Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Jó sokat írtatok, ami tök jó, a hétvégén valahogy mindenki elfoglaltabb volt, biztos... Csak most van időm bekapcsolni a gépet, nem is voltam itthon eddig. Odaát voltam az új lakásban, már működik a WC :D és jött a szőnyeges :D jó későn, volt vagy fél 8, és még mire berakta a padlószőnyeget, meg beragasztotta ... azt hittem, soha nem végez :roll:

És képzeljétek, délután fájt a köldököm :shock: :shock: :shock: vagy inkább feszült, főleg ha kiegyenesedtem

Betti, ha megint így beindulna a szíved, próbáld ki a következőt: vegyél mély levegőt, majd kezd el préselni - úgy kell csinálni, mintha nyomnál (pl. vécézéskor), ez legtöbbször segít, és leállítja ritmuszavart :wink: nekem lépcsőzéskor, futáskor szokott lenni, és ez a manőver beválik

Mano, mit mondott a bőrgyógyász, mi van Franci lábán? , kíváncsi vagyok. Ma voltatok egyáltalán ? - bocsi elfelejtettem már, mikor mentek :oops:

Mongi, örülök, hogy minden rendben veletek :D

Kép
pimelinda

Katlina, aranyosak vagytok a legutóbbi képen - meg persze a többin is :) és gratula Robinak :)

Kép
pimelinda

Katlina! Nagyon jó a kép! :lol:

Mongi! Tényleg nem lesz pici a fiatalúr! :lol: Jó hogy minden rendben van veletek!!! :)
Mikorra is vagy kiírva? Lusta vok visszakeresni... :oops: Máj. 22? A tábliba kéne!

Erika! Hogy vagy? Még mindig fájsz?

Linda! Te még dolgozol? Bocsi ha már írtad. :oops:
szilbee

Betti! Bocsi, hogy tegnap nem tudtam, csak olyan kurtán-furcsán írni... de apjuk, már itt tobzódott a gépnél. :roll: :oops:

Szóval lehet cserélni majd a képeket, de kb. úgy 3 havonta lenne jó... nem egyszerű átalakítani kép formátummá az exel táblit... nem nehéz, csak macerás... :? Szóval ezért lenne jó, ha nem lenne túl gyakran képcsere.
szilbee

Szép jó reggelt! :)

Nóri,jó nagyot sétáltál,ezt nevezem,és a Kassairól a tisza partig nem tudtam elsétálni,mert teljesen kidöglöttem :oops:

Boldog szülinapot neked és Lilcsinek!
Kép

Katlina,elsőnek én is voltam igy,hogy most akkor,most hogyan is írjam alá,pont amikor csináltattam újra a papirjaimat :) Nekem elég hosszú lett a nevem,igy van amikor lerövidítem,és csak a lánykorit mondom :oops: Aranyos a kép! :)

Mongi,én is megnézem majd mekkora volt Lucus ennyi idősen! :) Sokat kellett várnod? De jó,hogy minden rendben van :)

Linda,akkor már haladtok! :) Majd képeket kérünk! :)

Hajni,nagyon sok boldog névnapot!
Kép

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Hajni! Boldog névnapot!!!
Kép

Köszönjük mi is! :lol: Reggel még a boltba is át kellett mennem a bölcsiből, mert kiderült, hogy már most is ünnepelnek....azt hittem, csak a nagycsoportosok tartanak szülinapot :oops:

Erika! Én nem mondok semmit...tudod :? .... De azért remélem, már jobban vagy!
Tegnap este megnéztem ezt az Igazságosságos műsort. Hááát....! Elég gáz. Sztem olyan, mint a Mónika, csak jobban fizet.

Tündi! Azt hiszem 2 NST-ről is gyalog jöttem haza :shock: Olyan szép idő volt, mozogni meg kellet..... :roll:

Melinda! Majd tegyél képet a szőnyegekről is!

Letti! Majd lehet, te is megkapod az utolsó UH-ok egyikénél, hogy "Szééép nagy feje van" :lol: :lol:

Na, megyek, mert még Önéletrajzot kell csinosítani, meg elmenni kinyomtattatni, meg rucit vasalni....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lilcsi & Nóri

Sok Boldogságot Születésnapotok alkalmából!!!

Kép
Kép

Hajni
Boldog Névnapot!!!

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Nóri, Lilcsi isten éltessen titeket sokáig! (rájöttem, hogy lehet ide képeslapról képet tenni :wink:

Kép

Remélem szülinapod alkalmából sikerül egy jó kis állást kapnod ajándékba :lol:

Hajni, neked pedig boldog névnapot!

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Lilcsi!
Boldog Szülinapot! :)

Kép

Nóri!
Neked is!!! :D Nem elfelejteni képeket feltenni!! ;)

Kép

Hajni!
Boldog Névnapot!
:)
Kép
szilbee

Nóri Lilcsi!!!
Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok Nektek!!!!!
Kép

Hajni!!!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Micsoda szép napunk van ma! Merthogy:

Boldog szülinapot nektek, Nóri!

Hajninak nagyon boldog névnapot!
jaimee1

Nóri: nyert végül a pasi? 10 millkónál felálltam és elmentem fürödni. Felidegesítettek, hogy elmentek reklámra...

Dr House sem volt semmi. Örülök, hogy nem terhesen néztem....

Szilvi: Megvagyok.

Réka ma hajnali ötkor kelt (nem először, már 3. napja...) SZopi után max. éberséggel gügyög és úgymond hív játszani. Esze ágában sincs aludni. Jaaaaj....Fél 7-kor mondjuk bealudt egy órára, én is visszaájultam. Ezentúl kétszer ébredünk reggel? :shock: :shock:
jaimee1

Erika! Ja tényleg.. hanyas Libit hord Réka? Anyám... annyira kis husi.. én még mindig a tegnapi mail hatása alatt vok! :oops: :lol:
Dr. Házat én is néztem... tök állat volt... eszembe jutott róla az a kép, ami a neten kering... Tudjátok, mikor huszon egynehány hetesen műtöttek a magzatot és a picúr kinyúlt a méhből megfogta a sebész ujját! :lol:

Dévid is ötkor kelt... de szegénykémet nem hagyta a tesója visszaszunyálni... úgyhogy most olyanok vagyunk, mint a mosott kaka... :?

Ha beérkezik még a táblihoz egy-két infó, akkor körbeküldöm mail-ben az adatok egyeztetése miatt. Hangsúlyozom, hogy a képeket még nem teszem hozzá, csak a legvégén... ;)
szilbee

Nyert a pasi, Erika! De vajon megérte? :roll:

Dr. Houson bőgtem egy sort én is... :?
Ma láttam, hogy itt a Mátrixban vállalnak digitalizálást, eszembe jutott, hogy nekem vhs-en meg van az Élet az anyaméhben, azt érdemes lenne dvd-re íratni, mert előbb-utóbb szarrá nézem. Meg az amúgy is örök érvényű...

Nincsen világos a szobában? Lilcsi is egyre korábban kel, sztem a világos miatt...is.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Tegyél felképet Lilcsiről!!!! Milyen volt újszülötten, meg 1 évesen,,,, stb.
szilbee

Nóri: De...A teraszajtón nincs lehúzva a redőny, mert....na ez hosszú lenne és unalmas...a lényeg, hogy éppen az erkélyajtó vonalában van az ágya, így tényleg világos van. De okos vagy te! :D

20 milkát nyert? Aszta...akkor most válás halasztva...Még elvinné a felét az asszony! :lol: :lol: Neki biztos megérte...Csak az derült ki hogy meleg, megcsalta a feleségét, hazugságban él, válni akar, az asszony egy sárkány...Semmiség...Dehát be sem válogatnak olyat, akinek nincs takargatnivalója...

Igen, igen, soksok fotót kérünk! Bár bevallom, tegnap este visszalapoztam az 1 éves szülinaphoz, úgyhogy pocakfotót is láttam! Bebee... :D

SZilvi: petyó - Libero 3
jaimee1

Szilvi: Hm....tényleg olyan husi a képeken? Én még sok babát nem láttam, azt hittem, mindegyik ilyen. :D :D

A Dr House kontra bébi jeleneten egyszerre sírtam és nevettem. Nevettem, mert a doki gülü szemeket meresztett, ahogy kinyúlt a pici...Ha gülü szeme még tud gülübb lenni... :D :D

Élet az anyaméhben....Óh, egy klasszikus. Ezért bőgtem tavaly egész nap anyák napján.
jaimee1

LILCSI.BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Kép

ELIN.
SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKED IS

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Kép 2006.03.27 Kép 2007.03.27 Kép 2008.03.27

Erika! Nagyon cseles vagy :lol: .
A fotóalbumunkat meg ne nézze senki, mert ott képek tömkelege van, és nem azért csinálom publikusra, hogy bárki megnézhesse :wink: !

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mongi, én nem tudom, mekkorának kell lennie, de hát a lányok látom megnyugtattak! Andor.... szép, tetszik :lol:

Melinda, a wc, az fontos :lol: :wink: Tehetnél fel pár képet a lakásról is! Egyébként hogy vagy, vizesedsz még?

Dr. House. No, én azon gondolkodtam, hogy MO-n ugyan küzdöttek-e volna így egy anyáért és a gyermekéért. Szerintem egyből császár lett volna... vagy én vagyok pesszimista?

Igazságos...hát nem is tudom, és ha homo, akkor hapsival csalta az asszonyt??? Hú, nem semmi. Hogy tudnak emberek ilyen műsort bevállalni?

Élet az anyaméhben... aztat nem ismerem... :oops: Ez egy film?

Évi és
Kép
csongianya

HAJNI

BOLDOG NÉVNAPOT

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Csongi: :shock: Tényleg, bepasizott! :shock: végig sem gondoltam. Jobb is...

Kérdésed költői, válaszod realista. :cry:

Nóri: De édes kis vöröske volt újszülőttként is! :D :D :D

No, megyek, felébredtünk! :D Mármint RÉka, nekem még nem nagyon sikerült...
jaimee1

Nóri! De jó!!! :mrgreen: Hát őszintén?... Szerintem nem sokat változott!!! Ugyan olyan kis csibész, mint volt! :lol: Hány kg most???
Egyébként én is folyamatosan sasolom az albumod! :oops: :lol: Mostanában mondjuk csak a videjókat... mert a képeket már rongyosra néztem...

Erika! Kuksizz csak át a várandóság topikba... :lol: Nézz be a 2008-as novemberi babák-ba... majd meglátod, hogy lánykád még az ottani babáknál is husosabb! :lol:

Ja mi meg 4-eset! :oops: és már lassan az is kicsi... :oops:
szilbee

... izééé 2007-es nov. babák... :mrgreen: :mrgreen:

Jól van na, nem sokat aludtam... :oops:
szilbee

Elin, Lilcsi! Sok boldog születésnapot kívánok Nektek!
Kép Kép

Kép
Kép
mongi

Na, visszajöttem a Generalis beszélgetésről....háááát, titkon reméltem, hogy nem ilyen munkát ajánlanak, de hát a "menedzserasszisztens és a piackutató" is ezt takarja már, hogy embereket kell megkeresnem és rávezetni pénzügyi befektetésekre? Nem hittem volna....de azért még kedden is elmegyek, mert akkor beszél részletesebben a dologról, addig meg házi feladatnak kiadta, hogy írjam le, mit szeretnék elérni 1/2, 2 és 10 év múlva. Anyám.....
Évi! Te is ezt csináltad? Vagy ilyesmit? Én spec. halálra vagyok ettől rémülve.

Amúgy gyönyörű idő van!!!! És meleg is.

Évi! Igen, az egy dokumentumfilm, a National Geographicon ment. Kb.1,5 órás. A fogantatás pillanatától a születésig mutatja be a 9 hónapot a 4D és a legmodernebb technika segítségével. Nagyon látványos és szép. Majd ha megcsináltatom, kölcsönadom :wink:

Szilvi! UGYE, HOGY NEM VÁLTOZOTT??? :lol: A haja az sötétedett, de uazok a jellegzeteségek vannak meg most is.
Nem mértem azóta sem, hogy a bölcsiben 14,5-nek mérték.
De ne csináld már! Lilcsire éjszakára szoktam az 5-s Liberót adni, de nappalra még nagy neki :shock: akkor a 4-es a nyerő. Kis szumós Dévid :lol:

Ja-ja, Erika! Vörös volt, rendesen :lol: a szülésznők is a csodájára jártak. Meg megkérdezték, hogy az enyém-e? ....:roll:.... Mikor egyedül én feküdtem a szülőszobán :roll:.... Na...szerintük?

Na, megyek a kopnyhába tortát sütni. Ugyan milyen szarkofág lesz belőle? :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Köszönjük a köszöntéseket!!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hajni! Boldog névnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Elin!Hogy megnőtt Lilcsi. Nagyon édes kiscsaj.
Ma buliztok?

Jó kis sétád lehetett hazafelé az obi-ból.

Szilbee! Máj. 21-re vagyok kiirva. A nevemet is beirhatod. Köszi

Petri! Szerintem biztos nem fog dadogni Timi. Antónia is csinálta egy idöben mi is megijedtünk, de utána rájöttünk, hogy csak gyorsabban szeretné elmondani, amit akar, azért csinálja.Pár hét után abba maradt.

Tündi! Fél 3-ra már kint voltam, igy is 2. lettem, de csak fél4-kor kezdte a rendelést, igy is több mint egy órát vártam/ valamivel 4 után végeztem/ mindegy legalább nem volt nyüzsi.

Kép
Kép
mongi

Nóri! Neked megvan Zsú mail címe??

.. vagy valakinek???

Mongi! Akkor csak 1 napot tévedtem. :)
szilbee

Katlina! Te "Kata" vagy "Kati" vagy inkább? :oops:
szilbee

Szilvi! Privi ment!

Mongi! Kicsi kamat, kicsi buli :wink: :cry: !

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hajni!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Hogy vagytok?

Jaimee!

Réka baba jól van?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Nóri, tegnap kíváncsiságból megnéztem, hogy mit találhattál... pont azon vigyorogtam magamban, hogy cseles állásajánlatai vannak a Generalinak! Most nincs időm, de írok neked erről privit!

Évi és
Kép
csongianya

Lilcsi!

Kép

Nóri!

Kép

phpBB: Kép
kati74

Nóri!

Bevallom, hogy egy kicsit vadabbat akartam de aztán mondom mégse. Nehogy szó érje a ház....
Ez azért elég visszafogott! :mrgreen:

kati74

Hajni!

Kép

kati74

Köszi Kati! :lol: :lol: Ennyi szép lufit tényleg nem láttam már régen :lol:

Évi...én sem tuidtam, hogyan fogjam vissza az örömömet :? ..... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nnnna...torta kész, megtöltve krémmel és hűlik. Eddig sikerült. Már csak a bevonat hiányzik róla, meg a díszítés. Majd elrontom vmelyikkel :roll: Most pihi...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

LILCSI, NÓRI!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKTEK SOK SZERETETTEL!
:D

Kép
Vendég

Na végre, Hajni! Gyere már, ünnepeljünk együtt :lol:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen mindenkinek a névnapi köszöntéseket! :D

Tegnap kicsit elvesztem,délután már tiszta ideg voltam Franci lába miatt,mert az időpontunk este 19:10-kor volt!Addig ettem az ideget,meg nézegettem képeket bőrbetegségekről,bár nem kellett volna,mert attól csak még idegesebb lettem!
Na de a lényeg Francinak Atópiás Dermatitise van!Krónikusan fennálló bőrgyulladásról van szó, amely bőrszárazsággal, intenzív viszketéssel, gyakori fellángolásokkal jár.
Kaptunk rá krémet,testápolót,ajánlott a doktornő másik tusfürdőt(mi a Jonsonst használtuk és azt mondta az nem jó mert attól szárad a gyerkőcök bőre,és ebben az esetben éppen ezt kell elkerülnünk.)Lefotóztam milyen volt a lába,ha érdekel benneteket felrakom megmutatom milyen csúnya volt!
Na röviden ennyi!Most visszaolvaslak benneteket aztán jövök újra!
Pusszantás!
Vendég

Mano! Én szeretném, ha feltennéd a képet!!!

A J&J-vel nekünk is ez a bajunk.. no meg a babbával is... :x Egyedül a Gabi vált be nekünk, no meg a gyógyszertári fürdető!!
szilbee

Szegény Franci! :cry: Mielőbbi gyógyulást neki.

J&J-t csak samponba használunk. Meg testápolót, bár azt már régen nem. Még amikor vastagon koszmós volt, akkor vettem ezt a búzacsírás sampont, vagy milyet és még mindig ez van...sose fogy el. Fürdéshez, mosdáshoz meg a DM Sensitive folyékony szappanját szoktuk. Eddig bejött, mert nem habzik, nem erős az illata sem.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Na! Szanaszéjjjel küldtem a táblikat és a levélkémet!! 8)
szilbee

...csak 1 táblit... no mindegy.. ma megint ZAZA vok!!! :oops:
szilbee

Hali.

Hajni,az igen..jó sokára kaptatok időpontot
Én is megnézném a képet-mert Sziszinek is most múltak el a mellkasáról valamilyen foltocskák...és nem tudom mi lehetett...
vagyis gyanítom,hogy az Arielt (por)nem bírja...

Mi J&J használunk általában fürdéshez.A Babát mi sem bírjuk,mert még én is viszketek tőle :shock:

Tudjátok mit ajánljatok nekem.... folyékony szappant (de túl drágát ne ,mert kedves gyermekeim előszeretettel pacsálnak),folyton száraz ezektől a gagyiktól a kezem...de nagyon+fáj+viszket.

Elin.nem változott Lilcsi. :) csak nől,de nagyon :lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ja,majd megpróbálom elérni Zsu-t

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo! Szoktál takarítani dumikesztyűben? MErt nekem attól lett ekcémám... Vörös volt a kezem, viszketett, berepedezett a bőr...

Köszi! Én is küldtem neki azért mail-t.
szilbee

GGGGG.... gumikesztyű... óóóó de jó lenne aludni egy jót... de a kölkök most nem egyszerre alszanak... :roll: :x
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?