Új privát üzeneted érkezett!

Nóri!
azokat nem festem ki, az tuti. szegénykémnek a kézilabdázástól egyébként is érzékenyek (milliószor rúgták) :oops:

úgy bánok vele mint a hímes tojással :lol:

babszika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babaszi: Megint laptetűd van :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Akkor azok már színesek...lilák..! :lol:
De azért remélem B meglocsol...hmmm...alaposan... :wink:
Vendég

Zsuzska!
Most az egyszer ne szurkolj nekem érte! :wink:

Nórikám!
itt lesz már az ideje, h jól meglocsoljon, bár ahgoy elnézem, piros betűs napok lesznek duplán is.... :roll: :(

babszika

Babszi:nem baj, a lényeg, hogy kettesben legyetek és érezzétek jól magatokat!
Lépek innen az irodából.Puszkó!
Vendég

Babszi: Okes, akkor nagyon nem drukkolok mostan nekecskéd :wink:

Nálam is nagyon úagy tűnik, hogy dupla piros betűs lesz az ünnep :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pusza Nóri!!!!!!!

Zsu!
nem tudom, h honnan veszed egyenlőre.... a hőd nagyon nem úgy néz ki.... :roll:

babszika

Fáj alhs, de úgy, hogy időnként elkezdi a szeméremcsontomnál, aztán jön a bababbik fészekben a döfés, és az alhasamnál végez :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóri: puszi!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

azt olvastam Zsu, de ..... tudod, tünetet figyelni nem szabad és abból következtetni sem! :wink:

babszika

NEm figyeltem..... úgy bele görcsölt, hogy könnybe lábadt a szemem is :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mondjuk annyira nem ragaszkodom én pipihez...... szívesen lepasszolnám valakinek :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

én ezt is értem.
úgy gondoltam, h egy tünet bármit jelenthet!!!!!!!!
szóval tessék bízni :!: :!: :!:

babszika

Igenis főnök asszony!!!!!!!!!

Belaktátok már háziót????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

házikót akart lenni, csak nem tudok írni :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:lol: :lol:

igen, belaktuk.
imádok itt lenni. :wink:

lassacskán megyek is, mert éhes vagyok, lejár a mosógép és a mosogatógép is és ráadásul vacsit akarok főzni Bálintomnak.

Sztem később még jövök!

babszika

Akkor jó munkálkodást neked otthon..... én is mostam déleőtt és mosogattam is már jó nagyot :roll: :roll:
Mit főzöl????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csináltam már görög gyümilevest, amit megbolondítottam egy kis vilmossal.

meg csinálok tésztát, pulykahusival és vmi szószt gombás szószt rá. Majd még meglátom :wink:

Pusza!

babszika

Pusza! Jó főzőcskézést!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi!

Kép

babszika

En csajok nem festek...itt nem locsol a kutya se :lol: :lol: :lol: :? :( de ti embernek legalabb fessetek... :wink: Otthon mindig festek anyuval bar evek ota nem voltam otthon husvetra :roll:

Babszi
Bocsi,hogy nem tudtam hirtelen de akkor azert nem talaltalak a babanetes fonev alatt :roll:

Zsuzska
Fagyi deportalva :lol: :wink:

Csajok megyek csucsuzni hajnal 2 holnap meg szulinapi bulira megyunk 8) :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg: NAgyon szép álmokat nektek és holnapra jó bulizást :!: :!: :!:

Okes, ablakot kinyitottam, hogy be ne törjön, amikor ide ér :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Látom most a pudingról mindenki áttért a tojásra:) Jó is a finom kemény tojás:)

Nóri: Ezzel én is igy voltam . Addig mindig más gyűrűt viseltem mig nem lettem a felesége. Azóta viszont a karikát hordom és a kisérőgyűrűt. :) Énis nagyon büszke voltam és vagyok, hogy úgy mutat be a feleségem. valahogy olyan jó érzés. De ez igy van jól.

Babszi: Főzz csak sok sok finomat :) Kápráztasd el a párod :)

Kép
csucsu05

Sziasztok Csajok!

Már feldíszítettem a lakást "húsvétosra" és gondoltam dobok egy képet, h. hangulatba gyertek, ha esetleg nem voltatok! :D

Iwiw-re is tettem fel egy új közös (nyuszis) képet. :wink:

Kép
Vendég

Arikon: Hú te akkor már húsvéti lázban vagy. És milyen édes q nyuszi is :)

Kép
csucsu05

Csucsu,
Ő az én "kis" 1 éves nyuszikám! Tavaly kaptam Férjecskétől és nagyon imádom. :D

Sonny,
bocsi, h. csak most, de tiszta szívből (mégegyszer) gratulálok a kis bébidhez! :)
Vendég

Arikon: Tündéri a nyulacskád :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szép álmokat nektek, megyünk Szolnokra!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok ugylátom ma is termeltetek!Nem tudtam benézni csak most mert egész nap dolgoztam mert festetjük a boltot husvét után és az pakoltuk össze na meg csináltam a tesztet és negativ lett és ma egész nap a babaruhákat pakolni hát mondhatom nem volt könnyü reggel felkeltem és hittem benne hogy most pozitiv lesz apuci a fürdőbe volt én szoritotam a pisit mert nem akartam neki mondani hogy tesztelek de muszály volt mert bepipiltem volna és erre ő kiment hogy mondtam mit akarok csinálni

Kép
bévi

Na és kiabálta kérsz kávét és mikor kimentem rámnézet és nem kérdezet semmit látta hogy mi van és nem firtata a dolgot és ment dolgozni kávé után és megölelt és azt mondta csak téged szeretlek és sikerülni fog talán ez adott erőt bizni ujra mindenbe és még az hogy ti mindannyian itt vagytok nekem :) Nagyon jól esett vissza olvasni soraitokat köszönök mindent és nagyon örülök neki hogy vagytok nekem :lol: Holnap majd napközbe is bekunkantok hogy többet tudjak veletek beszélni

Kép
bévi

Köszönöm mindenkinek az együtt érzést babszi ne foglalkoz a fnököddel majd mostmár megoldódik minden :lol:
Sonny gratulálok és biztos nagyon jó érzés lehet de majd mi is fogjuk egyszerérezni és sok egészséget nektek :lol:
Zsuzsa ugy látom te is kis házias vagy biztos nagyon imád a párocskád e miatt :lol: és köszönöm a tegnap estét
Bridget:neked csak annyit akarok mondani hogy bíz abban hogy jóra fordul minden meglátod kitartás és kivánom siker legyen a vége :lol:
Csucsu drága te is sok erőt adsz nekem és ezt nagyon köszönöm tudodo nekem a te kis tüneményed a példám én is olyat szeretnék :lol: remélem sikerül és köszönök mindent
Nóri neked nagyon sok boldogságot és sok sikert az életetekhez ja és a humorod maradjon a régi :lol:

Kép
bévi

arikon én is diszitetem már a házat amennyire tudtam de holnap folytatom na és ne keseredj el minden sikerül majd.
Nagyon sok puszi mindenkinek és jó éjszakát

Kép
bévi

Sziasztok csajok!

Szeretnék mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánni!

http://www.kep-tar.hu/picdownload.php?p ... et-117.jpg

Kép Kép Kép
datolya

Arikon: :lol: :lol: :lol: Édes kis tündérbogarantyúúúúúú....meg akarom dögönyözni!!!! 8)

Évi: Kép
Vendég

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kép

Edina :D
edus76

sziasztok lányok nálatok is esik a hó vagy a havaseső????
itt igen és olyan rossz!
süssön a nap!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam visszajönni. Ugyanis sárga angyalt kellett játszanom.... vagyis izé... ööö... inkább kék angyalt, mert kék az autóm.

Szóval vacsi tálalva, minden tuti lett, mikor hív Bálintom: " Van egy rossz hírem..." - már azt hittem, h tovább marad (így is már 8 elmúlt), de folytatta: "leállat az autó, mert reggel nem volt kedvem tankolni"

Na, irány a benzinkút, elő a kannát. Szóval, angy nehezen hazajutottunk, de mire hazaértünk, én már csak a levesből tudtam enni. Már nem voltam éhes. :roll:
És megint nem volt este semmi, de összebújtunk és úgy aludtam el mint régen: a mellkasára téve a fejem, h halljam a szívdobogását.

Annyira de annyira jó volt!Kép

babszika

Babszi: te ki kék angyal :) Örülök, hogy jó volt az éjjeled. Jóis az össze bújva aludni:)

Évi: sajnálom azt a fránya tesztet de annak örülök, hogy a párod meg mi erőt adunk neked. oylan nincs, hogy nem jön össze. Meglátod össze fog jönni a babó. (mindannyiunknak:)
A páor meg egy tünemény hisz tapintatos volt és tudta mikor nem kell kérdezni semmit. Viszont tudatta veled, hogy sikerül. Ez adjon erőt hisz ő is hisz ebben. Meglátod hamarabb kismami leszel mint gondolnád:)

EGY KIS NYUSZI MEGÉRKEZETT, HOZOTT NEKTEK ÜZENETETT:
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!:)

Mindenkinek millió puszi:)

Kép
csucsu05

Szép napot mindekinek!

Mi Szolnokon vagyunk és itt egséz nap esik az eső. Már túl vagyunk ebéden és mosgatáson és most pihi van egy kicsikét :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi: Nagyon szívesen, köszönnöd sem kell :wink: (nagyon rendes párod van..... ahogy olvastam soraidat, elpityeredtem rajtuk rendesen :roll: :roll: Tudja a drága, mikor mit kell mondani..... és bátorít) Ami a tesztet illeti....... toll a fülébe..... lesz nemsokára duplacsíkos, meglásd :wink:

Babszi: Azért Bálintod este kifejezhette volna köszönetét némi puding formájában :wink: Én is nagyon szeretek esténként így odabújni apácskához :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Főzök ezerrel de nem tudtam megtenni azt hogy annyi időt ne engedjek meg magamnak hogy mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánjak!Éa remélem mindenkinek ugy telik ahogy szeretné legyetek jók és ügyesek sok pudingozást mindenkinek :lol:
Képzeljétek már a párom is pudingozik vagyis már ő is igy hivja és az este majdnem puding volt csak mire bejött a fürdésből én elaludtam és reggel meg mondta nagyon finom volt az esti puding és mosolygot de mostmár igy hiv te kis puding :lol:
Legyetek jók majd azért benézek ha tudok.
Csucsu köszönök mindent és remélem beválik ez a babásodás mindannyiunknak:)

Kép
bévi

Zsuzsa itt is esik egész nap az eső nem gyengén hát ilyen szar húsvétunk még nem volt és köszönöm mégegyszer az együttt érzést és druk mindenkinek a babushoz.Jó neked hogy tul vagy az ebéden meg a mosogatáson én még felénél sem járok na de erővétel magamon és csinálom :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Nóri köszi a csóközönt ráfért :lol: azt nem irtad hova mentek nászutra vagy lehet igen csak én már ilyen hülye vagyok hogy nem emlékszem rá :lol: elofordul velem :? :shock:

Kép
bévi

Évi: Jó főzést akkor neked. Én is főzők : sonkát most főztem meg istenien néz ki a tojásokat most főzőm. A töltött káposzta is fő a süti meg már kész.
reggel nálunk szakadt a hó. Mondták is a boltban, hogy szép karácsonyt kívánnak:)
Kicsit az ünnepek megbolondultak illetve az időjárás.
Ari a párod ha már ő is pudingnak hívja:)

Csajok: Tényleg valaki tud segíteni?, Miért is van most olyan korán Húsvét? Miből számitják ki??

Kép
csucsu05

Évi: A feledékenységről én is tudnák mesélni.....időnként igen súlyos a dolog és mindenki jót röhög rajtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Persze én is magamon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De én sem emlkszem, hogy Nóriék hova mennek :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csucsu: Csak annyit tudok, hogy a Bibliában van benne, hogy mikortól van húsvét..... nemvagyok vallásos, így nem tudom pontosan, de a barátnő mondta, csa kelfelejtettem :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csucsu a multkor elmondta az egyik ismerősöm miből számitják ki de már elfelejtetem de arra emlékszem hogy mondta jövőre ápr1 lesz húsvét de az időből számitják ki vagy mi nem tudom feledékeny vagyok én is káposztát főzök meg tyúkhus levest meg sült hus meg rántothus meg fasrt de persze rud fasirt mert nem kell mellete ott állni.
Zsuzs látod megint bebizonyosodott a feledékenységem :lol:

Kép
bévi

Nálunk volt mindnet bele husi leves, tepsis krumpli, oldalas, sült malacdarab, és egy csomó süti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nálunk hétfőre lesz a töltött kápi, de már készen van :lol: :lol: :lol: Holnap végre együtt lesz az egész család.... jön mindkét tesóm utánfutóikkal :lol: :lol: :lol: :lol: Délután meg Debrecen :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Akkor nálatok is nagy főzés van Zsuzsa én kifőzök előre mert nem akarok főzögetni más napokon :lol: a párom nem szereti töltött káposztát csak én ezért főztem ki ma imádom :lol: Ennyi jó van a husvétban akkor biztos várod a holnapot a tesódék miatt az olyan jó mikor összejön a család

Kép
bévi

Hát igen. Nekem idén szerencsém van, mert tegnap éjjel jöttünk és csak hétfő este megyünk haza..... éééééééééééés anyum mindenm megfőzött helyettem is :lol: :lol: :lol: :lol: Imádom a szüleimet :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajnos mostanában nagyon keveset tudunk találkozni, mert a suli miatt péntek-szombaton is mennem kell. Így csak futó utazások jöhetnek szóba. De nagyon nehéz az egész családot összetrombitálni :roll: És most sikerült :!: :!: :!: :!: :!: :!: Ki is élvezzük rendesen :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsa akkor te tényleg szerencsés vagy a főzéssel kapcsolatban és érezétek jól magatokat megyek mert nem fogok kifőzni ma :lol:
jók legyetek puszi

Kép
bévi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?