Sziasztok!
Köszönjük a gratukat.
Brinza! Ez már az igazi négykézlábas mászás. Rebinél meg gondolom a kúszásfélével egybekötött elficánkolás.
Nálunk is megvolt ez a korszak. Szerintem pikkpakk be fog mostmár indulni a lányzó.
Mostanában mi is többet bukunk, illetve inkább úgy mondanám, hogy bukósok lettünk, mert korábban nem volt ilyen gond. És tuti,hogy a sok ficánkolástól, pedig kajci után igyekszem nem rögtön lerakni, legalább fél órát ölbenülés/simizés/mondókázás megy (lovaglósak kizárva.
)
Makkmarci! Remélem, hogy gyorsan elmúlik ez a hasfájós korszak. Ennyi idősen nálunk is volt, hogy mohóbb lett és többet evett. Ez valószínűleg a fejlődési ugrás, megnőtt az étvágya. De be fog állni nálad is a több tejci, és akkor nem lesz gond. Addig pedig próbáld esetleg többször mellre tenni. Illetve mi használtunk Infacolt is egy darabig. Kiatartás!
Nyafi! Tök jó súlyban van Abigél!
Most már nem fog olyan sokat hízni, mint az elején, ez nem baj, a lényeg, hogy ne álljon meg a gyarapodás.
Ruhaméret: mi most váltottunk 80-ra, a 74-es már kicsit izompólós hatást kelt.
Én vennék 74 és 80-ast is, mert szerintem pont nyáron fogtok megint méretet váltani. És body, napozó, meg vékony rugi. Nálunk ez lesz.
Dolli