Kata, visszaigazoltalak.
Továbbra is a Clostit kaptam, nálam most annyi fog változni, hogy az eddigi Duphaston helyett Utrot kell majd szednem (ill. felhelyeznem
) Eddig napi 40 mg progi pótlás volt, most 600 mg lesz. Elég meredek változás. Ez azért van, mert mondtam a dokinak, hogy annak ellenére, hogy szedtem a Duphastont, el kezdtem barnázni már a 27. napon. Kértem őket, hogy csináljunk egy friss vérvételt, mert a korábbi eredményeim nagyon régiek, és kíváncsi vagyok a prolaktinomra. Múlt hétfőn lecsapoltak, remélem, szerdán mikor megyek, már meglesz az eredmény.
Nem tudom, ti hogy vagytok/voltatok vele, de a mensim nagyon kezd eldurvulni. Most mikor megjött, meg kellett kérnem a férjemet, hogy jöjjön értem, annyira rosszul voltam. Iszonyatosan görcsöltem, hánytam, és az ájulás határán voltam. Soha nem volt még ilyen, így én csak a gyógyszerekre tudom fogni. Majd megemlítem szerdán a dokinak.
Méhpempőt kérdeztétek, hol lehet kapni: én egy Herbária boltban vettem méhpempős mézet - egy havi adag 1400 Ft. Előtte pedig méhpempő kapszulát vettem - szintén Herbária boltban. Az is kb ilyen áron volt.
A teát kipróbálom még, bár nálunk is vicces a konyha...leszakad a gyógyszerektől, vitaminoktól és egyéb csodaszerektől.
Apával most a Maca Vibe-t szedetem, bár nála nincs gond, de ártani nem árthat. néha-néha én is beveszek egy szemet. Rendes ember, mindent beszed, amit adok neki!
bocsánat, hosszú lettem.