Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!
lenne egy kérdésem. Ti a terhesség hetének számát mihez viszonyítjátok? Az utolsó menseshez, vagy pedig amit a leletre szoktak ráírni? Mert nekem az van leletekre írva, hogy a baba mérete szerint 24 hét, de a menstruációhoz számítva a 22 hétbe járok. És ezt most nem értem hogy akkor melyikhez számoljam a heteket.

Kép
linda24

Sziasztok!
Linda:nekem az utolsó menstruációhoz számítják,független a mérettől...

Maffin:tiszta szívemből remélem,hogy tévedés áldozata lettél!!
És csak egy pár szörnyű napod lesz a következő vizsgálatnál meg leesik a kő a szívedről...

Boldog nyulat :lol:
Vendég

Linda, az elmaradt menzesztőll számolják. Én sem tudtam pontosan (nekem is kb 1,5héttel nagyobb) és megkérdeztem, amire az volt a válasz, amit az előbb írtam :wink:
magdolnam

Muffin, nagyon sajnálom és szorítok keddre, hogy minden a legjobban alakuljon!
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Hát látom nem sokan vagyunk, mindenki húsvétol!

Kép
linda24

Sziasztok!
Jelentem készen van a gyerekszoba. Kétszínű lett, felül homok, alul kék, és lett benne egy gyerekmintás bordűr.
Nekünk nagyon tetszik!!!!!!!!! Ahhoz képest, hogy mi csináltuk csodaszép lett! Lehet azért is tetszik annyira! Ma reggeli után nekiestünk a kiságynak a párommal. Megvolt minden fa anyag hozzá. Csiszoltunk, fúrtunk faragtunk, és a végeredmény egy kiságy lett. Még egy kis csiszolás van hátra, utánna bükk színű lazúrral lekenjük, és kész!!!!!!!
Ha már bent lesz a frissen festett gyerekszobába teszek fel nektek képet. De csak a végleges szobát szeretném megmutatni! :)

Pihenjetek sokat, ne úgy mint én! :?
Fáj minden porcikám! De megérte! :D :D :D

KépKép
hene

raksz fel képet? Mi is 2színűt szeretnék bordeurrel. Sárgánaka 2 színéből
magdolnam

van valakinek hidegpárologtatója? Vagy ezzel kapcsolatban tapasztalata? Én most szeretnék venni, csak előtte infókat gyűjtök, mert azért nem olcsó mulatság....
magdolnam

Sziasztok!
Nekem évek óta van,nem tudom neked minek de nekem a kisebbik gyereknek volt kruppos köhögése,és azóta van...
Mostanában akkor használjuk ha meg van fázva,vagy ha száraz a levegő..
Vendég

Hosszú távon nem ajánlanám a használatát mert egy éjjel kimegy belőle másfél liter víz...elrohad a szoba :?
Vendég

én asztmás vagyok, egyébként nagyon kiszáradok éjjelente, majdnem megfulladok annyira kiszárad a szám na meg a bőröm. Mit értesz az alatt, hogy hosszútávon? Kb mennyi időre gondolsz?
magdolnam

Sziasztok!
Már elég régen jártam köztetek.És mire jövök vissza.

Muffin:nagyon sok lelki erőt kívánok neked,gondolom mennyire nehéz most nektek.De bízzunk a Jó istenben ,holnap mondok értetek egy imát a templomban.

Lányok köszönöm a Henrietta napi köszöntést,jól esett!!!!!

Én elvagyok most jó a vérnyomásom is.

Bondi:Már régen írtam hogy a passión belül a karok helyett 3 szólamú turbákat énekeltünk.nagyon tetszett a népnek.Az Atya pedig azt mondta hogy énekeltünk olyan szinten mint az eszetrgomi énnekkórus!!Azt hiszem ez nagy szó.Az emberek mondták hogy borzongtak miközben énekeltünk.Kár hogy kívülről mi nem halljuk magunkat.Olyan kíváncsi vagyok vajon hogy
hangzik.

Ma jól kifáradtam egész reggel és delután a konyhában sütöttem -főztem,hogy holnap csak pihennem kelljen.Szerencsére hozzám nem járnak sokan locsolkodni!
A héten az üzletben is bolondokháza volt,úgyjogy kijár egy kis pihenés.Szombaton a férfi kollégáktól kaptunk egy kis szódaszifonos öntözést a bolt közepén,gondolhatjátok az egész tartalmát rám nyomták majd 3 litert!Már biztosan nem hervadok el. :D

Titi:Ha van erőd önts ki a bánatodat ne tartsd magadban ,tudod hogy erre a kis csapatra mindíg számíthatsz!!

Ibm:Már csak 6 nap és te is feleség leszel.Várod már???

Na megyek Apa mellé az ágyikóba,pihizni.
Holnap sok locsolót mindenkinek!!!!Szép álmokat!!!

KépKép
henka76

Íme Gömbi húsvéti állapotában :D
Kép

További jó nyuszkózást mindenkinek!! :wink:
Vendég

Jó éjjelt! :)

Muffin, nagyon szomorúan, aggódva olvastalak, és kívánom, hogy egyik orvosnak se legyen igaza! Sok dokival beszélgettem arról, hogy hogyan lehet az, hogy a mai technológiák mellett is pl. plusz-mínusz egy kilóval el tudják számolni a baba méretét (Otit egy kilóval nehezebbnek saccolták a születése napján, az unokatesóm kislányát meg eggyel könnyebbnek), és azt mondta, bármilyen tökéletes szerkezettel vizsgálnak, az is csak gép, a vizsgálat is csak vizsgálat, aminek sosem lehet 100%-ig hinni. Remélem a legjobbakat, és sokat gondolok rátok!

És ha ne adj'Isten szükségetek lenne rá, nagyon jó csecsemőgyógyász szakembereket ismerek - sajnos tapasztalatból -, akiktől akár a baba születése előtt is lehet kérdezni.

Marcsi, Isten éltessen! És ne aggódj, minden rendben lesz!!!

Henka, gratulálok nektek, nagyon szép lehetett az éneklés. Akkor húsvétvasárnap nem énekeltetek?

Olyan szomorú ilyeneket olvasni, amiket Linda is írt, a huszonvalahányadik hétre született babákról, főleg, hogy mi is pont abban az időben vagyunk. Oti három hétig élvezte az újszülött intenzív osztály vendégszeretetét, így én is láttam nagyon-nagyon pici babákat. Jó, hogy most már tudnak rajtuk segíteni.

Mindenkinek sok-sok pozitív energiát küldök!!! És ne dőljetek be az időjárásnak, a felhők felett süt a nap!!! :)

Kép
Kép
bondi

Wera, szép kis gömbi-pocakod van!

Mi marha fáradtak vagyunk, ma délután is három órát aludtunk édeshármasban-négyesben. Egész héten pakoltam, készültem, tegnap sütöttem, estére be is duzzadt a lábam. De isteniek lettek a sütik: máktorta áfonyalekvárral, erdei gyümölccsel és tejszínhabbal, kókusztekercs és skót krémes (linzerszerű tészta sok vaníliakrémmel töltve).

Holnapra mindenkinek annyi locsolót kívánok, amennyit szeretne :wink:

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt!

Az ébredésem időpontját nem kommentálnám, és már a reggelin is túl vagyok :? ...

Bondi - csorog a nyálam a máktortád után! :lol:

Tegnap telcsiztem Anyával, akinek az az ötlete támadt, hogy ma reggel fölpakolja a családot (Öcsi, Apu, Nagyi) és eljönnek meglátogatni engem. 186 km-ről van szó, úgyhogy ez nem kis dolog ám!! Úgyhogy most :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D vagyok!!
Férjecském elvileg mától már dolgozik, de mivel egy Váci utcai teraszról van szó, most meg HAVASAK :evil: az autók ha kinézek az ablakon, lehet hogy nem kell bemennie. Hát, nem bánnám! :twisted:

Képzeljétek, azt vettem észre pár napja hogy Nóri egyből jelez ha vízcsobogást hall! Tök érdekes! Ha mosogatok, zuhanyzok, vagy csak kezet mosok, rögtön bugrál (-->nem őrültem meg, a kifejezés a Micimackóból származik! :wink: ) :D . Olyan édi! Bizti fog szeretni pancsolni! Nem hiába, anyja is úszott hajdanán, még verszenyszerűen is! :lol:

Jah, a tegnapi képemhez kapcsolódóan megjegyezném, hogy galád módon fölsunnyogott rám a 8. kiló is! És erős kilátások nyílnak a többire is ha nem lesz rohadt sürgősen jobb idő!! Ugyanis kinek van kedve így kimozdulni??? Itthon tespedek mint egy viziló :? . Szörnyű!!! :(

Mindenkinek :D :D :D :D :D :D :D napot kívánok és hááát... ahogy Bondi is írta, annyi locsolót, amennyit csak szeretne. (Magamnak pl csak minél kevesebbet! :wink: Amúgyis csak pötty vízzel engedem mert mostanában pláne nem bírom az illatfelhőt - hogy finoman fogalmazzak :lol: ...)
Vendég

Wera! Csini a pocakod! :D Akkor Nóri baba úszó lesz! :D Szorítok, hogy a férjed otthon maradhasson! :wink:

Hene! Ügyesek vagytok várjuk a képeket a szobáról! :D

Henka! Örülök, hogy jól vagytok és a vérnyomásod is rendben van! Gyere gyakrabban!

Bondi! Te egy kész cukrász vagy!
Vendég

Sziasztok!
Magdolnam!Hosszú távon úgy gondoltam,hogy egész fűtés szezon alatt minden éjjel..Ha ennyit használnád a szekrényeket el kéne húznod mert ott bizony bepenészedhet,és az meg pont az asztma kedvenc gombaféléje ....
De ha csak napi pár órát használod semmi baj nem lesz..főleg ha már nem tél van és lehet nappal sokat nyitva az ablak!
Asztmára nagyon jó a salvus víz...de azzal meg vigyázni kell mert a só belep mindent tőle(ha azt párologtatod)
Vendég

Wera:még mindíg modell :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Wera! Nekem is Roli mindig beindult, ha vízcsobogást hallott. De én rájöttem, hogy nem szereti, hanem fél tőle. Mostanában sem nagyon szeret fürdeni. Pici korában nem volt gond, de olyan 10 hónapos korától volt egy időszak, hogy csak megmerítettük és kész,mert végigordította a fürdést. A strandon viszont nem fél.
Szép pocak!

Akartunk ma menni Debrecenbe az állatkertbe, de úgy döntöttünk nem megyünk. Igaz most itt süt a nap, de úgy fúj a szél! Jövő hétvégén már melegebb lesz. Fölösleges a szélben fagyoskodni. Na meg a felhők is rekord sebességgel vonulnak.

Íme egy tegnapi pocakdotó:

Kép

Kép
szly27

Szly! Nagyon csini a Te pocakod is!:D

Ibm! Már csak 5 nap és Te is beállsz az asszonyok sorába! Várod már? Áron babának tetszik a húsvét?

Muffin! Remélem holnap minden rendben lesz és jó híreket kaptok!
Légyszíves ha már tudsz valamit írd meg mert Nagyon izgulunk Értetek! Addig is Vigyázz Magatokra!
Vendég

Sziasztok!

Este már nem jöttem,Anyóséknál vacsi volt és csak 22 után értünk haza!
Jól elfáradtam,viszont 1/2 2-kor felkelltem pisilni és utánna már csak 8-kor!!!!!!!!!!!!! :lol:
Hát nemtudom mikor volt ilyen utoljára!

Jaj csajok úgy felvagyok dobva,tegnap este megszült a kolleganőm,de csak annyit tudok,hogy császár,kislány és 2500 gramm!!!
Úgy irirgylem!!! :D

Henka! Örülök,hogy benéztél és jó a vérnyomid!
Lelkileg hogy vagy?
Fogyás?
Jó még a meló?
Esküvő? Hát mostmár kezdek izgulni és még annyi dolgom lesz a héten!!!!

Babuli! Áron babaának biztos tetszik a húsvét mert nagyon finom hammokat kap!!!! :lol:
Anyának ez nem annyira jó ,tegnap este,igaz nagy zabálás után ráálltam a mérlegre, 81 kg-ót mutatott!!!!!
Nemsokára újra mérem mert az már +17kg-ót jelentene!
Ó
Úristen! Remélem rossz a mérleg!!!

Wera! Nagyon szép pocak és még mindig milyen vékony vagy!!!!!!
Tök jó neked!
Én lassan inkább egy hatalmas labdára hasonlítok! :cry:
Tök jó,hogy mennek Anyudék!
Remélem Apának is sikerül ottthon maradnia!

Szly! Neked is nagyon szép a pocakod!

Mindjárt megpróbálok én is készíteni egyet!

Apa hazament meglocsolni Anyukáját addig gyorsan benéztem! :lol:

Kép

Kép
ibm

Hát a mai nem sikerült,ez 2 hetes!

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Halihó!

Nekünk is van párologtatónk, de mivel szabályozható, hogy milyen erősséggel nyomja a párát, így nem használ el olyan sok vizet.
Mi azért vettük, mert száraz a levegő, konvektorunk van.
Penészedést nem vettem észre a falakon, pedig egész télen használtuk. Én szeretem, szerintem érdemes beruházni.

A szobáról teszek majd fel képet, de ahhoz el kell kérnem anyukámtól a fénygépet! :)

KépKép
hene

Minden párologtató szabályozható :D
Asztmásnak nagyon pici penész is elég akár szemmel nem is látható :wink:
Vendég

Amúgy én is csak annyit mondtam,hogy ne egész télen egész éjjel...
Vendég

szóval azért csínján kell bánni az effajta párologtatval! Köszi az infókat. Sztem tuti megvesszük. Milyen csinos pocakok! Tegnap én is észrevettem ezt a vízcsobogásos dologt!!! Akkorákat ugrándozott, egésznap bulizott. Ennyire még soha nem éreztem, pláne nem ennyire aktívnak!
magdolnam

Szivesen :D
Én asszem 10 körül vettem,de 3 éve.
Vízcsobogást én is ki fogom próbálni :D
Vendég

Én csak a saját tapasztalatomat írtam le, és hogy mi hogy használjuk. Bocsi. :?
Amúgy mi tél előtt vettük és szintén tíz volt.

KépKép
hene

Sziasztok lányok!

Még csak most fogom visszaolvasni a 2-3 napi írásokat.
Remélem mindenkivel minden rendben van.
azt láttam, hogy muffinéknál valami nincs rendben, nagyon szorítok értük!

nálunk elvoltunk. kaják nem voltak olyan különlegesek, de azért finomak :D

babó jól van, most kicsit lustibb, szerintem a szél miatt. nyusziapu még nem ért haza. ma jön majd este. mióta nincs velem elég rosszul alszom :( sokat fent vagyok éjszaka is.

vigyázzon mindeneki magára és a pocakjára! legyetek jók! egyetek sokat :D

majd visszaolvasok én is, hogy kivel mi történt

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Csak olvasó üzemmódban voltam a napokban, kényszerből, ugyanisbekrepált a számítógép billentyűzete :evil: :( :( :(
Örülök hogy most megy egy picit, de nem tudom meddig-valami kontaktushiba lehet a dologban. Csak sajnos böngészni sem tudok, még a mail-jeimet se megnézni, mert ahhoz is be kell írni a jelszót :(

Kriszti!
Utólag is sok-sok boldog születésnapot kívánok!!! :D :D :D

Marcsi!
Isten éltessen sokáig!!! :D :D :D

Pocakfotók nagyon csinik :wink:

Muffin!
Nagyon-nagyon drukkolok , hogy minden jó legyen a holnapi vizsgálaton!
Reménykedjünk!!! :wink:
Imádkozok értetek!

Ami!
Ne aggódj a kilók miatt, ha éppenséggel jó is lenne a mérleg, úgyis zsitty-zsutty leadod majd a bébid születése után a nagyrészét.
De valószínű viccelődik a mérleg :wink:
Én meg sajnos megint fogytam egy kilót :(
Van egy egészség-probléma a családunkban, amin elég nehéz túllenni...
és most várni kell egy csodára.
Nem haragudtok, nem írok többet, csak kérnék jó gondolatokat egy betegért :(
Remélem azért visszaállok én is a súlygyarapodásra :?

Olyan csúnya időre ébredtem, havazás meg hideg :evil: :evil: :evil:
Brrrrrrrrrrr

Ha jól értem párásítóról írogattatok
Nekünk sajnos épp páraelszívó készülék kell Ceresit) ,
mert annyira gyűlik a szoba sarkában, ráadásul épp a háló :roll:
Még jó hogy kaptam hozzá végre (három hét után) utántöltő tabit.

Bondi!
Te kész konyhatündér vagy! :wink:

Én is sütögettem, főzőcskéztem, erre még egy locsolóm se jött :(
Máskor meg az iskola fél fiútársasága itt van
:roll:
Mindegy, várok türelmesen, aztán ha nem jönnek, mérgemben megeszem az egész sütit és akkora leszek mint egy bálna :lol:

Kép
kimma

magdolnam

Sziasztok!

Muffin: ha jól emlékszem te a szerencse fia vagy mindig minden sikerül. Most sem lesz máskén, csak most úgy látszik, hogy kicsit rögösebben vezet az út. Minden jó lesz én imádkozni fogok értetek is. Beszélj a kisfiadhoz és minden nap biztasd, hogy minden rendben lesz és ösztönözd öngyógyításra!!! Nagyon sok jót hallottam ezzel kapcsolatban. Ha van energiád ami most fontos nézz ennek utánna a neten. Tényleg fontos az öngyógyítás csak én pontosan nem tudom, hogy hogyan működik ezért nem tudok többet mondani neked erről. Csodákat lehet vele művelni ez biztos. Nagyon várom, hogy mit mondanak kedden.

Az én problémém "csak" annyi, hogy a párom 8 év után úgy érezte, hogy kell a lelkének egy kis simogatás és elkezdte csapni a szelet egy 18 éves csajnak. Igaz, hogy csak emil-ben és msn-en, de nekem akkor is nagyon rosszul esett amikor végig olvastam amit írt. Soha nem szoktam megnézni se a leveleit se az irogatásait, de most volt egy olyan érzésem, hogy meg kell néznem. láss csodát jó megérzés volt. Nagyon sajnálja, hogy ilyen nagy fájdalmat okozott nekem és próbálja a tudtomra adni, hogy még mindig engem szeret és, hogy semmi szándéka nem volt, csak "elszaladt vele a billentyű". Tudom, hogy nem csalt meg és, hogy nem hagyna el minket, de azért nagyon rosszul esett és főleg így, hogy terhes és bálna vagyok. Hogyan szállhatnék versenybe egy 18 éves kislánnyal. Azóta minden nap érezteti, hogy szeret. Igaz kicsit nekem is jót tett, mert kicsit felrázott. kissé elhanyagoltam magam és a háztartást is. Most már érzem, hogy akár el is veszíthetem, ha ne figyelek oda. Csak azt sajnálom, hogy a feltétlen bizalmam megingott és nem tudom mikorra tudom helyreállítani. Ha elmegy otthonról vagy én nem alszom otthon egyből az jár a fejemben, hogy vajon mit csinálhat és kivel van kivel mit beszél. :cry: :evil:

Na elég a kesergésből ez nem is akkora probléma mint ahogy én felvázolom. Mint tudjuk vannak ennél sokkal nagyobb problémák is. Sajnos.

Most mennem kell ennyi fért az időmbe.

Kellemes maradék húsvétot mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Sajnálom, hogy ilyen a párod főleg most amikor a legtöbb törödés kellenne a Te lelkednek is! Szorítok, hogy hamar rendeződjenek a dolgok közöttetek és lehetőleg pozítiv irányban!
Puszi a kis Olivér huncut pofijára! :D
Vendég

Sziasztok,

Nagyon köszönöm az eddigi segítséget!

Vannak még vállalkozókedvű, első babát váró (és első terhes) várandósok, akik segítenének a szakdolgozatomban egy anonim kérdőív kitöltésével? Minden kitöltött kérdőív nagyon sokat számít!

Aki tud és akar segíteni, van kb. fél órája erre, légyszi írjon a fruzsina.agardi@gmail.com címre, és elküldöm neki a kérdőívet.

Nagyon köszönöm!

Üdv.: Agárdi Fruzsina :)
Vendég

Hát sziasztok!

Muffin: nagyon sokat gondolok Rátok és drukkolok, hogy a körülményekhez képest a legjobban alakuljanak a dolgok! A lényeg, hogy Te erős maradj és lélekben sose add fel! Ő már a te gyermeked!
Ha bármiben tudunk segíteni írj!
Vendég

Lassan vége a húsvétnak is!
Mi otthon voltunk, ma meg anyósom volt nálunk!

Hene: küldj képet a szobáról!

Magdolnam: hidegpárásító: jó kis találmány, . (otthon is jobb mint a párologtató a radiátoron, mert a meleg pára sok esetben inkább árt) Sajnos manapság a városi lakások levegője nagyon száraz, ami önmagában is provokálhat ingerköhögést.
Asztmásoknak nem kifejezetten ez a jó, de a száraz ott sem előny.
A mindenapi használatot én sem tartom ajánlatosnak.
Én egyenlőre nem veszek, csak ha lesz a gyerkőcnek valamilyen légúti problémája.

Szly, Wera: nagyon szép pocitok van

Ami: nem tudom mért panaszkodsz, így is csini vagy, és nagyon szép irígylésreméltó a pocakod.
(nekem vasárnap megjegyezte egy ismerősöm, hogy szinte nem is látszik és neki 3 hónaposan volt ekkora) Hát ez van de a babaám remélem azért jó méretű! (eddig legalábbis az volt)

Hétfőn megyek UH-ra már nagyon várom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.15 16:57-kor.
Vendég

Sziasztok!

Most ment el a családom. Tökjó nap volt! Anyukám még kajcsit is hozott!! Rántotthusit, rizi-bizit + kakaós-habos sütit. Isteni volt!

Babuci szépen produkálta magát nekik, rendesen megmutatta hogy hogy is szokott pörögni-forogni anya hasában :lol: .

Ami - tényleg bazinagy pocakod van :D , de azért a kövértől még nagggyon messze állsz Te is!! :wink: Olyan furi hogy neked milyen fönt van a pocid, nekem meg inkább lent! Tök érdekes!!! :D
Én is irígylem a kolléganődet!!! :D Gratulálok neki, így látatlanban is! Ha lesz képed a bébiről, kérjük!!! :wink:

Titi - huhhh, hát ezek kemény dolgok, de azért adj hálát az égnek hogy "csak ennyi" történt és remélem csak megerősíti a kettőtök kapcsolatát. Valamiért kell a pasiknak időnként egy kis flört, sajnos a génjeikben van. Én sosem voltam féltékeny típus, de azért bennem is motoszkál, hogy Norbi is el fog-e jutni valamikor erre a pontra... vagy ne-adj-Isten tovább... csak nem :? !
Persze a mi kapcsolatunk még aránylag fiatalnak mondható (3,5 év), de néha én is azon kapom magam hogy elhanyagolom őt, nem szeretgetem, nem foglalkozok vele annyit... egy baba mellett meg még nehezebb lesz erre odafigyelni. Persze, szívből kell jönnie meg minden, de szerintem azért akkor sem árt egy kis tudatosságot is vinni a dolgokba. Nagyon el tud csúszni az ember ha magával ragadja a hétköznapok forgószele... Bocsi :oops: , kicsit elkalandoztam! :lol: Visszatérve a gyökerekhez: Remélem hamar begyógyítja a lelkedet Apa szerelme!!! :wink:

Kata - szerintem inkább örülj, hogy még nem olyan nagy a pocid. Szép látványos az óriáshas, de már nekem is egyre kényelmetlenebb a mozgás, pedig én aztán tudok aktívkodni! :twisted: Tényleg néha kezdem úgy érezni hogy alig bírja a hátam :roll: ... és még csomót fog nőni... :? .
Vendég

szia mindenki! :D remélem jól telt mindenkinek a húsvét!!!
leszámítva a rossz híreket :? nagyon sajnálom, de azért van még egy kis remény, talán.
nekem azóta nem fáj annyira mindenem amióta szedem a magne citrites izét :) , de azárt lenne miről panaszkodni, főleg hogy a mellkasom meg a hátam ég mint a pokol néha, reggel meg úgy fáj a derekam, hogy alig bírok megmozdulni :D
amúgy lili nekem is 28 hétre lett meg, 26 héten kerültem kórházba, jön a kritikus idő és aggódom is nagyon :? , remélem 2x nem lesz ugyanaz, de most meginogtam :?

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi - ne is gondolj ilyenekre!! Vigyázz magadra nagyon és bízz benne hogy nem lesz semmi baj! :wink:
Vendég

Sziasztok csajok!

Hú de sokat írtatok!
Bocsi akinek nem válaszolok,de csak gyors bekukkra jöttem!
Köszi a pocidicséreteket mindenkinek,valóságban még nagyobb!!!!
Sajnos a mérleg nem sokat csalt,15 kg +-nál tartok!
De tudjátok mit??? Leszarom!!!

Kép

Wera! Örülök,hogy ilyen jól sikerült napod!
Jó sok finom hammot kaptál! :lol:

Titi! Gondoltam,hogy valami ilyesmi lehet!
Én is csináltam ilyet 2X is,mert úgy éreztem ezt kell tennem!
És igazam volt!
Párszor mi is összekaptunk már,de mostmár 12 éve kisebb nagyobb megszakításokkal együtt vagyunk!
Mikor kinek a hibájából!
5 nap múlva mégis összekötjük az életünk és tőle várok gyereket!
Hidd el minden rendbejön és most biztos nem így érzed,de tényleg nem versenyezhetsz egy 18 éves kiscsajszival,egyértelműen te vagy a nyerő!
A férjednek TE vagy a "terhes bálna" felesége aki az ő gyermekét hordja a szíve alatt!
És persze ezért bálna!!! :lol:
Úgyhogy nyugi,vannak nehéz időszakok,de minden megoldódik!
Kitartás!

Szilvi! Hess-hess-hess hülye gondolatok!!!
Nem lesz semmi baj!

Na jó éjt mindenkinek és bár rég nem írtam,de szép babás álmokat mindenkinek!!!!

Nemtudom mennyit leszek a héten mert még rengeteg dolgom lesz szombatig,de igyekszem jönni hozzátok!!!

Pussz-pussz

Kép

Kép
ibm

Muffin!

Naggggggggyon szorítok holnapra!
Miattad mindenképp benézek!
Remélem írsz ha megtudjátok mi a helyzet!
És nagyon bízom benne,hogy tévedés az egész!!!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Visszatértem, 4 nagyon szép napot töltöttünk Horvátországban,

Muffin! Nagyon szorítunk Neked!!! Gondolunk Rád és írj, ha van erőd!

Ahogy titeket olvaslak, lehet, hogy már kellene intézni a bababútorokat, főleg hogy egy csomó helyen 5 hét mire megvan
( azért már rendeztem a kisszobát)

Nekem is egész sokmindenem fáj újabban, hát, rekeszizom, bordaközi izmok, de rá se rántok, mivel a kisasszony érezhetően nagyon jól érzi magát :D

Kép
andkata

Jóéjt mindenkinek!

Muffin! Gondolok rád holnap, kitartást, és reméljük hogy jó híreket fogsz hozni nekünk! :)
Szerintem mindenki veletek van!

Kép
linda24

Muffin!

Nagyon sokat gondoltunk rátok a családommal az ünnepek alatt, és a holnapi napra sok-sok erőt, kitartást és nagyon jó híreket kívánunk!!!
Várlak vissza, hogy mit mondtak az orvosok!
Bízom benne, hogy olyan híreket kaptok, amilyeneket vártok!

Titi!
Sajnálom, hogy ilyen nehéz dolgok keserítik meg a babavárásotokat!
Sajnos a pasik már csak ilyenek, de adj lehetőséget neki, hogy bebizonyíthassa, szeret téged!
Nem kell egy kislánnyal versenyezned!
Veled élte meg azokat a csodás dolgokat a párod, mint pl. Olivér születése. Ezt soha senki más nem adhatja meg neki...
Ezt csak TE tudtad!
És most ott hordod azt a kis életet a szíved alatt!
Ezzel nem kell versenyezni, mert nem lehet!
Hidd el, a férjed is rájött már erre...
Muszály néha kompromisszumot kötni, bár időnként nagyon nehéz...
Minden gondra van megoldás!
Én vagyok itt azt hiszem a legrégebben házas, 15 éve...

Kata!
De irígyellek Horvátországért...
Imádom azt az országot!
Merre voltatok?
Mi is készültünk áprilisban, de ez most miattam elmarad.
Ilyen állapotban nem merem bevállalni már az utazást...

Ibm!
Nagyon csini a pocakod! :lol: :lol:
Én nem látlak "labdának?!" :shock:

Szilvi!
Ne aggódj! Nem lesz baj!
Lili mi miatt érkezett ennyivel korábban?

Most elhúzok zuhanyozni, holnap mindenképpen jövök!!!

Jó éjszakát mindenkinek!!!
Vendég

Jó reggelt Hétalvók! :lol:

Ma senki sem bagolykodott a gép előtt? Bár én is csak azért nem jöttem fél 3-kor, mert kivételesen ki volt kapcsolva éjszakára (amúgy Apa folyamatosan tölti le a dolgokat) és nem akartam már zaklatni, had' pihizzen.

Ma nekem is rengeteg elintézni valóm van. A leggázosabb, hogy az utsó előtti m.helyemről be kéne vinnem papírok a munkaügyibe holnap, de sehol sem találom :shock: . Tök biztos voltam benne hogy a többi közt van és tegnap jöttem rá hogy nincs. Úgyhogy most mehetek kuncsorogni hogy valahonnan szedjék már elő nekem mégegyszer. Állati ciki, de amúgy teljesen jellemző rám :( . Mindent el tudok tüntetni. Jelentkeznem kellett volna Urigeller utódnak! :twisted:

Muffin - remélem ma jó híreket kapsz és azt is hogy aztán megosztod velünk, mert nagyon-nagyon izgulunk értetek!!!! Vigyázz magadra.

Én ma kérek i.p-ot ultrahangra, lehetőleg jövő hétre. Remélem lesz még hely.

Fogorvosnál még mindig nem voltam :evil: de ezen a héten becsszóra már ezt is elintézem!!! :? :)

Andkata - szuper lehetett Horvátország!!! Esetleg kaphatunk képeket?? Csak hogy mégjobban egyen bennünket a sárga irígység... :lol:

Amimami - 4 nap! :wink: Mit intézel ma? Király a mérlegszétlövős nyanya!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Wera!

Én is jöhettem ovlna fél 3kor csevegni, de nem bírtam a gépet bekapcsolni, inkább néztem hogyan építették a colosseumot.

Nálunk elkezdődött a locsolás itt a melóhelyen, már illatozom rendesen.
20150601134430

Sziasztok lányok!

Látom, azért akkora forgalom nem volt, mindenki családozott.

Szép pocakok, Ibm, abszolút nem látstzik a 15 kiló, amikor írtad, azt hittem, kis duci lehetsz, de a képek alapján egyáltalán nem.

Nálunk nem ez volt a legjobb húsvét, nekem vasárnap annyira szúrkált meg fájt a hasam, hogy bementünk a kórházba, szerencsére pont bent volt a dokim, megnézett, méhszájjal minden oké, azt mondta biztos a front, merthogy este sorra mentek be a kismamik. És hogy készüljek arra, egyre többször lesz ilyen. Férjemnek meg a nyaka állt be, fáj és alig tudja mozgatni.

Valamelyik nap szóba kerültek a Schüssler-sók, a 4332086-os számon elvileg lehet kérni tájékoztatót, a 06-70-376-0606-on meg hétköznap 10-17-ig van homeopátiás orvosi szolgálat, hogy ezek mennyire élnek, azt nem tudom, a védőnőnél találtam ezeket a prospektusokat, de mindig elfelejtek telefonálni.
Ja és ha a védőnőntől kaptatok csomagban kismama meg nem tudom milyen újságokat, abban a csomagban van is egy kis tájékoztató. Gondolom, ezek a csomagok mindenhol egyformák.
Én is a babtévében láttam, mostanában nagyon nyomják, de jónak tűnik, ki kéne próbálni vagy legalábbis utána járni.

Bondi, ha jól emlékszem írtad, hogy a nővéred választás előtt áll, hogy legyen-e magzatvízvétel vagy ne. Hogy döntött végül?

Péntektől már 15-20 fokot mond, jippi!

Kép
teó

Muffin, biztos iszonyú nehéz volt ez a 3 nap, nagyon szorítok Nektek mára!

Kép
teó

Sziasztok!
Tegnap elég mozgalmas napunk volt.
Elmentünk cirkuszba:gyerkőcök kaptak az oviban kedvezmény jegyvásárlásra jogosító kupont,így egy embernek 500 ft volt-gyereknek,felnőttnek egyaránt-ennyit megért.Egyébként meg a gyerekjegy 1400,a felnőtt 1800 lett vona,hát azt már nem érte volna meg.Így meg 2000-ért bementünk négyen.Kissebbfajta cikusz volt,de másfél órás,ezt is nehezen ülte végig a Kristi.Ráadásul állt a víz a sátorban.

Aztán meg elmentünk vacsizni.Üdülési csekkből:tízezreset hamiztunk,meg hoztunk el,mert 6000-körül ettünk ott,a maradék 4000-et meg elhozattuk így ma nem kell főznöm. :D

Maffin:nagyon szorítok értetek!!

Ma lessz meg a terheléses vércukor eredményem.Remélem jók lesznek az értékek.

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?