Sziasztok!
Kellemes húsvétot mindenkinek és sok locsolót annak, aki szereti.
Én nem szeretem ezt a dolgot, pont ma beszéltem meg Brúnóval, hogy ilyenkor a kislányokat szokták meglocsolni, meg aki örül neki, pl. az anyukám. Mondta elnéző képpel (olyannal, amire csak egy ilyen pöttöm képes), hogy jó, akkor meglocsolja, csak sorakozzon fel
Itt a nyulazás némi közös fészekkészítésben és oda csoki csempészésben fog kimerülni.
Móni, éljen-éljen, jók a hírek! A kalciumpótlás akkor folyamatos lesz Sanyikának? Férjednek jobbulást! Mikor mész uh-ra?
Dina, szerintem ez jó neked
Én azért nem annyira hiszem, hogy csak Kata miatt maradt volna el az a horvátországi út. (Akkor randiztok?
)
Miért van szívzörej? Katának is van lyukacska? Minél hangosabb, annál kisebb a lik. (Mirának pl. a pici lik olyan hangos, hogy nem dobogást hallani, ha odahajolsz hozzá, hanem surrogást.) De az biztos, hogy ha eleven a gyerek, akkor gondot nem okoz neki.
Panzej, te egy hős vagy. (Dina te is, én is utálom a káposztástésztát.) Anyukád hogy van? Milyen a pomázi hely?
Timi, milyen a fejlesztő Hannusnak? És Zsolti szereti az ovit? Mesélj róluk, ha tudsz! És a melóval mi a helyzet? (jé, most nézem csak, hogy Hannus dec. 20-án született, pont mint egy kollégám és mint a legjobb barátom.
)
Vanda, sok sikert a lakáseladáshoz. Ingatlanost nem akartok hívni? (Mondjuk nekem a legjobb tapasztalataim az expresszel - nyomtatott - voltak.)
Boga, eredetileg én is egy éves koráig akartam szoptatni Brúnót. Aztán már gyakorlatilag hároméves volt, mire abbamaradt a tejcsizés. Nem azt mondom, hogy mindenkinek ezt kell csinálni, de ha nincs különösebb ok az elválasztásra és mind a kettőtöknek jó, akkor miért ne folytatnátok?
Ez a bázis dolog abszolút igaz, jó hosszú időn keresztül nálunk is már csak érzelmi funkciója volt, minden bajt pillanatok alatt lehetett vele gyógyítani. Az volt a vicces, hogy Brúnó egyéves kora körül a környezetemben sokan (főleg rokonok) eleinte furcsállották, hogy még mindig szoptatok. Aztán lassan megszokták, olyannyira, hogy volt, hogy néha ők küldték tejcsizni a Brúnót, amit már nekem kellett szóvátenni. Merthogy én is úgy voltam vele, hogy ha kért, kapott, de nem kínálgattam. Hát megtette helyettem más
Meg egy idő után már csak otthon, illetve olyan helyen volt tejcsizés, ahol tudtam, hogy tutira nem kelt megütközést a dolog.
Elalvásban nagyon sokat segített, de nem maradt így a Brúnó, most már teljesen egyedül (értsd, szobában sem vagyok) is elalszik, délután is, este is.
Meg még egy alkalommal jött rettentő jól a szoptatás. Amikor kétéves múlt, szalmonellás lett (azóta is életem rejtélye, hogyan). Mindenesetre az egyetlen, amit hajlandó volt érdemben inni, az a tejcsi volt, az evés szóba sem jött. De ezzel megúsztuk a kórházat, kiszáradást, sőt még olyan vészesen le sem fogyott.
Szóval, itt az elmúlt négy évben én nagyon szoptatáspárti lettem, mert rengeteg jó tapasztalatom lett.
Sara, örülök, hogy Vince jobban van, a húsvéti sonka-tojás jót tehet a csontocskák eltakarásának.
Muzsu, még mindig várjuk a képeket!
Képzeljétek, Mira teljesen rákattant a sütőtök-alma duóra, tegnap barátainkhoz csak egy kezdett üveget vittem át, mondván, örülnék, ha a felét megenné. Nem volt elég
Így, hogy erősödik (mindenbe kapja a plus szénhidrátot is - na EZT ajánlom hízókúrásoknak), a szopizás is jobban megy. Nem akarom elkiabálni, de talán lassan rendeződik az evés probléma!
Na, hogy így megtöltöttem az oldalt, megyek a dolgomra.