Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én elhervadok! :)
Eddig apukám volt, aki azért minden éveben meglocsolt, most ez is elmaradt. Nagyon nem bánom azért, mert a szódásüveget nem szeretem. :)

Jpne! Van egy tuti muffin receptem! Nem vagyok nagy sütős, de a muffinra rámozdultam. Múlt héten kétszer sütöttem, és mindkettő fincsi lett. És iszonyatosan egyszerű, gyors.... ha érdekel, szólj, átküldöm priviben. :)

Judit! Amikor még dolgoztam, 7-től fél 2-ig volt az egyik óvónő, a másik 11-től fél 6-ig. De gondolom ezt ovija válogatja, pedig így kéne működnie. Dolgozni dolgozhatnak az óvónénik is 8-tól 4-ig, csak mivel az elég intenzív periódus, utána még maradnia kell, hogy előkészítse a másnapot. Szóval simán 10órás műszakot nyomathatnának, ha lelkiismeretesen akarják csinálni.

Kár, hogy olyan pocsék idő volt tegnap, pedig gondoltam, kimozdulunk kicsit... Most is olyan vacak. Szerintem kenguruzunk, az szélvédett hely a picurnak.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Tekiroll!
A nagyfiam viccből tűzolto palackal ment locsolni. Mindenki jol megijedt! Nekünk 11locsolonk volt, gondolj bele milyen illatunk volt a lányommal.
Az anyosom 30évig volt dajka de ő sem látott még ilyet, hogy előkésziteni a következő napot. Ez igy lenne normális ugy mind a tanárnéniknél. Te bisztos jo ovonéni lennél.

Arivirág!
Jo hogy ithon vagy megint!

Robika tegnap világá akart menni. Betette a zsákba cumiját és ment volna.

Elutazosok jelenkezzetek. Valaki használt holáncot husvétkor? :lol: És ez nem vicc!

Sziasztok Kép Ezt a papucsot hozta a nyuszi neki.
Vendég

Sziasztok!
A Gárdonyi lenne? Na, majd utánanézek.
A XI. ker-i Menyecske úti oviba este fél hatig voltak az óvónénik, utána 6-ig ügyelet a dadussal. De az is megesett, hogy 6 után mentek egy-két gyerekért. Reggel is már 6-tól lehetett vinni aki akarta(inkább nem akarta, de muszáj volt), 7-ig dadus vigyázott rájuk.
Tekiroll! Kérem szépen azokat a muffin recepteket! Adok nekik mégegy esélyt. Az enyém banános-csokis lett volna, de nagyon nehézre sikerült. Szinte tocsogott a margarinban és nyers íze is volt.

Én nem szeretem a locsolókat, már gyerekkoromban is majdnem mindig elutaztunk. Ez már nem olyan mint régen. A fiúk azt számolják ki adott tojást(amit úgyis földhözcsapnak) és kitől mennyi pénzt kaptak. Gyorsan zsebrevágják a pénzt, talán elfogadnak egy kis sütit és már sietnek is tovább, hogy minél több pénzt összegyűjthessenek. Szerintem elveszett már ennek a fílingje, csak faluhelyen él. Persze, gondolom ez nem általános, de mikor még fiatalabb voltam, ezt tapasztaltam.

A mi gyerekorvosunk a Balogh Éva. Én nagyon szeretem, általában homeopátiával meg is gyógyítja. Jó, hogy nem nyúl azonnal az antibiotikumokhoz.

Megyek pihenni mert nagyon fáj a torkom, most voltam dokinál. A lányom hozta haza Húsvétra, szerencsére Ő már kigyógyult.

Kép
jpne

Szia Jpne!

Amit feltett Arivirág Érdi center, abban van leirás az iskolárol!
Vendég

Sziasztok!

Mimink othon van!
Vendég

mimi nagyon várunk vissza!
arivirág

Sziasztok!

Mimi :) Jó, hogy itthon vagy, így biztos könnyebb lelkileg mindenképp :) Ha tudsz, gyere majd! / Judit, köszönjük a hírt!/

Arivirág :) És miért ebbe a suliba szeretnéd a csajokat járatni? Az ének miatt, vagy egyéb? Szimpatikus nekem is!

Judit :) Nagyon édes a papucsos kisfiad! tűzoltókészülékes nagyfiad se lehetett semmi :lol:

Locsolást én se szeretem, de az én fiaim nagyon édik voltak, tőlük elviselem azért :) Ráadásul a saját parfümömet használták :D

Húsvét klassz volt, rendes volt velünk az idő is, hogy vasárnap olyan szép tavaszunk volt, nyugodtan lehetett a kertben keresgélni.
Sajna szombaton a férjem megint összetörte a kocsit :evil: Talán emlékeztek, karácsonykor is karambolozott, két hete lett kész a kocsi :cry: :cry: :cry:
Mondtam is neki, hogy remélem, ebből nem lesz tendencia, hogy nagyobb ünnepekkor tör-zúz egyet. Mindjárt Pünkösd...
Egyébként épp jött haza, és megcsúszott az autópályán. Örülhetünk, hogy semmi baja nem lett. Meg hogy csak a szlagkorlátnak ment neki.

Holnap elutazunk kicsit pancsolni Debrecenbe, már nagyon várjuk :D

Pár húsvéti kép:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Judit! Tűzoltópalack…:) Asszem én is megijedtem volna. :) Robika édes lehetett, ahogy felkerekedett. :lol: Remélem, hogy még leszek is jó óvónő. Csak találjak valami szupi helyet.

Jpne! Küldöm a receptet! Jobbulást!

Mimi! Örülök, hogy hazajöhettél! :) pihenj sokat!

Jucc! Kocsi! :( De jó, hogy a férjednek semmi baja! Nagyon jó lehetett ez a tojáskeresgélés! Klasszak a képek! :)

Képzeljétek! Tegnap elkezdtünk kúszni! Kicsit még labilis néha a drágám, de nagyon édi! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Igen itthon vagyok!Arivirággal dumcsiztam tegnap priviben.Elmeséltem neki a történteket.Sajni egyedül vagyok :(
Levált a lepény,és múlthét csütörtökön,életmentő császárt csináltak.
De jó hír,és optimista vagyok!!!Kb 6hónapot kell várnunk,és lehet újra próbálkozni.
Judit!A párod jövő héten jön hozzánk.Légyszi gyere majd át vele.

mimi12

Remélem mielőbb a sors megajándékoz egy babával!
Tiszta szívből kívánom!!!!!!!
arivirág

MIMI,Rettentően sajnálom!És remélem,hogy valóban optimista vagy a kistesóval kapcsolatban.Sok-sok puszi !!!!!

Kép

Gabi
gabibi

Mimi!
Bár mi még nem találkoztunk, de nagyon sajnálom ami történt. Remélem 6 hónap múlva elsőként örülhetünk Veled!
Ági

Kép
jpne

Szia Mimi!

Csütörtökön beszéltünk egymással és még minden rendbe volt. Nagyon sajnálom. Vigyázz magadra!
Sok puszi!
Szia
Vendég

Mimi,
Nagyon sajnálom és kívánom hogy gyorsan telljen el ez a 6 hónap.

Curse,
Múltkor még nem válaszoltam hogy az aluljáró lakótelep felöli oldalán állt a rendőr, kb a Profi elött fent a járdán de nem is autóból mértek hanem a járdán azzal az állvánnyal.

Tekiroll,
Én is szeretnék muffin receptet. Elküldenéd nekem is? köszi. Fiadnak gratula a mászáshoz.

Jucc,
Látom a fiúk is nagyon élvezték a keresgélést.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Kisfiam kicsit náthás,de semmi gáz nincs csak folyik az orra :lol:

Dolli,nagyon ügyes a kisfiad :lol: Enyém gyerek majdnem 10 hósan kezdett el kúszni.De most begyorsított,mert már fel ül és feláll :lol:

Jucc,hát........mit ne mondjak:Én idegbajt kaptam volna :lol:

Jöhetne a jó idő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kezdem megint unni magam.Múltkor amikor voltak a jó idők én teljesen feldobodtam,nagyon jó volt.
Holnap csajos nap lesz :lol: Talizok pesten a barátnőmmel és vásárolgatunk meg PLETYIZÜNK :lol: Jotikára Apa meg Nagyi vigyáz :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Mimi: nagyon sajnálom..........remélem mihamarabb újra tudtok próbálkozni és minden rendben lesz. Fel a fejjel!

KépKép
peni

Sziasztok!

Jucc!
Tök jo a traktor, én is szemeztem vele de Robika még törpe hozzá. Jo hogy vannak nagy fáitok, még a traktor is eltud bujni mögötte. :lol:
Szerencse a férjednek nem lett baja. A fiam is összetörte a kocsiját, de nem ült benne, magátol ment neki a villanyoszlopnak. Beugrott egy boltba meglocsolni az eladot és nem huzta be kéziféket. Milyen pofát vághatott amikor elment a bolt elöl a kocsi. Azota ezzel huzzuk szegényt. :lol:

Tekiroll!
Jo lenne ha te lennél Robika ovonénije, vagy 3évig szeretnél othon maradni.
Lassan nálatok sem lehet semmit elölhagyni!

Jpne!
Még nem válaszoltál nekem, délbe jártok haza a lányodal, vagy napközis. Ha jo idő lesz találozhatnánk a tavas játszon.

Kostyika!
Azota hogy irtad hogy mérnek az aluljáronál már mindig figyelünk.

Gabibi!
Robika és én is náthásak vagyunk. Szerdán kezdődött hőemelkedése is volt szegénynek. Ma már jobban vagyunk, de az idő is segit. Mire megint találkozunk már te is futhatsz a fiad után. :lol:

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!
Tényleg elfelejtettem válaszolni. Az idei évtől már nem ebédel a suliban, tehát az órák után egyből jön haza. Tényleg talizhatnánk.
:)
Mi is betegek vagyunk, a lányom hozta ha Húsvétra. A fiamnál tegnap kezdődött, mára már sokkal jobban van. Nagyon ritkán vagyunk betegek, de ez elég makacs, nekem már 4 napja fáj a torkom. Reggel meg sem tudtam szólalni, a férjem meg csak mosolygott...gondolom mire gondolhatott. :lol:

Kép
jpne

Sziasztok!

Húsvétkor csináltam tojáslikőrt, de sajnos nem túl jó lett!
Nincs véletlenül valkinek bevált tojáslikős receptje, ami kicsit sürűbb? Az enyém inkább a vaniliás tejre hasonlított!

Valaki kérdezte még régebben, hogy miért szűnik meg a Dörmi. Azért, mert nem volt elég forgalma.

Most szeretném megérdeklődni, mert azt hallottam, hogy a könyvtárban is van valami baba-mama klub. Érdekel valakit, mert akor megírom.

Üdv mindenkinek zsand
Vendég

Mimi,
Ez borzasztó :cry: :cry: olyan nehéz szavakkal..... nagyon sajnálom :cry: :cry: Nagyon drukkolok, h félév múlva ismét Veled örülhessünk!!! Puszillak!!!!

Jpne,
Hú, nagyon bátor vagy, h a szájsebészetet bevállaltad sztk-ban :) Én inkább magánban mentem el, mondjuk nekem nem is tudták volna kihúzni, vésni kellett :roll:

Arivirág,
Jaj, azért ez akkor is gáz, h a dokinő nem ismerte fel mi az :( :roll: Ez azért elgondolkoztatott :? Mondjuk betegség miatt nem voltunk nála eddig sokszor, szerencsére. Tehát nem tudom mi lenne, ha vmi komolyabb dologgal mennénk hozzá :?

Judit,
Tűzoltós palack locsolás :lol: Hátizsákos Robikád zabálnivaló :D

Jucc,
Kocsiösszetörés :( de az a lényeg, h párodnak nem lett semmi baja :) Egyébként enyim párom is múlt héten összetörte a kocsit, mostanság mi sem vagyunk szerencsés szériában az autónk miatt :roll: Fél éven belül ez a harmadik eset, h költeni kell rá, ráadásul nem keveset :roll:
Húsvéti képek csúcsak!!! :D Bár már nem olvasod, de nagyon jó pihenést Nektek!!! Aquaticumba mentetek?

Dolli,
Gratula Gézunak a kúszáshoz!!! :D

Andi,
Köszi :( milyen trükkösek ezek a nyamvadt rendőrök :evil: :x Lehet, h engem is lekaptak :? Aznap én is jártam arrafelé, de délelőtt.

Gabi,
Nagyon jó csajos napot Neked holnapra!! :wink: Most kedden voltatok tücsök-zenén? Szerinted a befizetett 8 alkalom már lejárt? Mikor lesz újra? :? Most tökre meg vagyok lőve. Nem számoltam, h hol tartunk a kifizetett alkalmakat illetően :oops:

Kis-és nagy betegeknek pedig bulást!!!!

Mi kedden este értünk haza anyóséktól arra, h csak 13 fok volt a házban :roll: Ebben a nyamvadt esős időben beázott a kazán és ki tudja mikor állt le :roll: Tegnap estére tudta csak a házat felfűteni 22 fokra. Durva volt. Soha nem voltunk még így itthon felöltözve :lol: Ünnep jó volt (néhány nyelést leszámítva anyós miatt :roll: ), szerencsére a locsolkodást is megúsztam :D
De az a lényeg, h ma gyöngyörű idő volt :D Rengeteget kerteztünk kint a csajjal :D

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Jpne!
Csak azért kérdeztem mert én is szoktam 11.40-re menni a suliba. Lehet hogy már láttuk egymást az utcán, a mult héten is jött vélünk szemben egy hasonlo koru kisfiu az anyukájával. Rád gondoltam egyből. Sporbabakocsitok van? A lányommal jöttünk le a dombon, nekünk kék fekete kocsink van. Nem ti voltatok?

Zsand!
Nekünk mindig van ithon tojáslikőrünk. Anyosom csinálja és nagyon fini, elkérem a receptjét. Megkinálnálak, elég vicces lenne hogy a játszon iszogatnánk. :lol:
A könyvek között a kicsik :lol: Csak addig lennének ott könyvek mig a fiam oda nem látogatna. :lol:

Sziasztok
Vendég

és akkor hadd büszkélkedjek a művemmel :D egy picit besértődött a csaj a kép készítése előtt, ez látszik is, de azért próbáltam egy kis mosolyt erőltetni :lol:
Kép Sapka, táska, ruci

ezt pedig anyós kötötte húsvétra a csajnak, a fonalat én választottam
Kép királylány :lol:

Kép Kép
curse

Curse,már kedden kezdődik a következő "turnus".kedden valami pót alkalom volt a múltkori hiányzása miatt.

Judit,na nekem is kell majd egy nagylányt "szereznem",hogy fusson a fiam után :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!tök egyszerre írtunk hárman :lol: :lol: :lol: Jól néz ki a csaj :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Annyira kár, h ezek a képek most nem adják vissza a színeket :( na de mindegy. Persze azért anyós a rucis fonalra azt mondta, h nyanyás, mert lila :shock: :shock: Egyébként melírozott a fonal, sárga, rózsaszín és lila. Abszolút nem a lila dominál, de tök mindegy, mert szerintem a lila önmagában nem nyanya szín. Mindegy, nem foglalkozom anyóssal. Csak gondoltam elméselm, h időnként milyen kedves beszólásai vannak :lol:

Kép Kép
curse

Gabi,
Köszi :) Igen, a mostani egy hiányzás miatt volt. Akkor jövő kedden lehet megint menni (és persze fizetni is :lol: ) tök jó :D Csajom úgyis nagyon hiányolja :)

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Curse!
Ki vagyok akadva, nagyon ügyes vagy! Anyukám nekem is kötött mindig, de ezek olyan divatos rucik. Igazi kis hölgy a lányod.

Gabibi!
Ezt ugy mondtad mint a lányom 9évesen amikor megkérdezték tőle milyen tesot szeretne. Erre ő 2nővért kért! :lol:

Szép estét mindenkinek!
Kép
Vendég

Judit ezen jót nevettem :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!
Még nem olvastam végig amiket írtatok, mert a kicsi már itt sertepertél körülöttem, menne fürödni. Gyors leszek.

Curse!
Én is magánrendelőbe akartam először menni, sőt, annyira féltem a foghúzástól és a fájdalomtól, hogy altatásban szerettem volna végeztetni. Aztán utánanéztem a neten a dokinőnek és kiderült, hogy bár velem majd egyidős, de nagyon neves szaktekintély. Ő is és az apja is, aki ugyancsak szájsebész. A III. kerben van a magánrendelője. Először azt gondoltam, hogy aki SZTK-ban dolgozik, az gagyi lehet, de ha jobban belegondolok, egy ezres város egyetlen szájsebészének lenni nagyonis szép és nagy feladat. És tényleg nagyon jól dolgozik, mindent megbeszél és abszolut fájdalommentes. Nagyon odafigyel az emberre.
Hú, már nagyon nem bírja, Judit Neked később tudok írni

Kép
jpne

65 ezrest akartam írni, de a kicsi kinyomta a num lock-ot, én meg nem vettem észre.

Judit!
Múlt héten hételején mentem babakocsival a lányomért, 12.20 körül mehettem a Diósdi úton, mert 5 órájuk volt. Elég bambán szoktam menni, nem emlékszem, hogy találkoztam-e másik babakocsival, ilyenkor séta közben élem a magánéletem. :)
Engem elég könnyű felismerni, szinte kizárólag mindig feketében vagyok. A rövidujjús tavaszi időig hosszú bőrkabátban. Hosszú barna haj, hiúságomat alábbhagyva lemondtam a kontaktlencséről, így szemcsim van.
Mostmár én is figyellek, :shock: hátha sulibamenet összefutunk.

Kép
jpne

Sziasztok lányok!

Az ujaknak teszek fel képet magamrol, nyugodtan köszönjetek ha láttok valahol!
Jpne, nem te voltál a mult héten az tuti. Én is imádom a feketét és szemüveges vagyok.
Kép Jo éjszakát mindenkinek!
Vendég

Köszi lányok a bókokat :D Tényleg annak nem nagy dolog, aki gyakorlott kötő :wink:

Judit,
A 2 nővéren jót nevettem :lol: :lol: :lol:

Jpne,
Ez tényleg nagyon jó dolog, amit a szájsebészről írtál :) Én inkább azért nem szeretek sztkba járni, mert úgy érzem, h az ottani dokik olyan nemtörödömök. Mi is motiválná őket, még ha jó orvosok is? Persze nem minden doki, de sajnos a túlnyomó többségre szerintem ez igaz, hiába a hipokráteszi eskü :?

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Curse! GRATULÁLOK!!! nagyon szép lett!!
Sajnos én balkezes vagyok, mi tanultunk az iskoolában kötni, de a tanár engem nem tudott megtanítani.

A lányomnak is van egy poncsója akárhova megyünk mindig megcsodálják benne!

Nekem is kéne fogat huzatni. Csak nagyon halogatom!!!

Judit!
Köszi, ha elkéred a receptet. A játszóteres iszogatás nem jó mert mi kocsival mennénk. Ha összefutok hazafele egy rendőrrel biztos megkérdezi anyuka mi van magával?belazult?
Milyen jó lenne, ha pár napig jó idő lenne, mert megint kinézek és szuttyog az eső.

Üdv mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Mimi! Nagyon sajnálom! Vigyázz magadra, pihizz sokat, és töltődj sok-sok pozitív energiával, amit küldünk feléd!

Kostyika! Köszi! :) Recept megy…

Gabi! Jotikának boldog hófordulót! Mindjárt egyéves! :) Milyenre tervezitek az első szülinapot? Nagy banzáj?
Ügyes a kicsifiad… akkor lassan el is fog indulni, ha ilyen tempóban halad. :)

Judit! Köszi! :) Sajna nem lehetek Robika óvónénije, már ha minden úgy alakul, ahogy szeretném, mert még szeretnénk egy kistesót is. Remélem, dokibácsi is előbb-utóbb rábólint. :)
2 nővéres beszólás édi! :)

Curse! Hideg lakás. :( Még előző lakásunkban volt egyszer egy ilyen, de akkor még nem volt gyerkőc. Remélem, nem fáztatok meg!
Hihetetlen, milyen jól kötsz! Meg anyósod is! Szuperek lettek! :) A lila pedig abszolút nem nyanyás. Én nagyon szeretem azt a színt.

Mindenkinek szép napot, meg hétvégét, nem tudom jövök-e, mert megyünk anyumhoz! Kicsit kikapcsolódunk, szombaton Munkácsyt akarjuk megnézni, este meg vacsi édeskettesben. :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Curse!
Tényleg a legtöbb doki nemtörődöm, ezt én is tapasztalom. Azért is lepett meg a szájsebész nőci. Hétfőn megyek hozzá vissza kontrollra, viszek is Neki egy kis meglepit.
A kötött rucikat én is megcsodáltam, főleg a poncsó tetszik nagyon. Mikor ilyen szép kis ruhákat látok, mindig irigykedek, hogy a fiúknak nem lehet ilyen. A lányokat olyan szépen fellehet öltöztetni. Vagy csak azért gondolom így, mert fiú ügyben még gyakorlatlan vagyok? :oops:
Lehet.

Judit!
Jó, hogy tettél fel magadról képet és a piciről, így biztosan nem kerüljük el egymást.
Keresek képet a gyerkőcökről, rólam sajna nincs, mert mindig én fényképezek. A férjem nem ért a kütyükhöz, még a gombort se tudja rendesen lenyomni. :lol: Nekem meg közel áll a szakmámhoz és szeretem is.

Édeskettes vacsi! Ebben sem volt már részem 10 éve! Jó mulatást!

Na, majd később képezek, nem engedi, megnézem mi a baj

Kép
jpne

Sziasztok lányok!

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzat Oktatási és Művelődési Bizottsága az Önkormányzat által fenntartott óvodákra az alábbi beíratási időpontokat határozta meg:

2008. április 1. (kedd) 8-13 óráig
2008. április 2. (szerda) 8-18 óráig
2008. április 3. (csütörtök) 13-18 óráig.

Kel a lakcimkártya és a születési anyakönyi kivonat!
Nehogy lemaradjatok!

Jpne! Jelölj be iwiwen, gondolom hogy ott van képed. :lol:

Ha szeretsz fényképezni miért nem raksz fel a gyerekeidről?

Sziasztok
Vendég

Dolli,köszike :lol: Hát persze már tervezgetek :lol: Lufikat már vettem :lol: :lol: :wink: És még életembe nem csináltam tortát,de most én szeretnék sajátkezüleg.Hát........remélem rá lehet majd ismerni. :D Még tutira nemtudom mit kap,de 1-2 kishangszert szeretnék meg nemtom mit.A barátnőmet ma hívtam,hogy majd jöjjenek le meg a kiskeresztlányomék nemtudom kb 10-15-en leszünk.
Tényleg nem is tudom mit vegyek neki :shock:

Csajos nap jó volt :lol: Vettem 1 farmert,pulcsit 2 polót :lol: cípőt is akartam,de nem kaptam.Na meg beültünk dumcsizni kicsit.De már nagyon hiányzott a fiacskám :cry:

Kép

Gabi
gabibi

Judit!
Próbáltam feltölteni képet, de mivel 12 Mpixeles tükörreflexes digit gépem van amiben a legnagyobb felbontásban a legjobb minőségben fényképezek, ezért nagyon nagy terjedelműek a képek. Már nem volt időm letömöríteni, majd holnap alvásidőben.
Az iwiwen sincs képem, csak egy emberrel való levelezésre használom. Nem szeretem mikor idegenek turkálnak az ismerőseim között (sajna bárki belenézhet) , ezért nem ott intézem a kapcsolattartást sem. De már jó idők vannak, hamarosan összefuthatunk és minden kiderül. :D

Kép
jpne

Szia Jpne!

Ha nem is jelöljük be egymást az enyémbe belenézhetsz. :lol: Van jo sok kép a gyerekekről.
Én csak a telcsimmel szoktam fényképezni az mindig nálam van ugyis. Minden képet sajna le kell kicsinyiteni ha ide akarjuk feltenni. A jövö hétre is jo időt mondanak.

Szia Jo éjt!
Vendég

Na, most csinálok egy próbát, mekkora lett a kép.

Kép

Kép
jpne

Sziasztok!

Csatlakozhatnék hozzátok? Judit említette ezt az oldalt, ő hívott (köszi)

Curse, nagyon ügyes vagy szépet kötöttél! Helyes a lánykád! Néhanapján én is kötök, de eddig csak sálat és sapkát kötöttem, viszont nemrég én is csináltam poncsót, de az csak 2 téglalapból készült így nem volt bonyolult. De a te kötésmintád... ilyet már nem tudok.

Látom fogorvos téma is felmerült itt. Képzeljétek hogy jártam... ugye 1éve vagyunk itt és nem ismertem fogorvost, ajánlani sem tudtak, és szerettem volna megcsináltatni. Elmentem 1hez az leszedte a fogkövemet, követkető időpont 1hónap múlva lett volna, így kerestem egy másikat. 3x voltam nála, mindig várni kellett, a harmadik alkalommal 2óra várakozás után felálltam. Direkt szóltam neki, hogy két kisgyerek vár otthon és nem ücsöröghetek órákat, főleg, hogy szoptatok is.
Na mindegy kerestem tovább és tegnap voltam a 3.nál, kiderült, hogy nem is lett volna szabad töméstcserélni, meg érzésteleníteni, mert ugye átjut az anyatejbe, ja és amit drága pénzért megcsinált nekem az előző doki az nem lett jó.....
Szóval így jártam, úgyhogy ha abbamarad a szopi majd megcsináltatom.

Azt szeretném még kérdezni, hogy a gyula utcai ovit ismeri valaki?

Húúú, de hosszú lettem elsőre. Bocsi :oops: Azért remélem befogadtok....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 16:22-kor.
sylph

Jpne, de szépek a gyerekeid! Milyen szép nagy szeme van a lányodnak!
sylph

Sziasztok lányok!

Sylph!
Örülök hogy jelentkeztél! Ugye mondtam hogy itt jo sokan vagyunk Érdiek.

Jpne!
Nagyon szépek a gyerekeid! Megmutatom a lányod fényképét a lányomnak, mert lehet hogy ők ismerik egymást. Ne fogd vissza magad a képekkel.

Sziasztok

Kép
Vendég

Óh, köszi, teljesen elpirulok. A kicsiről külön is szerettem volna feltenni az előbb, de éhes lett. Most feltöltöm.
Üdv sylph köztünk, még én is újnak számítok. :)

Kép

Kép
jpne

Sziasztok!

Sylph!
Az én barátnőm fogorvos és anno nekem azt mondta, hogy lehet nyugodtan helyileg érzésteleníteni!

MEgyünk kedden beiratkozni.

Lányom nagyon válogat. Semmi olyat nem eszik meg amit ritkán főzök. Csak húsleves, krumpli, rízs, krumlifőzelék és turógombóc. Tegnap máj volt azt mondta ő ezt nem eszi meg mert rosszul lesz tőle! Szerintetek ez átmeneti állapot? Mindig válogatós volt,de kezdi túlzásba vinni. Volt így valaki? 3 éves.

Vettünk ma műanyag kaspókat a kertbe megyünk is virágot ültetni

Napsütéses kellemes vasárnapot mindenkinek
Vendég

Hali,

Gyorsan beköszönök mert mindjárt indulunk egy hétre tavaszolni. Ott sajnos nincs net, úgyhogy addig legyetek jók :D

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
Köszi mindenkinek!
Jpne,nagyon szépek a gyerekeid!
Csajok,hétfőn jövök és viszaolvasok,és kicsit majd ki is panaszkodom magam.

mimi12

Sziasztok!
Megengednétek , hogy csatlakozzam hozzátok?
Mi 7 hónapja költöztünk Érdre, egy Miskolc melleti kisvárosból.Én Kitti vagyok 30 éves és 7 éves ikreim vannak, Tamara és Levente, most mennek iskolába, valószínű, hogy a Bolyaiba.Én nagyon nehezen szoktam meg az új otthont , sokáig hiányzott a régi környezet.Szerencsére a gyerekek nagyon rugalmasak és hipp- hopp átáltak.Na azt hiszem most befejezem nem akarok elsőre tul sok lenni. :oops:
kitti36

Sziasztok!

Fotórestaurálás: http://www.photoretus.mlap.hu/
Nézz nálam körül! Ingyenes dolgokat is találsz!
Április végéig 50%-os kedvezmény montázskészítésre!

Kép

Kép
photoretus

Sziasztok!

Mimi, borzasztóan sajnálom :( Soha nem tudtam felfogni, hogy lehet az ilyesmit ép ésszel túlélni. De hogy Te még ráadásul ilyen pozitívan is gondolkodj, ez számomra azt jelzi, hogy nagyon erős nő vagy. Le a kalappal! Sok erőt kívánok Neked, és egy egészséges kisbabát, amilyen gyorsan csak lehet! És gyere panaszkodni bátran!

Kedves újak, üdvözlet Néktek :) Gyertek, meséljetek magatokról!
És jöjjenek a képek is a skacokról!

Jpne :) azta, azok a világoskék szemek :shock: És micsoda különböző két tesó! Nagyon szépek!

Kostyika jó tavaszolást! Merre lesztek vajon?

Curse :) Tünemény ez a kislány, és azok a ruhák tényleg gyönyörűek! Sajnálom ezt a sok kocsitörést Nálatok is :( Nem tudom, mi a csoda van mostanában :roll:
Igen, Aquaticumban voltunk. Ismered?

Tegnap este meg is jöttünk, csak ilyen rövidke volt a mi tavaszolásunk, de isteni volt :) Rég nevettünk ennyit, srácok imádták a pancsolást, abba se hagyták volna legszívesebben. Ajánlani tudom mindenkinek a helyet, ekkorkákkal már igazi élmény. Két évvel ezelőtt is voltunk már, de akkor Gergő miatt még nem tudtuk ennyire élvezni. Mondjuk pénzt költeni sajna lehet itt, de néha kell :wink:

Ha nem baj, teszek képeket :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

A környezet:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép