Új privát üzeneted érkezett!

Erika!
Már félre beszélek,nem irta a dokim,hanem mondta!
Vendég

Először is köszi a gratulációkat!!! :wink:

Egy gyors helyzetjelentés a kórházból....
Ma hajnalban 3.óra 27 perckor megszületett Olivér,56 cm,3900gr,sima szüléssel gátvédelemmel!

Röviden annyit hogy tegnap reggel ugye elment a nyákdugó és egész nap fájdolgáltam de rendszertelenül...Rokonoztunk egész nap,locsolás...stb..Aztán este 9-10 fele elkezdett rendszerese lenni és egyből 5 perces.Felhyvtam a szülésznőt,azt mondta menjünk be...11-re beértünk,a dokim pont bennt volt szülés miatt,aztán jött a szülésznőm is...egy újnyira voltam kitágulva..aztán fél1-kor burokrepesztés és 3óra 27-kor nagyon nehezen8ez volt a leghehezebb szülésem )iszonyat sok nyomásra kibújt....az arcával felfelé érkezett ezért is volt neéz,de a lényeg hogy itt van!!!Már van előtej,szépen suopizik és nagyon édes!

Rakok képeket!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Brigi!

Te jössz... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Bár hűtlen voltam ehhez a topikhoz, de azért

Panny

ÓRIÁSI GRATULA A "KIS" OLIVÉRHEZ, SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEG TEJCIT KÍVÁNOK.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

PANNI!

Nagyon szép baba Olivér!!!!!!!!!!!!
Vendég

Panni!

Gratulálok a harmadik gyermekhez! :D

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Panny gratulálok a babához nagyon ari

Kép
e.andrea

Köszi csajok :wink:

Judy!

Neked is gratula!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

JÓ ÉJSZAKÁT!
Vendég

JÓ REGGELT MINDENKINEK!

Panni!
Hogy vagytok?

Többiek?
Irjatok ki,hogy van!
Nálunk változatosság kedvéért megint eső esik! :evil:
Ja,és menni kell dolgozni! :evil:
Vendég

Panny!

Milyen gyönyörű gyerek! :o Még a férjem is elámult, milyen szép baba, pedig nem szokott meghatódni :lol:

Kriszti!

Neked is jóreggelt :)
Új projektbe fogtam... ezentúl nem manipulálhat hisztivel Hajna... már 5 perce üvölt, mert azt mondtam neki, hogy várjuk meg, amíg puhul a müzli a tejben :lol: Szóval szép napok várnak rám... de hát most kell elkezdeni edzeni a kistesó érkezésére, utána nem foroghat körülötte a világ :roll:
Vendég

Sziasztok!

Panny, sok boldogságot kívánok Nektek immár ötösben! Gratulálok Olivérhez, gyönyörű és hatalmas baba!

Kép Kép Kép
datolya

Panny!
de édi-bédi a kis Olivér baba :lol: :lol: :lol:
Sok puszit küldök neki!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Gira!

Tudod,kis gyerek kis gond,nagy gyerek nagy gond!
Tudok mihez viszonyitani,(18 év,14 év)!
Egyik sem könnyű,talán annyi a változás,hogy a kicsik nem önállóak,de a nagyok már igen!De ne,hogy azt hidd,hogy nem nyavalyognak!
De okosan teszed ha már most igy szoktatod,hogyha a pici megszületik akkor kevésbé lessz hisztis!

Nálunk süt a nap,de a szél fúj ezerrel!

Erika!
Mi újság?Hogy vagytok?

Márti!
Hogy vagytok?
Vendég

Kriszti:
kösz kérdésed, jelenleg köhögünk mint állat, meg csorog az orrunk..
Tiszta kórház van itt :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!
Mielőbbi jobbulást a gyereknek!
Ismerős a helyzet,én is végig csináltam és sose felejtem az orrmandula műtét előtt pont igy jártunk,tolódott,de hamar túl lesztek rajta és lassan kinövik a betegségeket!
Szivből kivánom,hogy igy legyen!
Vendég

Köszönjük! :)
És nálatok mi a helyzet?
Nekem az éjjel annyira görcsölt az alhasam, hogy azt hittem mentöt kell hivni.Bőgtem is fájdalmamban...Hogy mitől lehetett fogalmam sincs :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Panny!!
nagyon szép ez a baba!!!!!! Fiúk hogy fogadták?? Párod bent volt??

D.

Kép

Kép
ditta76

Szia Ditta!
Hogy érzed magad? Rokakoma köröz még?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Még nem olvastalak beneteket végig csak egy gyors bekukantás volt mert festik az üzletemet és ezer a dolgom.
NAGY GRATULÁCIÓ A KIS OLIVÉRNEK ÉS A CSALÁDJÁNAK IS NAGYON SZÉP GYEREK PANNY JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK[/b]

Kép
bévi

Márti!
Semmi különös nincs,túl vagyunk húsvéton,tegnap húsvét hétfőjén,elkezdtük költöztetni a mamát,a héten azzal leszek elfoglalva délutánonként!Jó program mi?!
Mitől görcsölhettél?Babaprojekt?!Hanyadik napnál tartasz?

Évi!
Mi van veled?Mensi?

Erika?????????????????

Edit!
Hogy vagy????

Többiek??????????????????????????????????????????????????
Vendég

Márti, Kriszti!
Köszi az érdeklődéseteket.....megvagyok, kínlódgatok....
Rókakoma köröz, de lecsapni nem tud..... :wink: Nem engedem....mindig elnyomom valami harapnivalóval.....meg mostanában a gyomrom is ég.......csak a sima vizet tudom meginni, semmi mást!

Holnapra szorítsatok, fél 2-re megyünk dokihoz.....

Rik!
Mi újság?? Mikor mész dokihoz? Nem teszteltél esetleg??

D.

Kép

Kép
ditta76

Edit!

Jó pofa amit irtál! :lol: Köröz,de lecsapni nem tud! :lol: A hányingerre a gyömbér kólát megpróbálhatod!Itt olvastam a babaneten,hogy jó rá!
Nagyon szoritok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erika!
IRJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJSZAKÁT!!!
Vendég

Erika????????????????????????????????????????????

Kezdek izgulni érted!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT!

Reggel még benézek!
Vendég

Sziasztok!

Én holnap dokihoz megyek, már megint, soron kívül...
Tegnap a temetőben voltunk az apukámnál, és igazán rövid időt töltöttünk ott, de én mégis felfáztam...

Meg olyan fura érzésem van odalenn, úgyhogy hiába kamillatea, muszály megnézetnem magam...

Szorítsatok nekem, hogy ne legyen gond...
Teljesen be vagyok tojva!

Mindenkinek jó éjszakát!
Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Sziasztok!
KRISZTI NINCS SEMMI MÉG MENSI SINCS DE POZITIV TESZT SINCS CSÜTÖRTÖKÖN MEGYEK DOKIHOZ REMÉLEM NEM LESZ NAGY BAJ MAJD BESZÁMOLOK ÉS VELED MI UJSÁG?
ERIKA?????????MI UJSÁG VELED????
t.MARIA A SZORITÁS MEGY RÉSZEMRŐL NE LEGYEN GOND REMÉLEM NA ÉS PERSZE BESZÁMOLNI :lol:
DITTA:NEKEM IS KÜLDJ EGY RÓKAKOMÁT MERT NEKEM MÁR NAGYON KELLENE JÓ ÉJT ÉS SOK PUSZI

Kép
bévi

Márti XXXXXXXXXXX (szoritok!!,nincs baj ám!!!Nyugi!!!)

Panny

GYönyörű babát hoztál a világra!!NAgy gratula mégegyszer Nektek!!:)

Kriszti,Bévi

köszi az aggódást!! :lol:
Jól vagyok.Nincs mensi.Dokit ma egész délelőtt nem értem el,állandóan azt mondták,most nincs előjegyzés majd később....Szerintem le akartak csak rázni....(sikerült :twisted: )
Szal nem tom mikor tudok menni dokihoz,pedig nagyon szeretnék már!!!
Derekam leszakad,mi az Isten ez??? :shock:
JAh,és hétvégén bekaptam én is a hasmars virust,feküdtem.... :evil: Mi jön még??????

Ditta

jaj ez a hányinger... :evil: De legalább kordában tudod tartani!!
Nem válaszoltál arra,hogy meddig is melózol???
Holnapra drukk!! :wink:
Vendég

Erika és a teszt mit mutat neked,lehet irtad csak nem olvastam még mindet végig

Kép
bévi

Nekem sincs mensi de pozitiv teszt sincs és semmi különös nincs velem se hányinger se semmi babás jel nem tudom szerintem nekem csak nem jönn meg és kész megint gyógyszer na de neked drukkolok hogy erőt adj nekem is a babásodáshoz mert már nem nagyon sok van mert ennek nem tudom mikor lesz vége legalább lenne rendes mensim de az sincs na majd csak lesz valami

Kép
bévi

Csajok teszteltem egyet igy lefekvés előtt és hcg negativ lh poziziv nem értem mivel 11 napot késik nem tudom mi van velem jó éjt ha valaki tud ehez hozzászólni segitsen köszi puszi

Kép
bévi

Jó reggelt!

Erika!
Ne hagyd magad lerázni és mig dokihoz nem tudsz bejutni,lőjj el egy hcg tesztet!Csak azért hátha mutat valamit!Drukkolok!

Évi!
Kiváncsi vagyok mi van veletek?De én inkább babára drukkolok mind kettőtöknek!

Mária!
Szoritok!

Este jövök!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti:
én a 23cn, vagyok.11.-dpo. Lehet a mensi előjele, de még ilyenem sosem volt :roll:
Babaprojektel ugy állunk, hogy csak akkor védekezünk, amikor esedékes a peteérés. :roll: Aztán, ha becsuszik egy korai vagy késői peteérés, akkor....örülni fogunk, legalábbis én :lol:

Ditta:
az jó, ha eltudod kergetni rókakomát.. :wink:

Mária:
ém is drukkolok, hogy ne legyen semmi gond!!!

Bévi:
lehet ha a HCG-t reggel első vizeletből csináltad volna, akkor az is + lenne :roll:
Vagy az is meglehet, hogy peteérésed van, ezért kitolódik a ciklusod

Rik:
HCG teszt???????

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!
Akkor most akartok babát vagy nem?
Hátha most összejött!De ha te nagyon akarod,akkor én drukkolok!

Évi!
Hát igen hcg-t a legjobb a legelső vizeletből!
Drukkkkkk!

Panni!
Hogy vagytok?
Olivér baba,hogy viselkedik?
Vendég

Panni!

Hatalmas gratula Olivérhez. Gyönyörű baba.

Tegnap voltam dokinál. Már 1 ujjnyinál valamivel jobban nyitva van a méhszáj. Majd meglátjuk,mikor akar Bence kibújni. Többször is bekeményedik a hasam, és fájdogál is. Lehet, hogy nem visszük sokáig. Igaz, már nem bánnám. Bár szép a várandósság, most nagyon nehéz.

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Kriszti:
most mi ugy vagyunk, hogy én szeretnék babát, párom viszont nem... :roll:
De megunta már, hogy mindig megszakitásossal védekezzünk és most rátértünk erre a védekezési formára...

Britta:
Hajrá :lol: ! Akkor hamarosan következel!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Annyit írtatok, alig győzöm olvasni! :D

Ditta,
nagyon ismerőset írsz, szerintem is a csapvíz a "legfinomabb"! :lol: Én is mindent megteszek, csak ne kelljen h*nyni... :shock: :P

Brigi,
ilyen nyitott méhszájjal bármikor felgyorsulhatnak az események, nem? :wink:

Bévi, Erika,
jól megkínlódtok! Majd csak kiderül már, hogy mi újság! ++++++++

Képzeljétek, kezd dudorodni a hasam, és minden szorít, pedig a 4. hónap előtt nem hordhatok kismamás ruhákat. :(

Mária, Ditta,
dokis beszámolókat kérünk! :)

Mindenkinek puszi!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Sziasztok!
Megjöttem...
Pontosabban már egy kicsit korábban, de elmentem fodrászhoz is...
+5kg-nál tartok...

Bementem a dokihoz, mert éjszaka is olyan fura érzésem volt, na nem keményedtem, vagy ilyesmi, de sikerült már megint benyalnom egy jó kis fertőzést.

Azt mondta, kezdődő gomba.
Úgyhogy kaptam rá gyógyszert, remélem nem lesz gond.
Kapott apa is...
Mondtam a dokinak, hogy tuti nem fertőztem meg, de hajthatatlan volt.
És ami a legeslegmeglepőbb, nem vagyok eltiltva a szextől!!!
Ettől padlót fogtam, és nekibátorodtam, kérdezősködtem.
Szegény, de legalább mostmár mindent tudok!
Végre jó fej volt, és nem parázat halálra, csak beszélgettünk.
Kérdeztem tőle, van e reális esélyem arra, hogy a 40. hétig kihordjam ezt a kisbabát, és azt mondta, miért is ne!

Kérte, hogy továbbra is pihenjek mint eddíg, nuku fizikai megterhelés, de normálisan. Főzzek, takaríthatok (porszívózás-felmosás kizárva) de lightosan bármit megcsinálhatok.
Azt mondta, jó hír, hogy ennyi ideje változatlan, arra kell ügyelnem, hogy a 6-7. hónapban se nyíljon tovább, mert akkor tényleg nem tudom elkerülni a kórházat.

Röviden ennyi.
De most olyan feldobott vagyok!!!
Vendég

Csajok ugy döntötem már nem csinálok tesztet elmondom a dokinak mi volt és ő majd megmondja mi legyen
T.Maria:tessék vigyázzni jobban magadra mert kikapsz és nincs semmi surolás meg ilyesmi pihizél sokat :lol:
Nyáriorgona:biztos jó lehet hogy dudorodik a hasad nagyon cuki lehet igen nagyon megszenvedünk és nekem ez lesz az első babám még de mikor azt nem tudom:(
Britta most te következel panni után majd szoritunk neked hogy minden rendben legyen és majd kérünk képeket :lol:
Kriszti nem irtad veled mi ujság?
Erika:tesztet csináltál és ne hagy magad menh dokihoz

Kép
bévi

F.marti:drukkolok nektek vagyis neked hogy össze jöjönn a babus meglátod sikerül :lol: De a párod miért nem akarja?Persze csak ha el lehet mondani puszi

Kép
bévi

Bévi

ha az lh pozitiv akkor peteérésed van épp,nem????
Köszi a kérdést,nem csináltam azóta tesztet,és ugy ahogy Te babonábol nem javitod a vonbalzot,én ugy babonábol nem nézek tesztet többet... :lol:
Az az igazság,hogy nekem sose volt pozitiv tesztem.Mindig más okbol,de asszem most sem akarok látni. :shock: Tudom hülye vagyok!!

Jah és csajok kedden megyek dokihoz !Szoritatok ne legyen nagy gáz!!KAptam szabit is,az égiek nekem dolgoztak! :wink:

Gona

persze hogy dudorodik hisz a 3.baba!!!! :wink:
Jól vagy amugy??

Krisztim??

Britta

itt az idő!!!De izgi!!! :wink:

Datolya
igen eltüntél!!Mizujs??

Mária

miért is kell apának gyógyszer ha nem voltatok együtt??? :shock:
én tuti nem váltanám ki! :roll:
Vendég

Szia rik!!!!
Ne is tesztelj mert csak idegesited magad majd a doki megmondja az okosat na lehet én is kedden megyek mert ha holnap nem érek odáig akkor kedden rendel megint szoritok neked nagyon legalább neked sikerüljön ha nekem még nem jött össze.
Képzeljétek ma lehet befejezik az üzlet festését nagyon szép lesz olyan igazi babás :lol:

Kép
bévi

Sziasztok!

Panni! Valóban én jövök. Már alig várom.

Márti! Remélem, hamarosan összejön a baba.

Nyáriorgona! Szerintem sem húzom túl sokáig ilyen méhszájjal. Párom másképp gondolja, de én nem.

Mária! Vigyázz magadra. Ha azt mondják, ne csinálj semmit, akkor ne is.

Bévi! Bízom benne, hogy neked is gyorsan jön a babó.

Erika! Nyugi, minden rendben lesz.

Szép estét!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Erika!

Végre akkor kedden kiderül,hogy mi van veled!!!!!
Velem semmi,hulla fáradt vagyok!
Vendég

Sziasztok!

Na, ma megvolt a vizsgálat, az új doki tök jó fej! most váltottam dokit..........Képzeljétek, egy évvel idősebb, mint én! Volt vizsgálat, citológia, és uh. Minden rendben , mindjárt mutatom a képet......
Most 7+5 vagyok, de az uh-n 8 hét, 0 napot mondtak, és CRL 10 mm!
Kép
És már jó hangos szívhangja volt! :)

Rik!
Azért reméljük, hogy mégis csak babás vagy! Hát sajnos még dolgoznom kell egy ideig, mert ápr. 30-án jár le a szerződésem, és ugye ki kéne várni, hogy meghosszabbítsák....Kb. május közepén azért már jó lenne lelépni!

Gona!
Hát igen, én is érzem, hogy már híztam, de nem is csoda, egész nap csipegetek....De azt mondta a doki, hogy az a jobbik eset, aki émelyeg.....kisebb a vetélés kockázata! na igen, csak nekünk kell ezt kibírni! :roll: És tényleg csak a viz megy le....ami viszont nem baj!

Mária!
Örülök, hogy biztatott a doki! Hidd el, nem lesz semmi, és ki tudod hordani végig!! És az jó, ha lehet szex..........Nálunk is lehetne..... :lol: :lol: :lol: De 3 hete rá sem bírok gondolni......az álmosság, émelygés mellé már nem kívánom! Mi lesz így.....Én elvolnék, de a párom.......

Britta!
Már te is a finisben vagy!

Bévi!
Kívánom, hogy nálad is baba legyen a dologban!

Na, megyek, mert már húz az ágy, és még fürdetés!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Még mindig a kórházból...holnap megyünk haza,akkor aktívabb leszek...

Rika!!

Iizgi++++

Brigi!

Hajrá+++

Edit!

Igen apa bennt volt és nagyon jó volt hogy ott volt :wink:
Tesók már nagyon várnak minket haza :wink:

A többieknek holnaptól ígérem írok!

puszi,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Bévi

teszel majd képet a babás üzletedről???
NA akkor hamarosan Te is többet tudsz!!Drukkolok hogy jókat mondjon a dokid!! :wink:

PAnny

szia!De jó hogy a kórházbol is tudsz nekünk irni!!ÉS már van Olikának vonalzója is!!!
Tudsz már szoptatni?

Ditta
egyszerűen édes kicsid van.Gondolom milyen szivbemarkoló érzés volt megpillantanotok!!! :wink:
Ha muszáj melózni,akkormuszáj!De aztán jön a szép várandós időszakod,otthon,nyáron!!!! :lol:

Sajna velem nem a legjobb van.Kezd megjönni.Mit szóltok???? :shock:
40. napon vagyok.
Visszanéztem a régi Petra előtti közvetlen ciklusaimat.Mennyik voltak???Hát 40-43 naposak.(egyszer volt 25 napos)Ugy látszik ez tényleg összefügg nálam a melóval.Most ott vagyok hogy nem aggodom már.Igy a doki ugrik,majd szépen hőmérőzök,és talán LH-zok.És várom hogy mikor van pé-sem.Most ujbol ki kell ismernem magam.Ez egy megváltozott helyzet a szervezetemnek valszeg.Hát alkalmazkodom! :wink:

Kriszti!Hogy érzed volt pé-sed?IRJ!!

jó éjt!!
Vendég

Erika!

A fenébe!Pedig már milyen jó lett volna!Jó meg tréfál a szervezeted!
De jó,hogy igy fogod fel,kitartó vagy te is!De ugye muszály?!
Ha akarunk valamit!
Könnyű irni igy róla,de gondolom én,hogy a lelked legmélyén azért nem olyan könnyű!
Vagy csak magamból indulok ki?!
Szerintem nem volt pé-m mert semit nem éreztem!

JÓ ÉJSZAKÁT!
Vendég

Puszi mindenkinek holnap nem leszek megyünk pestre kismamaruháért ugy hogy szerintem doki nem lesz de hátha a boltról majd rakok fel képet nagyon szép lett most lett kész és még holnap pakolok is na puszi nektek

Kép
bévi

Évi!
Későn fekvő vagy te is?
Én most a fáradtságtól felpörögtem,nem tudok ilyenkor elaludni!
Holnapra jó vásárlást!
Képeket várjuk!Puszi!
JÓ ÉJT!!!
Vendég

Neked is jó éjt és én is sajnálom Erikát nagyon :( na de ő nagyon erős nő és ez jó J amugy a vásárlással csak az a baj hogy nem magamnak veszem a kismamaruhákat hanem a boltba na de ami késik az nem mulik :lol:
DITTA NEKED NAGY GRATULA NAGYON SZÉPEK VAGYTOK :lol:

Kép
bévi

Jó reggelt!

Nálunk esett a hó,sajnos megmaradt,tiszta fehér minden!
Most akkor mi van tél vagy tavasz?!Ez már nem normális idő!

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?