Sziasztok!
Ismét korán... Ráadásul kiderült, hogy a páromnak be kell mennie ma éjszakára melózni, holnap meg tartjuk Jázi szülinapját, és annyi a teendő
Ovi: nos, én egyelőre nem mondok Jázinak semmit az oviról, majd ha már aktuális lesz, akkor megint beszélgetünk róla. Így, hogy nem is említjük neki vagy 3 napja, csak 1× pisilt be. Szóval lehet, hogy mégis csak ez stresszelte. Illetve pl az. hogy utál fésülködni, én meg mondtam neki, hogy tudod, az oviba majd úgy megyünk, hogy szépen megfésülködünk, teszünk a hajadba hajgumit, csattot (most 3ezer Ft-ért vettem neki új csattokat, hajgumit, hajráfot), és akkor majd megdicsérnek az oviban, hogy milyen szép kislány Jázmin. Na, erre már volt olyan reggel, hogy amikor fésülni akartam, azt mondta, hogy nem megy oviba. Pedig addig ő mondta, hogy ő már nagylány és megy az oviba a gyerekekhez. Szóval pl. ilyenek közrejátszhattak.
Egyébként az óvodavezető férfi, szóval óvóbácsija lesz Jázinak
Rena!
Nem tudom, hogy Zsombi per pillanat milyen méretekkel rendelkezik, de nekem is olyan, mintha nyúlt volna. Nem is baj az, legyen vagy 2 méter magas, izmos vizilabdázó
Ne depiskedj, már nem sokára itt a húsvét, majd jól megöntöznek a fiuk, és utána újból virulni fogsz
Lábfájás:passz
Tényleg, fiús anyukák! Menni fognak a fiúcskák locsolkodni? Zsombit elviszi a párom, szigorúan csak a rokonokhoz, max a szomszédokhoz. Tavaly is voltak, most már azért nagyobb Zsombi, biztos jobban élvezi majd. Készülök én is a húsvétra, meg ugye Jázi szülinapját is most tartjuk, mert most együtt tud lenni a család, szóval lesz eszem-iszom
Én a párommal 13 éve vagyok együtt, és idén júniusban lesz 10 éve, hogy házasok vagyunk. Kíváncsi vagyok, hogy eszébe jut e majd, mert eddig egyik évfordulóra sem kaptam semmit, sőt, még egy vacsora sem volt. (de nem csak az évfordulókon, hanem a 13 év alatt egyszer sem!!!
) Mindenki férje tiszta romantika, vagy azért nem csak én kaptam ki ilyen embört?
Csilla!
Tök jó, hogy Szonja átaludta az éjszakát! Emlékszem én is hogy örültem, amikor Jázinak volt egy jó éjszakája
Itt is esett a hó tegnap du.
Ilyen bolond időt....
Szép napot,
Brigó