Sziasztok!
Bocsi az eltűnésért, de a múlt hét szerdai tömör napom óta keresem magam
...kevés sikerrel. Mindennel úszok, soha nem érek rá semmire...nem is értem mivel töltöm el az időt
Húsvétkor persze uncsiztam, bőven lett volna időm írogatni, de anyósoméknál most épp nincs net, Uram meg elfelejtett PCMC kártyát hazahozni .
Hol is kezdjem?
Szerdán voltam NST-n a kórházba...a mi babónk volt a legügyesebb
, kb. 15 perc alatt tudtunk végezni, míg más kismamik jöttek-mentek, többször is gépre tették őket, mert csak nem akartak mozogni a lurkók
Na, de az igazsághoz hozzá tartozik ám, hogy előtte: ittam kakaót, ettem sajtos kroit, ittam teát, kávét és ettem csokit is. Ezt mind reggel 6-9-ig! Ja, és persze noszogattam a babót, aminek az lett a vége, hogy a szokásos jobb oldalról teljesen átkucorodott szegényke a bal oldalra
jó amorf lett a hasam a végére
Tegnap meg voltam a dokim magánrendelőjébe. Szerencsére minden O.K. volt: vér- és vizeletvizsgálati eredményünk is jó és már ellenanyag sincs a szervezetemben
így most már tuti, hogy a kapott anti D-től volt csak, nem a testem akarta bántani a babát. (épp néztem a vérképemet, sztem terhesség előtt nem is volt ennyire jó) és a sztrepto eredményem is negatív lett
(nem tudom miért
, de nekem ez olyan titokzatos, rossz, mumus dolog volt, tehát örültem neki)
Ja a méhszájam 3000-es, tehát szülésnek semmi előjele a doki szerint sem. Így valszeg cipelhetem még legalább 4 hétig az én kis lusta gyerekemet
, míg Ő addig felszed kb.+1 kilót és valszeg közelebb lesz a 4, mint a 3 kilóhoz születéskor
Még jó, hogy nem vettünk 52-es rucikat, és 56-osból is csak keveset. (na, mondjuk a kapottak közt olyan is van)
Más! Ha minden igaz, holnap megveszük a kiságyat...ugyanis a szoba kifestése után Uram úgy döntött, hogy fehér bútor mutat ebben igazán jól...O.K., gondoltuk akkor azt veszünk. Igen ám, de vettünk már egy natúr fa színű szekrényt...sebaj, levisszük anyósékhoz
(most hogy sógornőmék elköltöztek lesz ott egy szobánk, amit mi rendezünk be és csak mi fogunk használni is, ha lemegyünk )...igen ám, de a fehérnek több variációja is van...és mi épp azért vagyunk oda, ami elég ritka...a Brendonban szerencsére találtunk OLYAN fehér kiságyat, de semmi más bútor nincs ami teljesen olyan színű lenne...még egy polc sem...sebaj, majd gyártunk valahogy...így vettünk az Ikeában natúr polcot és hozzá (sztem horror áron) fehér pácot...na, de ez csak egy polc lesz...ha belegondolok, hogy szekrényt is ilyen módszerrel kell majd varázsolnunk...
tömör fa lepácolva...az milyen árban lesz
No, de ne értsetek félre, nem panaszkodásként írtam, elvégre is mi találtuk ki, hogy nem jó nekünk a fa színű
s gondolom ez még csak a kezdet...biztos lesz még 1-2 hajmeresztő ötletünk a gyerekkel kapcsolatban ezután is!
ezt nevezem én öreg szülők hóbortjának
Lehet minket kinevetni
Na, most ezt feldobom, aztán visszaolvasok /bár előtte mosogatnom is kell/ és ha lesz még időm majd írok is!
Ja, még annyi, hogy tegnap összefutottam a Katussal és Ancsi babával a buszon, együtt mentünk Kökiig...nagyon jó volt
olyan kis tündérke volt Ancsi
(na, meg persze Katus is
)
És még annyit. örömmel látom, hogy nagyon belelendültetek a tornába + fogyókúrába! Én meg csak növelem a súlyom:
már +11.5 kg.
Puszi mindenkinek!