Új privát üzeneted érkezett!

Na vagyok megint, cwsak elárasztottak :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, Csucsuék vettek: pudingot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:lol: Bridg: Szép álmokat és már most várjuk a képeket

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Naháááááááááááát :lol: :lol: :lol: :lol: LAptetűm van :lol: :lol: :lol: :lol: Megint :roll: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Évi: Gyógyszerre fel :!: :!: :!: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: nem nem is vettünk pudingot :)

Nita. Igen megvettük. Majd 2-3hét és érkezik.

Kép
csucsu05

csucsu örülök,hogy sikerűlt!!!!!!!!!
milyen pudingot vettek...hmmmm??????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bizti fincsi lesz :lol: :lol: :lol: :lol: Én piskótás pudingot szeretek csinálni :lol: :lol: :lol: Lehet jönni hozzánk kóstolóra :wink: :lol:

MEnek haza!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

jóéjt lányok!
szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Bocsi, h nem olvasok vissza, de agyhalott vagyok.

Soká értem, haza, beállított az egyik barátunk és most ment el. A tegnapio mosogatnivalóm a konyhában csúcsosul, de nekem aludnom kellene, mert 2-3 óra múlva induluink Gyulára.
Gyors látogatás, mert esküvőt intézünk.

Szóval, most csak ennyi, de majd jövök sztem otthonról is (ha anyukám engedi hihi) :lol:

Puszi nektek!!!!!!

babszika

Sziasztok Csajok!

Gyorsítva olvastam végig az elmúlt nap termését, volt mit. :lol: Mentségemre legyen mondva azért nem jöttem, mert tanfolyamon voltam, és be is jelentkeztem jövő7 hétfőre és szerdára vizsgára. Lehet majd szurkolni!! 8) :D

Babszi, Zsuzska
sajnálom azt a fránya pirit!! :twisted: Remélem senki másnak nem jött meg...

Bridget,
micsoda fantasztikus helyekre fogtok menni! :shock: :)

Amúgy mindenkit pusszantok és szorítok (akinek kell) és holnap már (talán) lesz egy kis időm topicozni is. :wink:

Ígéretemhez híven holnap dobom az első receptet! Remélem ki fogjátok póbálni... :wink:
Vendég

Sziasztok most értem haza holnap megyünk pestre kismamaruháért nem leszek d eeste lehet nem tudom kész a bolt és nagyon szép lett majd rakok képet.Puszi nektek nagyon fogtok hiányozni :( Csucsu nem kaptad meg amit irtam msn -en szerintem de majd holnap hátha tudunk beszélni lehet elviszem magammal a laptopot végül is pest 300km addig van idő irni apa meg vezet puszi nektek

Kép
bévi

Már nemtudom ki is kérdezte,de nem voltam orvosnál.De ha így folytatom az orvosomnál kötök ki.Jan-Feb.ban nagyon ideges voltam,hogy megjött és csalódtam.Magammal megbeszéltem,hogy adok még egy kis időt és ha nemjön a tesóka írány az orvos. :?

Ma nagyon ideges lettem az orvosokra.A sógornőm ikreket vár és az orvosa ma befektette a kórházba.Az egyik orvos úgy megvizsgálta,hogy vérzett és a fájdalomtól sírt is.Azt mondta neki az orvos miért sír ez csak a kezdett, ettől rosszabb lesz csak ezután.Teljesen ki van szegény.Felhívta az orvosát aki közölte,hogy egy négy napos konferencián van és Ő nem megy be csak vasárnap bármi is lesz.Ezek után mégjobban kiakadt szegény.Pedig tegnap este a rendelőjében volt vizsgálaton és nem emlitette ezt neki az orvosa.Szerintem ezt az orvos nagyon jó tudta!És kiderült kétújnyira kitágult ma,pedig nemvoltak fájásai.Szerintem vasárnapig nem várnak az ikrek...Sajnos ilyenek az orvosok. :twisted:

Jó éjszakát mindekinek! :)
andi1979

Andi
En kerdeztem 8) Sokkal jobb ha elvegzik a szukseges vizsgalatokat es megmondjak mi van,mint honapokig remenytelenul probalkozni :roll:
JaJ ezektol a doki remhirektol mar kivgyok :evil: Komolyan annyi a bunko manapsag,hogy en nem is tom ha otthon lennek hol keresnek dokit magamnak :? Regen anyu dokijahoz jartam akinel anyu ocsemet szulte...na hat az 21eve volt ugyhogy mar azota professzor es nem rendel :? O ngyon kis normalis volt mikor anno 16evesen hoza elmentem :) Na az se most volt...hogy valtozik a vilag :?

Arikon
Nem haragszunk :wink: vgy megis :?: :evil: neem :lol: Na mikor lesz a kovi vizsga,mikor kell szoritani :?: 8) Melyik tanfolyamon voltal :idea:

Evi
Miert vesztek ti kismamaruhat :?: :shock:

ZSu
2szeres lapteto asszem ez a te honapod :wink:

Csucsu
Mit vettetek ha nem pudingot :?: :shock: :lol:

Babszi
Mikor is kezdessz az uj melohelyen :?: Tyu most mit inteztek eskuvo ugyben :?: 8)

Nita
Nalatok mizu :?: 8)

Andi
En kerdeztem 8) Sokkal jobb ha elvegzik a szukseges vizsgalatokat es megmondjak mi van,mint honapokig remenytelenul probalkozni :roll:
JaJ ezektol a doki remhirektol mar kivgyok :evil: Komolyan annyi a bunko manapsag,hogy en nem is tom ha otthon lennek hol keresnek dokit magamnak :? Regen anyu dokijahoz jartam akinel anyu ocsemet szulte...na hat az 21eve volt ugyhogy mar azota professzor es nem rendel :? O ngyon kis normalis volt mikor anno 16evesen hoza elmentem :) Na az se most volt...hogy valtozik a vilag :?

Arikon
Nem haragszunk :wink: vgy megis :?: :evil: neem :lol: Na mikor lesz a kovi vizsga,mikor kell szoritani :?: 8) Melyik tanfolyamon voltal :idea:

Evi
Miert vesztek ti kismamaruhat :?: :shock:

ZSu
2szeres lapteto asszem ez a te honapod :wink:

Csucsu
Mit vettetek ha nem pudingot :?: :shock: :lol:

Babszi
Mikor is kezdessz az uj melohelyen :?: Tyu most mit inteztek eskuvo ugyben :?: 8)

Nita
Nalatok mizu :?: 8)

Na megyek suliba aztan meg a cimoert amit tegnap elrerakattam mer mar nem volt nalam eleg penz :? naon olcso es iiiimadom :lol: Aztan ma joga ora 8) Multheten nem volt mert munkaszuneti nap volt csutortokon :? Mai hom 37.2 :shock: Lehet,hogy beteg vgyok :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bocsi 2szeresen masoltam be :oops: mer kozben visszaneztem az elozo oldalra nehogy kihagyjak valakit :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

elindultunk pestre mindenkinek szép napot:)azért megyünk kismamaruhát venni mert bababoltom van és oda puszi mindenkinek

Kép
bévi

Bridget: Nem pudingot vettünk hanem a kertbe faházat.
Jajjés képzeljétek végre kaptam kolbásztököt. Tavaly az após vettés kiültette a kerités mellé. Hamar felfút a kerítésre szép zöld a levele ahamar befútja a kerítést ls ha a töknek az íze jó akkor az csak plusz. Na tavaly nyáron mindenki tököt evett. Finom rántva, főzeléknek, és lecsóba raktuk. Isteni ize van és ha meglátnátok nevetnétek. 5-6kg egy tök és olyan 2méter hosszú és keskeny nagyon karikázni lehet. Valami hasonló mintha tényleg kolbász lenne:).Ja én tavaly még grilleztem is magamnak belőle. Szóval kerestem már sok helyen de nem találtam. Mert én futótöknek hittem de nem az hanem kolbásztök:)
A férjem nevetett mikor megláttam , hogy hogy megörültem neki. Hiába ezek az apró örömök:)

Szóval most nem pudingot hanem tököt vettem:) Ígérem ha lesz termés akkor felteszema képet róla mert elég viccesen néz ám ki.

Évi: Gratulálok ha szép lett a bababolt. Biztos örülsz neki. És ma jöttök Pestre a rucikért kiváncsi vagyok milyeneket vesztek.
Gondolom most soettek de azért remélem legközelebb meg is látogattok ha Pesten jártok.
Kiváncsi vagyok most milyen kismama ruha divat van:)

Arikon: Szólj majd mikor kell szorítani vizsga ügyben:)

Bridget: A 37,2 hő az nagyon jó:)

Andi: Remélem a tesód kíbirja míg megjön a saját dokija. Bár ő is mondhatta volna, hogy megy pár napra el.
Mikora van kiíírva a tesód? Mondjuk az ikrek mindig korábban jönnek?
Egypetéjű ikrek? Tudjátok a neműket?

Kép
csucsu05

Csucsu
Jo jo...de mi van ha csak egyszeruen klimaxolok :? vgy beteg vgyok :? Nem tom...vgy visszaall 25naposra a mensi vgy 27 vgy 30 nem tom :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mai termesem a jatszonal eljottem es igy nez ki pedig csak 2fa van...ajuldozom olyan szepek eloben :D
Kép
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Hát én is ámulok a fál láttán. Itt tegnap is szállingozott a hó. Örület !!!
Ne gondolj arra, hogy klimax:) , meg , hogy beteg vagy. Legyél optimista. Hisz nem biztos, hogy ettől van sőt:)
Amig nincs piri nincs is baj:)

Kép
csucsu05

Okes csak tod mert azt mondtak nogyogyaszatilag koraven vgyok... :roll: :oops: mar ez is eszembe jutott marmint,hogy mar piri sincs de nem azert :( Na mind1 a lenyeg tegnap ota furcsa erzesem van :roll: Mondom lehet bebeszelem magamnak de en nem tom,hogy birom ki hetfoig... :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: kibirod hétfőig ne izgulj. És nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.

Kép
csucsu05

Jó reggelt Csajok!

Csucsu, Bridget!
Csajszikák írtam, h. jövő7 hétfőre és szerdára jelentkeztem be... :lol: :lol: Hétfőn de. 10-kor, szerdán 3-kor fogok vizsgázni.

Bridget,
ecdl tanfolyamra járok és április közepéig fog tartani. Ha a jövőheti vizsgáim is sikerülnek, akkor már csak 1 vizsgám lesz! :wink:

Az nagyon jó, h. még nem gyütt meg!! Szorítok! :wink:

Babszika,
már meg szerettem volna kérdezni, h. mikortól fogtok újra "élesben" próbálkozni? Persze csak ha publikus...

Andi,
ha esetleg még nem üdvözöltelek eddig, akkor ÜDV ÉS GYORS BABÁSODÁST!
Az tök jó, h. már van egy picid, ő mennyi idős? Mióta próbálkoztok a tesókával? Lehet, h. már írtad, de nem nagyon tudtam visszaolvasni... :oops:
Vendég

Itt van valaki?Lenne 1 kerdesem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Arikon: Oké már tároltam az időpontot:)

Kép
csucsu05

Arikon
Tyu ne hari en ngyon szetszort vgyok...Meg annyi mindent kellett visszaolvasnom lehet elfelejtettem :roll:
Na es ha az a vizsga kesz akkor mi is leszel :?: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csucsu figyu ma...elovettem az elozo tesztem es ott van egy halovany | a minusz jelen :shock: akkor az most jo van nem?Vgy az mar regi es csak azert lett halovany plusszos :shock: :? :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg:A tesztek 60 perc után nem értékelhetőek, csak az elvégzés után 10 perccel kb, de rá van írva.(ahány teszt, annyi fajta)
Mikor csináltad?
Vendég

Szia Nóri:)

Igen Bridget: eg yidő után a tesztnem értékelhető. De nézd meg mi van ráírva.

Kép
csucsu05

Nori:
Fuuu...koszi...meg a multkori :? mar hirtelen nem tudtam mi van...mondom en nem szoktam tesztelgetni :? Hetfoig varok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csucsu
Hat ebbol a sok krix kraxbol (japan iras) nem sok mindent tok kivenni :? De azert kocce :roll: Mar kezdek paranoias lenni :oops: Sorry :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én a DM-es ONE STEP et próbáltam többször ( :twisted: ) és az már 10 perc után értékelhetetlen.De szerencsére, ha pozitív, az 5 év után is pozitív.Legalábbis a barátnőm elrakta emlékbe és még ugyanolyan!
Vendég

jajj ERA, bocsi...jó reggelt neked is! :wink:
Vendég

Nóri: nem azért köszöntem külön henem örültem hogy jöttél.

:)

Kép
csucsu05

Tudom! :D
Vendég

Okes...na megyek cipot venni mert 7tol meg joga lesz arra vissza kell erjek :roll: Addig is legyetek rosszak :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Jó vásárlást és jógát.
Én meg vasalni fogok ma:( Kecsegtető mi???

na de ma nem kell főznőm van kaja igy lesz időm vasalni!

Nem tudjátok lesz még tavasz idén???

Kép
csucsu05

Érdeklődés hiányában elmarad...szerintem megint egyik napról a másikra lesz nyár... :evil:
Vendég

Nóri: az kecsegtető. Jobban szeretném ha lenne átmenet a tél és a nyár között!!

Kép
csucsu05

Ez sajna nem kívánságműsor...én azt szeretném, ha lennének évszakok...télen legyen hó, nyáron meg 30 fok.Ez az összevisszaság nem jó...
Vasalni én is útááálok.Dehát ez jutott nekünk nőknek osztályrészül! :wink:
Vendég

Nóri: igen a gyerekkoromban volt tavasz/nyár/ősz/tél. Most valahogy ez nincs meg igy.

Kép
csucsu05

Csucsu,
csatlakozom a vasalók táborához. :( Már tegnap kellett volna, de érdeklődés hiányában elhalasztódott. :D

Bridget,
a vizsgák után is maradok az a kedves, aranyos, okos és nem utolsó sorban gyönyörűűűű csaj mint aki most is vagyok :lol: csak ecdl nemzetközi start bizivel fog bővülni a képesítésem (képességem... 8) )
Vendég

Sziasztok!

Termeltetek ám rendesen! :lol:

Csucsu:
Faház? Az nagyon jóóó! Örülök, hogy sikerült megvenni! Én nagyon szeretek vasalni, tehát szívesen megyek bárkinek segíteni. (Egyszer rég nem látott másod unokatestvéremnél 3 napig vasaltam, mert ő is útál vasalni! :shock: :lol: )

A tavasz meg már jó lenne,ha itt lenne. Nekem ez a kedvenc évszakom! Nincs se túl meleg, se túl hideg, és minden virágbaborul, a fák zöldellenek a friss levelektől! Nagyon szeretem! :D

Rólam:
Csináltam ma is tesztet! Olyan full negatív lett,hogy csak na! :cry: No, de a kérdés viszont az, hogy akkor miért nem jön meg? :shock: Remélem nincs semmi bajom! Ha jövő hét hétfőig nem jön meg, akkor kedden megint tesztelek, egyet és szerdán pedig doki! :? :shock:

Kép
anda81

Álljon meg a menet drága barátnőm!Utazás meg miegymás??? :shock: :D :D :D
Vendég

Andi,
szerintem lehet, h. korai volt a tesztelés. Mennyire pontosan szokott megjönni?

Nóri drága,
tudod, Zalakaros Mendan hotel, 'velneszezni' megyünk :lol: .
Amúgy nem is értem, miért mondják, h. "wellness" kényesztetőhétvége(4 napos lesz), amikor temérdek kaját szokás ilyenkor magadba tömni. :D Az ellenállás szinte képtelenség:svédasztal, ételhegyek, sütihegyek...nem részletezem. :wink:
Ajánlom mindenkinek, mi már tavaly is voltunk és nagyon szuper volt. :)
Vendég

Már azt hittem valami új dolog, mert erre emlékszem!De jó..!!!Te nyugodtam falhatsz, mert rádfér, majd férjecskét kell féken tartani...vagy esténként lemozogni!!! 8)
Vendég

Arikon!
Amióta Clostit szedek gyakorlatilag napra pontosan meg tudtam mondani,hogy mikor jön meg! (+- egy nap) Elméletileg tegnap kellett volna piroskának meglátogatnia, de eddig nem történt semmi (szerencsére!) Most várakozó állásponton vagyok, de ez a bizonytalanság eléggé idegesít! :roll:

Kép
anda81

anda:mióta clostyzol?
Vendég

Nóri:
December óta. Closti előtt tavaly augusztusig fogamzásgátlót kellett szednem, mert vagy egyáltalán nem volt ciklusom, vagy 40-60 naposak voltak, vagy egyik hónapban volt a másikban nem. Akkor csináltak egy hormonvizsgálatot, a doki azt mondta rá, hogy a hormonháztartásom fel van borulva, azért vagyok a kelleténél súlyosabb, és ezért rendszertelen a mensim. Azt mondta, hogy egy darabig fogigátló, aztán jöhet a closti, hogy peteérést érjünk el.

Kép
anda81

ultrahanggal néz folyamatosan closty közben?
Vendég

bridget vasárnap megyek nőgyógyihoz.akkor kiderűl van e baba a pocimba vagy sem! :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?