Sziasztok Lányok!
Nemone: nagyon sajnálom!
kívánom, h az uccsónál jól betaláljon a doki!
Monic: ne keresd a tüneteket, mert megzakkansz! sokan képesek tüneteket produkálni annyira akarják. próbálj lazulni!!
nálunk nagyon csendes volt a húsvét! párom locsolt meg vízzel , meg még egy rokona a páromnak, mert anyóséknál ,,belémbotlott,,. szóval nem bűzlöttem, de azért nem is fogok elhervadni!
anyós ha még egyszer beszól én úgy leteremtem most már , h nem áll meg a talpán!
mondtam is a páromnak. de nagyon aranyos volt a párom, h végre elmagyarázta anyukájának a dolgokat. remélem megértette.
egyébként álmomban anyóssal veszekedtem, mert megint beszólt, majd egy másik álmomban krokodilok elől menekültem. borzasztóan aludtam. szerintem a 21kor vacsira elfogyasztott sonka csinált hülye álmokat.
[url]méhpempőt[/url]szerintem ne kapszulát, és ne higítottat vegyetek. igaz baromi drága 25g 4000, de azt mondta a nő, h az 2,5 havi adag. bár nálunk gyorsabban fogy, mert a páromnak is adtam és lehet, h többet eszünk. mi kb olyan borsószemnyi adagot szedünk. lehet, h az sok? na mindegy!
Kata: a 4-6 villamos vonalán van egy méhészet bolt. a Corvin mozinál (üllőinél ) leszállsz és visszafelé gyalogolsz a bal oldalon a Mester u. fele, kb félúton van. a fsz-en gépek, az emeleten méhészeti termékek vannak.
Viki: mond azt, h már tök rosszul vagy a bűztól és hazamész!