Brigi!
Ha menyasszonyokat keresel, 2 már van nálunk… a harmadik is potenciális lehet még
Április 14-én megyek genetikai UH-ra, talán ott kiderül… korban is stimm…
Nyáriorgona!
Gratula Kiskörtéhez
Bévi!
Én is üdvözöllek, ha kicsit megkésve is
Rik!
Nagggggyon szorítok!!!!
Panny!
Már tűkön ülök
Annyira izgi ez a „bármelyik pillanatban megváltozik az életem” időszak
Kriszti!
Örülök, hogy megint vonalzózol
Márti!
Örülök, hogy hiányoztam
Sajnálom a műtétet, de utána talán jobb lesz!
Na, ami miatt elkedvetlenedtem, és nem volt kedvem babás dolgokkal foglalkozni:
1. a gyerekemim betegek voltak extra hisztivel fűszerezve
Csak anya, csak az ölében... az volt a gáz, mikor mindkettőnek ugyanez volt az igénye... Jaj nekem, de jó hogy túl vagyunk rajta
2. voltam 16 hetesen dokinál, ami megint nagyon-nagyon szar élmény volt. A doki nem mondott semmit, megvizsgált, majd kiküldte a papírt az öltözőbe. A félhomályban aláírtam, aztán hazafelé olvastam bele.... Azt írta nyílik a méhszáj, és "veszélyeztetett terhesség" Hazáig bőgtem... Mi a fenéért nem mondott egy rohadt szót sem az orvos??? Még aznap beszéltem egy bábával, aki megnyugtatott, hogy ez a harmadik gyereknél tök normális, ne aggódjak. Addigra az idegbaj kerülgetett. Lassan lehiggadtam, de annyira csalódott vagyok, egyáltalán nincs kedvem az egész terhesgondozáshoz, ahol ezt a szép időszakot elszarják ilyenekkel... minden egyes alkalommal van valami ami miatt teljesen kiborulok.
Hát ezért nem volt időm/kedvem a kismamásdival foglalkozni. De most már jobban vagyok, és bizakodok
Ami meg a legfrissebb hír, hogy tegnap ráálltam a mérlegre, hogy ugyan biza gömbölyödő pocakom mennyit nyom
Basszus, egy dekát se híztam... Ez azért fura... a kiscsajokkal mindkettővel 18-18 kg-t híztam a terhesség végére, és ilyenkor azért már jócskán kilengett a mérleg... Vajon mi lehet a bibi?
És végül a jó hír
Egyre aktívabb a kis pocakmanó
Na röviden ennyi