Jó reggelt!
Magdi - örülök neki hogy nem kaptál sushit, mert terhesség alatt semmilyen nyers hús- vagy tojásfélét nem ajánlott enni! Hidd el, a karfiollal jobban jártál!!
Marcsi - jó drága krémet találtál a pocidra! Én is dm-es olajat használok, felváltva a Dove száraz bőrre testápolóval. Bár úgy hallottam hogy ha szét akar repedni, akkor kenhetem akármivel, de azért hátha...
Én is rendszeresen baromságokat álmodok ha sokat vagy későn vacsizok! Most is így volt, de szerencsére már nem emlékszema részletekre. Csak tudom hogy mikor felkeltem bosszankodtam hogy milyen hülyeségeket talál ki az agyam!
De olyan is van, hogy egész nap kísért az álmom, alig tudom túltenni magam rajta. Gondolom most neked is így van... Meg biztos az is sokat nyom a lattba hogy amúgyis folyamatosan ettől rettegsz! Próbálj meg lazítani, elterelni a gondolataidat!
Kike - nem gondolkodtatok még vmi immunerősítő kúrán a gyerekeknek? Lehet hogy nem értek hozzá, de nekem úgy tűnik kicsit sokat betegeskednek, nem? Vannak kifejezett olyan készítmények, amik megelőzik ezeket a csúnya dolgokat. Az öcsémnek is kellett ilyen mert nagyon kis gyengusz volt a szervezete, minden bacit benyelt.
Vidokata - kérdeztem neked a szirupot, de még nem tudják az árát, mert most váltanak szállítót a jövő héten és nincs még meg a teljes árlista! Ahogy tudok vmi pontosat, szólok!
Az ablakcsere-ügyben egyelőre még semmi. Aki szerdán volt felmérni csüt-re ígérte az árajánlatot, de nem kaptam meg. Szerintem rosszul írta fel az e-mail címem. Végülis nem gond, itt vannak a szomszéd házban, majd hétfőn benézek hozzájuk. A másik cég elvileg ma jön felmérni, gondolom nekik is pár nap mire mondanak árat. Aztán a jövő héten el is döntjük és megrendeljük hogy mielőbb kész legyen.
Anyával beszélgettem tegnap telefonon és mondta hogy ha kész a csere, eljön segíteni takarítani és megpucoljuk a többi ablakot is és kimossuk a függönyöket. Ez szuper lenne, mert már nagyon rájuk fér egy kis tisztulás!
Férjecskémre ilyen dolgokban már nem nagyon számíthatok ezután, mert hétfőtől megy vissza dolgozni és beiratkozott egy suliba is ami most kezdődik és minden egyes szabadnapján ott lesz. Amúgy meg 10-11 órákat alszik, úgyhogy gyakorlatilag sose fogom látni
.
Muffin - nagyon szép a kalács, biztos finom is! (Bár én nem szeretem.)
Lányok, tegnap iszonyat mennyiségű édességet ettem!
Nem vagyok normális! Ha eddig nem lettem bálna, akkor majd most leszek! Egyszerűen képtelen vagyok leállítani magam, nemtom, sose voltam ilyen akarat-gyenge...
Tegnap megvettük a szőnyeget a babyroom-ba. 2 kisebbet vettünk mert a bútorok alá nem akartam betolni és ilyen hosszú keskeny méretet nem lehet kapni ebből az anyagból. Még ki kell rúgra magát, mert az összetekeréstől kunkorodik itt-ott a széle, de azért lefotóztam nektek! Íme:
Mindenkinek kellemes hétvégét és BOLDOG NYUSZI-NAPOKAT KÍVÁNOK!