Megint itt!
Végre kezd emberi környezetté változni a lakás. Borzasztóan nézett már ki.
Rita!
Velem is az a baj, hogy elhatározás van, meg vannak időpontotk is, de valahogy mégsem sikerül addig. Elég könnyen feladom.
Az ölős játékok nálunk is eleve kizárt, de ezt a gyerekek is tudják, nem is akarnak. Mondjuk eddig még ezeket a giccseseket is sikerült megúszni, bár ki tudja, mennyire a vágyknak megfelelő játékot kap Hanna. Ugye a fiúknál nem gond.
A múltkor a szomszédasszonyommal voltunk játékboltban, és említette, hogy a lánya épp egy cumizós pónira vágyik nagyon (ő se vol túl boldog tőle
:D), hát... Már a cumizós baba is határeset, de egy cumizós póni!!
:D Nem tudom, mennyire nyelném le. Így persze könnyen beszélek, hogy még nem kerültem ilyen helyzetbe, de azt hiszem, nem vennék neki olyat, ami nekem nem tetszik. Egy játékboltban annyi minden van, csak lenne még olyan, ami tetszik neki!
:D
Miért ne lenne jó jel, ha egyedüllétre vágysz egy hét gyerekezés után? Csak arra készülj, hogy lesz még nyári szünet is, és az kicsit hosszabb! Szerintem egyébként engem a párom nem ért meg néha, hogy miért nem akarok ide-oda elmenni (pl. vendégségbe), és inkább arra kérem, hogy menjen a gyerekekkel. Ha lehet, mind a néggyel.
:D Mert pár óra gyerektelenség, csak úgy "lenni a semmiben" nekem olyan sokat jelent, hogy egy vendégség is nehezen múlja felül. Azért napi 24 órás gyerekügyelet min. 1 gyerekre, de kb. 19 órában három, ebből 14 órában négy gyerek is itthon van hétközben, hétvégén meg ugye egész nap... Szerintem nem szégyen, ha időnként ez sok.
Mira!
Akkor jó, hogy elvitted.
Mondjuk én nem szoktam nagyon Simit, de nem szokott komoly baja lenni, szinte mindig ugyanaz a recept, ha már elviszem: orrszívás, Sterimar, köptető. Nagy ritkán antibiotikum.
Én ezt a "teljeskiörlésű kifli kiszárítva"-t már a múltkor sem értettem. Miért jobb kiszárítva?
Az mit változtat a kalóriatartalmán? Max. ehetetlenebb... Ha Norbizol, a teljeskiörlésű félmennyiségben du. 3-ig mehetne, reggelire tuti belefér. Nem?
Egyébként már bocs, de pont neked nem kéne feladni, hisz ha ennyire jól megy, hogy heti 2 kg is lemgy, akkor nagyon gyorsan elérheted a célod! Nekem ált. épp az a feladás oka, hogy még nagyon gondos odafigyelés mellett is épp, hogy fogyok, ha nem stagnálok. Sajnos nem vagyok Ilditípus, szerintem inkább Ritás.
:D Az ő Bocidiétáját simán tudnám tartani!
:D (Bocs, Rita! Ugye nem sértődsz meg??
:)