Új privát üzeneted érkezett!

babszi: Mi a baj?? Ird csak meg hátha tudunk segiteni.

Nóri: De jó:) Gratulálok előre is. és a nyaralást is elintéztétek akkor??? Mármint a nászutat:)
Szép nyári napon leszel feleség:)

Kép
csucsu05

Semmi különös. csak a tegnapi beszélgetés veletek és az, h megint 10 óra után jött haza, kihozta belőlem a hülye gondolatokat és magányosnak érzem magam.....

de nem akarok itt beszélni róla.
nem aakrok lehangolni senkit. délutánra remélem, h feldobnak a kollégáim. :roll:

babszika

Babszi: Ne már hisz szép házatok van imád a pérod. lassan jön a lagzi. Mi kellmég?? Persze a párod is ha többet lesz otthon mindent másképpen látsz.
Méghogy magányos?? na ne már????

Kép
csucsu05

na látod, ezért nem akartam leírni

nem értitek... mert nem érthetitek. talán a Nóri, bár még ő is keveset tud......

hiába van házunk.... ha egyedül vagyok benne
hiába lesz esküvőnk, ha ő semmit nem tud róla.....

de tényleg hagyjuk.

babszika

Babszi: Oké hagyjuk nem akarok olyan vizekre evezni ami nem jó.
Én csak remélem, hogy ez muló állapot és eklmőllik ez az érzésed.
Puszi.

Kép
csucsu05

Nóribaba! Annyira örülök Neked (Nektek)!!!! Már be is írtam a naptáramba. Pirvit is küldök ide a babanetre mert a freemailem annyira lassú... :evil:

Babszikám!
Figyuzz csak, pár napja én éreztem magam sz@rul és annyira jó volt, h. megoszthattam veletek az érzéseimet és megértettek, bátorítottatok! Ezt szeretném viszonozni Neked (is)!
Vendég

Babszikám: :roll:

Kép
Vendég

Igen a nórinak is volt amikro rossz vot a kedve. Igaz Nóri?? aztán meg kivirult. És most meg szerintem nagyon BOLDOG:)

Mindenkinek egy hatalmas ölelést :)

Kép
csucsu05

Arikon:így lesznek profi fotók is! :wink:
:D :D :D
Vendég

Csucsu:így van, mondjuk van olyan amikor az embernek kell egy kis "szünet"...bár a legutóbb inkább azért nem jöttem, mert kurvára megbántottak (és az igazságtalanságot nem bírom)...de ezt te tudod!De mostmár rendben vagyok!
Vendég

Nóri: nem vagy te mérleg? Mert én az vagyok és én sem bírom az igazságtalanságot:)

Kép
csucsu05

Era:én egy tipikus bika vagyok...
Vendég

Bika: Ezek szerint ő is az igazságot szereti:)De azt tudjátok, hogy az asszcendens is fontos mert az adja meg a jellemünket.
Nekem mérleg és szűz az aszcendens.

Kép
csucsu05

Nóri,
de érdekes...én is tipikus bika vagyok :wink: :lol: :lol:
Csucsu,
rák az aszcendensem, ami szintén igaz rám, mert irtó családcentrikus vagyok!

Babszi,
nagy-nagy ölelés és ha attól jobb gyere és öntsd ki a szíved, mi meghallgatunk és támogatunk!
Vendég

Arikon: Drukk neked vizsgára.

Babszi: (((((Babszi))))) Engem sem zavar, ha kiöntöd itt a szívedet, hátha tudunk segíteni, vagy vigasztalni :wink:

Nóri: Azt kívánom neked, hogy legyen olyan tökéletes az a nap, mint nekünk volt :lol: :lol: :lol: ÉS persze nagyon sok boldogságot nektek :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A fütyi kérelme:

Alulírott Hímvessző, jelen levelemmel fizetésemelésért folyamodom.

Indokaim a következők:
-Nagy mélységekben dolgozom,
-Bármely helyzetben először a fejem dugom be,
-Sem hétvégi, sem szabadságolási időszakom nincs,
-Nedves környezetben kell dolgoznom ,
-Magas hőmérsékleten dolgozom,
-Fertőző betegségeknek vagyok kitéve.

Tisztelettel: Hímvessző
Tisztelt Hímvessző!

Miután kérelmét átolvastuk, az abban lévő érveket elemeztük.
Sajnálattal közöljük, hogy kérelmét a következő okok miatt elutasítottuk:

-Nem dolgozik napi 8 órát folyamatosan,
-Kis erőkifejtés után elszenderedik,
-Nem követi mindig a felső vezetés utasításait,
-Nem marad meg kijelölt helyén, gyakran elkódorog máshová,
-Nincs kezdeményezőkészsége, állandóan nógatni, motiválni kell, hogy munkába álljon,
-Munka lejártával munkahelyét mocskosan hagyja el,
-Nem követi a biztonsági előírásokat, mint pl. a védőruha viselete,
-Képtelen két egymás utáni műszakban dolgozni,
-Néha elhagyja a munkahelyét, még mielőtt a napi munkát elvégezte volna.

Ha mindez még nem lenne elég érv Önnek, megjegyezzük, hogy állandóan két gyanús zsákkal járkál.

Bérosztály

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lányok, mellékelek egy levelet, melyet Pöttye blogján olvastam, és nagyon megindított, és arra sarkalt, h. segítsek...
Többet most nem is tudok írni :cry:

Mellékelek egy levet.

Családom tragédiája

Az első üzenetem:
„2008. február 19-én megérkeztek a Sohár ikrek: Adrienn és Bernadett! Andi, a büszke anyuka és a lányok is jól vannak, egészségesek.”
Nagyon boldogok voltunk. Könnyes szemmel fogtam karjaimban újszülött babáinkat. Örültünk, hogy egészségesek, mert két éve gyötrelmes napokat éltünk át, elveszítettünk egy kislányt.
Levi, az ötéves kisfiunk is nagyon örült a kistestvéreknek, de leginkább az édesanyját várta nagyon haza.

A második üzenetem:
„Andi meghalt. Ma hoztam volna őket haza”.
Andi boldog, büszke három gyerekes anyuka volt ... 6napig.
A világ legtermészetesebb dolga volt, hogy hazajön.
Február 25-én készültem értük, amikor telefonon a kórház értesített a haláláról.
Az iker lányaimat két nap múlva hazahoztam, de sem őket, sem a fiamat az édesanyjuk soha többé nem fogja átölelni. 33 évesen hagyott itt minket.
Nagyon hiányzik, de próbálok megfelelni a sors akaratának. Fel szeretném nevelni a három gyerekemet, és fel is fogom, mert tudom, hogy elhunyt feleségem is ezt akarná.
A munkámat - közúti járművezető vizsgabiztos – nem tudom ellátni, mert minden időmet a gyerekekkel töltöm. A családom sokat segít, de a lehetőségeink korlátozottak, ezért kérem, ha tudnak, segítsenek nekünk!
Köszönöm.
Sohár Kálmán

Számla: 64400044-30080996-51100011 közlemény: Sohár család
(A számlát a Pestszentimrei Nagycsaládos Egyesület kezeli. Közhasznú szervezetként bejegyezte a Fővárosi Bíróság Pk.60457/2001.05.08. számú határozatával. Nyilvántartási szám: 9400. Adószám: 18244391-1-43)"

A történet sajnos igaz, nem hoax. Mennyivel jobb lenne, ha hoax lenne, egy rossz tréfa, mert akkor ennek a 2 csöppségnek és a nagyfiúnak élne a mamája, a papájuknak lenne társa, és az életük nem fordult volna fel nekestül.
Aki akar és tud, a mellékelt számlaszámon tud nekik segíteni.
Vendég

Arikon: Ha most nem ülnének a mellettem lévő gép előtt, akkor tuti, hogy itt itatnám az egereket :cry: :cry: :cry: :cry: Iszonyatos, hogy ez megtörténhet :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nori
Nekem Agusztus 1-en van a szulinapom es a parom meg bike :?

Babszi en ertem mit mondassz mert rolam is mindig azt hiszik(nem a topiktagokrol van szo :!: )hogy ahh japanban el...nem dolgozik...mindene megvan....kozben ha tudnak...azert nem igy van am sot...na mind1 :roll:

Szasztok csajok...ma a bili masik fule is letort...este megvolt a nagybeszelgetes...hat inkabb ne tettem volna...szakitani akar...vgyis hogy elenged mert ha nekem ez annyira fontos keresek mast mielott kifutok az idobol...o ugyanis sem az eskuvore sem a bebire nincs felkeszulve...roviden ennyi...meg nem tom mi lesz velem...mert mar a panik roham kerulgetett tegnap is...egyenlore az lenne a legjobb ha ez a honap tenylge nekem is osszejott volna... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg: Őszintén sajnálom, hogy így alakult :roll: :roll: ((((((((Bridg)))))))
Viszont tudod, hogy mit gondol és tovább tudsz lépni. Tudom, hogy ez nem vigasztal :roll: Gondolkodtál már, hogy hogyan tovább? Milyen lehetőségeid vannak?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csupa szomorú hír :(
Sajnálom Bridget :( Remélem sikerül rendezni a gondolataidat, és hamar túljutsz ezen a mélyponton :(

Kitartást neked.

Judit
Kép
sonny

Zsu:köszönöm!!! :wink:

Arikon:ezt már sajnos olvastam...iszonyat. :cry:

Bridg: :cry: És akkor most mi lesz?Te mit fogsz csinálni?

Hát csajok, a hangulat adott, ezért elmondom, ami engem a mai reggelen szíven ütött...az egyik bulvárlap főcíme, egy ismert tévés férje meghalt...Anettkáról van szó...nekem szimpi volt mindig is....és nagyon sajnálom...nemrég házasodtak és babát akartak...döbbenet... :cry:
Vendég

Zsu
Most nem gondolkodom a lehetosegeken...mert en vele szeretnek maradni es megoldani ezt a problemat...fetefagyasztassal...vgy akarhogy...hovva fussak pasit talalni?vgy spermabank?ahh nekem ugy csak uccso esetben...egyenlore o a ferfi akit szeretek...nem tok gondolkodni...de majd priviben mert nem akarom lehuzni a topikot...

1000bocs csajok befogom...irjunk valami vidamabb dolgokrol...

Sonny draga
Koszi az egyutterzesed sokat szamit... :roll: talan en is babas lettem azaz vgyok es akkor meg rendbe johet minden...majd 5nap aztan meglatjuk...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nori
Bocsi mire megirtam te mar irtal...nem tom...egyaltalan nem tom mit csinaljak...de ha elhagy sokmindent nem tehetek...

A hirrol meg nem olvastam na ez megdobbentett tenyleg aranyosak voltak egyutt...minnya megnezem a hireket

KépKép
bridget0801
Kulfold

De miért hagyna el téged???Szerintem ettől nem kell tartanod...itt neked kell döntened...két lehetőséged van... de nem fejtem ki, mert nem akarok megint balhét. :oops:
Vendég

Nóri,
ez nagyon szomorú!! De mi történt??? Rettenesen sajnálom!

Bridget,
nehéz döntés előtt állsz, de mint ahogy Zsuzska írta, legalább már tisztán látsz.

Tényleg Zsuzska, akkor Neked április 3-án kell szorítani a konzílium miatt.
Vendég

Nori
Ertem en...haat en a petek lefagyasztasat vallalnam...es ha talan az en peteim esetleg akkor nem mukodnenek akkor is van petesejtdonor...megyunk enni....aztan jovok...o mondta,hogy jobb lenne kulon mert amig egyutt leszunk nem nezek mas utan...es hagy elmenni... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nóri,
privi ment!
Vendég

Arikon: Jaja, sajna nem volt előbb időpont :roll: :roll: Addig meg rágom kefécskét :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

csajok na ez a nap tényleg csak rosszról szól.

Anettkát sokáig nem szerettem de aztán valahogy bejött a csaj mert kiállt az igazásért. Sokan azt mondták érdekből volt a férjével de én pont azt láttam, hoyg szeretik egymást. paff voltam a hír hallatán ezt feldolgozni nem is lehet.

Bridget: A másik pedig ez a dolog a pároddal. Egy részről jó, hogy tudod ő mit gondol. Másrészt pedig ne add fel hisz lehet megijedt a felelőségtől. Lehet pár napig gondolkodik és magától rájön, hogy igenis akarja a gyereket meg mindent.
Ezt te érzed hisz te élsz vele. Biztos ez most neked nehéz de én mindig abban bízok, hogy a dolgok jóra fordulnak.
Ha valami változás van akkor írd meg nem húzzod le a topicot lelkileg.

A másik ez az anyuka hát tényleg szörnyű ez a dolog.

Nem találok szavakat.
Ma komolyan modnom csak rosszat hallottam. Mástól is ma hallottam rossz hírt én nem is tudom mi van ma.

Kép
csucsu05

Biztos, valami front van..... itt meg alig vannak melóhelyen.....kihaltak az emberek. vagy mi van :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Legalább egy mosoly erejéig mindenki erőltesse meg magát plíííííz:

Kép
Vendég

Nóri: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fagyit akarok enniiiiiiiiiiiiiiiiii :!: :!: :!: Édeset sóssal, sósat édesseeeeeeeeeeeeeeel :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóri: Köszi ez kellet most nagyon:)

Én egy pudingot is bevállalok Kuzsanna:)

Kép
csucsu05

Csucsu: Na jóóóóóóóóóóóóóóó.... egye fene, jöhet puding is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Megjottunk a vacsibol de megyunk is aludni minnya1...koszi csajok arik vgytok majd holnap tobbet irok...pozitiv vgyok legalabbis probalok lenni...jo napot nektek vgyis szep estet :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Valaki minnya lapteto lesz :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Hazaértem..... :roll:

babszika

Köszönöm a sok jó szót, de ne haragudjatok, ez msot nem olyan, amin segíteni tudtok. Ez most tényleg magán jellegű és sajnos nem is én hanem csakis a Bálintom tudja megoldani ezt a gondot.
Egész nap sírtam a melóhelyen, de délutánra már láttam napsugarat kopogtatni az ablakomon.... persze átvitt értelemben, mert szakadt a hó. :?

Bridget!
bevallom őszintén, h az eddigi írásaidból is erre mertem következtetni, szóval engem nem lepett meg. de én angyon remélem, h te is úgy fogsz járni, mint az ismerőseim, ahol már tényleg szakításban gondolkoztak, ám babás lett a Móni és a párja mikor meglátta a babát, egyből átlendült és tudta, h igenis apa akar lenni. Azóta tök boldogok és esküvőjük is lesz! :wink:

Nóri!
a hülyeség, na az... az jön :lol: :wink:

Zsuzska!
ugorj át hozzám és adok fagyit. :)

babszika

Sziasztok!

Én is már itthon vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És milyen álmos vagyok..... nem tudom, hogy az idő teszi, vagy csak keveset aludtam, de ülve el tudnék alunni :roll: :roll: :roll: :roll:

Babszi:
Mehetek fagyizni :?: :?: :?: :?: :?: :?: De ari vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi: Bálintnak meg mondd meg, hogy ha nem tölt veled otthon több időt és nem tervezget veled, akkor keresel valami helyes palit és elrángatod őt az anyakönyvvezetőhöz :wink: NA ez leírva nem is olyan vicces, ugye :roll: :oops:

Azért remélem, hogy Bálintod észbe kap és egy kicsikét átszervezi a dolgait :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hú, nagyon sokat irtatok!

Zsuzska,
nagyon tetszett a himvesszős vicc, el is küldtem apának! :D

Másfelől tényleg nagyon sok szomorúság van most itt, de ezt talán a frontok is teszik, én is egyfolytában bőgök majdnem, minden hülyeségen!

Bridget,
neked akartam irni, hogy először is nagyon sajnálom, de őszintén engem sem lepett meg! Épp múltkor mikor irtad, hogy megint nem védekezett a doki után sem, arra gondoltam, hogy talán azért, mert úgy van vele, hogy elvileg úgy sem jöhet össze neked a baba, igy ha mégis, akkor meg összejött, és akkor vállalja. De most kérlek meg ne sértődj, nem ismerem a párod, igy nem is tudom, hogy mit gondol, csak nekem ez volt a "szichológus szemmel" a gondolatom! De azért nagyon drukkolok, hogy szakitás nélkül meg tudjátok oldani ezt a helyzetet!
sirkici

pszichológus akart lenni (ez a rohadt insert gomb :twisted: )

Ja, és mindenkinek küldök NAGYON-NAGYON SOK POZITIVITÁST!!!
sirkici

Sirki: De szépn növögetsz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Eléggé a finisben vagy már :wink: Hogy vagytok?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sirkici : Tényleg már nemsokára szülsz. Repül az idő ilyenkor látni.

Bridget: remélem a vacsin beszélgetettek is erről a dologról. És megis oldjátok ezt a próblémát. Talán az lenne a legjonn ha megjönne a párod esze. De lehet, hogy igy van és holnap a jó hírekkel jössz:)

Kép
csucsu05

Bridg: Szép álmokat neked! Én is remélem, hogy holnap kicsit jobb kedvvel ébredsz majd :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok??????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mindenki pudingozik már ilyen korán?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziaztok sajnálok mindenkit akinek ma rossz napja volt Bridget és Babszi nagyon sajnálom a dolgot :cry: de reméljük megoldódik :lol: szoritunk.
NÓRI GRATULÁLOK ÉS NAGYON SOK KIS UTÓD LEGYEN :lol: :lol:

Kép
bévi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?