Pandácska!
Köszönöm! Most újra elgondolkodtam a dolgon, és az alapján amit írtál, újra azon a véleményen vagyok, hogy jó lesz neki a külön szoba. Magamat ismerve, úgyis ott fogok körülötte sertepertélni az első időkben szinte egyfolytában.
Közös ágyba nem merném befektetni, félnék attól, hogy összenyomom.
Dóri baba olyan igazi hercegnő ezeken a fotókon.
Kisfóka!
Én is nagyon kiváncsi vagyok a végeredményre!
Ha nem költöznénk el, valószínűleg apránként már én is csinosítgatnám a gyerekszobát. Örülök, hogy mindketten jól vagytok. Hétfőtől én is megyek újra dolgozni, és félek egy kicsit a mindennapi autózástól.
Fendike!
Egy kicsit megkésve ugyan, de annál nagyobb örömmel gratulálok!
Én is hasonló szülésről álmodom. Legyen minél gyorsabb, és minél kevesebb fájdalommal járjon. Meg persze legyen komplikáció mentes.
Nyuszi!
Próbálom megfogadni a tanácsot, remélem sikerül is betartanom!
Fanni!
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-on! Én meg sem merem mérni magam, mert eleve sok volt a pocakméretem. De annak nagyon örülök, hogy most már nekem is jól látható a pocakom.
Most nézem a képet. Úr isten, ez óriási!
Jucmuc!
Nagyon tündéri Davide! Nekem legjobban a mérleges kép tetszik.
Petitpois!
Pihenj sokat, használd ki az időt, ami még hátra van!
Viri, Fanni, Boniko!
Nincs jelentősége, de megfigyeltétek már, hogy Viri és Fanni, ill. Boniko és közöttem - már ami a szülés várható időpontját illeti - egyformán 6-6 nap különbség van? Nem tudom miért, de úgy felvillanyozott!
Véda!
Én arra kérlek, majd augusztus közepén elevenítsd fel légyszi újra ezt a témát, hátha addigra elfelejtem majd.
Tapasztalt babaruha börzésként kérdezlek, hogy csak helyben van mód a vásárlásra, vagy meg lehet állapodni az értékesítőkkel, és utólag is van mód a vásárlásra. Csak azért kérdezem, mert mi nem szeretünk sok készpénzzel járkálni, de ha találnánk megfelelő babakocsit, akkor rádumálnám apát a vásárlásra. Esetleg kártyával is lehet fizetni?
Donika!
Zsombor egy ennivaló baba! Tündéri!
Hír rólunk:
Holnap megyek UH-ra. Az AFP-s eredményeim szerintem jók lettek. Az viszont aggaszt, hogy még most sem érzem a baba mozgását. Egy kicsit elszontyolodtam emiatt, de remélem holnap minden rendben lesz.
Én a húsvétot betegséggel ünnepeltem. Fájt a torkom, és hőemelkedésem is volt. A hőemelkedést vizes borogatással sikerült levinnem. A torokfájásból még maradt valami, és mára hozzátársult az orrdugulás és a köhögés is.
Mézet eszem, és mézes teát iszom. Jó lenne már kilábalni belőle.
Kérdés:
Hová menjek majd 4D UH-ra? Ki mit ajánl? Én csak a 30. hét körül szeretnék elmenni. Elsősorban olyan hely érdekelne, ahol készítenek képeket, és felvételt is a babáról, ahol az orvossal, vagy a szonográfussal lehet beszélgetni, kérdezni. Mikor érdemes bejelentkezni. A neten rengeteg helyet találtam, de kiváncsi vagyok a Ti véleményeitekre, tapasztalataitokra.