Sziasztok!
Csajok engem semmi nem zavar,örülök,hogy szépen fejlődnek a gyerekeitek!És szívesen olvasom ki miben ügyes!
Zsoltin már túl tettem magam,látom,hogy most fejlődik,de szerintem nem fogja utolérni a szintjét 100%-an.De nagyon bízom az oviban,és remélem az iskoláskorra elérjük,hogy norm.iskolában kezdhet!Addig még több,mint 2 évünk van!
Hanna esete azért jobban aggaszt,hisz nem szeretném,ha ő is így járna,mint Zsolti.A beszélőkéje jobb,mint anno Zsoltié volt,de nem egy 27 hónaposé.Rebi ebben a korban már összefüggően beszélt,mint Kriszta és Virág.Verseket,mondókákat mondott,egyfolytában beszélt.Hanna ettől még fényévekre van!Sokat halandzsázik,nem akarja utánam mondani a szavakat,viszont ért mindent,és vannak szavak amiket mond,de ez kevés tudom jól!
A fejlesztőnél sem mondtak még semmi konkrétat,remélem még időben vagyunk,és nem lesz úgy elmaradva,mint Zsolti!
Hanna csak egy copfot enged hátra,ezt is kín keservesen.Gondoltam nyárra levágatom neki rövidre,úgyis olyan vékonyka a haja neki!Meg az alja göndör ezért mindig összegubancolódik a fésűt meg utálja!
Kicsit én is dicsekszem
:
Rebi az osztályában első lett versmondásból,és ment az iskolai versenyre(1-2. osztály).Sajnos ott egy kicsit elkapkodta,mert nagyon izgult(zsűri előtt szavalt),így nem jutott a döntőbe,de én így is büszke vagyok rá!!!!Meg volt megyei futóversenyen is,mert a suliban a korcsoporjában a második lett.Azt mondta ott nagyon sokan voltak és a 23.lett.
A suli is jól megy neki,úgyhogy büszke vagyok rá!
Zsoltit nagyon dicsérik az oviban,azt mondják szépen fejlődik minden téren!
Ma Veszprémbe megyek,mert holnap leszámolok a kórházba!
Sajnos muszáj,mert megszünik,vagyis zrt lesz belőle,és ha most aláírom velük a szerződés,és a gyes után nem megyek vissza(már pedig nem megyek,mert innen nem tudok)akkor nem kapok végkielégítést.Most meg kapok,hisz ami most van az megszűnik és nem az én hibámból.Sajnálom,mert volt egy fix állásom,de tudom,hogy oda már nem megyek dolgozni.Ilyen a sors,itt most imádkozom,hogy felvegyenek Telkibe,ott meg meg van a helyem!
Mivel a Bandinak jó helye van,és egy másik magánkórházba is beügyel,nem bántam meg,hogy eljöttünk,de azért most egy kicsit rossz nekem!
Na nem siránkozom,mert mi döntöttünk így,csak a lelkemnek nem mindegy!
Pusz
Timi