Solya!
Én ezt úgy gondoltam, hogy ott magától is kitört már, ha az magasabban van. Ha még csak elpattant, akkor ki lehet piszkálni, és aztán feltölteni a linó felől. Mivel az egészet nem tudod "aládolgozni", legalább a további kitöredezést meg tudod akadályozni. A parketta réseibe nem tudsz tenni felülröl semmit.
Azt egy parkettás tudná megoldani,de az enyhén macerás.
Kíváncsi!
Pont tegnap találtam a Praktikában egy olyan havazós tárgyat, amiben egy rész víz volt, két rész glicerinnel. Ez egy tetejére állított befőttesüveg volt, aminek a kupakjára belülről rá volt ragasztva egy cserámia maci. Idétlen név ez a "cserámia", de a kereskedők így nevezik
.
Én is havat keresek, mert a glicerinben a hungarocell, és a flitter sztem nem mozogna. Bár ezt, ha megrázod, akkor levegőbuborékok keletkeznek, mint a Johnon's olajos-zselében, nem tudom, mi a rendes neve...
Magdi!
A dobozt én Supralux-Wallkyd festékkel kentem le, ez nem erre való, de ez volt itthon, és rátapadt rendesen. Ha venni kell, akkor jó rá mindenféle más fémre való alapozó is.
A dugó méretei (elveszett a sublerem, így nem tökéletes), magassága 30mm, felső átmérő 45mm, alsó átmérő ~42mm. Ez a dugó kb egy centi mélyen merül bele az üvegbe. Nem csak borászati szaküzletben, hanem mezőgazdasági boltokban, vagy parafa üzletekben is lehet kapni.
off: nekem a fiam a minap azt kérdezte, hogy ha nem fog sírni az oviban, akkor is fogom-e szeretni
Kitartás!
Csi
ui.: érdekel valakit Barbie-estélyi ruha???