Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem tudtam mi fog kisulni de erre nem szamitottam :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

tyu lapteu :roll: :oops: ez mar nem tom hanyadik itt a napokban 8) csak szerencset is hozna :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: nincs eg yolyan barátja a párodnak akivel tudnál beszélni? Ki tudnád puhatólni mitől tart a párod ? Hátha valami tök egyszerű dolog van emögött. És ha tudnál róla akkor egy kicsit tudnád őt írányitani ahogy te szeretnéd.
Persze csak egy ötlet ez.

Kuzsanna: na ez a fizus vicc jó volt:)

Kép
csucsu05

Ahhhh,mint irtam o egy fura alak....nem beszeli meg az ilyen dolgait senkivel...nem tart semmitol...egyszeruen meg nincs felkeszulve az apasagra gyerek stb... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Álmámban szugeráld akkor:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Hát nem túl jó hírekre jöttem.

Bridget, remélem a párod megggondolja magát. Mindenesetre tényleg jó ötletnek tűnik a petesejt lefagyasztása.

Nóri, gratula az időponthoz!!!

Babszi, sajnálom az otthoni dolgokat. Nagyon rossz lehet. Próbálj meg beszélni vele, hátha segít.
A főnököd meg csináljon amit akar, te már ne húzd fel magad semmin!!!!!

Évi, nekem is nagyon soká lett pozitív a teszt. Menszi alapján már a 8. hétben járnék, de még csak a 6. ban vagyok méret szerint! Ne add fel!!!

Amúgy nagyon rosszul vagyok. És egyre rosszabb. Folyton hányingerem van és ez gáz. Már az evés sem segít...
most hétvégén végig aludni fokog, az bizti

Kép
Kép
gabi82

Sajnos az idén a húsvét elmarad, mert a nyuszi tragikus körülmények közt elhunyt! :lol:

Kép
Vendég

Nóri: :) MIntha a lányomat látnám:)

Kép
csucsu05

Nóri: Ez nagyon jó volt :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabika: LEgalább kipohened magadat :wink: Az is valami, nem? 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg: Mai vacsi mi lesz????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Konbanwa(jo estet) :lol:
Vacsi lefujva mert szegenykem meg azt sem kepes eldonteni mit enne :lol: na meg 8elott helyett 9lesz mire jon mert 8kor es ejfelkor is konferenciabeszelgetese lesz...es a 8orasit bentrol vegzi...aztan jon haza es megyunk enni 8) en akartam fozni de ugy eleg nehez ha nem mondja mit szeretne...amit meg ajanlok ahoz epp nincs kedve :? ugyhogy mondtam barmilyen kajaldaba elmegyek csak ne sushi vgy kinai legyen :lol: igy ma "o foz" :lol: :lol: :lol:

Gabi
Hidd el itt mi ngyon szivesen cserelnenk veled es lennenk rosszul nap,mint nap ha tudnank babasak vgyunk :wink: Ugyhogy azert remelm te is orulsz neki egy kicsit :roll: Szerintem se hangzik rosszul...kerdeses hany petet fagyasztanak le max es mennyibe kerul a tarolas :roll:

Csucsu
okes szugizast ma este megkezdem...valami woodo dolog kene :roll: nem tud valaki ajanlani :?:

Nori
:lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Csajok!

Na meg volt az ecdl vizsgám! Szerintem siralmasan sikerült, de azért még bizakodom... 8)

Nóriii :lol: :lol:

Bridget,
Bizalom és sok beszélgetés! ez az én receptem. No meg van még más is, de azt inkább nem írom le, mert mindannyian mások vagyunk és én bizti másh. cselekednék mint Te, ezért inkább nem traktállak! :wink: :D Jaj, azt szerettem volna még megkérdezni, h. nem tudod úgy írni a hozzászólásokat, h. az új mondat nagy betűvel kezdődjön? :oops: Csak azért mert elég nehézkes így a szöveg értelmezése, bocsika :roll:
A vonalzóm már régóta ilyen, csak a ciklus vonalzó hátterét szoktam megváltoztatni. :)

Babszika,
hülye főnök MONNYON LE!! :twisted:

Zsuzska,
micsoda szupi feleségecske vagy! Terülj-terülj asztalkám korán reggel! Nagyon elkényezteted az Uradat . :wink:
Vendég

Arikon: Hát muszáj...... és nagyon meg is érdemli a drágám.....annyit dolgozik......

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mindenkinek nagyon boldog húsvétot és kevés locsolót kívánok :lol: :lol: :lol:

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon:pedig én úúúúgy szorítottam Neked! :roll:
Vendég

Sziasztok lányok!

Jó hírekkel jöttem az orvostól: van már picike szívhang, úgyhogy éljen-éljen! :) Annyira boldog vagyok, és lányok, tudom hogy talán elszorul a szívetek (mert én is éreztem már ilyet), de tiszta szívből kívánom, hogy mihamarabb megtapasztaljátok ezt az érzést!
...mert ilyenkor öröm hányni, és szédelegni egész nap. Olyan mintha a fellegekben járnék. Remélem hamar csatlakoztok a kismama-klubba! ;)

Judit
Kép
sonny

Kuzsanna: kis konyhatündér! ;) én is szeretem ilyesmivel meglepni a férjemet. Na de ilyen korán felkelni... :) :) :)

Nóri: még nem is írtam, hogy gratulálok az időpont kitűzéséhez!

Judit
Kép
sonny

Arikon
Jah mar megvan mit szerettem volna neked irni...a vizsgalav kapcsiban...de most mar keso :oops: Bocsi :oops: A mondat eleji nagybetuket meg megprobalom nem elfelejteni... :oops: de a parom gepe mivel japan igy a caps lock gomb ott nem muxik...mivel a Japan nyelvben nincs nagybetu meg kisbetu :oops: es hiaba nyomom be nem erzekeli aztan van ra egy masik gomb na neha azt szoktam nyomni...de sokszor elfelejtem...tenyleg bocsi erte :oops: Amugy meg neha meg ha nagybetuvel kezdem is hulyen fogalmazok es nem erteni belole semmit :? Mar en is eszrevettem :oops: MAS:A bizalom megvan...de a sok beszelgetes nincs :roll: bar mindent megosztok vele...de komolyan :roll: Mindenrol mindig tud...kiveve ezt az 1eves dolgot nem mondtam meg neki.De ezt sem eltitkoltam hanem mondtam neki mondtak nekem valami rossz dolgot is a korhazba de nem szeretnek rola beszelni...es o tiszteletben tartotta :roll: Tudom sokan elhagynak...mert ha nem szeret meg ennyire sem akkor nezzek mas utan :roll: DE talan ez az,hogy o szeret annyira,hogy hagy elmennyi...es nem csak hiteget majd megoldjuk stb. kozben meg csak huzza az idot.DE remelem jol sul el a dolog vgyis legalabbis jora fordul barhogy is lesz... :) Azert koszi,hogy van hozzam egy par szavad :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sonny
Legjobbakat tudod... :wink: es ngyon ari a vonalzod :P es igen megyunk utanad :!: :!: :!: Igaz csajok :?: :lol: :lol: :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Húsvétra...mindenkinek valami hasonlót kívánok... :oops: 8) :lol:

Kép
Vendég

Nóri: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem még én sem gratuláltam iz időponthoz :!: :!: Gratula :!: :!: :!:

Sonny: Isteni érzés lehet..... majd hamarosan követünk téged és majd mi is elmondjuk :lol: :lol: :lol: :lol:
Általában hérkor kelünk párom miatt, hogy legalább reggel együtt tudjunk reggelizni, mert általában 9-kor megy el otthonról és este nyolc körül jön haza :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi mindenkinek! :wink:
Nemsoká én is született feleség leszek...ez piszok jó érzés! :D
Vendég

Biza, hogy az :!: :!: :!: :!: :!: Énis olyan büszke vagyok rá :lol: :lol: :lol: :lol: És úgy szeretem kimondani, hogy férjecske :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én meg úgy hívom, hogy az URAM...nekem az jobban bejön! :roll:
De valóban büszkeséggel tölt el.Nameg a gyűrűmtől elolvadok nap mint nap. 8)
Vendég

Nóri,
köszi a drukkokat! Azért még reménykedem, hátha összejött. Az volt a gáz, h. nem tudtam eleget készülni, mert a másik vizsgám fontosabb volt. Ezt "csak" a pénzem bánja... :x

Bridget,
azért nem szóltam hozzá a problémádhoz, mert én már egyszer priviben megírtam Neked, és nem akarom túl okoskodni a dolgot, majd Te úgy is fogod tudni, h. mi a legjobb neked (nektek). :)
Akkor shift sincs a billentyűzeten? :roll: De fura. Na mindegy, majd csak rááll a szemem. :D

Zsuzska,
én is imádom kényeztetni a Drágámat! Szerintem igaz, h. a férfi hasán keresztül vezet az út a szívéhez! :D No meg a masszírozás... :oops: :lol:
Vendég

Iiiiiiiiiiiiiiigen.....olyan jó ránézni a gyűrűre :lol: :lol: :lol: :lol: Én is szerettem, amíg Jerbáról hazafelé jövet Ferihegyen ki nem lopták a bőröndömből az összes aranyommal együtt :cry: :cry: :cry: :cry: Első repülésünk volt :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóri,
bizony nemsoká beléphetsz a "született feleségek" clubjába! :D Ma este is lesz a tv-ben! :wink:

Bien,
merre jársz? Mi volt az örökbefogadással??

Szép napot mindenkinek! Én rohanok haza, mert megyünk vásárolni stb.

Szerintem már csak holnap, v. esetleg még ma este jövök!
Vendég

Ne is mondd...ezzel tagnap egy kicsit túlzásba estem...a vacsihoz 4 fajta köretet csináltam neki... :oops:
Vendég

Arikon: Na igen, a gyomron át, az tuti :!: :!: :!: :!: Nálunk a masszázs nem műkszik, mert iszonyatos izmai vannak a drágámnak és nekem meg gyenge hozzá az ujjam :roll: :roll: Ha meg ő akar masszírozni, akkor meg nekem fáj nagyon, mert nagyon erős keze van :lol: :lol: :lol: :lol: Úgyhogy ő a hátamat szota simizni.... az ágyikóban is sokszor ekelek fel rá, hogay simogatja a hátamat :lol: :lol: :lol: :lol:

NAgyon drukkoltam én is a vizsgáadhoz :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon: Akkor jó vásárlást nektek :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu:az nagyon durva... :evil:
Én szinte mindennap más gyűrűt hordtam eddig, de mióta szenteste megkérte a kezemet, azóta egyiket sem vettem fel.És szerintem nem is fogom!
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jerbánénis kaptam egy gyönyörű köves gyűrűt, azóta azt hordom.... MEg köves nyakláncot, köves karkötőt és köves fülvevalót :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok, mindenki shoppngol és süt-főz, vagy pudingozik?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

vgyok vacsizni voltunk :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

És erre voltatok, milyen étteremben és mi finomat ettetek????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon
Remelem a masik vizsga ami szerint fontosabb legalabb az sikerul :wink:
Priviben barmikor megirhatod ha nem akarod itt,hogy mit is gondolsz :roll: ezen mar nem lehet szepiteni...es most ez mas,mint a masik kerdes.Bar tudom sokmindenki hagyta volna mar ot a francba.Legalabbis barinoim az elso pillanattol kezdve azt mondtak :roll: DE en sosem adtam fel...es jol tettem mert egy tunemeny o csak ngyon eros es makacs jellem :roll:
De van caps lock-s gomb de hiaba nyomod nem muxik...nem is tom akkor miert van :shock:

Nori
Csuda jo lehet,hogy bekotik a fejed es igen mi nok ilyenek vgyunk...jo erzessel tolt el a volegenyem,ferjem...stb...es a gyuru...hat igen ilyenkor lekerul mindig az osszes tobbi :wink: es nem tom olvastad-e de a szulinapomon lesz az eskuvotok :P Nori te is olyan ngyon eros makacs termeszetu vgy,mint a parom vgy o egy kiveteles eset :?: :shock: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Azt hiszem, meglátogat Miki hamarosan..... bár ilyet még nem éreztem, de a szeméremcsontomtól fáj a balabb fészkemig és az alhasam is :roll: :cry: NAgyon érdekes :roll: :roll: :roll: Ilyet még nem éreztem, dehát egyszer ilyet is kell :roll: Amúgy ilyen a hőm:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 57600_.png

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ZSuzska
Tyu olasz etterem itt a kozelben...szerencsesek vgyunk mert itt olyan kornyezetben elunk ahol tele van ettermekkel 8) itt meg nem voltunk...es a kaja egesz jo volt :wink: Diszora voltam kiehezve :lol: Mix salit ettunk,en valami levest is de ngyon nem izlett...fura ize volt :? ember megette helyettem,aztan jott a diszno hus...hagymas bebikaposztas korettel.... 8) Ember meg tesztat evett...meg csirke husit... 8) Csirket en tegnap ettem a grill-ben ahol voltunk azert nem akartam de tenyleg csudafinom volt 8) es a desszert az ribizlifagyi...mmm :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Légyszííííííííííííííííííííííííííí köld nekem is fagyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit :!: :!: :!: :!: Kééééééééééééééééééérlllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek pihenéssel telit!!!!!!!!!!

Kép

Ti festetek tojcsit?

Kép

babszika

Szia Babaszi!

Mi nem festünk semmit sem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én sem szoktam, de az egyik barátunk mondta, h igazán festhetnék.... de most ő miatta egyedül?! :roll: :oops: :?

babszika

Szerintem tök felesleges :roll: :roll: Elég nagy pepecs meló egy emberért, nem????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mi régen nagyon sokat festettünk otthon anyuékal, de akor jöttek is locsolni minket rendesen :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi:én max a drágámét festem be! :lol: :oops: :lol:
Vendég

:lol: :lol:
na jó, meggyőztetek.
és ha majd sír aszája, akkor elmondom, h ti beszéltetek le róla hihi :lol:

babszika

Nóri: Naaaaaaaaaaagyon jó az ötlet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De párodnak is annyira tetszene :?: :?: Vagy a hecc kedvéért kipróbálná :?: Mondjuk ötletem van, mivel lehetne kifesteni...... :oops: :oops: :oops: Bocsi, már a saját uramnak :lol: :oops: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babaszi: Fogd ránk nyogodtan :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi:te csak B tojásaival foglalkozz... :oops:
Vendég

Az én kis drágámnak minden ötletem bejön, ami a tojásaival kapcsolatos. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?