Új privát üzeneted érkezett!

sz.andi!

Júj szegény barátnőd, de az a lényeg hogy jól van a babája. Nekem volt egy ismerősöm akinek 23 hetesen megkellett szülnie, mert a baba teljessen belehelyezkedett a szülőcsatornába, de sajnos nem tudták megmenteni. Az ilyen olyan szomorú. És azért ezt feldolgozni se könnyű.

Kép
linda24

voltunk ma 4d-n és nem hoztam képeket. Nem egészséges a bébi és nem tudjuk mi lesz. Kedden kell visszamennem, akkor mondanak többet. Én nem fogok jönni, mert nehéz lenne azt látni hogy mások hogy örülnek. Nem tudom még hogy fogjuk feldolgozni és azt sem tudom mi lesz, de most nem is akarok ezzel foglalkozni. Kedden megmondják a diagnosztikai központban. Mindenkinek kellemes húsvétot kívánok. És remélem hogy mindenkivel minden oké lesz.

KépKép
muffin

Jaj Muffin!

Nagyon sajnálom! :cry:
Azért ha van lelkierőd megírhatnád,hogy mi a gond!
Hol voltatok?
Biztos hogy nem egészséges??????
Nagyon szorítok nektek és azért várom a fejleményeket!
Remélem beavatsz minket!

Kép

Kép
ibm

IBM!
Ja, görcs nekem is van elég sok megint, de pihenek amennyit csak tudok. De sajnos sztem tuti hamarabb jön. Én jún.6-ra vagyok kiírva, de sztem májusban kibbújik Mancika.
Előkészületek...sehogy. Majd április 1-2-3.-án festenek. Utána kezdek el rendezkedni meg komolyabban vásárolgatni ami még kell. Csak még azt sem tudom milyen szobát szeretnék a mi kis hercegnőnknek. Nem akarok nagyon lányos szobát. Rózsaszín kizárva. Paszteles sárgás narancsos valamire gondoltam, de még nem tudom.
Szegénykémnek még nincs neve. Anna Alexandra egyik sem lesz, ez fix. De idegesít, hogy nem tudom. Eddig ami mindkettőnknek tetszik az az Fruzsina. Mint a mesében :) a Somával... De ez sem 100%.
Egyébként aludni sem tudok. Pisilni felkelek vagy 3-4X, de alig tudok visszaaludni. Mire elalszom, megint pisilni kell. De kibírjuk, kemények vagyunk. :lol:

Linda! Tényleg szörnyű, belegondolni is. Szegény barátnőm meg 2X is átélte. De reméljük nem lesz már semmi gond, ha már eddig kibírta. Már a pici emelgeti a fejét. Igaz már 3 hónapos, de akkor is nagyon picike a maga 1600g-jával. El sem hittem volna, ha nem mutatják meg a videón. Tündéri kis kölyök.

sz.andi

Jajj, Muffin!!
Most olvasom. Ne mond már, mi a baj? Mit mondtak? Megértem, ha nem akarsz vagy nem tudsz beszélni róla. Nagyon sajnálom!! Nem is tudok mit írni, ne haragudj. Néha jobb, ha az ember csendben marad. Én meg a hátfájásról panaszkodom... Ne haragudj! Kitartás!!!!!!

sz.andi

Sz.andi!
Szegény,biztos nagyon nehéz volt nekik ez a három hónap,de az a lényeg hogy jól van a kicsi.És hogy nem sokára hazavihetik.Azt hiszem ilyenkor,terhesség alatt mindenkinek megfordul a fejében hogy csak nehogy korábban jöjjön mint kéne neki.Reméljük hogy mindenki szép,egészséges babának ad majd életet :D

Apa ma is beválalta az éjszakázást Vercsi mellett,bár remélem nem lessz rá szükség.Adtam neki mézet,meg lándzsás utifüvet,meg kap hörgőtágítót,meg köhögéscsillapítót,meg kenem neki a mellkasát meg a hátát eukaliptuszos kenőccsel-ami könnyíti a légzést,csillapítja köhögést.Mást egyenlőre nem tehetek.

Kép
Kép
Kép
kike

Maffin!!
Tényleg,mit mondtak-mármint hogyan nem egészséges,nem lehe hogy tévedtek?Sajnálom!Remélem tévedtek,és minden ok vele!

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin!

Nem tudok, mit írni. Nagyon sajnálom!!!
Mit mondtak? Konkrétan, mi a gond?
Nem akartok mást is meghallgatni? És mennyire biztos a diagnózis?

Nagyon-nagyon sajnálom!
Tudom, min mehetsz keresztül!
Anno én is átéltem egyszer hasonlót, csak szerencsére az én kálváriám szerencsésen végződött.
Egy hétig bizonytalan volt, hogy mi lesz...

Sok-sok erőt kívánok nektek!!
Ha lesz erőd, gyere vissza hozzánk!
Vendég

Muffin!

Nagyon sajnálom, bár tudom hogy ez nem sokat segít a sajnálkozás, de erre nem lehet ilyenkor mit mondani.
Azért nézessétek meg mással is. Vagy esetleg ti is láttatok valamit a felvételen amitől biztos a dolog?
Ha mégis úgy gondolnád hogy visszajössz, azért oszd meg velünk is. Hátha könnyebb lesz.
És vigyázz magadra!!!

Kép
linda24

Andi!
Nem akartam az előző üzenetemmel együtt írni...

Örülök, hogy a barátnőd kisfia jól van, reméljük, már nem is lesz több gond!
Azért jó ilyeneket hallani, főleg az én helyzetemben...
Persze foggal-körömmel megpróbálom elkerülni, hogy így történjen, de én csak tervezek...

Amit írtál a mozgásról, ahhoz csatlakoznék...
Én is nagymaminak érzem magam...
Fájnak a csípőcsontjaim, és olyan nehéz reggel elindulni, hogy csak na!

A görcsökre viszont jó a magnézium...(úgy tudom, lábgörcsre is... :roll: )

vigyázzatok magatokra!
Vendég

Muffin! Nagyon sajnálom. Ez még csak gyanú? És ha nem egészséges, az mit jelent? Nem lehet esetleg valami beavatkozással segíteni rajta szülés előtt vagy utána? Már olyan nagyon sok mindent meg tudnak oldani az orvosok, hogy mi el sem tudjuk képzelni! Szorítok neked, hogy ne a legrosszabbnak kelljen megtörténnie!!!!!!!

Kép
szly27

Marcsika!
Én szedem a magneb6-ot, de úgy látom sz@rt se ér. Se a lábra se a görcsökre. Ráadásul azt mondták, hogy a 34. héttől hagyjuk abba, mert nehezebb lesz a szülés. Hát nem tudom.
Nálad mi a helyzet? Hogy állnak a dolgok odalent?(Méhszáj)
Amúgy komolyan kezdtem azt hinni, hogy csak én vagyok ilyen kényes, de látom ez normális dolog.. A 2. trimeszter szép emléke már hol van? Az elején hánytam, mint a lagzis kutya, a 2. jó volt, csak a hangulatom volt elég ingadozó. Most meg a 3. És még csak most kezdtük...

sz.andi

Sz.andi! Tényleg olyan mintha magamat olvasnám!
Én is iszonyat szarul voltam a 16. hétig,aztán tök jó lett minden és most megint elég gázos!
Nembaj,nemsokára itt lesz a gyönyörű babónk!
Én is szedem a 3X2 Magne B6-ot,iszom a Ca -t is,nemtudom mi lenne ha nem tennném.........................
A hangulatom most is elég ingadozó időnként!
Jobb bordaív alatti fájdalom nincs senkinek néha?
Időnként olyan szar tud lenni az is!
Na jó befejeztem a panaszkodást,lépek mert Apa felébredt!
Úgy elfáradt a sétába,hogy elaludt!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

További kellemes napot!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Jaja, nekem is van bordaív fájdalmam. Hát ezzel jár sajnos. De tényleg nemsokára a kezemben lesz a kis hercegnőm...

sz.andi

Én még nem is vagyok ott...!
Csak szeretnék...!!!

A méhszáj változatlan, bár amikor megvizsgált, nekem nagyon nem tetszett a viselkedése.

Konkrétan, én kértem a vizsgálatot, mert 2 hetente megyek hozzá gyógyszert iratni, és olyankor mindíg tele a gatyóm...

Szóval megvizsgált, és azt mondta háááát...
Forgott velem minden...
Kérdeztem tőle, hogy tovább nyílt?
Erre azt felelte nem, de csodálkozna rajta, ha a 36. hétig ki tudnám hordani, azon pedig pláne, hogy kórház nélkül.
(Hozzáteszem, az első két lányomnál is ugyanezt játszotta velem, és kihordtam őket! Meg ott van Szly is, az ő dokija szerint ez többedik terhességnél normális...) :roll:

Soha nem nyugtat meg! És ez roppant aggasztó...

Én másmilyen magnéziumot szedek, azóta a lábam sem görcsöl...
Van, aki lábgörcsre Calciumot szed, pezsgőtabit, azt hiszem, Ibm... :roll:

Amúgy nem vagy kényes, az, hogy itt fáj, ott fáj, természetes dolog.
A csontoknak több idő kell ahhoz, hogy helyet biztosítsanak az apróságnak...
Sajna ez már így marad...
Egyelőre abban reménykedem, még sokáig fog fájni...

Mennem kell, még visszajövök, hátha lesznek hírek Muffinról!
Vendég

BASSSZUS MUFFIN!!!!! :cry: :cry: Elsírtam magam ahogy olvastalak!!!! Azt kívánom hogy minden forduljon jóra!! Remélem kiderül majd hogy nem komoly a baj! Teljesen érthető hogy nem tudsz még róla beszélni, de mi nagyon szívesen meghallgatunk, tudod!! Az az igazság, hogy ugyanúgy osztoznunk kell a rosszban mint a jóban is! Drukk! Várunk vissza!!!!
Vendég

Jah, készülődés? Mi nem szoktuk tartani az ünnepeket itthon. Mivel mindketten vendéglátóztunk, nem volt se hétvégénk, se ünnepünk, így sosem csináltam belőle nagy ügyet. Ha a babánk olyan idős lesz hogy már tudja értékelni az ilyen dolgokat, akkor biztos én is fogok vele kézműveskedni meg ilyesmi, de most még sonkát se csinálok. HOlnap megyünk át anyósékhoz, ott lesz hagyományos húsvéti menü. Szóval én idén még megúsztam! :wink:

Most még próbáljuk kiélvezni az együtt tölthető utolsó hétvégét Apával, mert nagyon hosszú ideig nem lesz mégegy ilyen. Kártyázunk, tv-zünk, beszélgetünk. Már most nagyon hiányzik, pedig még itthon van! :(

Andi - örülök hogy a barátnőd kisbabájánál jól alakulnak a dolgok! Nem értem hogy akinél már 1x volt koraszülés, arra nem kéne jobban odafigyelni??! Hogy lehet hogy nem veszik észre hogy nem tapadt meg rendesen a lepény! :evil: Hahh, mind1, a lényeg hogy jól vannak a lurkók! Majd még írj róla ha lesznek fejlemények!

Én is egyre nehezebben mozgok. Úgy alapból nem fáj semmim, csak lehajolni nem tudok már és a guggolásból felláláskor jojózik a szemem és majd' szétrobbannak a combjaim! Nem hiába, sose cipeltek még ekkora elefántot... :lol: Ülni se bírok sokáig egyhelyben, mert mindenhogy kényelmetlen. Fura, de az a legjobb ha mászkálni kell, még mindig azt bírom a legjobban! Lehet hogy szülés közben is futkározni akarok majd?? :twisted: :lol:
Vendég

sziasztok,
jó rég írtam már ide, a júniusban vagyok inkább, de azért néha benézek olvasó-üzemmódban. most épp sül a kalács úgyhogy van extra-szabadidőm. :D

Muffin: őszintén szorítok nektek, hogy minden jóra forduljon.

a 3. trimeszter kínjai: esténként én is keményedek, de még mindig végigalszom az éjsakákat (igaz csak reggel 6ig, de az is valami...), szerencsére más panaszom nincs. még a cipőfűzőmet is be tudom kötni egyedül, azt hittem hogy ez nem fog menni. :) jó, tegnap a nagytakarítás nem ment egyszuszra, többször pihennem kellett közben, de asszem még mindig szerencsésnek mondhatom magam.

mia_snow

[color=red]KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDEN MAMINAK ÉS KIS POCAKNAK[/color]
tappancs28

Sziasztok!

Most lestem csak be egy kicsit hozzátok, és miket kell olvasnom!?

Muffin! Nagyon sajnálom!! Én is majdnem elsírtam magam! Mi lehet a gond? Természetesen megértem, hogy most nem nagyon van kedved írogatni, főleg erről. Bízom benne, hogy nem lesz semmi komoly! És szerintem is kérj ki más szakember véleményét!
Nagyon szorítok nektek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Muffin! Nagyon sajnálom a történteket és drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly! Addig is pihenj és vigyázz magadra! Ha bármiben tudunk segíteni akkor szólj! Veled vagyunk! :D

[b]Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket![/b]
Vendég

Hm... most már tényleg értem hogy miért mondta a dokim hogy olyan helyre menjek uh-ra ahol ért is hozzá aki csinálja......
Vendég

Miért Wera? Szted ahol Muffinék voltak ott jók vagy pont nem? Én nem ismerem ezeket a helyeket vidéki létemre, de az tuti, hogy mikor itt Barcikán csinálta a nővérke, hát...Viszont mikor Ózdon voltunk, ott egy főorvos csinálta és teljesen nyugodt voltam. Tényleg nem mindegy hova megy az ember. Szegények, há szorítok, hogy ne legyen semmi baj!

sz.andi

Mia! Téged meg jó régen nem látni erre. Elhanyagolsz minket. Gyere gyakrabban, ha van időd :D

sz.andi

Nem, Muffinék úgy tudom most a Czeizel féle központban voltak, de lehet hogy nem jól emlékszem. CSak pont vele beszéltük meg valamelyik nap, hogy a 4D Genesis-ben állati kedvesek, aranyosak, sokat foglalkoznak veled meg minden, de nem olyan szintű szakemberek mint pl ahová engem szokott küldeni a dokim (Istenhegyi Géndiagnosztika). És azért merek ilyen határozott véleményt alkotni ezekről, mert én kipróbáltam mind2-t és Muffin is volt a 4D Genesisben is, csakhát...
Bár lehet olyan gond is, ami csak később alakul ki!!! Nem tudom mi lehet náluk :?
Vendég

Igaz, csak tényleg fura, hogy eddig nem vettek észre semmit? De hagyjuk, majd ha lesz ereje, elmondja mi van. Addig ne találgassunk.

sz.andi

Szerintem se találgassunk,remélem holnap már okosabbak leszünk!
De leginkább azt remélem,hogy csak valami félreértésről van szó!

Én megyek Apa mellé,már zuhanyoztunk és megbeszéltük,hogy ma ágyban leszünk már 8-kor!
Olyan rég volt ilyen,úgyhogy megyek pihizni!
Jó éjt mindenkinek!

Holnap tali!

Kép

Kép
ibm

De jó neked IBM!
Az én párocskám meg éjszakás. Tegnap ügyelt, ma éjszakás meg holnap is ... Én meg szenvedek itthon egyedül.
De megyek csucsulni, legalábbis pihizni én is.
Mindenkinek sok locsolót, ha nem jönnék.
Jó éjszakát!

sz.andi

csajok nagyon rendesek vagytok hogy mindenki szorít, de sajnos két helyen is voltunk ma és a másodikon is csak megerősítették hogy valami nincs rendben. Kedden derül ki hogy lehet-e valamit tenni. Addig én sem tudok többet mondani. De szorítsatok ne kelljen olyan dologban döntést hoznunk amiben senki nem szeretne.

KépKép
muffin

Hát nagyon szorítunk, elhiheted!!!! Várunk a hírekkel! Én már majdnem írtam neked sms-t, csak nem mertem tolakodni! Izgulunk értetek és gyere majd mindenképp! Nagyon bízom benne hogy nem olyan nagy a baj hogy ne lehessen rajta segíteni!!! Addigis kitartás! :wink:
Vendég

Muffin!

Szurkolunk neked, és csak jóra gondolj, semmiképpen se a rosszra! Minden rendben lesz. :)

Kép
linda24

Babaváráshoz, készülődéshez ajánlom figyelmetekbe!

próbáljátok ki a új textilpelusokat, nem csak a baba de a környezet érdekében is !
egyéb szoptatási kellékek és bio bébitakarók, kifogók stb.

www.babamosoly.hu

Marica & Levi :)
marica75

Jó reggelt!

Megint előbb keltem a napnál :evil: . Folyton csak hülyeségeken agyalok már megint és nem bírom leállítani a gondolataimat!! Vááá! De utánom ezért az éjszakákat!! :roll:
Vendég

Sziasztok!
Maffin:nagyon szurkolok értetek!Tuti biztos hogy lehet tenni valamit,hogy megoldódjon a dolog.Fel a fejjel!

Én meg tudnék aludni,csak a gyerekek nem hagynak-tartják az öt órai kelést szigorúan.
Kristi is náthás lett,ami ugye várható volt-ronda zöld neki.
Most úgy aludtam éjszaka hogy arra se ébredtem fel,mikor Apa jött aludni,nem tudom meddig lehetett fenn szegény a Vercsi miatt.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!!

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Én is elég szarul aludtam ismét,1/2 3-ig azért sikerült,úgy látszik ez lesz a rekor idő!
Aztán 5:30-ig fennt,forgolódás,hassimi,de hiába!
Utánna még egy kicsit sikerült aludni,de sírva ébredtem,vagyi Apa keltett,hogy mi történt?
Mondtam,hogy nemtudom,de nagyon jó volt felébredni! Valami nagy f.sz.á.o. álmodtam! :twisted:

Mindenkinke szép napot és Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok!

Egy kis jókedv:

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

hát alvás itt sem volt. egyenlőre azt nem akarom megírni hogy konkrétan mi a baj de egyértelműen látszik, nem kell hozzá orvos. A fejével van gond. És kedden megmondják a lehetőségeket. A jobbik lehetőség szerint születése után agyon fogják műteni. A rosszabb lehetőség szerint nem lesz velünk sokáig. Úgyhogy most két rossz közül szorítunk hogy a kisebb történjen. De nem akarlak titeket ezzel terhelni. Főleg nem húsvétkor. És az a baj, hogy próbáltok nyugtatni hogy minden rendben lesz, de sajnos a rend már messze van. De nagyon köszi hogy gondoltok ránk és szorítsatok a mi kicsi fiúnknak hogy ha küzdeni is kell érte de ne kelljen még elköszönni tőle.

KépKép
muffin

Szorítunk a kis buksiért!!!!! :wink: És ne add fel Muffin, akármit mondanak! Sokat gondolunk rátok!
Vendég

Muffin! Nagyon szorítunk Nektek és reméljük, hogy van megoldás a bajra! Ne gondolj a legrosszabra! Melletted leszünk mindig!
Vendég

Én is rosszakat álmodtam... :( Babám meg meg már 2x csuklott ma. És még 9 óra sincs... :lol:
Vendég

Ami - ez a kép!!!! Csak most látom!!! :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Muffin!
:cry:
Nem terhelsz minket ezzel,ha úgy érzed,hogy szeretnél beszélni és jönni mi nagyon várunk!!!!
Nagyon-nagyon szorítunk értetek!

Kép

Kép
ibm

Neharagudj már nemtudom,hogy mikor voltatok előtte,de ez a probléma eddig nem látszódhatott vagy "csak" nem vették észre?
Természetesen azt is megértem ha nem válaszolsz!
Hatalmas ölelést küldök neked!!!!!
És nagyon sok erőt!

Kép

Kép
ibm

Muffin, nagyon-nagyon szorítunk, hogy a dolgok a lehető legjobban alakuljanak!

Kép
teó

Muffin!

Nagyon-nagyon szorítunk nektek!
Kitartást, és sok-sok erőt kívánok!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!
Én ma reggel fél 8-kor 34(!!!) éves lettem. :shock:

Nekünk anno a 16. héten akarták elvenni Laurát, mondván, agyhalott lesz, vagy szellemi fogyatékos. Két helyen mondták.
aztán felkerestünk egy genetikus szakorvost, aki ezt a lehetőséget kizárta!!!!
Született egy makk egészséges kisbabám!
Persze tudom, sajnos nem mindenki ilyen szerencsés, de én még nagyon reménykedem.
Vendég

Marcsi, nagyon boldog szülinapit Neked!

Kép
teó

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Muffin! Szorítok nektek keddre! :(

Kép
szly27

Jó "reggelt" mindenkinek!

Boldog nyuszit! És igény szerint sok vagy éppen kevés locsolót mindenkinek! :D

Marcsi! :D Neked még külön Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!

Muffin! Nem is tudom hogy mit mondhatnék! Én reménykedem, hogy ez még sokkal-sokkal jobbra fog fordulni! Kitartás! Nagyon sokat gondolok rátok!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Muffin!

Gondolunk rád, fel a fejjel! És bízz benne hogy a legjobb dolog fog történni!:)

Kép
linda24

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek, és sok sok locsolót!!!

Kép
linda24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?