sziasztok!
bocs, h eltűntem, de a múlt héten megérkezett az utódom a melóhelyemen, és egész héten őt tanítottam be, ott ültünk a gépemnél, így nem tudtam írni.
most visszaolvastam....
üdv annak ,aki új a fórumon!
szly! kérlek, a táblázatban a Róbert Klinikát (Nyírő Gy. kh)í rd be a kórházhoz, ugyanis azt hallottam ,h a dokim már nem dolgozik az Istvánba, tehát nem tud bejönni oda a szüléshez, így marad a Nyírő.
Üdv a másik kis Sárának!
Vércukor: ne édességet egyél, szerintem Patricia, hisz a fogaknak sem jó, inkább gyümölcsöt, abban is van elég, de egsézségesebb +gyümölcscukor!
Súly: mi így a 31. héten már 10 kg-nál járunk. A combomon és a fenekemen is van egy pár + cm.
volt egy jó hónapja pár nap, mikor nagyon görcsöltem, és akkor abbahagytam a tornát, és aztán a lustaság nagy úr.... így is maradt.
voltunk a 4D-n. Megint 10 mm-es kamraméretet mértek, de már nem idegesítem magam, majd lesz ahogy lesz!
Egyébként Sára 1,5 kg és 40 cm.
Tudtátok, h a hosszát úgy mérik, h ahány hét + a felső és azalsó lábcsont hossza? Nálunk ez volt: 29+6+5
mától itthon vagyok! 2 hónap pihi.
rosszul lévők: mi estére fáradunk be, és nyűgösek leszünk. Nem találjuk a helyünket az ágyban. szegény páromat molesztálom éjjel, h nem tudok aludni. Reggel aztán szundítunk. ma 10ig aludtunk!!!!
reggel aztán úgy ébredünk, h minden rendben.
akkor görcsölök be, ha pisilnem kell, ezt érdekes.
néha jönnek a "mormomok" (én csak így hívom a hormon-rohamaimat), ilyenkor ok nélkül sírva fakadok. De elmúlik, és nem túl gyakori, egyenlőre.
én is nekiláttam a kórházi lista beszerzéséhez. kaptam 5 lánytól listát, most összesítem.
Nem tudja valaki, mit adnak a Nyírőben?
vasáránap voltunk a Hungexpon a baba-börzén, jól körülnéztünk. sok érdekes dolog volt.
Ismeri valaki a TOP RIDER babakocsikat?
azt néztem ki, de nem tudom, h mivel PEG Perego "másolat" a minősége milyen lehet. 5 funkcióst találtam 60e-ért.
Csillala: nagyon édi a pocakod!
Hannablanka: a turit még pontosítsuk. Mikor kapsz fizut?
mi közben kaptunk egy halom ruhácskát ,de szívesen elmennék veled! jövő héten hétfőn vagyok itthon, és pénteken délután.
Utazgatni fogok most 1 hónapot a babás barátnőimhez vidékre... amíg bírok menni.
kitartás mindenkinek.
na egyenlőre ennyi jutott eszembe!
30 hetesen [/img]