Sziasztok!
Végre netközelben - bevallom őszintén, hiányzott, miattatok
Páromat mindig kértem, hogy helyzetjelentsen - de beírni nem mert
Szirom,
Hát igen, veled álmodtam - hogy megszültél
Erre kiderült, hogy előtte való nap szült az egyik anyuka a házból
CTG-n minden rendben volt, dokibácsi szerint. Én néha megijedtem, mert lement a kijelző 0-ára, aztán meg fel 150-re, de szerintük rendben volt. Mindenesetre Mocorgónak nem tetszett, mert mindig a kütyüt rugdalta, ami a pocakomon volt
Jövő hét szerdán megyünk megint...
Ma megint bevásárlás volt - elköltöttem a maradék Brendon utalványomat
Megvettem a fürdőkádba való szivacsot (most volt), meg egy terhesnadrágot, ami meleg és át lehet majd alakítani, meg egy terhesharisnyát (na az árilag rablás!), meg Mocorgónak vettünk anyuval egy sapkát
Nem bírta otthagyni
Ja meg a Káprázat nevezetű ruhanagykerben (Forgách utcánál) egy tréningszerű alsót - nem igazán van már olyan nadrágom, ami itthonra jó, még a tréningek sem. Ez most kényelmes
Nálunk is zajlik az élet. A 3 hónapja (!) intéződő vitrines szekrényünk tán holnapra meglesz (amit eltörtünk még júniusban tapétázáskor). A bababútort Kriszta apuja jövő hét csütörtökön hozza, meg a papírjaimat intézgetem - holnap jogsi, forgalmi, meg adókártya. Tényleg, Kriszta, hol kell a TB-kártyát intézni, mit is mondtál? És mikor van ügyfélfogadás, honnan tudtad meg?
(Megjegyzem, hogy a gép még mindig nem tökéletes, most a változatosság kedvéért a CD írót nem ismeri fel
).
Manó,
Boldog szülinapot Emmának!!!!
A Mese-Hami "afférhez" csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ez tényleg mindkét félen múlik. Mivel nem tudjuk, hogy igazán mi történt a vizsgálatok alkalmával konkrétan, megítélni sem tudjuk, csak véleményt mondani. Megértem mindkét felet - és szerintem helyes döntés volt, hogy Mese orvost váltott. Így senkinek sem okoz gondot a további terhesgondozás-szülés. Emlékszem, egyszer én is "kiborultam" a jelenlegi orvosom reakcióitól és mentem Hamihoz, akkor olyan volt, mint egy pszichológus és "helyrerakott", hogy sehol sem fenékig tejfel az élet
Így maradtam az akkori - és jelenlegi - dokimnál, kórháznál. Ezért hálás vagyok érte - viszont a tényleges "szakmájában" megítélni nem tudom, mivel nem kezelt. Az viszont igaz, hogy ha egy orvos sok beteget vállal, és nem tud nemet mondani - hiszen felesküdött, nem is igazán tehet -, akkor egy idő után őt is frusztrálja a sok beteg. De mit lehet ilyenkor csinálni? Ez nem olyan, mint egy önkormányzat, ahol fél órával a zárás előtt már elzavarnak.... Na, mindegy, nagyon remélem (és hiszem), Mese számára jó orvost választott
Pusszancs
Hanzika
35+4 és
Mocorgó (aki most a jobb-oldalon-kijövést gyakorolja)