Új privát üzeneted érkezett!

Bridget: neked meg szép álmokat:)

Kép
csucsu05

bridget jó pihenést!!!!!!!!!
csucsu laptető!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: amennyi laptetőm már volt egy egész ovodám lenne már:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
MAgamhoz tértem..... hogy ti mennyit írtatok :?: :roll: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget, tök jól néz ki a tortád! Örülök, hogy az estétek jól sikerült.
Én várom, hogy megjöjjön, de egyenlőre nem sieti el a dolgot.

Csucsu, az általad leírt piskótatekercses receptet én is ismerem (bár csak messziről). Van róla képem is, nagyon jól néz ki, csak kicsit maverásnak tűnik megcsinálni. Előszőr a piskótatekercs, aztán a bélelés, aztán a krém, közben a piskótalap... Eddig nem éreztem úgy, hogy ennyi szabadidőm lenne. De hátha egyszer... Te már kipróbáltad?

Nóri, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Még jó, hogy nem vagyok gyorsabb reagálású hadtest, mert ahogy olvastam megkértelek volna, hogy fordítsd magyarra, de láttam csak poén volt.

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Jelentem jövő hét keddtől gyógyulttá vagyok nyilvánítva! Ennek az a rossz oldala, hogy csak este felé tudlak titeket visszaolvasni, de azért megpróbálok majd mindenre reagálni.

Kép
anda81

Köszönöm a drukkokat anyával és a pozitív teszttel kapcsolatban! Remélem anya jobban lesz, ha már nem gyógyulhat meg, és azt is hogy a teszt pozitív lesz!

Bridg:
Nagyon jól néz ki a tortád!!!!!!!! :D :D

Kép
anda81

Datolya : Igen most húsvétkor.És nagy volt a sikere. De bevallom készen vettem most a piskótát. Bár tudok piskótát is sütni de pont ezért hogy gyorsabb legyen megvettem készen. Igy viszont hamar megvan:)

Kép
csucsu05

én imádok piskótát sütni!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

húúúúúúúúúúúú.... mostanra sikerült vissza olvasnom :roll:

Andi: Bocsi, hogy lefiúztam lánykádat :oops: :oops: :oops: :oops:

Bridg: Istenien néz ki a tortád :!: :!: :!: :!: :!: Kár, hogy nem illatos a kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vagy ízes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NAgyon boldog évfordulót nektek és sok-sok pudingozást éjszakára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bévi: Kitartást a kocsihiányhoz :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nita: Éni. Ha van időm akkor nincs is baj. Mi nagyon piskótásak vagyunk amúgy:) Minden formában jöhet:)

Kép
csucsu05

Piskóta: iiiiiiiiiiiiiiiiiiimádom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nyami nyami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Az a abj, hogy nagyon édesszájú vagyok és ez meg is látszik rajtam :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

én a piskótát főleg azért szeretem csinálni mert imádom a tésztályát nyersen!!!!!!!!
több nyerstészta megy a gyomromba mint a sütőbe :lol: :lol: :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nyita: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én is így vagyok minden sütésnél..... több megy pocimba, mint a tepsibe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzsa te is szereted nyersen a piskótatésztát???????????!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ha anyum csinálja, akkor nagyon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én még nem sütöttem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jelentem én nem tudom hogyan kell piskótát csinálni! :oops: Gyümölcstortát, viszont annál jobbat tudok! Amikor utoljára sütöttem a párom unokaöccsének szülinapjára, akkor az összes jelenlévő fiú végigpuszilta mindkét kézfejemet,és közölték, hogy megtartanak! :D :oops:

Kép
anda81

Jaj, de édesek lehetneeeeeeeeeeeeeek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

anda nem baj ha nem tudsz piskótát csinálni,majd megtanulod!!!
de kárpotól helyete a gyümitorta!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita:
Nyam-nyam! Ahhoz képest, hogy eddig hányingerem volt (bár szerintem ez csak azért mert a dokinál ültem kb. két órát), most olyan éhes vagyok, mint a farkas! Normális ez? :roll:

Kép
anda81

Anda: igen normál:)

Kép
csucsu05

Akkor jó!

Kép
anda81

Sziasztok!

Bridget!
Imádom a cirkuszt!!!!! Vagyis csak imádnám. Állandóan nézzük a párommla a cirkuszos műsorokat, de sajnos nekünk drága a balépő.... tudod, egyenlőre lemondunk ezekről a jókról a ház érdekében.

Jaimee!
Tudod, mert utálok negát tesztelni. Az LH negától nem szomorodom el, de nem is akarok HCG-t csinálni így. :roll: Nekem még korai lenne.

A piskótát én is imádom ám!!!

Andi!
Kép
Gyere minél többet!

Zsu!
Ezt nem hiszem eeeeeeeeeeeeeeeeeeeel! Kép - pirinek!

babszika

Ja, a lényeget nem is mondom: nem tudom, h ki tudja, de itt a bp-i központunkban Győr megye biztosításaival foglalkozom.
Ma egyszercsak bejött az irodába a területi igazgató és átadott egy nagy pakkot, amit a győriek küldtek nekem.
Hát, közel voltam, h elmorzsoljak egy könnycseppet, de sezrencsére sikerült megállnom.
Kaptam tőlük egy gyönyörű Tiffany-lámpát. (általában nem tetszenek, de ez vmi gyönyörű)
Annyira jól esik, h szerettek!!!!!!!!!!!

babszika

Babszikám: Ez nagyon tetszik nekem..... ez a smájli tünemény :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De valami azt súgja nekem, hogy ne adjam fel..... hátha csak azon kevesek közé tartozom, akik még piroskáznak egyet baba alatt..... elvégre a remény hal meg utoljára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ha meg nem, legalább kapok 3-án gyógyszert, hogy rendbe jöjjenek hormonkák.... igaz, hogy olyan hányingerem van, hogy csak na :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi: Biztosan szép lehet..... nem tudsz képet felrakni a lámpáról?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!
Mondjuk, az biztos, h anyukám is pirizett velem!!!!!!!!!!!

Mindjárt megnézem, h fel tudom-e tenni a képet! Kép

Van ilyen smiley-m is: Kép
ezt is megkaphatja piri!

babszika

Hááááááááát ez iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisteniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... nagyon tetszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Piri most már tényleg mennnnnyen aaaa :twisted:
Te olyan ügyi vagy, h. ilyen gyorsan összeszeded magad! :)

Bridget,
szép lett a torta és az jó jel, h. a párod is értékeli az igyekezetet!

Csucsu,
ha hazaérünk időben, akkor mi is meg szoktuk nézni. Ez a tv2-ős v. az rtl-es? Mert mi a tv2-őn levőt szoktuk nézni és én komolyan mondom néha elborzadok, h. mennyi sztárocskánk antitálentum a konyhaművészetben. Ma a Cini volt a vendéglátó, és el voltam hűűűlve, h. paprikáskrumlit és rakott karfiolt csinált. Félreértés ne essék imádom mind a kettőt, de nem ezzel rukkolnék elő ha a vendégek jönnének hozzám...pláne ha a tv is közvetíti. Na mindegy!
Nóri és persze minden csajszi aki imád sütni-főzni, mint ahogy ígértem felteszek 1-2 kedvenc "reform" receptemet, csütörtökön, mert holnap ecdl-en leszek. Ja. és a lényeg a sikerült a vizsgám!!!
No, most már megyek, mert éhes vagyok. :)
Vendég

Arikon: Gratula vizsgádhoz :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!:

Hát attól teljesen rosszul lettem, amikor Cini macsekja bele evett a virslibe és úgy rakta bele a kajába.... na attól kész voltam :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép

Ezt a nyuszikát vették a sógornőmék! Hát nem édes ez a kis babanyúl!
Vendég

Íme a lámpa:
(bocsi, h kettő, más a hatása felkapcsolva)

Kép
Kép

babszika

Itteneeeeeeeeeeeeeeem, de édi :!: :!: :!: :!: :!: :!: És milyen puha ilyenkor még a bundija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi: Ez tényleg ízléses és szép..... és jól megy a falatokhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon!!!!
Ezerszer is gratula és tapsvihar!
Kép

Ja, és most én is elgondolkodtam egy "nyufin" húsvétkor, de persez azonnal lebeszéltem magam róla.... a gyerekünk mellé egy nyufi :shock: azonnali halál lenne szegénynek. Mert tuti, h csak játszani akarna vele, de ... nem egy súlycsoport lennének. :roll:

babszika

Zsu!
Kicsit én is félve vittem haza, de rátettem egy afriaki dobra és tök jól mutat rajta.
Meg bevallom, h annyira érzem, h szeretetből kaptam, h ha ronda zöld lenne is valszeg kitenném, mert jó érzés ránézni (és fura, de egyfolytában égve kell hagynom, emrt ontja a jó érzést) :shock:

babszika

Babszi: Az biztos, hogy nagyon jól mutatnak együtt a lámpa és a dob :lol: :lol: És meleg fénye van :wink: Bálintod látta már??? Vagy még dódozik????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Már úton van a drágám!
Sőt, talán 10 perc és itthon lesz! :wink:

babszika

NEm mondod..... haza ért már????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bocsi, de igen..... hazaért.
gyorsan leépítettem, h még egy kicsit trécselnék :lol:

babszika

Két kisfiú beszélget. A 6 éves így szól a 4 éves öccséhez:

- Te, szerintem itt az ideje, hogy elkezdjünk káromkodni. Most lemegyünk a
konyhába anyuhoz és mondunk valami jó zaftosat. Például én kitalálok
valamit, ami "büdös franccal" kezdődik, te meg mondasz valamit, amibe lesz
egy "bazmeg".
A kicsi beleegyezik és elindulnak lefelé a lépcsőn. Anyuka éppen reggelit készít..
A 6 éves lép be először és így szól:
- A büdös francba, én müzlit kérek.
Az anya jól eltángálja a bátyót és a lépcsőn felfelé menet még a fenekére húz egy párat, majd rázárja a szobaajtót.
Anyuka lejön a lépcsőn és megkérdi a 4 évest:
- Na és te kisfiam, mit kérsz reggelire?
- Hát, bazmeg, müzlit biztos nem.

babszika

Babaszi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szerintetek az normális, h azonnal esküvőt akarok????
:lol: :lol: :lol:

Most hallgatom az esküvős számainkat és ..... áááá! :lol:

babszika

Szerintem ez tök normális.......Én is így voltam ezzel..... amikor nagyon belelendültünk, és állítottuk össze mi is a számokat és rendeltük a virágokat, meg ruhát próbáltam, mondtam is az eladónak, hogy én le sem veszem magamról, már megyek is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Muszáj leírnom nektek a bevonuló zenénk szövegét:

Egy nehéz út vár, lehet élet halál harc lesz, de akarom...
Mert ha mellettem állsz, jöhet bármi a sorstól lásd, elfogadom...
Nap nem múlhat el, hogy ne gondolnék rád, még kell, nem tagadom...
Mert mit tennék mondd?... Ha nem látnám többé mosolyod...

De akarom, mert ezt holtomiglan tart
Fényében mint virág élek, ami örök napsütésben hajt
Nincs édesebb béklyó, ha érezted már ízét
Csak akkor értheted miért jó, mért jó…

Egy hosszú út vár, soha véget nem érő láz és akarom...
Még bennem bújkál annyi minden mit átadnék a szavakon
Múlt jelen s jövő, benne eggyéforr minden perc az utamon
Színes hímet varr rá, majd ezer emlék a szívünkben, úgy akarom

Mert ez holtomiglan tart, fényében mint virág élek,
ami örök napsütésben hajt
Nincs édesebb béklyó, ha érezted már ízét,
Csak akkor értheted miért jó... mért jó.

babszika

babszika jó neked,hogy férjhez mész!!!!!!!
Nekem a párom még a kezem se akarja megkérni :cry:
Mikor megkérdezem,hogy miért akkor a válasza az előző barátnője miatt.
De most én ezt érdemlem,hogy amiatt a hülye picsa miatt ne lehessen esküvőm.??????
Még ez egy nagyon nagy vágyam.remélem egyszer teljesűlni fog!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kellett neked megríkatni :?: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nita: Remélem, hogy meggondolja párod magát és lesz egy csodaszép esküvőtök :lol: Szívből kívánom :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzsa ez nekem szól?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás