manati: igen a nevet en is megneztem es mindenkepp K es hosszu o, de oly mindegy szerintem hogy van leirva. Az ejtese ugyan az.
NA meg nem szidni szeretnem ferjuram, de ugysem tud helyesen magyarul irni:)
Igen ma nekem is nagyon nagy hancurban van a bebi. De tok jo, mert ket napig alig moccant valamit,es mar epp igen izgultam mi lehet.
Ha mar igy belejottunk a halozsakos temaban, abban is tudtok esetleg segiteni, hogy hol lehet jot kapni?
Ugyanis azt meg senki nem ajanlott, hogy adna kolcson. A neten nezegettem es nem igen talaltam ami tetszett volna. A c&a ban van egy jo, de vastag.
Otleteket elorer is koszonom!
Belolem mar teljesen kitort a passzivitas. Az a tipusu,amikor utalom is magam, mert tudom, hogy semmi ertelmeset nem csinalok, es ez duhit, viszont nem tudom magam ravenni, hogy csinaljak valamit...
Tiszta pszicho...
Csak ulok itt nyomogatom ezt a vackot de mar nem is keresek igazabol semmit, csak nyomom-fuggo lettem!
De ha jon a lelkiismeretfurdalas, mindig azzal probalom csititani hogy 3 honapom mulva ritkan fog latni a billentyuzet:)
Jajj es olyan hihetetlenul edessegre vagyom! Egy a mazli, nincs itthon:) HA lenne, tuti nem tudnek ellenallni. BAr igy is mar gondolkodtam a naturjughurtba egy csopp mez variacion- bar a mez is tiltolistas emiatt a vacak cukorszint miatt:(
Valami lesz belole, mert frusztralt leszek.
Az meg nem jo!
NA nem farasztok senkit.
Illetve de: meg egy kerdes: otthon vegezheto munka? MArmint amiert penzhez is juthatnek. Valakinek valami otlet. Nemet szakos voltam igy a tanitas is szoba johet, de nem tudom hol tudnek tanitvanyt szerezni.
De erdekel barmi, ami megtanulhato, esetleg netes, de nem mlm rendszer! Es nem kamuuu! Abbol talaltam egy rakatot!
Koszonom elore is!
Egyreszt nem ereznem magam foloslegesnek, masreszt nem nyomasztana ennyire a penztelenseg( tenyleg egy jo hir, ugyan csak felig megoldas, de edes parom megbizasos alkalmi jellegu munkat kapott a cegtol, ahova nem vettek fel, holnap megy megbeszelni a reszleteket!, nagyon szoritottam pedig neki, hogy osszejojjon- persze ez is jobb mint a semmi, ha persze korrekt felteteleket ajanlanak!)
Szoval munka ugyben varok infot, akar az is segitseg, hogy hol nezelodjek, mert amiket en leltem mind kamu:( meg alaptoke kell hozza, stb.
Na tenyleg megyek, mert nagyon utalni fogtok, hogy mindig ilyen hosszan irok.