Sziasztok!
Itt vagyok, hogy legyen, mit olvasnia Manócinak, ne unatkozzon már...
Nekem ilyen szempontból még könnyebb dolgom van, mert nem mászik. De nem sokáig lesz így, mert már fel tudja nyomni a popóját.
Voltunk Milán babánál a héten, húúúú de ügyi kishapsi, bizony odajött hozzám fogóckodó nélkül!
Édesek voltak. Tényleg, Csilla töltesz fel képeket? Én is rakok majd fel, csak most merült le a gép, töltődnek az elemek.
Más újság nagyon nincs, ja mérésen voltunk: 8700 grammocska!
Meg pápázás megy ezerrel (ezt már lehet hogy írtam), és az újdonság: tapsikolás!
Mamám tanította neki!
Ma meg temetésen voltam, nem tudom voltatok-e már ilyenen, ez a szökőkutas, mostanában divatba jött. Hát nekem egyáltalán nem tetszett, na nem mintha bármilyen temetés ,,tetszene", de ez olyan morbid. Egy füvesített részen van egy speciális szökőkút, és az szórja ki a hamvakat. DE nem ám szép fokozatosan, hanem egyszercsak az a szürke, barna hamu... Bocsi, tudom, nem ide való téma, de úgy megütköztem rajta...
Manóci! Na ezért nem lesz nálunk 2. bébi, csak ha a nagy oviba megy! Minden tiszteletem a több babával otthonlevőké, így is sokszor azt se tudom, hol áll a fejem.
Ilyenkor meg főleg, amikor a drága hajnalban kel, dinka orvos meg most váltott prev-ről 1-es tápszerre, de ez sem ér semmit, így is jelentkezik hajnalban, hogy farkas éhes!
Jövő héten megint megyek, hátha felírja a következőt!
Nelli! Érzékeny pindúr gyomor!
ERika! Jobbulást! Hát igen, régen ,,együtt" fejegettünk éjszakánként!
Maja hogy van?