Mágnes!
Az én kisfiam tul.képp átaludta az éjszakát "mindíg", (most 10 hónapos). De nála is volt egy időszak 6-7 hónaposan,amikor éjszaka felkele,nemsírt csak felébredt nézelődött,vagy csak játszani akart. Kb 1 hónapig tartott. Nem tudni miért, nem volt sem éhes,sem szomjas,és a foga sem jött. Én is közénk tettem,lefektettem,persze ő felüllt,aztán megint lefektettem,és volt,hogy ezt 2-órán keresztül játszottuk. Közben folyton mondtam neki,hogy most éjszaka van aludni kell,majd reggel játszunk. A lámpát nem kapcsoltam fel,és a fenekét sem ráztam. Úgy gondoltam,hogy az éjszaka,az éjszaka,akkor nem rázzuk a fenekét,mert hozzászokik. (Tudni kell,hogy az én kisfiam,egy nagyigényű,többemberes baba,ami azt jelenti,hogy álandó karbantartást,és figyelmet ígényel,ezért voltam kegyetlen és éjszaka nem ráztam a fenekét) Sírni sosem hagytam,de úgy gondolom,hogy egy ekkora babának,már az is elég kell,hogy legyen,ha magam mellé fektetem ,símogatom,és beszélek hozzá. De ismerek olyat is,aki egy héten keresztül csinállta,hogy hagyta sírni a kicsit ha felkellt,és ezek után átaludta az éjszakát. (én ezt nem tartottam jó megoldásnak,és nem is tudtam volna megtenni,de nemítélek el senkit.)
Aztán,egyszer csak elmaradtak az éjszakai atrakciók
Sok türelem,és kitartás!!!
Tudom,fogy. Nekünk beválltez a módszer.
Sok sikert!
Noémi