Sziasztok!
Rena!
Na akkor jól van. Remélhetően megtalálod végre az embert, aki tud segíteni.
Encike!
Te már kezded a projektet? Hogyan fogjátok csinálni? Rástartoltok, vagy hagyjátok, hogy a természet megoldja? Hogy alakul a hónap a Jónás szerint? Ovutesztre nem gondolták? (na jó sokat kérdeztem)
Nálunk ma volt reggel a kozmetikus barátnőm, aki kilőtte a picúromnak a fülét.
Annyira sajnáltam, teljesen beleizzadtam.
De túl vagyunk rajta, nagyon katonásan viselte. Picit sírt amikor belőtte, aztán teával megnyugodott. Gondolom, hogy nem fájt neki, hogyha ilyen gyorsan megvigasztalódott. Nagyon jól áll neki, igazi csajos
Kriszti!
Nálatok a kép alapján még nem vagytok túl a fülbevaló ügyön. Ti hogyan tervezitek és mikor? A nagylányodnál hogyan volt? És sokat vacilláltam, mire rászántam magam. Hogy vannak a betegeid? Ugye a picúrkád nem kapta el?
Hajrá Timi,
a férjednek nincs igaza!!!! Ma milyen a hozzáállása, vagy ez nem mindennapos téma nálatok? Egyébként szerintem a férfiak elég labilisak, és könnyen befolyásolhatóak. Nálunk legalábbis úgy van, hogy a férjem egyik nap még mond valamit, másnap meg már az ellenkezőjét.
Ilyenek
Nem ám azt hiszed, hogy nálunk olyan egyszerű volt ennyi gyerekre rávenni apát
Azért is meg kellett dolgoznom, hogy belemenjen
Aztán voltak mélypontok, pl.: amikor a gyerekekkel nehezebb volt, és akkor rögtön kijelentette, hogy nem lesz több gyerek. Az első ilyen kitörésnél még elkeseredtem, aztán meg rájöttem,hogy csak egyszerűen férfi, és nem tudja mit akar.
Még egyszer hajrá!!!!