminta van akkorjöttazzal, hoyg a szürke a legpraktikusabb.Persze nekem is az tetszik ha azonos a figa mint a kő vagy a csempe. Most is igy van.
Lehet a szürke fugán több a haszon :) :) :)

Anda: köszi a tippet amit a férjed mondott majd holnap megmondjuk a burkolónak:)

Kép
csucsu05

Nóri:
:D :D :D :D

Csucsu:
Nagyon szívesen, nincs mit! Tudod kőműves a drágám és nagyon szereti csinálni! (Csak a rend kedvéért, még nem a férjem! :oops: :D )

Kép
anda81

Anda: De az lesz egyszer :):)
Különben is annyi most a menyasszony itt , hogy ha ők férjhez mennek valakinek át kell venni a staféta botot:):)

Kép
csucsu05

Csucsu:
Ajánlom neki! :lol: :lol: :lol: :D :D

Kép
anda81

Anda: :)

Kép
csucsu05

Csucsu:a szürke fuga ugyanannyiba kerül, mint a többi alapszín!És azért ajánlják a padlóra, főleg, ha forgalmas helyen van, mert az nem színeződik és és nem kell felújítani meg vakargatni.Kültérben általában ezt használják, mert az flex ráadásul.Na, a fugatémát kivesézzük szép lassan! :D
Mi is felújítás előtt állunk, úgyhogy lesznek itt még eszmecserék! :wink:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Annyira dühös vagyok! Mostanában olyan jó sokan vagytok fenn a topicon, és én mindig csak utólag tudok a témákhoz hozzászólni... :x :D Vagy tanfolyamon vagyok, v. a meló rengeteg.

Ha gondoljátok én is dobok képet a fürdőnkről, mondjuk a miénk nem olyan színes mint amiket felraktatok, de szerintem nagyon szép. :wink:

Nóri,
oké, akkor Brad az enyém lehet? :D Amúgy Neked, h. tetszett a zöldségfelfújt? :roll:
Zsuzska, Babszi és még akinek tetszett, üzenem, h. nem csak guszta hanem isteni fini is. :)
Vendég

Arikon:viheted bátran! :D
Nékem nagyon tecccettt, a tarja mellé valami ilyet fogok csinálni az uramnak a hétvégén, bocsi, nem kommenteztem le.(el voltam foglalva a szürke fugával)
Láttam a media-ba tegnap egy hastáncis dvd-t, nem csuklottál? :wink:
Vendég

Arikon:engem érdekel a fürdőőőő, kérem a képet!!!
Vendég

Engem is érdekel minden fűrdő és konyha is mert azt is csinální kell.Másfél éve költöztünk egy félkész házba és rengeteg még a munka.
andi1979

Most értünk haza és gondoltam bekuksizok egy gyorsat! De jól tettem! :D
Este (7-8 körül) vacsi közben csuklottam, csak nem Te voltál? Alig bírtam abbahagyni. :lol:

Okés, akkor a fürdőszobát valamikor a nap folyamán lefotózom és felteszem a kíváncsi szemetek elé. :shock: :D

Na, megyünk a szokásos pénteki bevásárlást elintézni...cora.

Pusza Mindenkinek, estefelé jövök! :)
Vendég

Nóri: Jók az ilyen eszmecserék ám:) Pláne ha nemsokára ti is benne lesztek:)
szürke fuga: a kültérre jobb valóban mert ott hamarabbelszineződik , bekoszolodik. De bent majd sikálgatom havonta inkább:):) Mire jók a feleségek:)
Szép az idő. Akkor holnap mentek a vadasparkba úgye?

Arikán:Várom én is a fürdő képeit:)

Andi: Konyhát nekünk is kell csinálni. Írtó sok egy konyha. A mostanink nagy és álomszép. Nászajándék volt:) Na de most mégegyszer házasodjunk össze???
A férjem gyerekkori barátja asztalos és azt mondta ő megcsinálja csak az anyagot vegyük meg. Sajnálom itt hagyni :( A bolti ára:700000,-FT lenne.
De mivelsok a barátunk munkája nemmeremmegkérni. Hisz pénzt nem fogadna el igy meg nem akarom terhelni.

Kép
csucsu05

Era:na nálunk asztalos ügyben ugyanez van, gyerekkori barát, de mi akkor is igénybe fogjuk venni, az anyagárat kifizetjük! :wink: A fiúk meg majd rendezik egymás közt.Nekem már van elképzelésem, vörös-ében konyhabútor, natúr lappal...láttam egy újságban....pazar, egyszerű és különleges.Persze ez majd folyton változni fog!Jelenleg erős narancs a falszín és körte a konyhabútor szürke ( :D ) munkalappal. És a padlón szürke a fuga! :lol: :lol: :lol:
Hááát, remélem, hogy jó időnk lesz, vasárnapra tervezzük a kirándulást.Nem ússzátok meg, megitn fotózni fogok!
Vendég

Nóri:Oké várom a képeket:) Mi sajnos most hétvégén biztos nem tudunk menni az állatkertbe de ha jó idő lesz akkor pár hét múlva megyünk:)

A mi mostani konyhánk antik éger. Jajj nagyon szép. De az valóban szép ha valami szines a konyha és natúr a munkalap.
Tény, hogy eldönteni olyan nehéz mi is lenne a tökéletes.
Bár nekem most ami nagyon megtetszett a vanilia szin és natúr munkalap.De mivel konyha +nappaliegyben lesz az új házban igy igazodni is kéne a nappali bútorához. Mondjuk én szeretnék egy szép bőrgarnitúrát. majd meglátjuk mert valami összhang azért jó lenne.
Nóri ti mikor csináltok tatarozást? Esküvő után gondolom.
Tényleg lehet hogy elfelejtettem de végül a nászutat is lefoglaltátok? Hova mentek? Már , hogy tudjak irigykedni:)

Kép
csucsu05

Era:a felújítás még képlékeny, mert a ház adott, de még a jogi dolgok nem rendezettek...szóval csak reménykedni tudok, hogy 1-2 hónapon belül el tudjuk kezdeni az átalakítást kívül-belül.Az esküvő semmit sem befolyásol, tudod, nálunk a lagzi kizárva. :wink:
Ja, Madeira szigetére megyünk nászútra.B tervként pedig a Kanári szigetek vannak.Hamarosan lefoglaljuk, hetek kérdése. :D
Vendég

Jajj, akartam kérdezni, pontosan mikor költöztök?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?