Sziasztok!
Kata, Kismó, Vikcsi!
Köszönöm a véleményeteket ... majd még rágódom rajta, hogy meddig maradjak ... de úgy is addig fogok ameddig bírom
) Vikcsi, Kata nem vagytok semmik ... Kata az utolsó percig dolgozni ... hát nem mondom le a kalappal, Vikcsi előtted meg azért, hogy a 38. héten még helytállsz
) Én lehet, hogy már ennyi idősen otthon fogok pihizni
Most még hála minden rendben van, ma is úgy fel "szaladtam" az Uzsokiba a 2. emeletre
)) Anyám mondta, hogy jó lenne ha már igénybe venném a liftet ... így be is mutatott neki, hogy legközelebb azzal menjek fel
))
Ma voltam a diabetológián a Szalay főorvos úrnál ... aztán ismételten levették a vérem. Annyira imádkozom, hogy ne legyen magas cukkerom
) Most megreggelizve kellett mennem és ezután 2 órával történt a vérvétel ... ez így számomra sokkal humánusabb volt mint az előző
Kismó, tök jó hogy készen vagytok a gyerekszobával
) nekünk még üres ... vagyis doboz doboz hátán, de hogy mikorra lesz kész. Sajnos mint minden dolgozó családban, csak hétvégén van idő az ilyen dolgokkal foglalkozni. A babaszekrény már legalább 1 hónapja ott áll dobozokban, de nincs időnk összerakni ... most az öcsémre várunk, hogy segítsen. A babaágyat megkellene rendelni, mert addig nem mertük, míg nem csinálunk nagyjából helyet a szobában, aztán jó lenne valami díszítést eszközölni a falra
)) ezt most nem visszük túlzásba csak ilyen mesés bordűr csíkot fogunk felragasztani. Meg új lámpát kap és függönyt ... legalább valami gyerekszoba kinézete legyen
)
Na szóval, nem is tudom hány hétvége lesz mire mindent megcsinálunk
)
Kismó nem tudsz feltenni képet a babaszobátokról? Szívesen megnézném.
Timi