Új privát üzeneted érkezett!

Nóri,
átadom Férjecskének...cupp :D
Majd még teszek fel nyuszis képet, mert a sógornőmék is vettek nyuszut, de náluk csak 1-2 hétig lesz a kis szőrmók. Elláttam őket jó tanácsokkal, remélem úgy vigyáznak rá mint a hímestojásra. 8) Irtó cukiiiii!
Nóri írok privit...

A tesztekhez nem nagyon tudok hozzászólni, mert a "röpke" 7,5 hónapos (amúgy 9,5 hónap lenne, de levontam a "pihis" hónapokat) próbálkozás alatt össz-vissz 3 tesztet próbáltam ki. De szerintem mindegyik sz@r volt mert csak 1 csík díszelgett rajtuk! :lol: Ezért elhatároztam az utolsó sírós-tesztdobálódzás után, h. legközelebb csak a menszi után 10 nappal próbálkozom. 8)
Vendég

Bridget: Én úgy tudom, hogy a szám minnél kisebb annál érzékenyebb a teszt.
Ja és Nórinak igaza van. Az én dokim is azt mondta a menis után ha 10nappal mutatja ki a teszt az a valós.Persze ez mindenkinél más és más.

Babszi: Ezt a kis időt már kiníros fél lábbal is:) Kitartás. Azért gondolom ha most babás lennél sem lennél mérges:)

Kuzsanna: A halvány teszt kecsegtető:)

Kép
csucsu05

Arikon:csak győzzül idegekkel a 10. napot kivárni... :oops:
de én is emondó vagyok, kicsit várni kell! :wink:
Vendég

Zsuzska!

Azonnal tessék feltenni a tesztet!! KÖVETELEM!! :D
Vendég

Era:gondolom ti sem voltatok állatkertben... :cry: ?
Vendég

Bridg: Ilyen 50-essel még nem találkoztam :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóri: sajnos nem:( pedig nagyon szerettünk volna menni. na de ilyen hidegben, esőben, hóban??
Ma meg hétágra süt a nap.

Zsuzska: tedd fel a tesztedet mert mi is szeretnénk végre egy pozítív tesztet már látni:)

Kép
csucsu05

MEg próbáltam feltenni a képet. Sajna semmi nem látszódik a fényképen, annyira haloványka :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Sebaj várunk pár napot rá:)

Kép
csucsu05

Koszis csajok...varok turelem,babat terem :lol: :wink:
En sem vgyok nagy tesztelo...mondom tavaly nyaron vettem mer kesett egy hetet...de annyi :roll: MAS:Suti a sutoben :roll: Remelem jo lesz es megkel mer ha nem akkor kezdhetem elorol :? :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Milyen sütit sütsz???

Kép
csucsu05

Milen sütike lesz???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget: Indulunk hozzád sütizni:) Azért az drága süti lenne:)

Kép
csucsu05

Zsuzska,
akkor majd holnap ha tesztelsz egy újabbat, akkor azon már tuti, h. erősebb lesz! Mennek a megadrukkok! Olyan izgi! :wink:
Vendég

Tyu csajok ez ilyen hiper-szuper....piskota alap...annak a tetejere kokuszreszelek,mandula es masna meg eper...es ez zselevel leontve :roll: Bar a boltba nekem azt mondtak a piskotara nem lehet zselet rakni :? igaz ez?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget:
Milyen süti lesz?

Én még várakozó állásponton vagyok! Nem hiszem,hogy kibírnám a 10 napot! :roll: de asszem, hogy most meggyőztetek, hogy csütörtökön teszteljek. Egyébként néha fájdogál a hasam, de elmúlt a "lufi" effektus. Már nem érzem úgy, hogy egy nagyon lufi van a pocimban felfújva! :roll: Már magam sem tudom mit gondoljak! :roll: :roll:

Kép
anda81

Anda: Én is így vagyok ezzel.... vettem DM-ben tesztet, de azon nem látszik semmi sem :roll: Viszont mire haza értem, rendesen elöntött piri. Holnap reggel megint tesztelek 1. pipiből és ha lesz csík,akkor elirányozom magamat orvoshoz.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ez a maci amit anyu kap szulinapjara a tappancsan marcius van...a pulcsin meg 22-es szam
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nagyon édi a maci :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Sajnálom! De remélem minden Ok. lesz. :D :D :D :D

Kép
anda81

Igazából, ha most nincs is baba, sincs gond, mert egy hét múlva megyünk dokihoz és kiderül, hogy mi van a hormonjaimmal, lehet, hogy egyszerűen csak megkergültek :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu azert en meg szoritok neked... 8)
Holnap viszont ide ne jojjon piri :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát szerintem nem fog :wink: Már ami a hődet illeti, szerintem nem fog :lol: :lol: :lol: :lol: Minimum 9 hónapig kerüljön el jóóóóó messzire :!: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A hom nekem mindig magas oszt megis mindig meggyun :evil:

Csajok:
A zselatint 70fokos vizzel kell osszekutyulnom :shock: :? azt meg hogy a francba csinaljam :? :?: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: forrald fel a vizet.

Kép
csucsu05

Bridget!
A maci nagyon édi! :D :lol:

Kép
anda81

Era: :lol:

Kb gyöngyözésig kell melegíteni.
Vendég

Igen szépen megfogalmaztad Nóri. gyöngyözésig:)

Kép
csucsu05

A forralt viz nem 1000fokos :shock:

Anda
Koszi nekem is tetszik :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

ajajajjj....a forralt víz 100 fokos...itt felénk...
Vendég

gyöngyözés=amikor kezd gőzölögni és gyöngyözni az oldala.(belül)

de szerintem elég lenne a felmelegített víz (mikróban)
Vendég

Bridget:Forrald fel teljesen és egy kicsit várd meg mig hűl. (100fokos a forralt víz)

Kép
csucsu05

Jaj bocsi 100-at akartam irni csak egy 0-val tobb lett :oops: Azert meg ezt tudom :roll: :oops: de eletem elso sutije igy elso zselatinja is :roll: Okes ertettem mar megyek es csinalom is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozní.

Már január óta próbálkozzunk a tesókával,de még nemjött össze.
Együtt,talán jobb lenne várakozzni és megosztani a tapasztalatainkat.
Andi
andi1979

Andi: szia üdv itt köztünk:)

Brodget: Szűz kéz szerencsét hozz tehát bizti jó lesz a zselatinod:)

Kép
csucsu05

Andi: Szia! Légy üdvözölve!!!! Fiacskád simán összejött???

Csajok, itt Niagara :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Megyek, lefekszem alukálni, nagyon fájok :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Fránya piri:( :evil:

Kép
csucsu05

Zsuszka:
Piri elmehet melegebb éghajlatra! :evil: :evil: :evil: Na de majd jön az április! :D :D :D :D

Andi:
Légy üdvözölve köztünk!

Bridget:
Sikerülni fog meglátod! Fényképet kérünk a kész műről! :D :D

Kép
anda81

Köszike... :)
Kuzsanna:
Esztike már a második próbálkozásra síkerült,most 21honapos és szeretnénk a második gyerkőcöt.
Nekem hétvégén várható a miki,remélem elkerül egy darabig...
andi1979

Hogy ebbol mi fog kisulni :shock: :? Azert kell egy kis ugyesseg ehez is :roll: Mar bent van a melyhutoben :wink: vgy csak siman a hutobe rakjam :?: De arra azt irta 2ora ezert gondoltam felporgetem :roll: vgy azt igy nem lehet :oops: Bocsi,hogy ilyen tudatlan vgyok de inkabb megkerdem amit nem tok mint csak papoljak itt,hogy mindent tok...kozbe meg megse :roll:

Zsu
Jo pihit...aztan gyurjal az Aprilisra 8) Szep a vonalzod :wink:

Andi
Udv itt persze bujj be teis :wink:

Anda
Remelem legalabb fotozhato allapotu lesz :? :lol:

Csucsu
Ugy legyen :wink: Bar a kajakban ngyon tutkos vgyok suti teren...nem tom :roll: Majd meglatjuk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget:
Szerintem tedd át a hűtőbe! Nem hiszem, hogy a fagyasztó jót tesz neki. De ez csak az én véleményem! :D

Kép
anda81

Andi:
Mesélj egy kicsit magadról bővebben :D :D

Kép
anda81

Na akkor jol osszegyultunk pirinek :lol: :lol: Lehet anyi helyre el se tud menni es valaki kimarad azaz bebabasodik 8) :P :P :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget:Ne aggódj ha nem síkerül a zselatin amikor én próbáltam először nekem se jött össze,de reméljük neked síkerül. :roll:

Köszönöm a fogatatást! :P
andi1979

Anda attettem :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Birdget:
Oksi! Várjuk a fejleményeket! :D :D

Kép
anda81

Andi
Az engem nem boldogit,hogy neked sem sikerult :lol: :lol: :lol:
Csak eheto leszem mar nem kell :roll:

Anda
A fotot csak tenyleg akkor rakom fel ha publikus 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nemtudom így hirtelen mit is írjak magamról :?
andi1979

Bridget:Bocsi,nem akartalak megbántaní nem azért írtam...
andi1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?