Sziasztok!
Monic!
Halvány emlékeim még vannak kismamás tüneteimről, úgyhogy ha én is jó leszek...
Nálam a fáradékonyság később jelentkezett, a teszt körüli időben még nem. Akkor még csak a szurkálás volt, meg a kavics szerű érzés. A cicim se fájt kifejezetten, inkább csak érzékeny volt a bimbó. De minden terheség más, neked lehet, hogy még a cickód se fog fájni, és szagundorod se lesz. Nagyon drukkolok neked bébi!!!
Kata!
Neked is drukkhegyek! Nyákom sosincs stimus ciklusban...
Lehet, hogy nem is repednek meg a tüszőim?
Denika!
Emiatt ne izgulj, mi akkor is nagyon örülünk, ha csak bekukkra van időd!
Dita!
Tarts ki, tudom, hogy iszonyú nehéz türelmesnek lenni... Inkább olyankor jöjjön baba, mikor teljesen egészségesek vagytok mindketten, mert különben izgulhatnál 40 hétig, hogy egészséges lesz-e... Fel a fejjel, olyan gyorsan eljön a nyár, és hipp-hopp már neked gratulálunk, meglátod!!! Utána már marhára nem lez jelenetősége annak, hogy mennyit kellett a kis szarosra várni
Mikor átölel a ragacsos is kezeivel, hogy "Nadon szejetem anát", az mindent feledtet... Nem kell már sokáig türelmesnek lenned!
Nemone!
Nem semmi, arról azért csak tudnál, ha hiányozna egy vezetéked
Néha tényleg nagyon tud fájni az uh, én is néha azon kapom magam, hogy szökök a vizsgálófej elől
Remélem hamar kapsz időpontot a mensbe!
Túl vagyok a vérvételen, eredmény ma este lesz, telefonon megmondják. F*s*k... Nemone, te innen ne olvass tovább, oké?
És itt és most ünnepélyesen hőssé avatok mindenkit, aki ezt a förtelmes löttyöt terhesen meg tudja inni, és lent is tudja tartani... Voltak olyan perceim, mikor egy lukas garast nem adta volna azért, hogy nem adom vissza azonnal
Főleg mikor a ellettem ülő csaj lassan, kortyonként iszogatta, nekem meg az összes szál hajam égnek állt tőle. Na mindegy, kibírható volt, én is túléltem.