Datolya-Csucsu-Anda-Nita-Viri:Köszi szépen!Már tényleg megnyugodtam Mikor hazaértem reggel 9-től 11-ig pihiztem a Hanna meg körülöttem játszott,de olyan jól esett!
Anda:Nagy drukk megy holnapra Olvastam az alattunk lévő topicba,hogy este felé van hányingered,hát nekem is
Hali!
Csak gyors bekukk és értesítés! A reggeli tesztem NEM MŰKÖDÖTT! Nem jelent meg a kontoll csík az ablakban, pedig mindent úgy csináltam, ahogyan le volt írva!
Na itthon maradtam, mert nagyon megy a hasam így a párom kíséri el anyut a vizsgálatokra!
Csucsu:
Szeretnék, de ez volt az utolsó! Amúgy meg elég depis lettem tegnap este, így elég halvány reményt látok arra, hogy pozitív lenne! Szerintem csak azért késik, mert ezt a hónapot gyakorlatilag itthon töltöttem, fele annyit nem jöttem-mentem, mint egyébként szoktam, ezért gondolom azt, hogy várat még magára piri!
Anda: nehog ymár elkenődj. Hisz a teszt az nem volt jó. Lehet babás vagy.Amúgy az érzékenység tipikus babás tünet:)
Na kitartás ne legyél rossz kedvű.
Holnap reggel teszt!! Ok???
Tesztelj holnap egyet szerintem is a depi lehet babás tünet hiszen ha a kontroll csík sem volt ott akkor a teszt volt hibás attól még simán lehetsz babás :):) fel a fejjel holnap várjuk az új tesztet:)
Anda: Ha megnyugtat akkorén tegnap este tiszta zizi voltam. Nem is értem mi volt velem.
Ha ez egy baabtünet akkor viseljük jókedvvel ezt a zizis depis hangulatot:)
Csucsu:
Nem tudom! Jártam vele egy időben orvostól orvosig, volt vastagbél tükrözésem (na ezt tényleg nem kívánom a legnagyobb ellenségemnek sem!) és mikor a vizsgálat befejeződött a belgyógyász flegmán, karját széttárva közölte, hogy szokjam meg, mert a belekben nem találtak semmit (sem székletben). Aztán elmentem a háziorvoshoz az is próbálkozott ezzel-azzal de soha nem jött be semmi csak a különféle hasmenésgátlók. De most azt meg nem merem bevenni, mert ugyebár nem tudhatom, hogy terhes vagyok-e vagy sem! Szegény párom tegnap lement a patikába és hozott olyan hasmenés gátlót, amit kismamák is szedhetnek. Az egyetlen probléma vele, hogy nem hat!
Ja idegeskedés:
Bankban dolgozom, kőkorszaki körülmények között. Kemény három évembe telt mire kiharcoltam, hogy legyen minden számítógépen Windows. A rendszer amibe a napi ügyeket vezetjük (és figyelem hölgyeim nem tévedek!) még mindíg DOS alapú!!!!!!!!!!!!!! A vezetőség csak azt nézi, hogy mennyire tudjuk a kirendeltséget előre vinni. Elméletileg két hete vagyok kinevezve csoportvezetőnek. Vettek fel új embert, akinek majd nekem kellene megtanítanom a dolgokat, de úgy,hogy én nem szólhattam bele, hogy kit vesznek fel! Én öt éve dolgozom ott, és pénztárosból küzdöttem fel magam csoportvezetővé (na nem mintha ez sok előnnyel járna!) a kolléganőm (aki mellesleg a főnököm ismerőse) március 1.-től ki lett nevezve kirendeltség-vezető helyettesnek! Na ehhez meg végépp nem tudok mit szóln!
sziasztok lányok!
Anda ne kenődj el nem szabad!!!!!
Vasárnap derűl ki nekem is hogy babás vagyok e vagy sem!!!!!!!!!
Te is lehetsz babás,hisz a teszt nem volt jó!!!!!!!!
anda: ismerős a környezet stb én a postánál dolgozatm és ott is minden dos alapú :):):) nagy cégek sajátossága most már talán windows de nem vagyok már benne igy nem tudom de ne add fel szerintem babás vagy hasimenésre meg egyél nyers kakoport nem cukrozottat az a babának sem árt nekem legalábbis szokott segyíteni és nem szoksz hozzá vbagy egyél étcsokit az is jó és természetes:)
Anda: sebaj reméljüka hsamenést majd a bab megoldja. Azt mondják a terhesség után a szélrekedés vagy a hasamenés gond megoldódik. Szóval legyél babás és talán a hasmenésed is elmúllik végleg:)
Húúú lányok az a helyzet, hogy nagyon affelé tendálok,hogy holnap csináljam meg, mert szörnyen rosszul érzem magam! Borzalmasan megy a hasam! Az előbb már megpróbáltam cukor nélküli kakaóport is enni, de visszajött! A hasmenésre meg tudnám a megoldást, de azt terhesen nem lehet!
Elméletileg egy négy hetes terhességet már ki kellene mutatnia a tesztnek az első vizeletből nem?
Kiszámoltattam egy születés kalkulátorral és azt írta, hogy pont négy hetes terhes lennék!
Anda: csinálj egy tesztet hátha már kimutatja. De ha nemkkor sem szabad feladni mert van akinek csak a terhességet a teszt csak a mesi után 10nappal mutatja ki. Reggel ird meg mi lett:)
Remélem egy ilyened lesz: =
nita akkor ne is csodálkozz hogy nega lett még a teszt túl korai volt:)
Anda: kakaópor után azt elfelejtettem írni szoktam inni egy nagy pohár vizet de ha akakaópor visszakívánkozott akkor akár a babának is lehet nem tettszett :):):):):)
Nita: akkor ne is csodálkozz. Én is a 4.dik hétben vagyok a számítás szerint ha most babós vagyok. És nekem se mutatta ki. na persze ez nem azt jelenti, hoyg babás vagyok. De a teszt ami biztos, hogy már kimutatja az az 5.hét.
várjuk majd a teszteket szerintem sem nagyon mutatják ki a 4 hetes terhességet a legtöbb teszt csak a nagyon érzékenyek.szóval türelem lehet ott még babó mindhármotoknak :):):)
Nem jött meg de még várok mert szerintem múlt hét hétfőn volt pém akkor volt tojásfehérjém máskor meg nem szokott lennei szóval még várok minimum jövő hét kedd szerdáig ha ddig nem jön meg akkor tesztelek.
Teszteltem, de full negatív lett! De még bizakodom! Ha jövő hét hétfőig nem jön meg, akkor kedden reggel megint tesztelek, szerdán pedig mindenképpen doki!