Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Még egy gyors bepillantás, aztán megyek alukálni!

Babszi:
Nagyon jó a lámpa! Nekem is tetszik! A vicc is nagyon jó! :D :D :D

Kép
anda81

Nita!
Az én párom meg sem esküvőt, sem babát nem akart. de nem erőltettem és egyszercsak elém állt és közölte, h apa akar lenni, mert szeret és megkérte a kezem :wink:
De tudod, én enélkül is szeretem őt! Ha nem akarna elvenni, az sem lenne baj, csak örökké szeressen!!!! (és ezt egy esküvő sem garantálja) :wink:

Zsu!
:) :roll:

babszika

Nita: Igen, neked szólt :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na megyek,elteszem holnapra magamat.....

Szép álmokat mindekinek!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

babszika igen ebe igazad van hogy az esküvő sem garantál mindent!!!!!!Hála égnek nagyon szeretjük egymást imár több mint 4 éve.van 1 gyönyörű kisfiunk és tervezük a kistesót is.De nekem kislány korom óta az még egy nagy vágyam,hogy menyasszony lehessek.De ha nem hát nem!!!!!!! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Puszi Zsu!!!!
Kép

babszika

Nita!
Kívánom, h ez a vágyad is teljesüljön!!!!!!!!! :wink:
(de még te is fiatal vagy, szóval akár a gyerkőcötök is viheti a gyűrűket.... vagy ketten) :wink:

babszika

Gabi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Boldog szülinapot!!!!

babszika

babszika köszi,olyan aranyos vagy!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:wink:

Csajok!
Szép estét!
Lelépek én is, mert hiányzik apa! :roll:

babszika

szia babszika jóéjt!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok most értem haza nálun ko lyan hó esett hogy 50-nel tudtam közlekedni.
Csucsu irtam neked msn-en de nem voltál nem tudtam hamarabb jönni mert rossz volt az ut nagyon szép lesz a bolt olyan igazi babás:)örülök neki:)
Zsuzs:örülök hogy jobban vagy ez egy jó hir hogy pozitiv vagy ezt már szeretem :lol:
Arikon:gratulálok neked látod milyen kis ügyi vagy :lol:
Babaszi:nagyon szép a lámpa valaki nem kap csak ugy ajándékot csak ha kiérdemli tehát te kiérdemelted :lol:
Anda reméljük minden rendben lesz anyukáddal és te meg hamar babásodsz :lol:

Kép
bévi

Jó éjt mindenkinek!HOLNAP SZÉP NAPOT :lol:

Kép
bévi

Csajok most teszteltem egyet lefekvés előtt hcg:negativ :( lh:pozitiv én ezt ben értem mi folyik bennem mert ma 11 napja késik na ez is csak én lehetek na de azért még puding és hátha na puszka igaz a puding hidegen finom de én ilyen formába nem hagyom kihülni :lol: Puszi

Kép
bévi

Bevi
Az 50 az nem az amugy is megengedett sebesseg :lol: En ugy tom 8) Hova akarsz te szaguldozni :P 11napja kesik :shock: es sehol semmi :?: En ezt nem ertem :?

Zsu
Koszi edi vgy :oops: pudingozas meg tegnap volt hajnal 3kor fekudtunk le...ma nem hiszem,hogy lesz ejfel utan jott meg,faj a torka is :? es tuti almos is ugy,mint en :lol:

Babszi
Hogy Balintod milyen kis romantikus :o en sem hozom soha szoba az eskuvot es a gyerek temat se ugy,hogy en most akarok :roll: Remelem nekem is eljon 1szer az a nap :roll: :roll:
A lampad gyonyoru :shock: en is valami ilyesmiket nezegettem anno de vegul nem vettem...mar nem tom miert :roll: es tenyleg megy a szobaba :wink: es ha meg joerzessel is tolt el a fenye...plane hasznalni kell hatha meg a vegen szerencset hoz :wink:
Latom nagy Msn rajongo vagy :lol: A vicc oltari volt :lol: A beindulo zenetek szovege meg hat igencsak szivhez szolo :oops: en meg azt szeretem mikor a pap beszel mert o is olyaokat tud mondani :oops: A videot meg honnan szedted :?: :lol: :lol: Igy meg nem is lattam sunit :shock: es olyan,mintha mosolyogna :lol: :lol:
Hat a cirkusz meg tuti nagy szam lesz...neki nincs haza ugyhogy mi megyunk cirkuzba 8) :lol:

Csucsu
Latom te is szoktal sutogetni 8) Van valami jo kis recepted :?: persze konnyu mert en meg csak kezdo vgyok :roll: :oops:

Arikon
Eloszor is nagy gratula a vizsgadhoz :P Na akkor csak sikerult :wink: Koszonom a bokot a torta neveben is :lol: A nyuszko valami tunderi :P En is mindig szerettem volna de nem vettem anyuek :roll: De lehet igy felnott fejjel en is veszek egyet jovore :roll: Nem harapnak mert en mindig attol felnek :roll:

Nita
Ide is johet akkor ha szeretsz sutni :lol: Jaj a nyers tesztat ki ne szeretne :oops: en emlexem mikor anyum sutott mindig kinyaltam a talat :oops: :lol: :lol:
Szerintem minden no alma egy eskuvo a szerelmevel :roll: Tudom teged ez nem boldogit de pl itt vgyok en is :roll: Tudom utalod mikor mindenki mondja fiatal vgy meg van meg idod :evil: En is utaltam :? de az igaz na nem erolteted meg o fogja kerni :wink: csak turelem :wink: meg mindig jobb kesobb,mint soha :wink:

Datolya
Kocce :oops: Miert is varod,hogy megjojjon :?: es merre koszalsz :?: :lol: Gyere tobbet :wink:

Anda
Az egeszseg a legfontosabb :wink: Minket meg raersz estenkent is olvasgatni 8) Koszonom neked is a torta dicseretet :oops: es ahogy olvasom te is egy kis sutotunder vgy :?: :lol:

Gabi
Neked ma van a szulinapod :?: :shock: Mer ha igen akkor:
Kép

Jelentes:
Tegnap meg az is kiderult,hogy elakar vinni valami szigetre majusban :shock: Amikor is itt 1hetes unnep lesz itt 8) Eloszor nem akarta megmondani csak erdeklodott azirant,hogy birom-e a kis repulot (4-12szemelyes) hat nem :oops: ugyhogy azt mondta akkor mind1 :roll: De vegul csak megmutatta :P Ugy nez ki Ausztraliaba megyunk 8) De nem akarom elszolni magam mer mi lett a szilveszteri utunkkal is :roll: :( Viszont nez valami masik kis szigetet...ahova hajoval is lehet menni es oda megyunk a masik melyett :wink: Ez szupi...tenyleg annyi jo tortent velem tegnap,mostmar csak a bebi kell jojjon :lol: De mar eleve az jo,hogy velem tervezi majusban 8) Ugyhogy nem fog elhagyni :P Na ennyit a pletyimrol...nem akarlak untatni titeket :?
Ma napos ido van 8) Piri sehol :twisted: Egyenlore de ne is jojjon :evil: Viszont a petefeszkem most is nyilalgat :shock: Kittyvel megyunk cipot venni...marmint en vele :lol: Tyu csajok es mar a cseresznyefa is viragzik :o Ugyhogy szombaton megyunk emberrel valami parkba mert tutira mindenhol kilesznek nyilva :wink: Minnya probalok a kozeli haznal levo farol fotot felrakni :wink: De teloval csinalom ugyhogy nem lesz valami jo :? Meg az jutott eszembe mi van ha tenyleg klimaxaltam es egyszeruen csak elmarad es nem jon tobbet piri :shock: Na jo megyek mire elolvastok lemegy a nap :lol: :lol: Pusszantyu

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hali!
Csak gyors bekukk és értesítés! A reggeli tesztem NEM MŰKÖDÖTT! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Nem jelent meg a kontoll csík az ablakban, pedig mindent úgy csináltam, ahogyan le volt írva! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
anda81

Babszi: a lámpád gyönyörű és büszke lehetsz, hogy ilyet kaptál. Mert ez bizony azt jelenti szeretnek téged.
Babszi: Milyen szinű a fal??Mert ez tetszik pont jó lenne a nappalinkba. És ha nem gond megadod a színkódot??
A viccet ismertem de aranyos most is nevettem rajta:)
Az esküvős zenétek találó és szép:) Még szép, hogy alíg bírod ki az esküvőig az időt:)

Nóri: Mászik kicsi menyasszony:) Te is várod már úgye??

Bridget: ez jó hír mert azt jelenti a kapcsolat tovább él, sőt.......
Én írok neked sok sok egyszerű sütit de jólenne tudni , hoyg kint Japánban mindent lehet venni??

Anda: Remélem a követekező pedig olyan rossz lesz, hogy zebra lesz rajta:)

Kép
csucsu05

Na itthon maradtam, mert nagyon megy a hasam Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad így a párom kíséri el anyut a vizsgálatokra!

Amúgy meg elég depis lettem tegnap este, így elég halvány reményt látok arra, hogy pozitív lenne! Szerintem csak azért késik, mert ezt a hónapot gyakorlatilag itthon töltöttem, fele annyit nem jöttem-mentem, mint egyébként szoktam, ezért gondolom azt, hogy várat még magára piri!

Kép
anda81

Anda: amig nem jött meg ne legyél elkeseredve!

Kép
csucsu05

Jut eszembe!
Birdg:
Annyira örülök, hogy ilyen jól alakultok! Remélem nagyon jól fog sikerülni a kirándulás! Látod-látod te jány borúra mindíg derű jön!

Kép
anda81

Lányok merre vagytok???

Kép
csucsu05

Arikon: ügyes vagy!!! :wink:
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Tegnap éjjelre (vagyis hivatalosan mára) piri hozzám is eljutott.... valszeg csak a hóesésben elakadt vhol :lol:

Csucsu!
otthon megnézem és megírom a festék nevét és színét, de tudd, h élőben másabb - szebb 8)

babszika

Babszi: Ékőben biztos más de ez a szin tetszik nagyon:)
Legfeljebb ha eljössz hozzánk majd azt hiszed otthon vagy:)

Kép
csucsu05

Baszikám, helllló!
Szép a lámpád nagyon!Naná, hogy szerettek te kis buta! :roll:
Vendég

Bridget!
Állati jó lesz neked!!!!!!

Csucsu!
Ha Bridgetnek úgyis írsz, másolatban neekm is küldhetnél sütis recepteket.... mert nálam tuti lehet mindent kapni hihi :lol: :lol:

babszika

Babszi: Oké össze szedem akkor a sütiket:) Még most mig van netünk. Sajna 1-től 15-ig nem leszek itt a babaneten. Hiányozni is fogtok. Mert a költözés miatt cska hónap végén lehet lemondani a netet. És mire az új helyen bekötik lesz vagy 2hét. remélem nem több.

Nóri: szia:)

Kép
csucsu05

baszi=babszi :oops:
Vendég

Szia Era! :wink:
Vendég

Csucsu!
Vigyázz, mert ezt eghívásnak tekintem :lol:

Nóri!
Rá se ránts! már megszokom, h néha más vagyok :lol: 8) :wink:

babszika

Babszi: a meghívás az áll:) Ha kész a ház akkor csinálhatunk bulit:) Csak előtte elpakolok mert dobozokra teriteni nem lenne sikk :))

Kép
csucsu05

Csucsu!
Gondolod, h megijjedek és elszörnyülködök a dobozok láttán???? Szted mi hogy élünk? Igaz, h asztalunk van, de dobozokban és azok tetején halomban állnak a ruháink! :oops:

babszika

Akkor tényleg otthon éreznéd magad:) Itt is meg otthon is dobozok:)

Kép
csucsu05

Ha már a recepteknél tartunk, ha nem bánjátok megosztok veletek egy nagyon-nagyon egyszerű, de annál finomabb joghurttorta receptet:

Hozzávalók:
a tésztához:
10 dkg vaj
10 dkg háztartási keksz
10 dkg dió
6 dkg zsemlemorzsa
6 dkg porcukor

a töltelékhez:
5 dkg zselatinpor
1 liter natúr joghurt (nyugodtan lehet gyümis is, mert akkor még finibb)
2 dl tejföl
20 dkg porcukor vagy méz
ízlés szerinti gyümölcsök

Elkészítés:
1. a tésztához a vajat fölolvasztjuk, a kekszet, a morzsát, a porcukrot meg a diót (darálva) hozzáadjuk.
2. jó alaposan összedolgozzuk, és az így kapott masszát egyenletesen kb. 22 cm átmérőjű tortaformába simítjuk
3. a zselatint (FONTOS!!! NEM TORTAZSELÉ, HANEM ZSELATIN!!!) a tasakon található útmutató alapján elkészítjük
4. a joghurtot a tejföllel meg a porcukorral habosra keverjük, a gyümölcsöt apró darabokra vágva szintén belekeverjük, majd a már csak langyos zselatint hozzáadjuk, jól elkeverjük és azonnal a tortaformába öntjük.
5. hűtőszekrényben néhány óra alatt megdermesztjük
6. a torta tetejét ízlés szerint gyümölccsel, tejszínhabbal, mentalevéllel díszítjük!

Elészítési idő: kb. 30 perc + a hűtési idő
1 adag: 250 kcal + a díszítés

Szerintem próbáljátok ki, mert nagyon egyszerű és nagyon fini!

Kép
anda81

Anda: Köszi jól hangzik:)

Kép
csucsu05

Sziasztok Csajok!

Ma van az utsó napooooooooooooooooooooooom!!!!!!!!

Le kell lépnem!
Pusza!

babszika

Szia Babszi!

Kép
anda81

Babszi: Hát ez is eljött:) :)

Kép
csucsu05

Babszi!
Ez az utolsó nap!!!!! Sok sikert az új melóhelyen!

Kép
anda81

bridget teljesen igazad van amit mondtál!!!!!!
jobb később mint soha!!!!!
Tényleg sokan mondják,hogy még fiatal vagyok,de hát végűl is tényleg az vagyok! :lol: :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket :P

Este már nemtudtam a géphez ülní,de jobb ha elolvasom máskor mert olyan sokat írtok...(nagyon jó :D )

Bridget: Nagyon guszta lett a torta és örülök,hogy szupi lett az este és minden jóra fordult. :P Tudom,hogy mi volt,mert mindig elolvastalak titeket csak nem írtam.

Nita:A férfiak márcsak ilyenek!Mint az időjárás,de egyszer csak eléd áll és eljön a nap és megkéri a kezed. :wink:

Datolya:Én csak félévig szoptattam az is elég nehéz volt.A huncut lányom csak a jobb melemet fogadta el és nem evett a másikból ezért a kórházban begyulatt és mire hazamentünk elapadt a tej benne.Sokszor fájdalmas is volt,mert megerőltetés miatt a hátamban is fájtak az idegszálak.Mert folyamatosan fejtem,hogy legyen tejcsije a lánykának.

Kuzsanna:Soha nemtudni mi a helyzet!Anyukámnak pár hónapig megvolt a pirije, pedig már a pociban voltam.Így már én se tudom mikor mi van .Hárman voltunk testvérek és anukám végig szoptatott mindkét melléből minket nálam meg így volt és nem érti miért.És az az érdekes,hogy a hugom kisfia is követte a lányom példáját. :?

Anda:Remélem jobban lesz anyukád és megtudjátok ajándékozzní unokával.Minden jót kívánok és sok erőt!
Ja én se tesztelek korán,mert már kétszer megtettem és csalódtam hogy negativ lett.Nem hamarkodom el többet,mert nagyon rossz érzés. :(

Én Kárpátaljáról Beregszászból jöttem Magyarországra.Itt dolgoztam,tanultam és végül férjhez mentem a páromhoz,aki magyar álampolgár.Novemberben leszünk ötéves házasok és van egy 21hón.kislányunk Eszter a neve.Most vele vagyok itthon és szeretnénk a második babát.Nemtudom,hogy miért nem jön össze,de azt mondják minden megváltozhat a nőben a szülés után.De nemakarok idegeskední és parázní,mert ez nem tesz jót senkinek.Elhatározztam,hogy várok türelmesen.Néha elfeledkezzek,de végül magamhoz térek. :oops:

Én is szívesen elfogadom a recepteket,mert szeretek sütni,főzni. :) Ja,de egyátalán nem vagyok édeszsáju.
Egyelőre ennyi,most megyek összedobok valami ebédett.
andi1979

Sziaszotok!

Andi:
Nálunk már az a mottó, hogy türelem-türelem babát terem. Ez mind szép és jó, de midannyian tudjuk, hogy vannak az ember életében mélypontok és akkor nehezebb elviselni, ha valami nem sikerül. De borúra mindíg derű jön! :D

Kép
anda81

Nóri: Én bedőltem a receptednek...Legalábbis szorgalmasan végigolvastam :oops: :oops: :D

Babszi: Sok sikert az új helyhez! Bár ha nem védekeztek, nem sokáig fogod élvezni...... :D A lámpa gyönyörű!
jaimee1

Zsu
Nagyon lapitassz 8) Csak nem babas vgy :?: :shock: :lol:

Andi

Koszi :oops: De kar,hogy eddig csak olvasgattal minket :roll: De a lenyeg,hogy itt vgy. :wink: Voltal mar kivizsgalason :?:

Csucsu
Hat nagyjabol mindent lehet kapni :roll: Haztartasi kekszet meg nem sikerul :evil: De vannak olyan boltok ahol europabol valo cikkek tomkelege van na ott egesz sokminden van :wink:

Anda
Hat meg en,hogy orulok,hogy ilyen jol mennek a dolgok de igaz ami igaz...borubol csakis deru lehet :lol: Persze nem akarom magam elkiabalni :? Es a kirandulasunk is remelem szupi lesz :wink:

Babszi
Gondolom most,hogy orulsz,hogy uccso napod volt :wink: Azert vannak ott emberkek akik hianyozni fognak? :roll: A piri meg monnyon le :evil:

Nita
Tudom en...en is voltam 21 :wink: Nekem is sokmindent mondtak foleg a nalam idosebbek mindig szal tudom mirol van szo 8)

Csajok elvoltam es megjottem...vettem 2cipot,ngyon klafak 8) ,rendberaktam a szobat mert szaladt :lol: :? ,Aztan feltettem a kajat...megint azt a levest csinalom mer nekem ngyon bejott 8) Meg oldalast sutok rizzsel lesz :wink: Az is minnya kesz :D Jah a viragzo fa lemaradt :shock: minnya rakom :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Nincs piri? De jó! :D Akkor nem stimmel a vonalzód szerencsére.... :D Hőt nem mértél? Ébredésit!
jaimee1

Piri sehun sincs de nem akarom elszolni magam :? hom tegnap 37. ma 37.2 :shock: lehet,hogy beteg vgyok :?: Ma nem ereztem jol magam... :? De mar lehet,hogy csak bebeszelem :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg:
Tök jó idő van nálatok! Nálunk még most is azt mondta az időjós, hogy még a héten is havazni fog!

Kép
anda81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?