Olyan egy eltűnős dög vagyok!! Remélem nem haragszotok rám
Judit
Most olvastam a lázgörcsöt...jéézus és mit csináltál vele?
Mi József Attila lakótelep környékén körözünk
persze, ha lenne társaság Dunapartra is szívesen mennék, csak oda egyedül a kutyák miatt nem szívesen indulok neki.
Szia Linda
Nagyon édes Barnó
Lilla csak 1 hónappal fiatalabb
A Petőfi út azt hiszem hozzánk közel van
Mi Jókai
Babafarsang
Jéé most h írod a jógát
akkor szerintem mi találkoztunk már
asszem (remélem a fejemben jó kép van rólad, de ugye a múltkor ti voltatok mellettünk? Lilla a lányom mindjárt dobok képet)
én is most akartam írni és én is nagyon szeretem a Kriszit mi még néha az Szúrjába is bejárunk (barátném is oda jár)
Nem is tudtam, h szülésznő volt
tök jó
Biribon
Lopás
az azért nagyon komoly
biztosító fizet? Nálunk csak látszik, h megnézték a zárat, h mennyire könnyű kinyitni, de nem jutottak be. Remélem nem is fognak.
Szorítok a mindjárt érkező Sárához
már tényleg nem sok van hátra
Nekünk is Brevi van
sztem tök jó, mondjuk a kádat nem fogjátok sokat használni
legalábbis mi nem sokat használtuk
Barbara
miért voltál depis? Tesóbaba miatt?
Nekünk is két év volt. Át tudom érezni mit érzel, de nekünk is akkor sikerült amikor a haragot és a fájdalmat le tudtam rakni, meg a depit is...amúgy nekünk orvosilag sem sok esélyt adtak a spontán babára és mééégis itt van tündérbogár
Tudom, h mindenki ezt írja, meg könnyű azt mondani. Azért sztem aktuális, h a pozitív gondolkodáson és reménykedésen kívül doki is lásson, mert sztem nekem azért az is segített, h Bromochriptint kellett szednem, mert az egyik agyalapi hormon, ami a beágyazódáshoz szükséges, kicsit alul működött.
No jó akkor már írtad....akkor semmi. Az Y elágazónál az új templommal szemben.
Taga
sajnálom, h a chamomilla nem jött be, nekünk szerencsére eddig igen..kitartás!!! Már mászik ez szuper!! Gondolom azóta tökélyre fejlesztette eme tudományát
Azért furcsa, h tőled várnák el, h te szaladgálj
Mi lett a fogaddal?
Lackó nem alvása, pont a mozgástól is lehet, h nem alszik, mert valamikor fel kell dolgoznia
fúú nagyon gáz lehet félóránként. Akkor szinte semmit nem alszol
Lili 3 hónapos volt mikor pirkó beköszöntött szval nem
és sokat szopizott akkor is.
Ritus
Klassz lett a szoba, tök jó ez a szekrény és Zsombi
tehetnél még róla képet
Wow elkezdett járni
az igen!!
Köszi
Ja igen anyu szerencsére már jól van, műtéten túl s lassan már a lábadozós időszaknak is vége. Mondjuk sajna most elég csúnyán megfázott, hangja alig, de a nehezén már túl.
Micimackó Yessss!!! Nekünk van már Malacka és Tigris
Bey
Végre, h lezártátok, gondolom óriási megkönnybeülés! Azért
, h ez lett a vége, de gondolom idővel ő is másképpen látja majd.
Hát nagyon cukor a lányod
Jó kertészkedést
engem sztem hét ökörrel sem tudnának a kerti munkához húzni
max virágokkal lenne kedvem szórakozni.
Szobatisztaság nagyon ügyi Lillus
No hogy írjátok a kutyákat akkor én sem fogok a Petfői azon felén sétálni. Főleg, h én nagyon nagyon félek a kutyáktól és ezzel még plusz vonzom magamhoz őket.
Bebi
Tök jó, h már Boti is kúszik
hogy viselte a fogas témát??? Lilla nagyon szenved tőle
Nekem van msn-em, csak olyan ritkán kapcsolom be
de alul van az msn elérhetőségem.
wow 12 kg, írtó ügyes vagy
Jásmin
Képzeld tegnap nem vaniliás tejpépet kapott hanem Sinlacot és aludt fél 5 ig
annyiraaaaa kösziiiiii
Nagyon jó volt találkozni amúgy
Tenger...jajj én is én is...nekem a szívem még mindig a majdnem Korfuért fáj ...(már be volt fizetve a nyaralás és utazás előtt egy nappal bénultam le úgy félig meddig
)
De az az igazság Lillával ilyen hosszú útra még idén nem merek elindulni. Majd jövőre. Idén asszem Balcsi vagy valami ilyesmi.
Diéta egy kicsi én sem bánnám ha lemenne, de most inkább tornázom, amúgy sem vagyok egy nagy diétázós, de ebben a 90 naposban látok némi fantáziát.
de majd csak ha már nem szoptatok.
Addig mozgás
Ritus
Hát az itteni ügyelet tényleg nem semmi. Amúgy sem gyermekorvosok....
Ja az a szeles hétvége, hát itt a tetőtérben azt hittem komolyan, h benyomja az ablakot. Aludni sem bírtam annyira féltem.
Lilla már kis cirkáló, persze csak forog meg félülésbe tolja magát és hátrafelé tolat, de azt elég gyorsan. Szóval állandóan szedem ki a még nem babamentes övezetből
kapok frászt, h magára rántja a vasalóasztalt meg ilyenek.....de amúgy tündérke. Kis kacagós. Csak mostanában szenvedünk a foggal. Nálunk is volt nagy találgatózás, mert pont akkor kezdtük a gyümit is amikor ez a sírós időszak kezdődött.
Első tanácsra abbahagytuk, aztán jött vizsgálat és tejpép, mondván nem elég laktató a tejem. De nem használt. No akkor én azt mondtam sztem akkor is a foga, pedig mindenki azt mondja még nem jön neki.
És homeós bogyóval próbálkozunk, valamint Jázmin tanácsára tegnap váltottunk Sinlacra és úgy tűnik most ez jó. Amúgy is a Chamomillától már kevésbé volt zaklatott szóval még ha nem is aludt olyan jól, már fél siker volt.