Hát nekem egyáltalán nem adott a védőnő efféle könyvecskét! Pedig az előző terhességnél kaptam, de most nem. Gondoltam, már nincs... azannya védőnője!!!
Amúgy emlékszem, mi volt benne:
egy kis flakon Domestos
, egy pelankakupon (Pampers, nekünk nem vált be
), egy Kismama magazin, egy kis tubus nivea babasampon (az jó volt!!!), egy szoptatási tanácsadós kiskönyv. Asszem ennyi volt csak.
Majd írjatok, aki beváltja, hogy miről maradtam le, verjem-e az asztalt a védőnőnél!
Timi, köszi a verseket, a szívemhez szóltak! Ki írta?
Muffin, szuper pólókat vettél!
Wera, a Genesisben majd óvatos leszek, és úgy kérdezem, hogy a magzatvíz mennyiségéről mit gondol.... meglátjuk, mit mond!
Hassimogatás: hát ilyet!!! Ha valakinek ettől keményedik a hasa, az tényleg ne simogassa, de szerintem alapból ezt megtiltani jó nagy ballépés! Egyetértek az idézetekkel, ez a korai anya-gyerek kapcsolat nagyon fontos eszköze!!! Ezt mint pszichológus mondom. A baba sokat veszít (és mi is), ha nem simogatjuk már hason keresztül is.
Az aventes bimbóvédőkrémről meg annyit, hogy nekem a kórházban a csecsemős nővér azt mondta, hogy még ha az is van a bimbókrémre írva, hogy nem kell lemosni, azért csak mossam le, mert semmi mást ne adjak a babának, csak az anyatejet. Mindig le is mostam, amúgy, mert végülis igaza van... meg beparáztam, naná