Jó reggelt (az éjszakai baglyoknak is) Nagyon helyes, hogy itt vagytok, aki éjjel legény (leány) legyen nappal is!
Ma én is ezt fogom tenni, mert aludtam az éjjel vagy két órát.
Egy csöppet zaklatott voltam.
Kata!
Elhesegettem erőszakkal a gondolataimat, azzal, hogy rátok gondoltam. Igaz nem láttam még akkor a képedet, de tudtam, hogy nem lesz vészes, viszont az, hogy ha nem érzed jól magad a bőrödben az nem jó. Ha jogosan, ha nem. Még annyi kezdetnek, hogy mielőtt mindenki azt gondolná, hogy az IR - jével van baj, (persze nem árt kivizsgálni) a plusz kilók nagyban befolyásolják a bőr, és a haj állapotát. A helytelen táplálkozásra így reagál a szervezeted. Akkor már csak egy kérdésem van. Elég erősnek érzed magad ahhoz, hogy változtass, és ugyanúgy küzdj, mint annak érdekében, hogy babás légy? MErt akkor felőlem kezdhetjük az életmódváltoztatást. Lehet, hogy az első tizes után, már lesz is pocaklakód. Nagyon sok ilyen történetet hallottam.
A görcsölésen is gondolkodtam, hasszúrkálás, ilyesmi... ha csak a filmeket nézzük a főhősnő a halálán van, végül kiderül, hogy terhes, és csak azért szúrkált a hasa. Reméljük itt is bejön a kérdés.
Na most jobban is lettem lelkileg! Különben is péntek van, és még fizut is kapunk (remélem).