Sziasztok,
Mi megjöttünk tegnap. Elhűlve olvasom mik történnek, szegény Bea, Hajni, Timiék (megint
), Marcika (neki boldog felediket is), Dorka poci, Ágika zuhanása..... mindenki legyen mostmár jobban!
Képeket is láttam, nagyon szuperek.
Borcsi milyen szép vörös még mindig. Nem lehet, hogy a foga miatt sírdogál este? Talán nyugtalanabb miatta, azért van el kézben jobban. Még mindig tart?
Petra is nagyon aranyos. Vettetek rocker bodyt?
Vivi és Panni
(végre őt is látjuk
)
Vilkó nagyon szép a nagy szemeivel! Nagyon kis édes baba ő. A hintás kép tök édi, meg a sapkás is nagyon tetszik! Hogy bírta az autózást Miskolcig? És nekem is jön tea?
Jankáról is nagyon jók a képek, mint mindig. Jól látom, hogy zöld szeme van?
Kati, Marcit is megnéztem, hát tényleg gyönyörű a kék szem sorozat
Kitől örökölte? A Tiéd zöldes, ha jól emlékszem. Dentinoxot hányszor kened naponta? Jön már következő fog is?
Ikrekről is nagyon jók a képek, a mellényes szerkójuk nagyon tuti. Ki mondaná ma már meg, hogy korababák voltak? Nekem most megint nagyon hasonlítanak egymásra, pedig élőben tényleg nem. Az őszi önmagukra meg már egyáltalán nem
fel sem lehet ismerni őket, annyira megváltoztak! Akartam kérdezni, hogy ha egyedül viszed őket sétálni, hogyan juttok le a lakásból? A babakocsi gondolom a garázsban van, de a két gyerek hogy kerül le? (meg a cuccok, meg föl
)
Ciripke, Ti képeitek is nagyon jók. Ahol Betti puszilja Marcit az nagyon megható. Jobbulást Marcinak!
Prücsi, Ábel - sorozat is nagyon édes, minket is vihet ám moziba!
Anett, tehetnél tényleg háti hordós képet. 31-én lesz tanfolyam, beli bubás meg bóbitás is, a beli bubás szimpibb, a bóbitás viszont jobban megközelíthető nekem, jó lenne elmenni... Nagyon jó, hogy Eszti még ennyit alszik. Nadi már egyre kevesebbet. Akartam már kérdezni, hogy kiválasztottad már hol akarsz tanulni szeptembertől? Nekem is kellene valamit, hogy ne tunyuljak el. Pedig olyan jó volt egy-két karácsony vizsgák nélkül