Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pupy!
Nagyon örülök, hogy minden rendben. Szerintem tök jó a kép!

Bellanitta!
Igen tudom! Gondoltam máshova is benézek! :wink:

Rólam:
Ma anyáéknál főztem ebédkét, finom lett! Holnap szintén szakácskodnom kell. Mivel anyu nagyon beteg idén az egész húsvéti kajafőzés rám marad. Hááát majd meglátjuk, mert a repertoárom még nem túl nagy! Most lesz mit tanulni! :wink: :wink:

Kép
anda81

Kellemes Húsvét Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kép
anda81

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK!!!

Kép
Vendég

Pupy
örülök, hogy minden rendben, szuper a kép Csodácskáról! :lol:

Fleur
tényleg nagyon tevékeny lett Lilla baba (képek). :lol:

Adriana
örülök, hogy Levi jól van, nagyszerű hír! :lol: :lol: :lol:
(lakásvásárlás, tesóprojekt hogy áll? :) amikről a múltkor írtál.)

Anda
biztos jól fog sikerülni a főzés! Anyukádnak jobbulást! (mi történt vele?) A második vonalzódon mit jelent az, hogy a "jóslat beteljesülése"?

Mi ma Anyukámékhoz megyünk 2-en Mátéval. (Apa dolgozik. :) :evil:) holnap jön utánunk. Hétfőn meg két ismerőshöz megyünk locsolkodni.

Mindenkinek Szép Húsvéti Ünnepeket kívánunk

Kép

Kép
syrynx

Syrynx!

Köszi, hogy érdeklődsz! Lakásvásárlás megtörtént, Százhalombattára költözünk, nyáron lesz kész a házunk! :)
Tesóprojektről még nem nyilatkozom, majd csak a doki után... :wink: :roll:

Kép

Kép
adriana

Lanyok!

Kellemes Husveti Unnepeket Kivanunk Mindenkinek!

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Kacsa!

Köszi szepen! :D En is azt gondoltam, hogy majd meg sem merem fogni aztan teljesen termeszetes volt amikor megszületett. :D
Majd meglatod amikor megerkezik Timcsa kistesoja! :D

Macika!

Köszike! :D Titababa mar most nem hagy aludni? :shock: 8) Lesz ez meg igy se! :wink:

Marta!

Köszönöm szepen! :D Bizony nödögel a legenykem...
Nincs kedved vonalzot kesziteni? Akkor rögtön tudnank hol is tartotok. :wink:

Fleur!

Köszikke! :D Lilla gyönyörüseges kiscsajszi! :D

Syry!

Köszi szepen! :D Szerintem is ovulacio okozta a barnazast, velem is elöfordult mar. :D

Panka!

Köszi, puszi atadva töki manonak! :D Jol is teszed, hogy nem hagyod magad, biztos, hogy minden rendben van Emilivel, szoritok Nektek! :D

Angie!

Köszönöm draga vagy! :D Igen, erdekelne a leszoktatasos modszered! :D 8) Nem sürgös, majd ha jobban lesz a kezed es idöd is engedi. Köszi elöre is! :D

Anda!

Kép

Pupy!

De jo latni ezt az uh fotot! :D Orülök, hogy minden rendben kis es nagy Pupyval! :D

Adriana!

Szoritok Levikenek nagyon a jövö heti kontrollhoz! :D

Puszi mindenkinek! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Nagyon kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!!

Pupy és Pocakpupy :D
Kép
Vendég

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok nektek!

Syrynx:
A menü: Tyúkhúsleves, brassói aprópecsenye, májjal és gombával töltött csirkecomb. Ezt ma mind megcsináltam, na jó a csirkecombok sütésre készen állnak. Az ízükről még nem tudok nyilatkozni, majd holnap!
Édesanyámnak rosszindulatú melldaganatot diagnosztizáltak. Sajnos eléggé előrehaladott állapotban! Áttéteket találtak már a tüdejében, mellhártyájában, nyirokcsomóiban, és a vérerek falán. (A bal mellét eltávolították, vele együtt egy öklömnyi nagyságú daganatot is :!: :shock: ) Sajnos közben az is kiderült, hogy cukorbeteg, ezért a sebei nagyon-nagyon lassan gyógyulnak! Szerdán megyünk a kemoterápiás orvoshoz, a továbbiakról csak akkor tudok nyilatkozni. :cry:

Kép
anda81

Syrynx:
A második vonalzó jelentése:
Egy másik topic-ban az egyik lány azt jósolta meg február végén, hogy hány nap múlva fogok pozitívat tesztelni. No, a jóslat három nap múlva lejár... :wink: :wink: (De idő közben rájöttem, hogy ha igaz is, akkor is csak jövő hét vége felé érdemes tesztelnem... :? )

Kép
anda81

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk mindenkinek!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kép
anda81

Sziasztok!!!!! :)

Legelőször:
Kellemes húsvéti ünnepeket!!!!!

Eszter
Sajnálom, hogy nem alakulnak jól a dolgaid. :( Remélem, hamarosan jobbra fordul minden.

Fleur
Nagyon jók a képek, Lilla tüneményes! :)

Pupy
Örülök, hogy minden okés Csodácskával. :)

Adri
Gratula az új lakáshoz! :)

Jucmuc
Azzal nem lenne gond, hogy megy a buli éjjel, én meg fent pislogok. Csak ne kellene menni melózni. :roll:
De már csak 1 hét van és kitör a 100% pihi. :)
Tegnap beleszabadultunk a babaruhákba. 2 zsákkal lett, visszük fel fehérvárra, kimosom, kivasalom és várja a kis viselőjét. :)

Anda
A menüt olvasva összefutott a számban a nyál... Pedig tele vagyok, mint a deles busz... :D
Nagyon sajnálom anyud. :( Mielőbbi felépülést!

Kezd a cipőm megszaladni ezzel a házvásárlásdival. Mindenki nekifogot kavarni. Elsőnek a tulaj, most az ügyvéd... :evil:
Már ott tartunk apával, hogy elküldjük mindkettőt a sunyiba és veszünk másikat. No, megpróbálok hideg buksival gondolkodni, aztán meglátjuk mi lesz... :?
Vendég

Sziasztok!

Tőletek is segítséget szeretnék kérni! Ma este rámjött egy görcsös szurkálós iszonyat fájdalom. Olyan gondolatom támadt, hogy esetleg elmegy a baba (ha egyáltalán van). Most már egy kicsit jobb, de még nem az igazi. A fájdalmat nem tudtam eldönteni, hogy a méhemnél érzem-e, vagy a belekben! Nagyon félek, hogy ez valami rossznak az előjele! :cry: :cry: :cry:

Kép
anda81

sziasztok!

Anda!
sajnálom az anyukádat és amiken kleresztülmész nagyon nehéz lehet sok erőt és kitartást kívánok.
A görcsre nem tudok segítséget sajnálom.

Ma volt vérvétel és uh.Kedden punkció :lol:

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta:
Köszönöm! Görcsös-szurka közben múlogat, de még mindíg van! :?

Kép
anda81

Sziasztok!

Hazaértünk anyóséktól, és vegyesek az élmények. Dani az elején még igen beteg volt, de a végére jobban lett. Szombaton reggel még nagyon lázas volt, de azóta semmi. Igaz vasárnap reggelig folyamatosan kapta a lázcsillapítót, de azóta nem és nem is lázasodott be. Most még a héten itthon van velem, mert bár jobban van, nem akarom vinni, nehogy benyaljon megint valamit. Még nem elég erős az immunrendszere. A füle folyamatosan folyik, de ez a jó, mert ífgy a sok trutyi ki tud ürülni belőle.
Én is jobban vagyok, már csak néha-néha fújom az orrom, viszont a betegség miatt legy egy szupi ki herpesz a számon, most azzal küzdök, bár már kezd gyógyulni az is.
Most apánk lett beteg.... Úgy látszik végigsöpör a családon a kórság!

Andy

Kép
oriandy

Oriandy:
Sajnálom, hogy végig megy mindenkin a betegség! Mielőbbi gyógyulást kívánok mindenkinek! :D

Kép
anda81

Anda!
Köszi, aranyos vagy!!! :D

Kép
oriandy

Nincs mit! :D

Kép
anda81

Andy
én is mielőbbi gyógyulást kívánok neked, nektek. (én soha nem voltam herpeszes, de a tesóm többször is, ő sokat szenved vele.) amúgy megjött már? vagy még nem?

Nálunk jól telt a húsvét. :lol: Anyuéknál is az ottalvás jól sikerült. Máté elaludt (bár az elején sírdogált, nem akart a járókában aludni, kivettem magam mellé a földre-persze padlószönyeg volt, meg pokrócok, ott egy-kettő elaludt.)tegnap meg szomszédoltunk-barátoknál voltunk. kellemes nap volt.

többiek merre vagytok?????????

Kép

Kép
syrynx

Jól eltünt mindenki. ma többször is benéztem, de sehol senki. :roll: :(

Azért lesz aki jön a szombati talira, ugye?
:D

Kép

Kép
syrynx

sziasztok!

Kicsit kihalt a topik mindenkinek megvan a maga feladata, elfoglaltsága!

Igy most csak önző módon magamról írok: :wink:
Tegnap megvolt a punkció és 10 petesejtet szívtak le.Ma telefonáltam 5 termékenyült meg :D .
Várom a híreket mikor kapom őket vissza. :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Bellanitta:
Ezek jó hírek! Gratulálok!

Kép
anda81

Bellanitta
drukkolok, hogy majd szépen meg is tapadjon/tapadjanak!!!!!

Anda
mikor tesztelsz? látom végére ért a vonalzód!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Köszönöm a drukkokat!

Anda!
teszt?

Sehol senki?!

Kép

Kép
bellanitta

Jelentem ma teszteltem volna, ha az a ..... működött volna, ugyanis nem jelent meg rajta a kontroll csík! :evil: :evil: :evil: :evil: Így holap reggelig várnunk kell az eredményre! De szerintem egy full negás lesz! :?

Kép
anda81

Anda
reméljük a köv. teszt már nem lesz selejtes és nem csak a kontroll csík, hanem a tesztcsík is megjelenik rajta. :wink: :D

Angie
hogy van a kezed? helyrejött? kert-telepítés zajlik már?

Norwell
hogy telt a húsvét? fiad? lányod? hogy vannak?

Unique
már hetek óta nem jelentkeztél! remélem minden ok. hogy bírod az utolsó heteket? nincs előttem a tábla, de mintha te lennél a tetején? Laura már biztosan meggyógyult! ovi?

Jegesmaci
párod még itthon van? meddig marad? hogy telik az utolsó hét a melóhelyen? pénteken vagy utóljára? lesz "búcsúztató"? én anno elbőgtem magam. 5,5 évig voltam egy munkahelyen.

T Ö B B I E K ??????????????????????

Kép

Kép
syrynx

Syrynx:
A próféta szóljon belőled! :wink:

Kép
anda81

Sziasztok!

Megvagyok még, csak beteg minden gyerekem! Ma többször is a frász jött rám! Hajnali 4-től du. 2-ig Lehelkém félóránként hányt (1 korty be, 2 ki), aztán kezdődött hozzá a hasmenés is! Csabim már húsvét óta köhög és lázas, de ma felment 40 fokra a láza, ilyen még nem volt, de egy 1/2 Algopyrin csodát tett vele! Bercim meg délig(!) aludt, majd úgy ébredt, hogy összehányta a hálózsákját és minden ágyneműjét és nem volt hajlandó szopni!Egész nap feküdtek, du.testületileg mentünk doki nénihez, vittük a keresztlányomat is (naná, hogy Ő is hányt, végülis együtt húsvétoztunk) A 3 kicsi vírust szedett össze, Normaflore, Hipp-es gyógytápszer és túl lesznek rajta! Igen, de addigra már Berci is eléggé belázasodott. Csabinak hörög a tüdője, úgyogy most nyomjuk az antibogyeszt, jaj, de utálom már, de még inkább ezt mint a tüdőgyulladást! Na, én is megyek most már aludni, ki tudja, milyen éjszakánk lesz megint!
Ja, voltam dokinál, minden ok., szerinte óriási a baba! Örülök, hogy a sok hányás ellenére ilyen szép nagy méreteket ölt! :lol:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Hazaértünk anyóséktól, és vegyesek az élmények. Dani az elején még igen beteg volt, de a végére jobban lett. Szombaton reggel még nagyon lázas volt, de azóta semmi. Igaz vasárnap reggelig folyamatosan kapta a lázcsillapítót, de azóta nem és nem is lázasodott be. Most még a héten itthon van velem, mert bár jobban van, nem akarom vinni, nehogy benyaljon megint valamit. Még nem elég erős az immunrendszere. A füle folyamatosan folyik, de ez a jó, mert így a sok trutyi ki tud ürülni belőle.
Én is jobban vagyok, már csak néha-néha fújom az orrom, viszont a betegség miatt legy egy szupi ki herpesz a számon, most azzal küzdök, bár már kezd gyógyulni az is.
Most apánk lett beteg.... Úgy látszik végigsöpör a családon a kórság!

Az én kis beteg törpöm azért örült az ajándékoknak (bár a szabadban szerettük volna elrejteni, de hideg volt hozzá nagyon)
Kép
Kép

Kép
oriandy

Sziasztok!

Syry!
Köszönöm a hiányolást, nagyon jól esett! :) Megvagyunk, jól vagyunk, bár én kissé fáradtan... ;) Azért nem panaszkodom, szerencsére Kende imádja a húgát, Saci meg jó baba. Kendére néha rájön a hiszti, akkor kiakasztó tud lenni, de többnyire nagyon aranyos. Saci meg délelőtt alszik általában, délután kevesebbet, nagyon jól szopizik, majd április 14-én megyünk oltásra meg méretzkedni. Holnap csípő uh és hallásvizsgálat, pénteken meg szemészet, mert át kell mosni a könnycsatornáját... Éjjel ébred kétszer-háromszor, meg hajnalban van fenn kicsit többet, szerencsére Kendét már nem zavarja. Képeket is teszek majd, de most nincs enerdzsim... :roll:

Márta!
Jobbulást a fiaidnak, és bízom benne, hogy Te nem kapod el! :)

Pupy!
Nagyon sokszor gondolok Rád! Örülök, hogy Csodácskával minden okés, és tessék pihenni!!!

Anda!
Üdv a csapatban! És remélem, holnap kétcsíkos tesztet veszel! ;) :)

Anita!
Mindet visszakapod? Nagyon drukk, hogy sikerüljön!!! :)

Andy!
Jobbulást Nektek!

Ne haragudjatok, nem olvastam jobban vissza, eddig sikerült... Sokszor járok így, hogy mire idekerülök, már csak olvasni marad erőm...

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Csak gyors életjelet adok magamról...

Fleur :) Ma vagyok a 15. cn-on, a múltkor 26 napra megjött :shock: Ilyet sem sűrűn produkálok :roll:

Andy :) További jobbulást nektek! Miért vetted le a 2. vonalzód?

Márti :) Nektek is jobbulást, remélem te megúszod...

Norwell :) Elhiszem, hogy fáradt vagy... Várjuk a képeket :wink:

Syry :) Köszi az érdeklődést, ovi témát most egy kicsit jegeltük (azaz nem foglalkoztunk olyan intenzíven vele), mert rengeteg időt felemészt a lakás, masszázs, na meg persze az örökmozgó törpém :D A szülinapi buli egy játszóházban volt - te kérdezted, ha jól emlékszem :roll:

Bellanitta :) Hány babót fogsz visszakérni?

Pupy :) Nagyon örülök, hogy minden rendben van Csodácskával! :D

Anda :) Üdv itt! Kiváncsi vagyok a tesztre :wink:

Jmaci :) Hogy álltok a házzal?

Csináltattunk Kristófról képeket a 2 éves szülinapja alkalmából, íme pár:

Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Szisztok!

Timika!
Nagyon helyes Kristóf!!!Csak nem a Brendonban készültek a képek? :wink: Bár erre a háttére nem emléxem, hogy láttam volna a galériában. :roll:

Márta!
Jobbulást a családnak!

Andy!
Nektek is mielóbbi gyógyulást!

Anita!
Drukk a beültihez!!!

Mi jól vagyunk, megyünk ma is tornára, holnap anyáékhoz.
Emili egyre többet lépeget, egész hosszú távon járkál már, de azért még mászik is.:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Köszi mindenkinek! Már jobban vagyunk! Sőt... Dani túl jól! Alig bírok vele, tele van energiával. ma reggel már kiakasztott! Kiszórta a virágföldet, meg besurrant a fürdőbe, kihozta a sampont és kinyomta a konyhakőre... :evil: :roll: Hiányzik neki a bölcsi és a gyerekek, de muszály neki még kibírni a hetet velem, mert félek, hogy újra visszaesne, ha vinném.

Timika!
Nagyon helyes kispasid van!!!
Hogy miért vettem le a vonalzómat? Mert még mindig nem jött meg piri (ez már az 53. napom), de tegnap voltam dokinál és kaptam gyógyit ami meghozza, utána irány a vérvételek és vissza a dokibácsihoz, hogy mi újság a hormonokkal. Megbeszéltem vele, hogy, ha a citológia eredményem jó lesz, akkor a méhszájsebemet most nem piszkáljuk, hanem inkább rástartolunk a tesókára akár egy kis rásegítéssel is.

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Teszteltem, de full negatív lett! :cry: Már nem tudom mit gondoljak! Tudom-tudom, a nega teszt nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem vagyok terhes, de azért egy kicsit aggaszt a dolog. No, ha hétfőig sem jön meg, akkor kedden újabb teszt, szerdán pedig mindenképpen doki! Addig is maradnak a kétségek! :?

Márta:
Remélem gyerkőcök már jobban vannak, és hamar meggyógyulnak!

Timika:
Kristóf kész úriember! Nagyon aranyos a képeken! :D

Kép
anda81

Sziasztok!!! :)

Bocsi az eltűnésért, melóhelyen audit van. Egy csomó öltönyös ember rohangál, árgus szemekkel nézik, hogy ki mit csinál. :?
Ma voltam védőnőnél, minden jó lett. Megdícsért, hogy vigyázok a súlyomra. :)
A házkérdés nemhogy megoldódna, inkább bonyolódik. :? Az ügyvéd nekikezdett kavarni, 2 hete nem tudta, hogy kér-e valami speciális dolgot a bank, most tudja. Nem hajlandó egyeztetni a bank jogászával, mi pedig addig nem írunk alá semmit.
Kedden mentünk volna, de azt mondtam, hogy a párom belázasodott. Erre a tulaj, azt mondta az ingatlanosnak, hogy nem mentünk el. Apa ki is borult, izomból. Szombaton bemegyünk az ingatlanirodába és beszélgetünk egy kicsit a közvetítő fickóval, mert jelen állás szerint mi vagyunk a komolytalanok. Ez így nem teljesen igaz. :?
Tiszta agyrém ez az egész. :?

Amint tudok, visszaolvasok és válaszolok. :)
Vendég

Timika!
Kristóf után csak ugy "pisilnek" a lányok.Igazi kis pasi.ha lányom lesz stoppi. :wink:
Szivem szerint 3-at kérnék vissza de ahogy hallottam a doktornő nem rak vissza csak nagyon indokolt esetben 3-at.igy marad a 2.

Norwell!
Nem kérhetem vissza mindet :?

Márti!
Javulást a gyerekeidnek.

Anda!
kitartás mást nemtudok és hátha ez a nyavajás teszt csak félrevezet.

Holnap visszakapom az embrikéimet :D

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta
kezd izgalmassá válni a dolog. :lol:

Maci
házügy :( :evil: :evil: nem semmi.

Timika
tényleg nagyon vagány Kristóf a képeken.

Panka
Emili akkor már belejött a tipegésbe :lol: de jó :lol: Máté még csak csalogatásra lépeget néha 4-5-öt. legugolok elé és valami játékkal csalogatom, akkor megtesz pár lépést. néha magától is előfordul és nagyon ritkán és csak pár lépés tényleg. (jövő héten már 14 hónapos lesz. :? :roll: :lol: ) tudom, vannak olyan babák, akik később indulnak el. (lsd Juca Kingája). viszont kb. egy hete tapsikol. már rég mutattam neki, meg mondóka közben tapsikoltunk, de mostmár magától is csinálja. a múltkor épp a telefonba meséltem valakinek, hogy Máté tapsol, meghallotta és elkezdett tapsolni. :lol: Tegnap mondtam neki, hogy megyünk a játszóra, hintázunk. erre elkezdett dölöngélni. :lol: szóval egyre értelmesebb. :D

Kép

Kép
syrynx

Képzeljétek ,jó híreim vannak!
1:elvállat minekt a dévényes gyógytornász!!!!!!!!!!! 8) :D Hurráá!!!
Minden hétfőn 2re kell mennünk, nem is messzire ráadásul, ahová babauszira járunk gyógyfürdőbe, oda kell csak elsétálni!( a 4ből ő volt a 4. akit felhívtam, de szerencsére pont lett egy szabad hely!)
2:tavasz van 8) :lol:
3:Emili ismét az újságban van :oops: :lol: , pontosabban a szüléstrténetem, a Kismamában.Csak úgy átfogalmazták, hogy kihagyták belőle, hogy március 15.-én született, így az "ünnepi" baba cím értelmetlen. :evil: :? Meg ugyebár nem tavaly júniusban lettem terhes, hanem már tavaly előtt. :lol: De én ezt már rég beküldtem a szerksztőségnek, de csak most adták le.Hát ez van.Az adatok sem stimmelnek, már nem 6500 g :lol: Na dehát nem vagyok én telhetetlen. :wink:

Ja, és a mai tornán mondta a nőci, hogy javult Emili lábacskája, már nem volt olyan feszes az izom, nem is fájt neki már!!!!Pedig csak 1 torna volt, így remélem sikerül teljesen rendbehozni!!!!

Kép
pankaa

Hali lányok!

Jelentem ma alkottam! Kolbásszal töltött karajt csináltam rizibizivel! Életemben nem csináltam még. Nagyon fini lett, büszke is vagyok magamra, mert a párom azonnal repetázott, és közölte, hogy én vagyok a világ legjobb szakácsa! Embarassed Embarassed Ez nagyon jól esett a pici lelkemnek!

Jeges Maci:
Ezt küldöm az ingatlanosnak: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Én tudom mennyire gond ez, hiszen takarékszövetkezetben dolgozom, és többek között a lakossági hiteleket csinálom én. Kitartás!!!!
Örülök,hogy a babával minden rendben van! :D

Bellanita:
Nagyon-nagyon-nagyon szurkolok, hogy minden rendben menjen!!!!!![/b] Majd kérjük a beszámolót! :D

Pankaa:
Mindhárom hírnek nagyon örülünk! :D :D

Kép
anda81

Panka
ezek tényleg jó hírek. :lol: születéstöri, nem tudtál volna már szólni,hogy javítsák? nagyon kreatívak... :? örülök, hogy javul a lábacska.

Anda
ügyes vagy. (én nagyon ritkán főzök, és akkor is egyszerűeket. :( :oops: :roll: )
Én meg kertészkedtem. háromnegyed órát Máté is kint volt velem a babakocsival. aztán bevittem szunyálni. gazoltam (még lehetne folytatni.) ültettem őszirózsát, meg kardvirágot. remélem lesz belőle valami. a krókuszaim szépen nyíladoznak. a felettünk lakó idősebb (60) rokon, meg is irigyelte. ő nagy kertész. virágok, meg veteményes van neki. de hát ő profi már. kapunk is tőle nyáron répát, karalábét, paprikát, cukkinit stb. (a párom nagybácsija.)

Kép

Kép
syrynx

Syrynx:
Anyukám kedvenc virága a kardvirág. Mondjuk én is szeretem, mert nagyon jól lehet vele díszíteni és a csokorban is szépen néz ki!

Kép
anda81

Anda
az én Anyukámnak is, azért is ültettem, hogy lássa, ha jön hozzánk. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Syry!
Még tavaly írtam nekik, nem is gondoltam, hogy közlik, hogy pont most, azt meg pláne nem. :lol: De mind1.Ez van.

Maci!
Jajj, nehogymár ne sikerüljön a lakás!!Kicsit dejá vu-m van, nekünk is az eladó meg az ügyvéd volt a ludas. :evil:

Anda!
Kaja jól hanguik, ügyes vagy!! 8)

Emilivel du. kimentünka jtszótérre, jól el is fáradt, most tettem el holnapra :lol:
Nagyon ügyesen löki már magát ezeken a rugós aljzatú játékokon, lovon,libikókaszerűségen!Csak úgy repül :lol:
És hát a műszókázás is kedvenc, imád lépcsőzni, a házban is a 2.ra ő jön fel a saját lábán, én meg fogom a kezét.:DNagyon élvezi.
A tornán is van egy csúzda, műanyag, és arra is egyedül felmászik!:o, én csak ott vagyok mellette, hogy azért le ne potyogjon nekem.:)
Apa meg elment most céges partyra. :?

Kép
pankaa

Pankaa:
Nagyon ügyi kislányod van! Meglásd minden rendbe fog jönni vele! Kívánom, hogy mihamarabb így legyen! :D

Kép
anda81

Anda!
Köszi szépen. 8)

Kép
pankaa

Jóóóóóóóóóóó reggelt! :)

Hétvégén sikerült döntésre jutni. Titababát Levente Balázsnak fogják hívni. :) Apát nem tudtam lebeszélni a 2 keresztnévről, de a lényeg, hogy olyan nevet sikerült találni, ami nekem is tetszik. :)

Bellanitta
Drukk a beültihez!

Syry
Lassan beleőszülök ebbe a házmizériába. Holnap bemegyünk az ingatlanoshoz és rendezzük ezt a dolgot.
Nagy szerencséje van a tulajnak, hogy apa nem tudja a telcsiszámát.
Máté nagyon ügyi. Nem lehet, hogy zugjáró? :D

Panka
El foglak olvasni a kismamában. ;) :)
Gratula a gyógytornászhoz! Biztos, minden rendben lesz.
Mindig tanul az ember valamit, de azért kihagytam volna ezt a közjátékot. :(

Anda
Összeszalad a számban a nyál! Fincsit főztél!
A hitelügyünk is áll, ugyanis nincs mire felvenni. :( Holnap háztűznézés is lesz, remélem, jobban sikerül, mint az előző.
Vendég

Jó reggelt!

Maci:
Szerintem nagyon szépen hangzik a Levente Balázs keresztnév! Büszkén fogja viselni kicsi fiatok! :D
Hitel: hááát igen, ez egy nagyon nehézkes kérdés! Nekem mindent be kell vetnem, hogy az ügyfeleim úgy legyen tájékoztatva, hogy meg is értsék, hogy mit akarok mondani. De muszáj mindent átnézni mielőtt az ember bármit is aláírna!

Kép
anda81

Jó reggelt!

Maci!
Nagyon szép neve lesz Titababának! 8)
Akkor mégsem azt a házat veszitek, amit kinéztetetk? :roll:

Anda!
Te mivel is foglalkozol? :roll:

Kellemes 7végét, mi ma elutazunk anyáékhoz.

Kép
pankaa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?