Új privát üzeneted érkezett!

Hogy kell privit küldeni? Mindenkinek külön, mert küldenék képet rólunk....
naysa

Naysa!
Mindenkinek az írása alatt van egy olyan, hogy profil és mellette a pü, na az a rövidítés a privát üzi. Ha oda kattintasz, akkor tudsz írni.

Kép
Kép
gyurmi

Na, mire megírtam meg is érkezett az üzid! Nagyon szépek vagytok, szeretnék én is egy ilyen édes kis hercegnőt!!! :D :D :D

Kép
Kép
gyurmi

Megérkezett, na akkor ügyi voltam......
naysa

Aki nem kapott szóljon......küldök neki.
naysa

De jó végre arcot is csatolni a névhez! :lol:

Kép
Kép
gyurmi

Naysa!
Mennyi idős a kislányod? Nem akarsz neki is csinálni vonalzót?

Kép
Kép
gyurmi

A kislányom most volt március 11-én 2 éves.
Bocsi nem rakok fel képet meg vonalzót, mert senki nem tudja, hogy próbálkozunk. De ha már máshol is tudják, akkor pótolok mindent, ezért elnézést kérek mindenkitől.
naysa

Nem akarom megmondani másoknak, hogy miket csináltunk a kisfiú érdekében. ........Sokan nem értik meg.
naysa

Detti!
Küldtem neked priviben még képeket.

Ugyan ezen indokból vagyok én is inkognító, és nem írom ki a gyerekek nevét itt a fórumon. Azonnal beazonosítanának. És sok a pletykás, és értetlen rosszindulatú ember. Egyébként én gondolkodom, hogy név nélkül csinálok nekik is vonalzót. Majd meglátom.

Kép
tulipán75

Hát igen így vagyok én is, a kislányom nevét is csak priviben. Kevés ilyen nevű gyermek rohangál....
Kapásból beazonosítanának.
naysa

Tulipán, írtam privit.
naysa

Kérdezted Marcsi, meddig tervezek dolgozni, és hogy mit csinálok.
Úgy gondoltam, ha nem lesz kegyetlen a nyár, akkor július, augusztusig szeretnék dolgozni, szerencsére a meló helyem nem stresszes. Sok a kiadásunk, és jól jön a fizetés ameddig jöhet. Olyan mindenféle adminisztratív munkát végzek. A pénzügy, bérszámfejtés, logisztikai feladatok tartoznak leginkább a munkakörömbe.

Én is készítek hamaosan pocakos képet, és majd elküldöm nektek.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Köszi a privit Naysa! Nagyon jó kép! Halál édes a kislányod! Nagy huncut :lol: :wink:

Lányok, ennyien olvasgatják a babanetet az ismerősök között? Mert én mondjuk sose gondoltam ilyenekre! Tudom, hogy van egy ismerős itt a babaneten, de a családom többi tagja, meg az ismerősök...hát nem hinném! Vagy nálatok ilyen sokan babaneteznek? Mert ugye nálunk még titok a kistesó, szóval Kyra blogján meg se említem, de azt nem hinném, hogy innen tudja meg akárki is...azon az egy ismerősömön kívül :lol:

Naysa, megírnád nekem privibe a kislányod nevét? Olyan kiváncsi lettem :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Hát én nem hiszem, hogy bárki ismerősöm olvasná a babanetet, de ha igen, akkor nincs szégyelni valóm. Büszke vagyok a kisfiamra, szeretnék egy kislányt és próbálok annak kedvezni, hogy ilyen nemű babám szülessen.

Kép
Kép
gyurmi

Naysa!
Én is kíváncsi vagyok a kislányod nevére!

Kép
Kép
gyurmi

Gyurmi, én is így gondolom, már megívtam egy-két csatát kezdve a családtól sok baráttal és ellenséggel.

A legrosszabb a "Fogjunk össze, hogy megválasszuk a 3. gyermekünk nemét" topicban volt, mikor a meddő csajok jöttek és mindenféle kegyetlen és elmebajosnak elmondtak, akik félredobjuk a fiainkat egy lányért és csak azt a neműt szeretnénk stb...

Akinek van legalább 2 gyereke, az tudja mit jelent egyformán szeretni akármennyi gyereket függetlenül attól, hogy milyenek. Mikor még egy kisfiam volt és megtudtam, hogy megint fiam lesz, féltem, hogy nem fogom tudni ugyanúgy szeretni, de ez a gyakorlatban teljesen más. Ugyanúgy imádom mindkettőt a születésük pillanatától.

Szóval én nyíltan felvállalom az érzéseimet, és megpróbálom az ellenzőimmel megértetni magam. Általában sikerül is, annak ellenére, hogy őket esetleg ez teljesen hidegen hagyja.
Van akinek mindegy milyen nemű gyereke születik, van akinek nem. Kultúráltság kérdése ezt elfogadni. És sokan 1 lány után mondják, hogy mindegy. Persze, akkor lehet, hogy én is ezt mondanám... Nem a középkorban élünk szerintem, ha a tudomány már kitalált erre ilyen-olyan módszert, akkor annak nyilvánosságot kell kapni, hogy sokan élhessenek a lehetőséggel. AKI AKAR!!!
Nem is értem, akinek sikerült miért tartja titokban az ismerősök között? Egy mondattal elintézhető: mindent megtettünk egy lányért. Pont. Akit bővebben érdekel, az kíváncsi a titokra, biztos nem fogja világgá kürtölni, hanem maga is kipróbálja. Én nem szégyellném a helyetekben, hiszen kezetekben sír a "bizonyíték".

Szóval csodálom is, hogy ide még nem furakodtak be az okoskodók, de biztos vagyok benne, hogy sokan olvassák, és lehet, hogy most majd jön is erre valamilyen észrevétel.

Jó hétvégét!

Éva

KépKépKép
agmano

Az más, ha még nem publikus gólyahír.

Éva
agmano

Sziasztok!

Más hasonló topikba én is beleolvastam, hát sok rosszat írtak. Tudom, van olyan ember, aki annak is örülne, ha egyáltalán összejönne és meg tudná szülni bármilyen nemű gyermeket. Én, is mint más a sok olvasás után próbál meg X nemű gyermeket "csinálni", csak nem meri felvállalni, mint mi.

Hogy sokan olvasnak, az fix...... nézzétek meg a látogatottságot.
Nekem azért vannak fenntartásaim, hogy mindent kiteregessek, mert több helyen kaptam, kaptunk visszajelzést, hogy olvasta mit irtunk, és olyan emberkék is, akiknek nem volt publikus (nőgyógyász orvos)....stb. Persze ezek a fórumok nyilvánosak, de valahogy mégis jobb így, ha nem mindent írok ide.

Ez a topik megossza a tapasztalatokat, megmondom őszintén eleinte csak olvastalak titeket, de több kérdésre nem kaptam választ és így regisztráltam....és itt ragadtam, aminek nagyon örülök, mert olyanokkal beszélgethetek, akik szintén ugyanez foglalkoztatja……… A társaságról ne is beszéljek.

Naysa
naysa

Köszi Naysa, hogy megírtad a kislányod nevét! Nagyon szép neve van, nem is hallottam még róla, ékezet nélkül kell írni? Gondolom akkor a tesó babának is valami hasonlóan egyedi és szép nevet fogtok kitalálni! :D

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok!
Nem tüntem el örökre, csak egy hétig nem voltunk itthon, aztán ahogy hazajöttünk, kitört rajtam vm kórság. Azt hittük, vm vírus, ami majd elmúlik, de sajna nem így történt. Tegnap kiderült, hogy vírusos tüdőgyulladás......úgyhogy nyomom az ágyat. Legalább már lábra tudok állni pár percre. Szörnyű, mondhatom. Persze mondanom sem kell, hogy a márciusi próbálkozás sem sikerült....és a jövő héten esedékes Jónás napot (ill pé-t) is ki kell hagyni. (persze meg se tudnék még moccanni az ügy érdekében).
Azért néha olvaslak benneteket.
mókusmama1

Én is köszi a képet!!!
mókusmama1

Mókusmama!
Hát betegen nem is érdemes "nekiállni a dolgoknak"! Gyógyulj meg minél előbb és biztos kopogtatni fog a gólya nemsokára!

Kép

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok!

Csak egy percre ugrottam be hoztam két képet Babszem Fanniról :lol:
19mm-es a drágám :P

Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

Szia Akira!
8 hetesen tudod a picurkádról, hogy kislány?
Hogy lehet az?

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35

Huncutka, tudom azt, hogy mikor voltunk együtt párommal és tudom azt is, hogy mikor volt a peteérésem (kb. 5-6 nappal később mint az utolsó együtt létünk) és ez alapján csak lány lehet :D

KépKép
KépKép
akíra

Akíra!
Ez a mondatod olyan megnyugtató volt. Nem hittem el, hogyha peteérés elött 5-6 nappal van akció is életképes marad a sperma.
Mi 5 nappal elötte voltunk együtt mert elutazott a párom és annyira reménykedem, hogy sikerült. Neked mikor mutatta ki elösször a teszt? Hány napos ciklus hányadik napján? Az akciótól hányadik napon? Nekem még semmit nem mutat 21.-e óta, de hányingerem van. :wink:

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35

Húh, hát várjunk csak...január 25.én volt meg utoljára, a ciklusaim mostanság 32 naposak voltak, az együttlét február 12.én volt a peteérés elvileg 18.a körül és én 29.én csináltam tesztet! Tehát akkor már késett! Én úgy számoltam, hogy 25-26.a körül kéne megjönnie és így 29.e már késés!
Szóval most így tudtam csak leírni, azt, hogy ez hanyadik naonak felel meg nem tudom :oops: Valahova fel van írva, de nem találom most hírtelen, csak így a dátumokat tudom! :oops:
Azért remélem tudtam segíteni, és remélem neked is lesz ilyen szerencséd :wink:
Drukkolok!

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Látom mostanában mindenkinek sok dolga van, remélem azért jól vagytok csajok! Nekem tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi, bár előjelek vannak, tesztet csináltam, de negatív. No, majd a következő hónapban reméljük több sikerrel járunk. Most azért drukkolok, hogy egy pár napot még várjon a piri, mert ha öszejönne a következő próbálkozás, akkor (reméljük) januári baba lenne. :roll:

Kép
Kép
gyurmi

Akíra!
Te mit csinálsz ilyen korán? :D :?:

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok!

Nem nagyon pörög a topik, sajnos én se nagyon tudtam jönni, mert a kiscsajszi nagyon elkapta a kórságot. Az antibiotikum nem használt és 4 db. szurit kapott. Péntek óta nincs láza. Ma visszarendelt az orvos, szerencsére mindent rendben talát. Alig birja bepotolni a kajálást, napi egyszer eszik, reggeltől estig.

A lánykám nevét nem ékezettel írják.

Ki hol tart a ciklusban, szeretnénk képeket a tesztekről.

Sajnos engem elért rendesen az émelygés,hányinger, indőnkénti hányás. A reggelek a legrosszabbak. A cickóim bedurrantak rendesen, éjszaka alig tudok aludni.

Naysa
naysa

Sziasztok!

Én hajnalba kelek mert Kyra erre kényszerít rá :lol:
De hidd el én is aludnék szívesen tovább, csak erre a lánykám egyenlőre nem hajlandó :lol:

És persze elkaptott ő is valamit, ugyhogy nem is leszek most nagyon :?

Drukk mindenkinek!
Gyurmi azért ott még lehet valami! :wink: Drukkolok!

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Hát én sem voltam a napokban.
Szombaton suliban voltam. Aztán közben vendégek is voltak, és annyira jó idő volt, hogy a gyerekekkel kint voltam az udvaron. Szóval van felmentésem.

Éva!
Én teljesen egyet értek veled. Valóban nincs mit szégyenleni. A környezetemben én is reklámozom, hogy mi igenis mindent megtettünk ezért a kislányért. És én sem értem meg azokat akik elítélik a hozzánk hasonló vágyú anyukákat. Szerintem teljesen normális vágy az hogy egy nő szeretne a kislányt, és ennek érdekében lépéseket tegyen. Tényleg!Ide még nem tolakodtak be egész más problémával küzdő okoskodók. Szerintem én a kislány kérdést hasonló lelki élményekkel éltem meg mint a meddő nők a gyerek kérdést. Lehet hogy ők ezt nem hiszik el, de én tudom hogy így van.

Minden jót a többieknek, jobbulást a betegeskedőknek!!!

Kép
tulipán75

Jajj lányok, jöttem egy kicsit szomorkodni!

Én még mindíg ugye azon kattogok, hogy a kicsikém kislány :oops: :oops: :oops: :oops:

És hát folyamatosan nézegetem, hogy az elvileg velem egy idős pocakosoknak mekkora a babájuk, és úgy tűnik, hogy talán az én kis babszemem pár nappal mégis csak idősebb!
Merthogy a 8 hetesek szoktak 20mm-esek lenni, én meg 7+4-en voltam 19mm! Mármint a lurkóm! És most abba reménykedek, hogy talán mégis van pár nap elcsúszás! Mert nekem az is elég lenne ha csak 4 nappal lenne mégis idősebb! Hisz ha 14.én fogant volna és nem 18.án akkor lehetne kisfiú mert ugye 12.én voltunk együtt!

Húh lányok én ebbe bele fogok dilizni! :cry: :cry: :cry:

Alig várom, hogy megmondják, hogy kislány vagy akármi, és akkor legalább nem agyalok tovább és belenyugszom! :oops: :oops: :cry: :cry:

Na megyek, nem nyüglődök itt nektek!

Ne hari ezért a pár depis sorért! :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
akíra

Marcsi, igen, ez teljesen így van szerintem is!

Pont ma meséltem el nagyimnak, hogy babát várok, és ő tudta, hogy nagyon fiút szeretnék, és olyan jó volt hallani, hogy ő megért engem! És elmesélte, hogy ő régen ugyanilyen volt mint én! Neki van egy lánya, aztán volt egy angyalkája, az is kislány volt, és utána a nagypapámmal megbeszélték, hogy nem lesz több! Aztán jött egy jósnő évekkel később és megjósolta neki, hogy mire a lánya betölti a 9et lesz egy fia! És csak ezért rábeszélte nagyapámat, hogy mégis legyen még egy gyerekük! És így született meg apukám :lol:

És olyan jó volt, hogy tudom valaki 100%-ba megért engem és megérti a jelen pillanatba lévő csalódottságomat!

Szóval régen is voltak ilyenek, és szerintem mindig is lesznek olyan anyák akik az egyik nemű bébiért kűzdenek!
És a meddőknek nem kéne minket elítélniük szerintem! :x

Na de nem foglalom tovább az oldalt, elég volt mára belőlem!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
akíra

Akíra!
Tényleg nem érdemes azon agyalnod, hogy kisfiú vagy kislány, már úgyis eldőlt! :D Az én manóm 18 hetesen mutatta meg magát, de előtte anyósom bebeszélte nekem, hogy tuti lány lesz és én el is hittem, aztán nagyon fura volt mikor kiderült, hogy fiú. Persze örültem neki, de nehéz volt magamat átállítani arra, hogy kisfiam lesz. Azt tudom neked is javasolni, hogy ne arra koncentráljál, hogy kisfiú vagy kislány, hanem arra, hogy egy egészséges, szép, okos kisgyerkőcöd lesz. Ja, még valami eszembe jutott. Az unokatesómnak a terhessége alatt végig lányt mondott több orvos is 99,9%-ra és kisfia született. Volt is nagy meglepetés, mert fiú névvel nem is készültek, egy napig neve sem volt a babának. Aztán mondta az unokatesóm, hogy kicsit lelkiismeret furdalása is volt, hogy végig Dórikázta a kisfiát... Én a ti helyetekban várnék még a névadással, míg meg nem bizonyosodtok a neme felől! :lol:

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok!

Nekem is van felmentésem az eltűnésem okára :lol: Kirándulni voltunk hétvégén ebben a szép napsütéses időben.

Én Andrisnak készültem, míg meg nem születtem, így is hívtak a szüleim. :lol:

Akíra!
Ha 32 naposak voltak az utóbbi időben a ciklusaid, akkor nem 100 %, hogy a 12 -ei együttlétből fogant a bébi. Ha valóban 32 nappal számolunk, akkor olyan 11-12 - e körül lehetett pé-d. De ha így van, akkor még 12 is lehet, amikor együtt voltatok, és akkor viszont fiú lakik odabennt szerintem!! Előtte mikor voltatok együtt?

Ami az UH nagyságokat illeti, én pontosan tudom, mikor fogant a bébim, az elején kisebb volt a kelleténél, most meg nagyobb. Szóval szerintem az UH eredmény által kiadott időpont se tuti. Meg mikor még ilyen kicsik, olyan könnyű 1 - 1 mm-t elmérni, ami már + napokat jelent!! Szóval, még ne légy biztos a lánykában.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Jó reggelt lányok!
Jaj de örülök végre Akíra, hogy nem vagy annyira biztos abban, hogy lány. Ezt nem szabad még most így eldönteni. Főleg így, hogy a pé. napja bizonytalan. Szívesen írtam volna tegnap is ezt neked, de úgy láttam, hogy jobb ha én már nem szólok semmit, mert egyszer már próbáltam, és láttam, hogy nem sikerült, így hát gondoltam minek okoskodjak annyit. Ha tuti biztos lennél a pé-dben akkor megértenélek hogy már Fannizod, de így?! :shock:

Szerintem most koncentrálj mindkét neműre, hívd magadban úgy, hogy ne sértődjön meg szegényke ha kisfiú :lol: Tudod a kisfiúk hogy megsértődnek ha lekislányozzák őket? Az én középső fiam olyan lányos arcú, és a haja is hosszú. Nem véletlen, hogy sokan lánynak nézik. Persze neki meg rosszul esik. Én meg mondom neki, hogy örülj neki, mert az azt jelenti, hogy nagyon szép kis pofikád van.

Ági!
Jó, hogy jelentkeztél! Mikor mész uh-ra? Azt tudom, hogy te kislányt szerettél volna, viszont úgy emlékszem, hogy Jónás szerint mentetek. Jól emlékszem? Hamarosan tudhatjuk a sikerességet!!! :D

Kép
tulipán75

Lányok olyan édesek vagytok!

Szerencse, 12.-e elött csak 10.én voltunk együtt! Elég hiányos volt ez a hónap ami a sexet illeti, de hát nem mindíg jönnek ki úgy a dolgok mint ahogy azt mi szeretnénk! :lol:

Igen, tényleg lehet ebből bármi, mert eleinte kisebbnek nézték most meg már nagyobb mint kéne! Szóval reménykedek! Én úgyis az utolsó pillanatig fogok reménykedni, még a szülőágyon is... :oops:

Megsértődik a kisfiú? Akkor nem Fannizok tovább nehogy sértődöttségébe ne növessze ki a kukiját az én egyetlenem :lol:

Szóval kicsit most már jobb a kedvem! Köszönöm lányok! Most megint tudok egy kicsit reménykedni! :D

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Akíra én már nem tudom, hogy neked mi, hogy volt.
Lehet kicsit zizi vagyok de leírnád, hogy, hogy voltatok együtt ill. nyák, lh stb..
Örülnék ha összejönne a kisfiú.

Háát lányok én nem érzek semmit se. Az elején 100%-ra gondoltam, ő csak fiucska lehet, most meg nem érzek semmit. Gondolom ez normális. Az ismeretségi körömben sokan terhesek, és lány után most fiút várnak. Hááát én olyan irigykedve nézek rájuk. Tudom nem szép tőlem, de ez van.

Dettis
naysa

Húh, na szóval....
nyák alapján minden arra utalt, hogy 12.e a befutó mert totál tojásfehérje volt! De lh teszt alapján semmi!
A páfrány szerint elöbb volt, mert az már 6-9ig páfrányos volt!
Az lh doboz egyszer se mutatott pozitívat! Minden alkalommal ott volt a teszt csík a konroll mellett, de sose volt olyan erős vagy erősebb!
Lényeg, hogy 10.én és 12.én voltunk együtt! Mert már úgy voltam vele, hogy mindegy, hisz nem mutat semmit az lh, akkor nem várok, 12.én kéne lennie, hát akkor legyen úgy! :?
Aztán az lh teszt elfogyott, a páfránnyal csináltam tovább és az már nem mutatott semmit egész hónapba! Valamikor 18 körül is voltunk együtt de azt már nem tudom pontosan... :roll:

Szóval ebből nem tudom mi lesz... :roll: ...9 hónap múlva kiderül :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Akkor valóban lehetetek jó időben, nekem se volt soha bazi erős. Nézd meg a régebben felrakottakat. Bár nem tudom milyen érzékenységű.

A nyákom tojásfehérje volt, de már az utolsó nap , és a méhszájam tutko nyitva volt, mert azt éreztem. A tüszőrepedésem szerintem 13. nap hajnalban volt. Ehhez képest mi 12 nap este, és másnap du., este voltunk együtt.

Bízok az első megérzéseimban, azt majd meglátjuk.
naysa

Marcsi!

A dokimnál múlt hét pénteken voltam, már 9,5 cm a babánk, kinyújtózva pedig 14. :D
Jövő hét hétfőn megyek AFP-re, majd kb. 2 hétre rá a genetikai UH-ra, és csak rá 2 hétre kell visszamennem a saját dokimhoz. Kérdeztük, látja-e már, hogy fiú vagy lány. Azt mondta, hogy ilyenkor csak a 30-40 milliós gépekkel lehet, ez meg 2 milió. Ezzel csak a 28. héten vagy utána lehet látni. Viszont félidőben szeretnénk menni 4D-re.
Mindenki (még én is) azt mondja, hogy fiús hasam van, így "beletörődtem", ráált az agyam a fiúra. Az az igazság, hogy januárban szerettem/tük volna elkezdeni a babaprojektet, mert januárban a piros és zöld napok nem estek egybe, így "biztos" lett volna a lány, de a babó előbb akart jönni. Decemberben valamikor 13-a körül volt J napon, amikor fiút írtak, de ott nem volt 100% a nem a két egybeesés miatt. Mivel rendes pé-kor fogant, így bármi lehet, ráadásul nagyon 50 % az esély a pé. és az együttlét ideje miatt.

Akíra!
Nagyon fiú esélyes vagy a leírtak alapján! Elkezdett már nőni a hasad? Csúcsos vagy nem? Nekem mikor éppenhogy elkezdett gömbölyödni, már akkor is csúcsos volt.

Marcsi, ti hogy vagytok amúgy, hogy birod energiával? Milyenek az éjszakák? Hányszor szopizik egy éjszaka? Én biztos kipurcanok, ha 3 óránként kell majd kelnem.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok lányok!

Megint bocsi az eltűnésért, de elég mozgalmas napjaink voltak.
Megpróbálok visszaolvasni is, de ugye a suliból épp csak hazaértem, Danit elrendeztem és most vár a házimunka...
Dani végre meggyógyult, ma ment először bölcsibe. Tegnap a doktor néni megkérdezte, hogy melyik füle is volt felszúrva? Mert nem látja, olyan szépen begyógyult. Azért vissza kell vinnem még jövő hét hétfőn is, de szépen meggyógyult.
Vasárnap a jó időre és apával utoljára eltölthető kis időre tekintettel kirándultunk egy jót. Elmentünk Sümegre egyet. Nagyon jó volt, Dani élvezte a sok állatot, meg a hegymászást is, de persze azért cipeltette is néha a kis popóját. Apánk hétfőn reggel elutazott Nyíregyházára, csak hétvégére jön haza és ez így lesz még 2 hétig.
Viszont van egy jó oldala is a dolognak: rá vagyok kényszerítve, hogy vezessek, ha nem akarom majd a gyerkőcömet szakadó esőben a bölcsibe vinni biciklivel, úgy hogy a kocsi meg itt röhög a garázsban… Ma voltam suliban is (Danira addig az egyik barátunk vigyázott) és én vezettem. Kb. 6 év után ma ültem először újra a volán mögé és én vezettem Sárvártól Szombathelyig meg vissza (odafele belefutottunk egy balesetbe is – még a mentők és a rendőrség is csak épp úton volt oda), de szerencsére simán ment minden.
A suli jó, csak baromi nehéz lesz, bár most valakitől állítólag megkapjuk az összes szóbeli tételt kidolgozva…
Hát, ennyit dióhéjban rólunk.

Kép
oriandy

Szerencse!
Köszi a képet, nagyon édi a kisbabó, szép formás, pedig még milyen pici! Nagyon írigyellek ám! :D

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok, kérlek benneteket, hogy továbbítsátok!
Köszi!
továbbítom:
Anyukák figyelmébe ajánlom ezt a pár sort FONTOS!
"Egy anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) előtt. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna. Óvodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.

Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?

Ha Téged nem is érint közvetlenül, kérlek, hogy küldd tovább másnak talán hasznára lehet!!!!

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35

Sziasztok!

Ági!
Köszi az érdeklődést. Elég jól viselem a 4 gyereket. Nagyon jól érzem magam így. Ezzel röhögve megbírkóznék, csak az iskola miatt nehéz. Ha az nem lenne, akkor egy pillanatig nem panaszkodnék. Most csak az a bajom, hogy nemigen van időm tanulni, mert amint nekiállok, előveszem a könyveimet, rögtön valami közbejön, valamelyiknek van valami baja. :? Szóval valahonnan majd kell csípnem egy kis időt. Lehet, hogy nem fogok fórumozni, vagy csak ritkán jövök, mert így is nyerhetek magamnak egy-egy fél órát. :(

Hugicát nem szoptatom már. Nálam ez úgy alakult, hogy minél többedik gyerek, annál hamarabb ment el a tejem. Egyeskét még 7 hónapig szoptattam, aztán Ketteskét 4 hóig, Hármaskát 2 hóig, most pedig csak 1 hóig. Így aztán az éjszakai szoptatást már megúsztam. A tápszert az üvegből secperc kiszívja, ráadásul azzal jobban jóllalkik, úgyhogy csak egyszer kel fel. Ez így elég baráti.

Még akartam mást is írni, de most mennem kell. Dolog van!!

Kép
tulipán75

Szencse, köszönöm szépen a képet! Nagyon édes! Jajj mikor lesz már nekem is ekkora :lol: Irigykedek ám :) Főleg ha fiús pocakod van :lol: Bár tudom te nem azt akarsz, ugyhogy drukkolok, hogy mégiscsak kislány legyen! De ha nekem lány neked fiú, majd cserélünk :lol: :wink:

Nekem még nem igazán tudom, hogy nőtt-e a hasam, mert uszúgumim Kyra után sajna még van rendesen, ugyhogy most még inkább csak az van, vagy méginkább úszógumisodik :lol:
De nekem Kyrával is mindenki azt mondta fiús hasam van... :? aztán mégse, szóval nekem ez nem jött be :cry:

De azrét reménykedek! Az utolsó pillanatig reménykedni fogok benne, hogy kis kukacberci :P

Ne is mondjátok a 3 óránkénti kelést :shock: Én is ezen parázok, hogy hogy fogom ezt én bírni! Még Kyra se alussza végig az éjszakát, vagyis nem minden éjjel! 3ból minimum 1 éjjel felkel egy kis teáért vagy a cumi hiánya miatt! :? Szóval nem is tudom mibe vágtam a fejszémet :shock:

Andy, örülök, hogy te is újra itt vagy :) Sajnálom, hogy apa elmegy ilyen hosszú időkre, de reméljük, hogy azért abba a néhány napba míg itthon lesz sikerül kicsit többet együtt lenni! Jók is ezek a családi kiruccanások :) Mi is mentünk volna csak Kyra pont megbetegedett, ugyhogy nem mentünk sehova :?

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Lányok, nagyon lassan megy az idő, mindenapossá váltak az émelygések, cicifájások. Nagyon nehezen viselem a kislányom mellett. Nagyon szeretném, ha 12 hetes lennék, mert végre láthatnám a babánkat/inkat. Nem tudom nálatok, hogy van, de 3 hét múlva kell visszamenem a dokihoz, addig meg izgulhatok, hogy mindan rendben van-e. Legalább csak egyszer egy kis UH-t mutatnának, hogy egészséges-e, dobog -e szive, ami még fontos hogy hanyan vannak...
A férjem szerint ikreim lesznek (így érzi), hááát én megelégedek az egyel is.

Tegnap, meg ma nagyon fáj a fejem, nem merek bevenni dilibogyót, féltem a pocaklakót.

Naysa
naysa

Naysa!

Tudd, hogy sokkal rosszabbat teszel azzal a babának, ha hagyod, hogy nagyon erősen fájjon bármid is, mint hogy bevegyél egy algopirint!! Szóval, ha nem birod tovább, ne tétovázz. Azzal az egy szemmel nem ártasz neki!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?