Ann
Nagyon jó ötletnek tartom hogy átgyere a babáddal a nyár végi topicba
Akkor legalább ott is találkozunk. Meg hova mennél egyébként? Én személy szerint minden nap olvasom a friss babákat is, tehát eléggé képben vagyok mindenkiből
de nekem úgy tűnik hogy ott már egy nagyon összeszokott csapat van, ráadásul nagyobb babákkal, és nekik már egészen más kérdéseik merülnek fel, mint pl. nekem. De az is igaz hogy akárki odatéved, és kérdez valamit, szinte mindenki válaszol neki, és nagyon kedvesek. De ezidáig én még nem jelentkeztem be hozzájuk, marad a nyár végi. Gyere Te is, várunk!
Mérleget már egyszer néztünk a Corában, asszem olyan 6e körül volt, de nem igazán emlékszem, mert akkor még nem volt aktuális, csak én szerettem volna hogy itthon is tudjam követni mennyit is híztam a terhesség alatt. De aztán nem vettük meg végül. Én úgy tudom hogy tized pontossággal kiírja a súlyt, olyasmi mint ami a doktornőnknél van a rendelőjében.
De jó Neked hogy lesz másik kisbaba is a családban
Én is próbáltam a nővérem rávenni egy újabb babára, de sajna nem akarja
Bár én még ezt nem venném tutira
, mert nagyon ellágyulva nézi Bencét...
és az ő kislányuk már 5 éves volt a nyáron, tehát épp aktuális lenne a következő.
Virág!
Én is láttam Kisfalvit a Kismamában, ugye milyen fiatalnak tűnik a képen? Vagy ő amúgy is fiatal? Mert akkor rögtön bocsánatot is kérek tőle hogy leöregezem
Én még csak egyszer láttam futólag.
Levi nagyon pakol, ugye? Hogy oldottátok meg hogy azért ne mindenhez férjen hozzá? Nálunk ez egy teljes lakásátrendezéssel fog járni, már előre látom...
Nem tudjátok véletlenül hogy hol lehet valami klassz, gyerekszobába való puha szőnyeget kapni? Lassan szeretnék venni egyet hogy Bencikét letehessük majd a földre.
És Virág, Te biztos tudod, mit lehet egy ilyen pici babával csinálni a fejlődése érdekében? Gondolok itt mindenféle fejlesztő gyakorlatokra. Vagy még semmit? Azon kívül hogy állandóan énekelek neki, meg beszélgetünk
Sokmindenkitől hallom hogy 3 hónaposan hasrafordult a babájuk, meg hasról hátra. Na ezért szeretnék szőnyeget venni, hogy egyáltalán legyen a babának lehetősége arra hogy szabadon hemperegjen majd ha akar
Üdv: Vera