Új privát üzeneted érkezett!

bridget,izgalom van nálam,30-án kiderűl lakik e valaki a pocimba vagy sem!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló!
Látom azért mindenkinek kellemesen eltelt a húsvét!!!
Valakinél esett a hó?

Én is hervadozom, mert nem kértem locsolást. :)
Bridget, nem hangzik olyan szörnyűen ez a leves! :lol: :lol:
Amúgy elképzeltem milyen fini lehetett. Ahhoz képest, hogy eddig utáltam a levest, most csak azt bírom megenni.

Remélem mindenki pisil nemsokára zebrát!!!!!!!!!

HAJRÁ A ZEBRÁKNAK!!!!!!!!!

Babszi, gyanús vagy nekem, nem szoktál te ilyen lenni!!!! Drukkok mennek!!!
Kuzsanna, jó jel a hányinger!!!

Bridget, nekem pé óta fájdogált a bal petefészkem. Onnan sejtettem, hogy van valamii!!!!!!!

Mindenkinek mennek a drukkok!!! És jó lenne már, ha átvennétek a rosszuléteket!!!!!!
A gólyát meg tovább küldtem nektek!!

Kép
Kép
gabi82

Gabi: Köszia gólyákat hogy elküldted. Azért ha nem baj éninkább egy tesztet pisilek le ami zebrás és nem egy zebrát pisilek:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Látom pörögtetek ma is! :D Jelentem jobban vagyok! De ha ezt a tegnapi görcsöt a babóca kibírta, akkor mindent ki fog bírni! :D Ha baba miatt van most is hányingerem, akkor nem bánom! Én is fogadom,hogy röhögve fogok hányni, ha már tuodm, hogy lakik valaki a pocimban! Még három nagyon hosszú nap! :D

Köszönöm a drukkokat, én is drukkolok mindenkinek, hogy itt húsvét utáni meglepetésként zebrást teszt eső essen a topicban! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anda81

Anda: A nyuszi után jönnek a zebrák:)

Kép
csucsu05

éljenek a zebrák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hajrá Zebrák!!! :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D

Lányok, így kell ezt csinálni! Összefogni és küldeni egymásnak a pozitív kisugárzást! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anda81

jóéjt lányok mára lépek!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó éjszakát Nia! :D :lol:

Kép
anda81

Na itt vagyok végre :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nita: Szép álmokat neked :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg: Biztos fini volt a leves, nagyon jól hangzik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi: Nekem is a bal petefészkem szúrka piszkál, viszont megint vérezgetek :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaj Zsuzska remélem minden rendben lesz! Küldöm a pozitív energiákat! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
anda81

Elmentem okosodni...aztan jovok es visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Van 1 jo meg 1 rossz hirem :?
Elmentem suliba es onnan hazafele jovet akartam venni tesztet mondom holnap majd tesztelek :roll: Bemegyek a drogeriaba...es mit latok :shock: LH es HCG teszt na meg a normal teszt :shock: :o Azt hittem hajam eldobom mikor meglattam :lol: Gyorsan vettem HCG-t mer nekem az is eleg...na ez volt a jo hir :?
A rossz hir meg az,hogy pisiltem egy negasat :(
Amugy 2ilyen HCG-s van 1dobozban az kerul 1500ft korul az LH-s meg van 5db es az 6000ft korul van :P Okes nem egyszeru aruk van de legalabb kaphato... :lol: De,hogy negativat pisiltem ez elkeserito :( Pedig nem erzek azon kivul semmit,hogy a jobb petefeszkem szurkal :roll: holnap pirinek munkaszuneti napot adok 8) :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: énis ma pisiltem egy negát. De valakinek a tezst csak a mensi után 1-2nappal mutatja ki. Inkább várjunk türelmesen.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nekem nem volt kedvem tesztet pisilni. Így csak LH-t pisiltem és olyan nega lett, h öröm volt nézni. :roll:
Szóval, sztem nekem nem lesz babám, de azt hiszem, h most már vigyáznunk is kell, mrt minden hónapban nem lehet parázni :)

De nektek ezerrel szurkolok!!!!!!!!!!!

babszika

Babszi: az LH ban én nem hiszek. Nekewm az tegnap pozítív lett és ma a HCG negatív. Szóval ne add fel:)

Kép
csucsu05

Hali!

Én ma még nem teszteltem, majd holnap, v. holnapután! Izgulok!! Nektek is küldöm a drukkokat!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
anda81

Anda!
Neked könnyű, hiszen megjósolták!!!!! :wink: :lol:

Csucsu!
Tudod, h én most nem igazán vagyok a babára beállítva.... hiszen végre egy ht múlva kezdek az új helyemen! :wink:
Szóval, nekem nem is kell drukkolni. :)

babszika

Babszi:köszönöm a képeslapot!!! :D
Vendég

Szép reggelt Csajok!

Látom termeltetek rendesen! :D
Nálunk nem úgy telt a húsvét, mint ahogy terveztük. Férjecském már 1 hete felfázással küzd és nem nagyon akar neki elmúlni. :( Ráadásul Tesókámék is lebetegedtek így nem tudtak eljönni vasárnap ebédre. :roll: Úgyh. a betegség jegyében teltek a napok, sok pihivel (dvd-zéssel), kis főzöcskézéssel, takarítással...
Tegnap Férjecske meglocsolt (el ne hervadjak :D ) miközben az általa költött locsolóverset szavalta. Annyira IMÁDOM! :oops: :)
Nos ennyit rólunk...

Én is mindenkinek drukkolok (régieknek és újaknak is)!

Babszi,
kecsegtető tünetek! :wink:

Csucsu, Bridget
szerintem kicsit korán teszteltetek és lehet, h. ezért nem mutatott semmit. A Nővéremnek 10 nap után mutatott pozitívat a teszt és ma már 5 és fél éves az "eredménye". :wink:
Vendég

Jaj mar mindenki itt van en meg mafele kovalygok :roll:
LH tesztet meg nem vettem :? gondoltam hatha arra mar uccse lesz szukseg :lol: :lol: :lol: :wink:

Arikon
A HCG teszt azt mondta a csaj peteeres utan 1hettel mar hasznalhato :roll: :oops: em normal teszt volt :roll:

Csucsu
De igen nekem is meg 2nap aztan ellovom a masikat na persze ha addig nem jon piri :evil:

Anda
Hogy te milyen kis turelmes vgy :shock: :o

Mindenkinek++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget:
Muszáj türelmesnek lennem! Most csak egy tesztem van, és nincs alkalmam másikat venni! Az elmúlt két hónapban 25-én jött a piri, ma eddig még semmi. Még vacillálok, hogy holnap, v. holnapután csináljak-e tesztet. :?

Kép
anda81

Bridg:Nem minden esetben használható pé után a hcg teszt...ez a szervezetben lévő hcg szinttől függ...az meg elég ritkán mutatkozik rögtön pé után.Szerintem ebben ne bízz.

Kép
Vendég

Anda
Akkor vard csak ki hamar ilyen kis ugyi vagy :wink:

Nori
Koszi :o azt vagtam,hogy ugye mindenkinel mashogy termelodik de azt nem,hogy ennyire :roll: Akkor hanyadik heten mutathato ki tutira :?: Kezdo vgyok eletem elso HCG-s tesztje :wink: :P 8)

Nita
Jaj bocsi teged kihagytalak :oops: Tesztet csinaltal mar :?: Latni akarjuk...es 30-an feltetlen gyere 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziaaa Nóri! :D

Szerintem most ne vedd meg a Best-et! Láttam a kedvenc újságosomnál a címlapját...a sztááárvilág kismamái díszítették! :x
Hogy teltek az ünnepek?
Vendég

Nóri!
Nagyon szívesen!!! :lol:

Csajok!
Ma elkezdtem kipakolni a fiókjaimat és már alig bírom rávanni magam, h érdemben vmit csináljak.... :roll:
Viszont muszáj lesz, úgyhgoy le is lépek.

Sok puszi nektek és napsütéses szép napot!!!!

babszika

Arikon drágám:már túl vagyok rajta...és ma reggelt fél nyolckor egy örömhírre érkeztem az irodába.(egy csaj a társaságból 4 hetes...)
Evvan, ezen nem idegesítem magam. :D
Férjecskének küldök gyógypusszantást! (de majd Te átadod) :wink:
A nyuszis képektől kész lettem, imáááádom!!!

Bridg:az én véleményem (nem kevés nega teszttel a tarsolyomban), hogy a mensi elmaradásától a 10. nap alkalmas tesztelésre.Persze ha kibírja az ember lánya idegekkel! :wink:
Vendég

Arikon:nem voltunk a vasadparkba, nagyon szar időnk volt, itt ma reggel havazott is. :shock:
A drágám családjánal voltunk több helyen több felvolnásban.Meg persze otthon sütés-főzés-takarítás....ja és persze alaposan meg lettem locsolva! :oops: 8) :D
Vendég

vasad=vadas
Vendég

Babszi
Nekem mar sok semmitteves utan sincs kedvem sokmindent tenni :lol: :lol: Na jo ma suti sutes lesz de amugy... :roll:

Nori:
Akkor mi a kulombseg a Hcg es a normal teszt kozott :?: :? En azt hittem ez a hcg erzekenyebb es mar piri elott kimutat dolgokat :roll: A normal teszt meg csak piri utan :roll: En akkor teljesen tevhitben eletem :roll: :oops: Igerem ha nem jon meg csak a 10.napon fogom elloni a tesztet :P :wink: Ugy legyen :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én nem tudom mit jelent a normál teszt...sosem hallottam róla. :shock:
Olyan van, hogy LH teszt, ami a pé-t mutatja meg és állítólag jóstesztként is funkcionál, és olyan van, hogy HCG teszt, ami a terhességet mutatja ki, aminek az érzékenysége nem mindegy.Állítólag van olyan érzékenységű teszt, ami már a mensi előtt pár nappal ki tudja mutatni a babát.Állítólag!De általában a várt nap után egy héttel szoktak tesztelni.És sajnos sok esetben előfordult már, hogy baba volt és mégsem mutatta ki, csak 2-3 hét után.(azt hiszem Krisztinka volt így Gergővel)
Szóval ahány nő, annyi HCG. :wink:
Vendég

Kakukkos szép reggelt mindenkinek!

Arikon: Jobbulást férjecskének!!!!

Babszi: Neked meg nem drukk, de szép napot :lol: :lol: :lol: :lol:

Anda: Köszi a pozitív energiket, ide értek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem várj vele még két napot :wink:

Velem meg ez van: Hőm már csak 36.6. Éjszaka arra ébredtem, hogy szakad a víz róla. Szóval rohantam mosdóba és hát ott díszelgett csöpp vérecske :cry: :cry: ÉS görcsölni kezdett pocak. Egész éjszaka szakadt rólam a víz, úgyhogy javarészt kitakarózva aludtam. Reggel elmentem megint, hát vér kb. két csöpp, viszont LH-n még mindíg csík, és HCG-n is ott díszelgett egy igen haloványka csík( :roll: ). De annyira volt halvány, hogy apácska azt mondta, ő is látja, de ez tuti, hogy csak a gyári csíkot látjuk, mert megfestette a vizeletem.... hát mondtam neki, hogy ez a cél :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska:
Ne add fel, még szerintem van remény! :D

Kép
anda81

Anda: Köszi biztatást.... bevallom, ez az esti vérezgetés nagyon aggaszt... csak jönne már meg, vagy múlna el végleg :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nori
Mosmar ertem :roll: :oops: En azt hittem a Hcg teszt valamivel elorebb meghatarozhatja,mint az altalan simanak hitt(mas neven hcg teszt :lol: )Szal a 2 egy es ugyanaz :oops: En buta...na most mar ezt is tom...okes :wink: Hat ha nekem nem jon meg az mar jo lej lesz...mert mint irtam eddig mindig napra pontosan :evil: Koszi az infot maris tanultam ismet valamit 8)

Zsu
most akkor mi van :shock: babas vgy :?: :o Mar tisztara izgulok te is olyan x-akta leszel,mint Gabi :lol: Nekm a hom ma reggel 37volt :roll: az mit jelent?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Te Zsuzsa, ha csíkod van, baba is van! Hívd a dokid, vagy még jobb, ha elmész hozzá! :wink:

Babszi: Miért LH? Miért nem HCG?

Terhestesztek: pé után 12 nappal már lehetnek pozitívak. Elmaradt vérzés napján pláne. Ha tudjuk, mikor volt pé....
jaimee1

ZSu
Hol vgy..nem am eltunni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg: Az jó..... még pirkó nem lesz :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Itt vagyok, csak közben a hétvégi programokat szerveztük párommal és elindult melózni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaimee: Igazából rohannék én, de ezt a HCG teszt, ami nekem van, 10-es erősségű..... úgy gondoltam, hogy majd akkor megyek dokihoz, hogy ha a normál, drogériákban kapható teszt is pozitív lesz. (25-ös erősségűek ezek).De nem sokára megyek boltba és veszek egyet :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na mennye boltba es pisiljel... :lol: Az hol van feltuntetve,hogy hanyas erossegu :?: :shock: Mondjuk itt a sok krix-krxbol nehez lesz kivennem :? :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

En megyek sutit sutni aztan meg a vacsit es jovok kozben :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na ez jó kérdés, mert nemtalálom meg én sem mindig rajtuk!!!!

A drogériában kaphatók 25-ösek szoktak lenni....
Ilyet keress, hogy 10mlU/ml, vagy 254 mlU/ml

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pill

KépKép
bridget0801
Kulfold

ilyet talaltam hogy 50IU/L :shock:

KépKép
bridget0801