"Szakmailag nagyon jó, kedves, emberi, türelmes és mminden bugyuta kérdésre készséggel válaszol + még jól is néz ki."
Gumicukor, ez nagyon édi volt.
Nekem ő az első doki az életemben (nemmintha sok lett volna), akinél nem azt érzem, hogy megmunkálandó anyag vagyok egy nagysebességű forgácsológépben mondjuk 73 200 m/min közötti forgácsolási sebességgel, vagy hasonló, hanem valami hús-vér akármi. De hülye vagyok
A pálmát egy fogdoki viszi, akinek hiába mondtam, hogy fáj, fáj, mondta, hogy nem fáj. Az agyam nem hitt neki, és szépen kiájultam a székből. Köv. kép, hogy fekszem a földön és csordogál a fejemből a vér. (azt nemtom, hogyan lehet egy olyan székből kiesni). Szegény doktorbácsi megijedt. Úgy sajnálom, hogy a kva anyját.
Amúgy pedig csak annyit várok el egy orvostól, amennyit ő várna el (pl. egy kollégájától), ha az ő feleségéről, gyerekéről, anyósáról, Morzsa kutyáról, vagy akár saját magáról lenne szó.
Az én anyum is eü-s volt, érdekes, neki sikerült (mondjuk az életben is).
Egyébként ma vagyok 20 hetes és eddig minden rendben, nagyon jól is érzem magam, és minden happy.
Lehet, hogy egy bugyuta kérdéssel majd én is felhívom, mert 20 hetesen még nem éreztem magzatmozgást, pedig szoktam hallgatózni.
Hmm, ki tudja, de jó lenne már érezni
Amúgy az egy héttel ezelőtti uh-n minden ok volt, nagyon szépséges babó lakik bennem.
Na, vége a szómenésemnek, így jár az, akinek nincs mit csinálnia a munkahelyén
Pussz, Fruzsi