Milyen szerencséjük van a lustábbaknak, akik sose próbáltak borsót paszírozni…!
Eszembe se jutott egyébként, hogy befürödnék vele! Viszont FŐZTEM a gyereknek karfiolt, brokkolit, kelbimbót és krumplit.
Tök jót evett belőle, le is fagyasztottam a nagy kondért. Erre mikor felmelegítem, egy szivacsos cucc lett belőle… Eszembe jutott, hogy mondtátok, hogy keményítőt nem fagyasztunk…
Na, dobhatom ki a sok kaját, a gyereknek egy falat se kell belőle!
Képzeljétek, nálunk most este a gardróbban esett az eső…
A gyerek kiborította a galérián az ottfelejtett kád vizet.
Mikor szaladok föl, Ő meg csak jön elém vigyorogva a 3 fogával!
Még ilyen ördögöt!
Andi,
De jó, hogy tettél fel képet, tök jó!
Meg Ti is rajta tök jók!
És tök nem örültem, hogy nem jöttök, szívesen találkoztam volna veletek, sajnálom nagyon!
Majd megnézed a taliképeket! Iwiw-en fönt vagy?
Hú, a porszívó – az nálunk az egész, úgy ahogy van kedvenc!
Talán csak a telefonom előzi meg, amin már nem működik 2 gomb! Pedig már nem kapja meg!
Darabos kajából a sinlacot eszi meg, ami annál darabosabb vagy sűrűbb, attól öklendezik.
Zsebi,
Ha megvan esetleg a múltkori listád, akkor felteheted, ha időd is van….
De én is megpróbálom összeszedni akkor a bandát!
Úgy emlékszem, a te gyerekeid se nagyon eszik a darabos kaját. Mennyire esznek darabosakat amúgy? Te szoktatod őket a daraboshoz, vagy majd megszeretik maguktól? Gáz amúgy szerinted, ha sokáig nem esznek darabost, vagy ez is csak vmi berögzült hülyeség?
Zsú,
Nagyon huncutzsivány Borka!
Nektek külön örülök én is!
Anikó,
Te hogy csináltad múltkor a májat? Milyen máj volt? Mit tettél hozzá, és lehet fagyasztani?
Katyerina,
Hová lettél?
Azé’ talira jöttök, ugye?
Orsi,
Tök jó, hogy találkozunk a fiúkkal is végre!
Zsuzsi,
Tényleg rosszul esik kidobni a saját főztöt…
S.tök meg brokkoli nálunk is bármikor!
A céklafőzit hogy csinálod? Te vagy iwiw-en? Kár, hogy nem tudtok jönni, veled is egy csomót „beszélgetünk” mindig!
Tiko, Melcsi,
De kár….
Bandika,
Nálunk a porokból még mindig a sinlac a menő. Vettem egy humana almaport, ami gluténmentes, tejmentes meg mindenmentes tele vitaminnal. Nincs oda érte, de kicselezem, mert a reggeli sinlacjához teszek olyat is.
Kata,
Na végre!
Nagyon ügyes vagy!
Meg szorgalmas is, gratula!
Meg Bálintnak is, hogy elindult!
Fotót már, olyan rég láttuk! Jöttök a talira, ugye?
Kismóki,
Nem próbáltad még keverni a gyümit a zöldséghez? Először csak kevés zöldség, majd egyre több. Csak tipp…
Wish,
Azta mennyi fog!
Szerintem Ti vezettek…!
Tök jó a Hollés link. A gyümisekben van citromlé, az nem baj, ehetnek olyat? Mi az a pasztinák, tök?
Petyaanya,
Nekünk nincs wc-kefénk…
Huh, én nem bírnám szerintem, ha a klotyóban turkálna, bár én nyaralni is domestos-szal indulok!
Pompi,
Tök jó, hogy talizunk végre!
Tökre várom már, hogy mit alkot majd az a csomó gyerek!
Bencsi int már pápát? Olivér arra is tapsol!
Emma,
Jaj, én is híztam basszus!
Te mersz fogyózni szopi mellett? Apa most elkezdte (megint
), ilyenkor én is kedvet kapok, meg ugye nagy a nyomás – jön a nyár…
Aztán már szopi is csak este van – igaz, akkor vagy 4szer, de szerintem már lehetne.
Milyen sulit néztél ki? Nekem is van egy, ami csábító, de egyrészt elképesztő drága, másrészt meg még itt van a nyakamon ez a hülye államvizsga… És persze már megfogadtam, hogy többé soha semmilyen iskola…