Új privát üzeneted érkezett!

Hat persze,hogy szurkolunk
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:cb7 ... ohere2.jpg
Most jutott eszembe a lohererol,hogy a lany akinek a szulinapjan voltunk szopmbaton kapott cserepes viragot ami negylevelu loherekbol all :shock: En meg ilyet nem lattam...curva jol nmezett ki majd megprobalok en is beszerezni egyet :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Upsz bocsi
Kép

Jah es laptetu :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na megint nem jott be :evil:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dehogynem mondtam valasz:"I HAVE NO IDEA WHAT R U TALKING ABOUT" :? Magyarul:Fogalmam sincs rola mirol beszelsz :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget:
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Gyanus vagy te nekem :lol: Laptető! :D

Kép
anda81

En is magamnak de most fajogat a petefeszkem...az mit jelent? :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: a fájdalom akár jó jel is lehet. A mindjárt megjön mensi érzés a terhesség egyik jele.

Kép
csucsu05

Ó, itt vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szóval akkor drukk mindenkinek..... hátha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg: Mostanában nagyon tied a laptetű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ennek csak jelentenie kellene valamit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsu: Én bejelentettem, hogy nagyon szeretnék elhervadni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Apum az nem fogadta valami jól a hírt, ő locsolni szeretne.... szóval nem mostam meg a hajamat inkább :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A jó fájdalom az jöhet, és a jó hányás is (bár lehetőség szerint ne legyen senkinek!)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsanna: Én igenis hányni akarok mertakkor babás vagyok. Mindent a cél érdekében :wink: :lol:

Kép
csucsu05

hmm...de itt a petefeszek nyilalgatott...mar nem :roll:
na mind1 meg 2nap es okosabbak leszunk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: 2nap és megtudjuk. Kívánom, hogy sikerüljön. Azt hiszem akkor a kicsi megoldana mindent most nálatok:)

Kép
csucsu05

Az egyszer tuti :wink: :lol: Ugy legyen...nalatok mi a helyzet :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: látom már a képedhez egy gólyát be tettél:) Remélem szerencsét hoz:)

Kép
csucsu05

hahaha :lol: igen ugyanis a mai golyas kep ngyon megtetszett...azt hittem ott is repul majd de nem :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jelentem ebben az évben már én sem hervadok el! Meg lettem locsolva, de csak finoman, parfümmel! :D

Kép
anda81

De jo neked :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Anda: én is parfümmel lettem mert csak a sajátomat bírom elviselni. Utálom az igazi locsoló parfümöket. De egyzser elég is nemkell, hogy sokan locsoljanak.

Kép
csucsu05

Csucsu:
Én is így gondolom! Elég egyszer, na jó kétszer, mert még nevelőapám is meg fog locsolni, de aztán ennyi! :D

Kép
anda81

Mar du.6 es meg nem csinaltam semmit :roll: embert kiveri majd a viz ha ezt megtudja :lol: lehet elultetem azokat a viragokat amiket penteken vettem...vgy csutortokon? :roll: Aztan meg feltoltok kepeket anyunak arra a digit valamire :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Birdget:
Hajrá! Ha elülteted a virágokat, legalább apjuk azt nem mondhatja, hogy nem csináltál semmi! :wink: Aztán meg mondhatod, hogy anyukád ajándékán dolgoztál, amit ugyebár ő forszírozott elsőként, hogy venni kellene neki valamit! Ergo, az egész napot végigdolgoztad! :wink: :wink:

Kép
anda81

Anda
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: en is igy gondoltam sot minnya meg csinalok levest is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mondom én,hogy végiggályáztad az egész napot! :D :D :D :D :D :D
Virág ültetés, ajándékkészítés, és még leves is! Apjuknak nem lehet egyetlen szava sem! :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anda81

Bridget: akkor pörgös napod van:)

Kép
csucsu05

Naon...na tenyleg megfyek teszek valamit aztan par ora mulva visszanezek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Birdget:
Lélekben veled vagyunk! :D Mondjuk amíg te a levest főzöd, addig én elültetem a virágokat! :D :D

Kép
anda81

Zsuzska, Csucsu, Bridget, Anda,
nagyon drukkolok nektek! És az biztos, hogy a mensis fájdalom nagyon is lehet a terhesség jele, sőt! Persze ezt már csak akkor lehet rámondani, ha nem jött meg, de a pozitiv lh tesztek is biztatóak! Drukk drukk!!! :D
sirkici

Sirkici: Köszi a drukkot:)
Te jól vagy?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Mindenkinek drukkolok, hogy néhány nap múlva legalább egy halványka második csíkot találjon a tesztjén!!!!

Én jól vagyok, de állandóan álmosan. Mindig csak pihennék, vagy aludnék. Holnap töltöm a 6. hetet, van cicifeszülés, de hányinger nincs. Vagy késik ,vagy nem is lesz (a Leventénél sem volt igazán)
Remélem a 7. hét után már látom a dobogó szívét is.

Bridget! A kisfiam küld neked jó kis "büdös" kölnit!!!!
Érezd magad meglocsolva, nehogy elhervadj olyan messze!!!!
Csináltam vonalzót is!!

További kellemes húsvétolást nektek!!!!

Sziasztok! Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Kati: Jó az új vonalzód:)

Kép
csucsu05

Na megint ide találtam.... hát a hányinger az nagyon megtalált.... modt már folyamatosan és egyre erősebben....mondhatni torkomban.... de ha ez annak a jele, hogy baba van a dologban, akkor röhögve fogok hányni járni :lol: :lol: :lol: :lol:

Már engem is meglocsoltak.... apum és fiatalabb öcsém :roll: Aztán mentem fürdeni egyből és hajat mosni :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg: Apjuk igenis csak dícséretekkel halmozhat el téged, mert olyan sok mindent tettél ma már :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon drukkolok mindannyiunknak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: én is ezt mondom ha a babótól amjd hányni kell még röhögök is rajta:) Egy a lányeg a babótól legyen:)

Kép
csucsu05

Köszi Csucsu!
Hasonló vonalzót neked is!!!!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

kati: Köszönöm:) Én is ebben reménykedem:)
Mikro mész dokihoz?A jövő héten?

Kép
csucsu05

Kati: NEkem is nagyon tetszik a vonalzód :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg: A gólyád is nagyon jó :lol: :lol: :lol: :lol:

Voltunk tesóméknál és haza felé jövet két bababolt előtt is eljöttünk és az egyik kirakatában egy gólya volt kirakva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mondtam is, hogy nekem is kell eilyen :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

mizus lányok,olyan sokat írtok!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu,
kösz jól vagyok, leszámitva egy kis depis, sirós hangulatot, meg a szokásos dolgokat már igy a vége felé, de nem panaszkodom, és kivánom, hogy ti is mihamarabb megtapasztaljátok! :D
sirkici

Csajok
Kesz vgyok...a leves kesz a masodik most keszul es a viraggal is megvgyok...uhh es mar minnya 10ora ugyhogy nezek egy kis tv

Sirkici
Koszi es sok sikert a szuleshez :wink:

Kata
De szupi es milyen tutkos a vonalzod... 8) Remeljuk minden rendben lesz...mikor is mesz dokihoz legkozelebb :?: Képes koszi a locsolast :wink: egybol jobban erzem magam :P

Zsu
Kocce a golya megtetszett meg a nap elejen amikor felraktam nektek ott repul de lekicsinyitve avatarkent mar nem :? De azert tetszik :roll:

Nita
Nalad mizujs? :shock: Mi mindent leirtunk :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Már voltam dokinál az 5. héten, akkor egy kis "fekete foltot" látott a doki, tehát jó helyen van. Azt mondta, hogy majd a 7. héten menjek vissza, nézünk szívhangot. Tehát majd április 3. körül megyek ismét.

Bridget! Jó készülődést!!! Nagyon ügyes vagy!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Kati: nemsokára 3-a van:) Milyen jó lesz majd hallani a kicsi szivhangját:)

Kép
csucsu05

Kata
Jaj azert ahoz nem kell tudomany,hogy elvessunk par viragmagot :lol: :lol: vgy megis :?: :roll: A leves tok fini fett...nem is gondoltam volna :o Hogy milyen leves :?: Hat itt ettem egyik etterembe es ott megkerdeztem,hogy hogy csinaljak mer ngyon izlik :lol: es elmondta az szakacs hazajottem megcsinaltam :wink: Ngyon fincsi lett...de lehet ha elmondom mi van benne kinevettek :oops: Szalonna csikozva,kaposzta es hagyma kockazva...na meg consome nevu olyan levespor asszem...so,bors...es egy foghagyma gerezdet is beleraktam. :roll: De tenyleg ngyon jo lett nem is gondoltam volna :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Nem az a fontos mi van benne hanem hogy fini legyen:) Valami olyasmi akkor mint a korhely leves.

Kép
csucsu05

Hat izre hasonlo...talan azert is izlett :roll: Hol van mindenki :?: Ember segit a fotokat atmasolni anyu ajandekara....aztan jovok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Csucsu!

Meglátod neked is jön nemsokára!!!! Én 1 évet kihagytam, vissza kellett mennem dolgozni, mikor a fiam akkora volt mint a te lányod most. 2 éves és 4 hónaposan beadtam bölcsibe. Után 1 évig nem is próbálkozhattam.
Szeptembertől szedtem a Meforalt PCO miatt, úgy látszik segített, mert a második próbálkozásra összejött.
Elég hihetetlen, mert én még spontán sose voltam terhes. (A Levente is injekciós segítséggel fogant) A kistesó meg még injekcióval se jött össze, pedig kétszer is megpróbáltuk. Aztán jött a munka, mert kellett a pénz.

Most meg spontán. Eléggé hihetetlen.
Szóval ami késik nem múlik. (igaz így 4 év lesz a korkülönbség, de kit érdekel. Hisz a gyereknek elsősorban nem játszópajtás kell, hanem TESTVÉR. Szerintem. )

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok!

Csajok! én csak beugrtottam, de közlöm, h nálam sincs piri.... száraz sem vagyok, és a cickóim is mint állat fájnak (vagyis csak a bimbóim) :shock:
Bevallom, h nem érzem babásnak magam, de kezdek izgulni.

Legyen szép napotok!

Puszi!!!

babszika

Hú, Babszi, neked is mennek a drukkok! Mennyien álltok igy, de jó is lenne, ha zebrás teszt eső hullana végre! :D
sirkici

Babszikám: :shock: :shock: :shock:
És hogy telt a hétvégétek? :wink:
Vendég

Babszi: Nekem is a mellbimbóm érzékeny. Ki tudja lehet most csak úgy jönnek a zebrás tesztek:)

Kati: a 4év nem is sok amúgy. A tesóm és köztem 9-év van. És tök jól elvoltunk gyereknek. Illetve ő lejött minidg az én szintemre:) Nem az a fontos mennyi a korkülömbség.
A fő, hogy érkezik a kistesó:)

Kép
csucsu05

Na sziasztok, már itthon vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol: Csak bekukkoltam, hogy volt-e pörgés itt? :lol: :lol:

Még benézek később, megyek most tévézni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?