Sziasztok Lányok!
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de itt volt egészen eddig nálunk a lízingelt gyerekem, és nem engedtek gép közelébe.
Nálunk minden ok. Ma voltam NST-n. Azt mondták, hogy lehet, hogy épp fordulóban van, mert nem rendesen farvégűen fekszik, hanem, mint egy kisbéka, kicsit keresztben. Valószínűleg helye még van, mert akkorákat tud rúgni, boxolni, hogy kilyukasztja a pocakomat. Még mindig nagyon sokat csuklik. Viszont sajnos el kezdett dagadni a lábam, "kicsit" vizes. És ami a legrosszabb, hogy alig tudok aludni a gyomorsavam miatt, ami már napközben is gondot okoz, így vajas pirítóson, és kakaón, tejen élünk.
Rennie-t nem merek bevenni a magnézium tartalma miatt.
Már kiváltottuk a fürdető krémet, köldökápolót stb, vettem szopis teát, gézt, szóval szinte mindenünk megvan amire szükségünk lehet. Ja! És minden éjjel szülök. Hol itthon, hol kórházban, hol fiút, hol lányt. Szóval fő a változatosság.
Ti is így voltatok vele?
Lányok!
Milyen szopis teát isztok? Nekem a Humana granulátumot ajánlották. Azt is vettem, így vihetem a kórházba is. Állítólag ott nem nagyon szeretik az ilyet, de majd eldugom.
Omnia!
Rég láttunk! Nagyon aranyos Dorka, és szupi a dísz is. Mi is szeretnénk fülbevalót, de nem tudjuk melyik jobb, a lövés, vagy a szúrás.
Jaimee!
Tojik Klári baba a fejemre. Nem igazán fordul. Rugdal, boxol, de fordulni azt már nem.
Olik!
Nagyon aranyosak a csemetéid. Tüncsike már mekkorát nőtt.
Hogy vagytok?
Gyabi!
Nagyon aranyos a párna és a zsebes tartó.
Sirkici!
Hogy vagytok? Forog már a Pocaklakód? Ha jól emlékszem ő is faros nem?