Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert ma egyedül vagyo a melóhelyen.
Voltam dokinál.... nincs baba.... azért volt pozitív a tesztem, mert vér került a pipibe :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Anda: Még nemis mondtam, hogy jobbulást kívánok anyukádnak :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg: Sziget :?: :?: :?: Hát iszonyatosan irigykedem ám :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:
Piri hesssssss :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: sajnálom, hogynincs baba. Viszont azt nem tudtam ha vér kerül a pipibe akkor pozítív lesz.

Kép
csucsu05

Gyerekek: Most nálunk hétágra süt a nap de még egyórája esetta hó. Ki érti ezt??

Kép
csucsu05

Szia Csucsu!

Ezt én sem tudtam.... most már okosabban lettünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg: Gyönyörű a fa :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget: Tényleg gyönyörű. Nálunk is virágozhatnának már.

Kép
csucsu05

Csucsu: A múlt héten már virágoztak a MAgnólia fák...... szegények egy hónappel előrébb vannak :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi, Zsuzska,
sajnálom, hogy megjött! :cry:
Egyébként ezt én sem tudtam, hogy a vértől pozitiv lesz a teszt! :shock:
sirkici

Sirkici: Hát én sem, de most már ezzel is okosabbak lettünk :wink: :lol: :lol: :lol:

Csucsu: Itt szerencsére hó elkerült még minket és ezer ágra süt napocska :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

Először is köszönöm a szülinapi jókivánságokat!!!!

Arikon! Gratula a vizsgádhoz!!!

Babszi, nagyon tetszik a lámpád! És piri tűnjön el!!!

Bridget, tök jól néz ki a sütid, bizti nagyon finom volt. És látod a férfi is képes romantikázni.
És sziget????? ÁÁÁÁÁÁ tök tuti lenne!!!!!!

Zsu, sajnálom, nem tudtam én sem, hogy a vér +-ot csinál. Báááááár, nekem mikor a vetélés volt akkor erősítette a tesztet. De csak ha van hcg a vérben. Nekem ezt mondta a doki.

Negatívot tesztelőknek üzenem, hogy nekem 1 héttel a várt menszi után lett HALVÁNY. Csak mondom.
Remény hal meg uccsóra.

Kép
Kép
gabi82

Gabika: Nagyon nagyon boldog szülinapot neked :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jajjjjjjjj :!: :!: :!: :!: Nem is mondtam: maradok a régi helyemen, nincs áthelyezés :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hy

KépKép
bridget0801
Kulfold

HAhaó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annyira örülök, hogy párod így kényeztet téged..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Látod, minden rosszat valami nagyon jó követ :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vagyok ám, csak egyedül vagyok bent és szerencsére jönnek az olvasók :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ZSu
jaj hat meg en 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gondolom, hogy te is szárnyalsz, mint a gólyád :wink: :lol: :lol: :lol:
Nekem is nagyon jó a kedvem......még mindig úgy érzem, hogy valami nagyon jó fog velem történni.... szóval lehet, hogy a tudat, hogy jövő héten kapok végre gyógyszert és elkezdődik a babócára való készülés, jobb kedvre derít :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Anda
Nincs am...de ne szoljuk el :? minden nap nincs am ilyen jo ido...egyik nap esik masik nap sut :shock: :?

zsu
lapteto :lol: majd kovetkezo honapra :wink: Ver a pisiben :?: :shock: :o ilyet se hallottam meg :? Igen sziget egyenlore ugy nez ki hogy a Green-Island-ra megyunk bar meg most nezelodunk...na meg Sidney 8) De nem akarom elkiabalni...a multkor is lemondtuk az utat mer korhazba kerultem :cry: Jah es ez a fa semmi csak egy kis fa majd figyuszd meg a hetvegi fotoim 8) A multhetvegiek meg a gepben vannak...nem felejtettem am el amit igertem :wink:

Csucsu
Hetvegen egesz erdonyi lesz majd :wink: Mar alig varom :roll:

Gabi
Igen sziget...mer mindig mondom neki,hogy menjunk Thaifoldre (kedvenc helyem) de o sosem akar :roll: tudja,hogy szeretem a palma fakat,tengerpartot es meleget 8) Talan ezert dontott igy...o meg Ausztraliaba szeretett volna mar reg eljutni...ugyanis o ott szuletett...es par evig ott is elt :roll:

Csajok vonalzom nem jo...mar 0 napon vgyok ma kene ne jojjon piri...eddig jol viselkedett :-x nem szoltam semmit...irtam mar a hom...tegnap 37 ma 37.2 :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lehet :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez biza nagyon ígéretesnek hangzik :wink:
++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hááááááááááááááááááát Thaiföldet én is elviselném :roll: :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na hali!

Gabi!
BOLDOG SZÜLINAPOT!

Mindenkinek aki érdeklődött anyu felől:
Az a helyzet, hogy ma fel kellett vágni a bal csuklóját, mert hatalmas gennyes gyulladás lett rajta, amit még a branüll (nem t'om így kell-e írni) okozott. A doki leb.....ta anyámat, hogy miért nem jött be amikor látta, hogy csúnyább lett. Erre anya mondta neki, hogy hát doktor úr, magának mutattam meg pénteken, és azt mondta nincs vele mit tenni jegeljem. Erre a doki mégjobban lecseszte, hogy akkor is be kellett volna jönni.... Ma volt szegénykém a kemoterápiás dokinál is, aki közölte, hogy a sebész gyakorlatilag agyhalott, ha azt akarja, hogy anyám 4-5 db nyílt sebbel kapjon kemoterápiát! NO COMMENT!!!!!

Kép
anda81

Zsuzska:
Sajánálom, hogy nincs baba! :cry: De itt a következő hónap! :D Nagyon-nagyon drukkolok! :D :lol:

Kép
anda81

Anda!

Sajnálom anyudat :roll:
Bunkója dokiját le kéne lőni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Köszi a drukkot :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Anda
Dokikrol nincs jo tapasztalatom nekem se :evil: Szegeny anyud :(

Zsu
Irtam mar,hogy en is sajnalom :( de ugy orulok,hogy ennyire pozitiv vgy :wink: Jonak jo de nem lehet,hogy csak klimaxom van :shock: es most fog kihagyni :?: vgy az is lehet visszaallok 25naposra nem tom :roll: mindenesetre furan ereztem ma magam de mondom lehet mar bebeszelem :oops:

Valaki irta nem-e tesztelek :?: Az elozo oldalon irtam megfogadom Nori tanacsat es piritol szamitott 10.napon csak :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg:
Erről már én is hallottam, és eléggé fel is vagyok háborodva rajta! Mi az hogy nem veszik észre HAT HÓNAPIG hogy a baba méhen kívül van????? Milyen orvos az ilyen, és hogy tud élni azzal a tudattal, hogy sz...rt se ér a diplomája, ha még erre sem képes! :evil: :evil:

Kép
anda81

Hát ezt én sem tudom megérteni..... azért hat hónap az hat hónap.... és hány vizsgáalaton kell addig részt venni :?: :?: :?: :?:

Bridg: Ma nekemis azt mondta a doki, hogy nemszabad tesztelni, csak a mensi elmaradása után 7-10 nappal :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok nálunk is rossz idő van esik a hó és utálom :x na de a helyzet változatlan mea is rohantam egész nap és elég volt végig olvasni titeket :lol:
ANDA:sajnálom anyucidat reméljük helyre áll a dolog az orvos agyában mert igy olyan mintha semmihez nem értene milyen orvos az ilyen utálom őket :x
Bridget:szép a fa és jó neked hogy ilyen jó idő van nálatok és persze a helyzet is szépen alakul köztetek ami nagyon szuper és persze piri menjen a fenébe

Kép
bévi

Évi: Hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: NE mááááááááán :!: :!: :!: :!: MEnjen hó Szlovákiába, meg Ausztriába, itt már jöjjön tavaszanyó :!: :!: :!: :!: :!: Napot akarok, meleget, nem akarok sapkát-sálat-kabátot :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Igen Zsuzsa hó nagyon nem örülök neki én sem na de ez van nem tudunk mit tenni.
Csucsu merre vagy csak nem puding nem lehetsz ilyen kis telhetetlen :lol: :lol: :lol:
Többiek?????????????????

Kép
bévi

Zsuzsa sajnálom hogy nincs baba na de majd ez a hónap tuti siker remélem neked is bár én már magamban nem bizok mert most is össze vagyok zavarodva emiatt a tesztek miatt na de ez van :?

Kép
bévi

Évi!

Hát szerintem április még nem lesz az enyém, de majd kiderül, ha megkapom a gyógyszeremet :roll: :roll:

Én májusra sajjolok :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem ne tesztelj!!!!! Bár én sem tudnám megállni :lol: :lol: :lol:

Mikor tervezed a dokidat meglátogatni?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sajjolok= saccolok :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na vgyok csak kozben lefixaltuk a repjegyet :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

És pontosan hanyadikán mentek és végső állomás :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ha minden jól megy akkor holnap megyek a dokihoz de nem tesztelek mert nincs értelme de rendben sincs semmi az is biztos.

Kép
bévi

És akkor gondolom megvizsgál és kapsz gyógyszert megint, hogy megjöjjön :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Igen kapok gyógyszert hogy megjöjön és kipróbálom az arikon által ajánlot cickafark teát hát ha segitenne és fogok kapni clostit is csak már nem bizok semmiben :(

Kép
bévi

Aprilis 28an megyunk a Green-Island-ra 4ejszaka aztan meg Sidney es Majus 6-an vissza 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

BRIDGET LEHET MÁR BABÁSAN MÉSZ UTAZGATNI VAGY ESETLEG MAJD OTT JÖNN ÖSSZE NA DE GRATULÁLOK MINDENHEZ :lol:

Kép
bévi

Jaj en mar 3-man szeretnek menni :D Koszi ari vgy :roll: Mi mar lassan megyunk aludni :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Remélem beteljesedik az álmod neked is :lol: És jó éjt nálatok mennyi az idő ilyenkor 6 óra tájt :lol: ?

Kép
bévi

Halihó!

Bridg:
Ez töööööökkkkkkk tuuuuuuuuuttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! Nem fogod megúszni fényképek felrakása nélkül, ugye tudod!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anda81

ILyenkor itt hajnal 2 :shock: viszont miutan nalatok oraallitas lesz mar csak +7ora elteres lesz 8)

Van egy olyan mint iwiw...csak kulfoldieknek.Ott vgyok regelve es oda lehet albumot csinalni nagy kepekkel is...na majd annak a linkjet adom meg es barki megnezheti az albumot :wink: de az meg odebb lesz :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg:
Megbeszélve! No de akkor menj pihenni, ha már nálatok ilyen késő van! :D

Kép
anda81

Bridget: Hú de jóü lesz nektek ha utaztok:)

Évi: Itt vagyoknem pudingozunk hanem vásárolni voltunk:)

Kép
csucsu05

csucsu sikerűlt megvenni amit akartatok? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X